„Progresívne“ farizejská Čaputová

 

   Žijeme rok „1984“ podľa rovnomenného utopického románu Orwella, kde nástrojom politických zločincov je „double-speak“. V ňom najväčšie lži šíri takzvané „Ministerstvo pravdy“. Napríklad Kiska, ako komplic popradských mafiánov, vykrikoval, že je obeťou „mafiánskeho štátu“?! Ale Čaputová ho tromfla.

 

 

Skládková Zuzanka perlí, diaľkové ovládanie funguje

   Barbina z paláca, ktorú stvorila umelá politická inteligenCIA, pri príležitosti „Dňa nespravodlivo stíhaných“, 13. apríla 2024, vyzývala ževraj nemáme zabúdať na stalinské obete (pred takmer 100 rokmi?!!), ale akosi si nespomenula na zverstvá, ktoré sa diali za jej prezidentovania vrátania väzbou umučeného nevinného generála Lučanského, či advokáta Krivočenka!!! Organizovaná zločinná skupina Matovič-Heger-Mikulec-Hamran-Lipšic-Kliment-Záleská- čurillovci a ďalší tu pod patronátom skládkovej Zuzanky zaviedli nevídaný teror zneužívania moci, až doviedli tento štát na samý okraj rozpadu právnej ochrany občianskych a ľudských práv. A toto PRENASEDOVANIE NESPRAVODLIVO STÍHANÝCH sa nedialo za jej spánku, ale prispela k tomu aktívne, keď si úradnícky minister Šimko dovolil, čo len zapochybovať o čurillovských praktikách, tak ho po pár týždňoch v úrade vyrazila!!! Čaputová AKTÍVNE PRISPELA k protekcii tých, čo za Matovičo-Hegero-režimu obnovili stalinské metódy proti vybraným obetiam. Stačí nahliadnuť do knihy „Slovensko – raj kajúcnikov, Spravodlivosť podľa Matoviča“:

 

Ukážka čurilláckych zvrhlostí

             V prípade advokáta Ribára konštatoval Ústavný súd až v troch nálezoch nezákonnosť jeho 565 dní trvajúcej väzby.

          Ospravedlnenie za väzbu i falošné obvinenie chce aj Jaroslav Haščák. Ak ho nedosiahne, bude sa súdiť o desiatky miliónov eur. O jeho kolúznej väzbe rozhodla na želanie Matovičovho komanda sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Pamela Záleská. Ministerstvo spravodlivosti SR konštatovalo, že ona, prokurátor Repa a vyšetrovateľka NAKA Martina Babacsová konali nezákonne. Haščákovi sa ministerstvo ospravedlnilo, len pani Kolíkovej by sa asi zauzlili vnútornosti, keby to mala podpísať, tak to podpísal štátny tajomník.

           Aj bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský bol vo väzbe nezákonne a bude žiadať odškodnenie. Navyše sa vyšetrovatelia NAKA dopustili doslova zvrhlej svojvoľnosti pri prehliadke kancelárie jeho advokátov v Bratislave. Ako médiám povedal predseda SAK Viliam Karas (TASR/eReport.sk): „Vyšetrovatelia podľa našich informácií odoberali techniku s dátami klientov, ktorí navyše nemali nič spoločné s trestným konaním, pre ktoré prehliadka bola povolená… V tomto prípade… môže mať nezákonný postup vplyv na mnohých klientov, ktorí verili, že súčasťou práva na obhajobu je aj ochrana komunikácie medzi advokátom a klientom.“

          V prípade advokáta Tibora Timára generálny prokurátor jednoznačne z viacerých hmotnoprávnych a procesných dôvodov konštatoval, že k vzneseniu obvinenia voči nemu vôbec nemalo dôjsť, resp. malo byť obvinenie v rámci prokurátorského dozoru zrušené. Neskôr celé stíhanie aj zastavili. Pod to sa podpísal nechvalne známy prokurátor Michal Šúrek, ktorý si tým vyslúžil potup na Úrad špeciálnej prokuratúry, aby mohol páchať na Lipšicov pokyn ešte väčšie zverstvá.

          Ústavný súd SR rozhodol, že aj v prípade sudcu Richarda Molnára (zadržaného počas akcie „Búrka“) došlo k porušeniu jeho základného práva na osobnú slobodu v súvislosti s právom na zákonného sudcu a právom na urýchlené rozhodnutie o trvaní väzby. Molnárovi priznal finančné zadosťučinenie v sume 3 000 eur a náhradu trov konania v sume 675 eur, ktoré je povinný zaplatiť Najvyšší súd za ich sudcu Klimenta.

          Matovičovo komando neustále predlžovanou kolúznou väzbou doslova mučilo bývalú podpredsedníčku Najvyššieho súdu, Moniku Jankovskú, až to viedlo k jej pokusu o samovraždu… Pritom už raz Okresný súd v Trenčíne súhlasil s jej prepustením na kauciu 100 000 eur. A len čo tie peniaze jej manžel zložil, Matovičovo komando vytiahlo ďalšie obvinenie, takže nielen Jankovská za mrežami ostala, ale za mrežami ostalo aj tých 100 000 eur. Tie sudca Pulman odmietol vrátiť! Súd nakoniec po takmer roku Jankovskú prepustil na slobodu. A koncom roku 2021 Ústavný súd rozhodol, že Krajský súd v Trnave, ktorý tú stotisícovú kauciu pomohol zmariť, porušil jej základné právo na osobnú slobodu. Dôvody na jej kolúznu väzbu boli „čisto všeobecné a neakceptovateľné Ústavou“.

          Aj u bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika konštatoval Ústavný súd porušenie práva na zákonného sudcu. Porušovateľom bol – nehádajte, je v tomto smere recidivista – sudca Juraj Kliment!

          V prípade Jozefa Brhela zasa Ústavný súd namietal neexistenciu dôvodov útekovej väzby. Najvyšší súd ju schválil vraj len na základe hypotéz a domnienok takých abstraktných, že by ňou bolo možné (Plus 7 dní): „… odôvodňovať útekovú väzbu kohokoľvek, komu sa vo výkone väzby zhoršil zdravotný stav“.

          U Norbeta Bödöra Najvyšší súd „narušil aj prezumpciu neviny“. NAKA-Apači skúsili starý trik, keď po mesiacoch väzby súd podnikateľa Bödöra prepustil, vzápätí ho zatkli pre iné obvinenie a prokurátor navrhol novú väzbu. Ale tentoraz narazili, pretože Najvyšší súd konštatoval, že aj v tejto veci mohli robiť vyšetrovacie úkony počas prvej väzby, ale nepohli ani malíčkom. A tak starý trik tyranizovania vybranej obete nevyšiel.

          Ústavný súd konštatoval, že nezmyselne brutálny policajný zásah u Zuriana, keď mu zbytočne vyrazili dvere na byte, porušil jeho základné ľudské práva – na nedotknuteľnosť obydlia, na rešpektovanie súkromného a rodinného života. Povolenie na prehliadku vydal Okresný súd Bratislava I (prehliadku v Poprade???) a ten musí Zurianovi vyplatiť 2 tisíc eur a zaplatiť aj trovy konania…

   A to nie je všetko. K tomu si prirátajme najnovšiu čurillovskú kauzu „Rozuzlenie“, keď advokáta Mareka Paru vzali do väzby protiprávne tak, že o tom rozhodol na Najvyššom súde neblaho známy sudca Juraj Kliment. Z jeho nezákonných rozhodnutí ho opakovane usvedčil Ústavný súd. Bola známa jeho zaujatosť pre rodinný vzťah s prokurátorom Repom, podriadeným Lipšica. Potom, čo Ústavný súd konštatoval nezákonnosť väzby advokáta Paru, aj Najvyšší súd SR konečne potvrdil pochybenie pri väzbe a nakoniec aj odmietol obžaloby na Mareka Paru pre zistenie závažných procesných chýb, najmä porušenia práva na obhajobu. To bola čurillovská špecialita, že si obvinenia cucali z prstu…

  A toto všetko Čaputová „prehliadla“. Na tieto zvrhlosti Matovičo-Hegero-režimu si pri príležitosti „Dňa nespravodlivo stíhaných“ nespomenula?

 

 Bože mlyny zrýchľujú

   Kiska aj Čaputová sú výtvory, na ktorých sa podpísala umelá politická inteligenCIA. Nezabúdajme, že „progresívna“ Zuzanka verejne vyhlásila, že Kisku omilostí, hoci ani ešte poriadne nevedela z čoho. A ona ho tromfne v tom, že ešte aj na poslednú chvíľu ublíži vlastným občanom a celému Slovensku ako vzorná žalobaba na diaľkové ovládanie z ambasády za plotom.

   Obžalobný spis čurillovcov je v už citovanej knihe hotový. Čaputovej bude súčasťou chystanej knihy „Demolácia našej demokracie – začalo to Havlom“. A verte mi, každému slušnému človeku sa z toho zdvihne žalúdok, keď uvidí to všetko zlo, čo táto stvora s „progresívnym“ úsmevom napáchala proti vlastným občanom…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 211

Celkové hodnotenie: 23.84

Priemerná čítanosť: 2773

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ministri a poslanci odpovedali študentom na špeciálnej hodine otázok

    0icon

    Bratislava 29. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Ministri a poslanci odpovedali študentom na špeciálnej hodine otázok v pléne Národnej rady (NR) SR. Otázky…

    Z lekární vyzbierali približne už 25 ton nespotrebovaných liekov

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Zo slovenských lekární sa vyzbieralo od začiatku zberu, teda od 15. apríla, približne 25 ton nespotrebovaných liekov. Odviezli sa…

    Rezort zdravotníctva chce zefektívniť procesy súvisiace so zavádzaním reformy siete nemocníc

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR chce zefektívniť procesy súvisiace so zavádzaním reformy nemocničnej siete. Vyplýva to z predbežnej informácie…

    Prečo tak strašne teraz záleží Naďovi na tom, aby to Kaliňák čo najrýchlejšie podpísal?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR: Pavel Neubauer, František Iván)   Exministrovi Jaroslavovi Naďovi zjavne mimoriadne záleží na tom, aby minister obrany Robert Kaliňák podpísal…

    OS ZZS vyslalo vrtuľník k požiaru auta pred obcou Studienka

    0icon

    Bratislava 29. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR vyslalo záchranársky vrtuľník k požiaru auta pred obcou Studienka (okres Malacky).…

    Zúfalosť a zúfalci

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Pôvodne som chcel dnešný môj komentár venovať zániku dvojbodkovej inštitúcie. Kto pozná moje články o tejto otázke, keď…

    Koho financuje americká ambasáda? Mazák skončí a ako skončí Matovičovský sudca Kliment?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TScreenshot)   Pred voľbami sme našim voličom sľubovali, že príjmeme slovenskú verziu zákona FARRA, teda zákona, ktorý platí v USA, v…

    Rangers prešli cez Washington, Edmonton zdolal LA a je krok od postupu

    0icon

    New York 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Tom Brenner) Aktualizované 29. apríla 2024 o 10:21 Hokejisti New Yorku Rangers postúpili do semifinále Východnej konferencie zámorskej NHL. Vo…

    Poplach v redakcii denníka SME

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/SME)   V teórii masovej komunikácie existuje termín „agenda setting“, teda „nastoľovanie agendy“. Myslia sa tým, stručne povedané, témy, ktorými sa…

    Generál priblížil, čo vníma ako hanebný krok prezidentky

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) na sociálnej sieti venuje svoj najnovší status prezidentke Zuzane Čaputovej. Prezidentka podľa jeho slov vníma…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA