Zástupca Sorosjugendu Šimečka so svojím klanom po EÚ, okydáva Slovensko aj v Čechách

V histórii Slovenska sme ešte nemali takú stranu, ktorá nenávidí Slovensko a jeho obyvateľov. Touto stranou je strana Progresívne Slovensko (PS). Populistický názov, strany, ktorá má za cieľ legalizovať politické násilie, konšpiračnú politiku strany, zákerné konanie jej členov a vyhlasovať bludy predstaviteľov tejto strany za jediný správny smer pre Slovensko. Politickí prostitúti organizovaní v PS znevažujú pojem Slovensko a tiež progres. Preto budem ich stranu nazývať pravdivo Politickí prostitúti Slovenska (PPS). Táto strana, s ktorou je spriahnutá i americká guvernérka štátu Slovensko Čaputová od samého začiatku bola podozrivým subjektom na slovenskej politickej scéne. Čaputová pre to, aby sa PPS dokázali pripraviť na predčasné voľby posunula termín volieb. Predĺžila tak politickú krízu na Slovensku a kvôli PPS ohrozila funkčnosť štátu. Jej úradnícka vláda bola vláda pseudoodborníkov vybraných z ľudí paktujúcich s PPS ako sa neskôr ukázalo.

PPS s demokraciou nemá nič spoločné. Okamžite po voľbách na jeseň 2023 po zmene politickej situácie, sa PPS postavilo do čela tvrdej konfrontačnej politiky proti novej vláde. Opäť s jediným cieľom. Zvrhnúť legálne zvolenú vládu, uskutočniť majdan a po predčasných voľbách ovládnuť politickú scénu Slovenska. Takú majú úlohu od ich západných zahraničných sponzorov. V ceste za týmto cieľom, neváhali v štruktúrach EÚ ohovoriť Slovensko, okydať ho hnojom do takej nechutnej miery, že to začalo už vadiť i iným subjektom opozície. Neváhali na základe klamstiev navrhnúť predstaviteľom EÚ, aby zastavili Slovensku eurofondy. Finančný nátlak z EÚ predstavitelia PPS používajú ako zbraň proti vlastnému národu. Obzvlášť zavrhnutia hodné. V tejto politike potom pokračovali predstavitelia PPS ohováraním a znevažovaním štátu v zahraničí. Naplno sa ich ťaženie proti Slovensku prejavilo v Česku, v ktorom vládne protičeská vláda. Preto aj našli u nich pochopenie. Výsledok boli nepriateľské kroky českej vlády, zasahovanie do suverenity Slovenska a poúčanie o tom, čo máme robiť. Česi si nejako nevšimli, že obdobie diktovať Slovensku podmienky už dávno uplynulo.

Inak Česi sú historicky známi svojou politikou „Kam vietor, tam kabát“. V preklade to znamená, že ak v minulosti dul vietor z východu, razili východnú kolenačkovú politiku. Po politických zmenách v roku 1989 začali raziť západnú kolenačkovú politiku. Ak by sa situácia zmenila, opäť by svoju politiku zmenili podľa smeru odkiaľ fúka vietor. Bežne sa takéto správanie nazýva bezzásadové alebo modernou sexistickou rečou bezpohlavné.

Ako som už napísal v článku pre Zem a Vek (viď odkaz) neprekvapuje ma, že Slovensko okydáva český prezident Petr Pavel, bývalý komunista, vojenský rozviedčik (krycie meno Pávek), prezliekač kabátov, karierista, potom západný špión, zapredanec vlasti a človek vedúci svoju krajinu do nešťastia. Tento PePa je učebnicový príklad politiky „Kam vietor, tam kabát“.

Neprekvapuje ma ani český premiér Petr Fiala, český komediant a špekulant previazaný na čierne peniaze. Svoje úspory mal uložené pred voľbami vo firme, ktorá prepierala špinavé peniaze. Dostal avízo od kamarátov a svoje financie včas zachránil. Tesne pred voľbami (2021) prasklo, že jeho neziskovka od štátu kasíruje desiatky miliónov “českých kaček“.

Jeho neziskovka Centrum pre štúdium demokracie (CDK) bola úspešná v získavaní dotácií od ministerstva zahraničných vecí. Jeho experti se zaoberali Barmou. Ide o nasledovné dotácie: Burma Center for Transitional Studies z roku 2014 v hodnote 1 941 237 korún, rovnaká dotácie z roku 2013 v hodnote 1 917 262 korún. Partnerstvo pre reformy v Barme z roku 2017 vo výške 1 899 924 korún, Posilnenie role ženských a etnických občianskych organizácií v demokratizácii Barmy v roku 2015 za 1 779 300 korún. Burma Foreign Affairs and Translation Study Program v roku 2011 za 1 550 000 korún a v roku 2012 za 1 600 000 korún.

Pôvod dotácií nie je jasný, predpokladá sa, že ide o financovanie a prípravu Petra Fialu do čela štátu, platenou zo západných zahraničných zdrojov. Nedávno tiež prasklo, že Fiala údajne zabudol v majetkovom priznaní uviesť cca milión korún. Pozornosť vzbudzujú osoby, ktoré podnikali resp. prali peniaze z prostredia blízkych osôb Fialu.

Prekvapuje ma však mlčanie bežných občanov, ktorí sa evidentne boja, že v prípade kritiky takýchto predstaviteľov českej politiky budú stíhaní, vyhadzovaní zo zamestnania a budú v hľadáčiku českej politickej totalitnej polície. Na spôsob vlád Matoviča a Hegera. Na Slovensku vládne názor, že českí občania sú dostatočne politicky rozhľadení. Dali to verejne najavo aj na demonštráciách pri odsúdení NATO za ich vraždenie v Juhoslávii v roku 1999. Dajte aj teraz bratia Česi verejne najavo, že Vaši pohlavári Vás ťahajú do oveľa horšej politickej žumpy. My sme sa na Slovensku už vyporiadali so sluhami Západu akými boli vlády Matoviča a Hegera. Teraz táto úloha čaká aj Vás. Hore hlavy a bojujte za Vašu slobodu.

Niektoré vyjadrenia PPS-károv v nenávistných protislovenských médiách vrátane redaktorov:

Už 30. novembra 2023 sa M. Šimečka v DenníkuN vyjadril: „Agendou nielen Progresívneho Slovenska, ale nás všetkých by malo byť odvrátenie gréckej cesty, do ktorej sa rútime“. Jeho vyjadrenie nemá ďaleko k šíreniu poplašnej správy, ktoré ak to tak je, by mali „oceniť“ OČTK.

Šimečka nepredložil žiadne dôkazy, že je tomu tak, ani nenavrhol žiadne návrhy na prípadné zvrátenie z tzv. „gréckej cesty“. Jeho vyhlásenie je konfrontačné, bezdôvodne zamerané proti vláde. A ak by to tak aj bolo, prečo Šimečka nepomenoval vinníkov? Je jasné, že tento stav by zapríčinili vlády Matoviča a Hegera.

DenníkN: „Česi vidia, že Fico je ako sused, ktorý mláti ženu aj deti. Fialova vláda sa zachovala tak, ako sa od najlepšieho priateľa očakáva“. Dopletený článok redaktora Kostolného. Nejako si neuvedomuje, že SR je zvrchovaný štát, ktorý nie je povinný sa správať podľa želania politikov iných štátov.

Monika Tódová s lesbickými sklonmi napísala vyjadrenie Korčoka: „Na konci dňa ľudia zvážia, či chcú za prezidenta len asistenta predsedu vlády“.

Dovolím si poopraviť Korčokove vyjadrenie nasledovne: „Na konci dňa ľudia zvážia, či chcú za prezidenta Šimečkovu podržtašku“. Do akej žumpy spadol Korčok, keď sa správa ako závislák od Šimečkovej politiky? To už stratil všetku sebaúctu?

Na záver, ešte jedna informácia, ktorú možno zaradiť do kategórie: „Keď dvaja robia to isté, ešte to nemusí byť to isté“.

V poslednej dobe sa zdvihol cirkus pravico-liberálnej luzy aj s korporátnymi médiami k menovaniu Pavla Gašpara za námestníka SIS. Proces výmeny riaditeľa SIS je legitímny a bežný. Každá vláda vymení tohto človeka, aby mala istotu, že bude voči novej vláde loajálny. A hlavne, že informácie od SIS nebudú prúdiť smerom k opozícii. S vysokou pravdepodobnosťou vyschne aj zdroj Moniky Tódovej. Proces sa začal transparentne zaužívaným spôsobom. Až do okamihu, kým návrh na nového riaditeľa SIS „nestorpédovala“ americká guvernérka štátu Slovensko Čaputová. S odôvodnením, že ona sa neponáhľa a že menovanie nechá na svojho nástupcu. Čaputovej to vysvetlil bývalý príslušník SIS Peter Tóth tu:

https://www.youtube.com/watch?v=CI9oaHuygkI

Vláda našla neštandardné, ale legálne riešenie. Obštrukcie guvernérky Čaputovej boli neúspešné. A samozrejme v rozpore s právom, demokraciou a morálkou. Keď bol do funkcie špeciálneho prokurátora vymenovaný Lipšic, ktorý dostal bezpečnostnú previerku obštrukciami cez svojho kumpána ministra Krajniaka vtedy bolo všetko v poriadku? Pritom Lipšic nebol nikdy prokurátorom. Čiže bez odborných skúseností.

Že predchádzajúce dezolátne vlády Matoviča a Hegera prijímali zákony v skrátenom legislatívnom konaní ako na bežiacom páse vtedy bolo všetko v poriadku? Keď bol vo väzení zavraždený generál Lučanský a tento prípad nebol riadne vyšetrený, je to v poriadku pani Kolíková? Nie, nie je to v poriadku. Cirkus spustili cirkusanti preto, lebo sa začína čistiť Augiášov chliev…Inak by bolo dobré vedieť, či konanie predstaviteľov PPS nenapĺňa skutkovú podstatu trestných činov proti republike v znení paragrafov 311 a 312 Trestného zákona. Šimečka študoval organizáciu prevratov a napísal o tom štúdiu v časopise Sorosovej Stredoeurópskej univerzity. (viď odkaz). Je veľa dôvodov si myslieť, že na Slovensku sa práve o tento cieľ snaží.

Na záver ešte jeden postreh neokrôchaných činov M. Šimečku. PPS požiadalo českých predstaviteľov o útoky na slovenskú štátnosť v okamihu keď sa budú o chvíľu konať prezidentské voľby. Tento tlak a štvanie proti vláde SR z Česka má za cieľ podporiť Korčoka vo voľbách. Choromyseľní politici zo slovenskej a českej liberálnej kaviarne si myslia, že slovenskí voliči budú kvôli „normalizácii vzťahov“ s Českom voliť pochybného Korčoka. Odkazujem im, že nebudú. Slovenský volič je už dosť vzdelaný na to, aby pochopil, že má voliť proslovenského kandidáta. A tým Korčok nie je. Po voľbách bublina spľasne a veci sa vrátia do normálu.

Dnes si Česko pripomína 25. výročie vtiahnutia ich vlasti do zločineckého paktu NATO. Zaradilo sa tak medzi agresorov, ktorí v roku 1999 bombardovali Juhosláviu. Bolo to v období, kedy v USA bol prezidentom Bill Clinton, vinný a neodsúdený za svoje zločiny v Juhoslávii a v Čechách vládol český proamerický alkoholik Havel, ktorý podporoval bombardovanie Juhoslávie a o obetiach v Juhoslávii hovoril ako o „vedľajších škodách“ – presne podľa amerického vzoru.

Viac na:

https://zemavek.sk/kde-ste-ceski-vlastenci-preco-trpite-zapredancov-vlasti/

https://dennikn.sk/3874336/cesi-vidia-ze-fico-je-ako-sused-ktory-mlati-zenu-aj-deti/?ref=tit

https://zemavek.sk/vyzera-to-tak-ze-ps-a-simecka-organizuje-na-slovensku-statny-prevrat/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.12

Priemerná čítanosť: 2418

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Colorado s päťgólovou tretinou, MacKinnon: "Je to iba začiatok"

    0icon

    Slovenský hokejista Martin Fehérváry si pripísal asistenciu za Washington v treťom zápase 1. kola play off NHL. Jeho tím nestačil New York Rangers 1:3 a…

    Hrabko: Témou pre nastupujúceho prezidenta Pellegriniho je účasť v eurovoľbách

    0icon

    Bratislava 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Nastupujúci prezident Peter Pellegrini by už mal obmedziť verejné vyjadrenia k agendám straníckej politiky a kým…

    Macron sa pustil do vojny s Ursulou von der Leyenovou

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Na Západe došlo k ďalšiemu rozkolu, tentoraz k skutočnému. Francúzsky prezident Emmanuel Macron sa pridal k tým, ktorí…

    Rezort obrany pripravuje zmeny vo vyplácaní aktivačného a stabilizačného príspevku vojakom

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Ministerstvo obrany (MO) SR pripravuje zmeny v spôsobe vyplácania aktivačného príspevku profesionálnym vojakom. Po novom by…

    Rusko a Čína sa vzdávajú dolára: Moskva oznámila nové obchodné koridory

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Responsiblestatecraft/Foto:TASR/AP)   Responsible Statecraft: de-dolarizácia a nové obchodné trasy umožnia Rusku vyrovnať sa so sankciami Kremeľ sa snaží zmeniť systém globálneho…

    Kto má akú šancu nahradiť Ursulu von der Leyenovú ?

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/MSN/ Politico/ Foto: X @KlausIohannis)   Nakoľko po nadchádzajúcich eurovoľbách nastane v inštitúciách EÚ výmena stoličiek, redakcie Politico a MSN sa…

    Tragédia v Rohožníku. Hlásia bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

    0icon

    Rohožník 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook) Aktualizované 27. apríla 2024 o 10:20 V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb.…

    "Denník N, SME, Aktuality, prečo o tomto mlčíte?"

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto: TASR - Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) najnovšie hovoril v parlamente aj o vakcínach. Tvrdí, že aj keď…

    Robert Fico: „Ako využiť vklady ľudí, ktoré majú dnes v bankách? Ako využiť zdroje, ktoré sú v dôchodkovom sporení?“

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Včera (26.4.2024) sa v parlamente šírila panika. Fico sa vraj chystá siahnuť na bankové vklady sporiteľov aby tieto…

    Bývalá poslankyňa prezradila, kde vidí budúcnosť Slovenska

    0icon

    Bratislava 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Budúcnosť Slovenska vidí bývalá dlhoročná europoslankyňa Anna Záborská aj naďalej v Európskej únii. Uviedla to pre…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA