Kto je Marcello Fabiani a ak taká osoba existuje, čo chce na Slovensku?

Hypotézy sa stávajú pravdou tak, ako konšpiračky vtedy, keď prestanú byť hypotézami a konšpiračkami…
Do toho času nám treba postupovať v tom hustom lese a informácie z rôznych zdrojov overovať, prijímať a posunovať opatrne.
Toto je tiež hybridná vojna, a na Slovensku začína mať podobu niečoho medzi studenou a horúcou občianskou vojnou…
Zmyslom článku je vykonanie informačnej korekcie vo veci otázky reálnej existencie domnelej osoby Marcello Fabiani.
Pátral som a preveroval a k svojmu výsledku som dospel ako ne-novinár vo svojom článku.
Nič spoločné s investigatívnou žurnalistikou, len štandardné preverovanie a overovanie zdrojov…
Na Slovensku sa údajne od predvečera protestov údajne pohybuje a pôsobí pochybná a pre Slovenskú demokraciu nebezpečná persóna, pochádzajúca z prostredia Georgea Sorosa. Výňatok z článku: „Za čie peniaze sa koordinujú protestné mítingy v 20-tich slovenských mestách a viacerých svetových metropolách a čomu majú slúžiť?
Pre odpoveď na túto otázku by sme sa možno ani nemuseli unúvať na druhý koniec oceánu, ponúka sa nám v osobe Marcella Fabianiho, pravej ruky „filantropa“ Sorosa, ktorého mnohí pokladajú za koordinátora viacerých „majdanov“ a pokusov o štátne prevraty, ktoré v posledných rokoch otriasli svetom.“
Údajný Marcello Fabiani je údajne známy ako údajný cestujúci “architekt” farebných revolúcií“.
Práve posol “majdanu” (prevzaté z Ukrajina, Kyjev), pán Marcello Fabiani zavítal vraj v predvečer proti vládnych protestov na podnet dvojnásobnej vraždy novinára a jeho snúbenice už aj do Bratislavy…
Ľudia typu Fabianiho a Sorosa nepoznajú lepšiu investíciu, lebo zisk z majdanizácie štátov prevyšuje všetky iné druhy obchodu. Ostávajú po nich ešte bohatší oligarchovia a skrvavený, ožobráčený národ.
Fáme o existencii osoby menom Marcello Fabiani naleteli žiaľ “nákupom” z neoverených zdrojov aj Hlavné správy, hoc nie priamo, ale “pustili von” bez vedomia, že ide o fámu, aj vyjadrenia Jána Čarnogurského, redaktor Zem a Vek svoj článok na webe spracoval prevzatím celých pasáží z https://aeronet.cz/news 
Takže hľadá sa údajný záhadný démon farebných revolúcií, majdanov a štátnych prevratov…
Nie, tak to nefunguje. Je to úplne inak…
„Ak našim médiám naozaj ide o to, aby sme nežili v mafiánskom štáte, očakávame, že sa o skutočnom dôvode jeho návštevy dozvieme z médií aspoň niečo pravdy.“
Zdroj 1:
https://www.hlavnespravy.sk/comu-ma-posluzit-vrazda-mladeho-novinara-kuciaka/1332446
Zdroj 2:
https://www.hlavnespravy.sk/slovensko-ruska-spolocnost-nedovolme-aby-sa-george-soros-smial-ako-posledny/1332818
https://zemavek.sk/majdanizace-slovenska/
OTÁZKY:
1. Kto Fabianiho pozval a kde je ubytovaný?
2. Prečo bol na Slovensko Fabiani vpustený (lebo Schengen?) a prečo nebol vyhostený?
3. Kto a prečo zmietol zo stola parlamentu návrh novely zákona o „neziskovkách?…
Ak je informácia pravdivá a osoba menom Marcello Fabiani ako Sorosova „pravá ruka“ existuje a nachádza sa na Slovensku, pripravuje a organizuje na Slovensku farebnú revolúciu, zo strany tých persón, najmä zrejme z prostredia Sorosových „neziskoviek, najskôr ktoré ho pozvali, prijali a vytvárajú mu podmienky k jeho podvratnej a rozvratnej proti slovenskej činnosti, ide o vlastizradu, diverznú a rozvratnú činnosť proti slovenskému demokratickému spoločenskému zriadeniu a suverénnemu, zvrchovanému štátu Slovensko!
Existenciu tejto persóny mala potvrdiť alebo vyvrátiť Slovenská informačná služba, ktorá nechala slovenskú verejnosť „kúpať“ falošnými informáciami.
Samozrejme, že úlohou SIS nie je vyvracať všetky hoaxy a fake news, ale tie, ktoré majú zásadný a bezprostredný vplyv na psychický stav vedomia spoločnosti (Marcello Fabiani) odmietnuť mala.
To nemôžu samé zvládnuť len médiá, ktoré sú voči sebe vzájomne v stave „horúcej“ hybridnej vojny.
Slovenská informačná služba sa svojou nečinnosťou podieľa na aktuálnej spoločensko-politickej situácii.
A to nie je kóšer.
A všetci vieme, ako kde a spravidla všade dopadli a čo dobré priniesli “majdany”.
Takže mali by sme s prehľadom vedieť, kto všetko sa na “predmajdanovej” atmosfére “vezie” a komu “majdanizácia Slovenska” a prečo vyhovuje.

Pre overenie existencie osoby Marcello Fabiani som oslovil aj Zem a Vek so žiadosťou (5. marec, pred zverejnením tohto svojho článku, do ktorého vkladám odpoveď opýtaných).
Moja otázka, žiadosť: „”Poskytnite mi, prosím, relevantné údaje a overené info o existencii osoby menom Marcello Fabiani.
Nie odkazy na zmienky o ňom ale overenú a potvrdenú info o tom, že taká osoba ako “pravá Sorosova ruka a architekt farebných revolúcií reálne existuje a je na Slovensku” (dožiadanie mailom)…””
Na osobu Marcello Fabiani sa odvoláva aj Zem a Vek:
“Naše redakce získala před dvěma hodinami informaci, že na Slovensko dorazila pravá ruka George Sorose, Marcello Fabiani. Je to jeden z architektů Oranžové revoluce na Ukrajině v roce 2004. Tajemný Marcello se objevuje všude tam, kde padají vlády a režimy, naše redakce chystá ve spolupráci exkluzivní článek o tomto člověku, který jezdí po světě a pomáhá koordinovat facebookové crowd eventy v ulicích, naposledy minulý měsíc organizoval v Moskvě a v Petrohradu demonstrace Alexeje Navalného. Robert Fico a Robert Kaliňák stojí proti člověku, který je profesionální prodlouženou rukou George Sorose na svrhávání režimů a vlád.”
https://zemavek.sk/majdanizace-slovenska/
Odpoveď Zem a Vek (mail, 5.3.2018, zástupca šéfredaktora Zem a Vek, Marián Benka):

Kto má kapacity, nech preveruje a overuje.
Denníky N, SME a Smatanovci sa zasa budú “tešiť”…

Na Slovensku je od januára 1993 (samostatné Slovensko) „demokratmi, neskôr liberálnymi demokratmi, dnes ultra liberálnymi pseudo a post demokratmi“ páchaná VLASTIZRADA!
Ide o proti slovenskú diverziu zvnútra, vnášanú na Slovensko a finančne saturovanú zvonka západným zahraničím, so súhlasom vládnej koalície…
Slovenská vláda postupne, systematicky a systémovo odovzdáva moc do rúk mimovládneho „neziskového“ sektora a problémy, ktoré nevie riešiť, rieši zriaďovaním parlamentných výborov a komisií, nad ktorými a ich výstupmi nemá žiadnu kontrolu…
Mimovládnemu sektoru uvoľňuje priestor , k čomu sa verejne a k zásluhe na vládnutí a moci na Slovensku Georga Sorosa priznal Martin Milan Šimečka:

Soros je môj priateľ (Šimečka):
https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=fVkKawuV7iI


Niečo k mimovládnym organizáciám takzvaného “neziskového” slovenského tretieho sektora:
https://www.teraz.sk/slovensko/nrsr-lsns-chce-mimovladky-financovan/220516-clanok.html
Návrh zmieneného zákona bol liberálnou opozíciou, aj preto a nielen preto, že návrh predložila ĽSNS,  v októbri 2016 zmietnutý zo stola slovenského (!)  parlamentu ako pre „samostatné, zvrchované a suverénne“ Slovensko „nežiaduci, obmedzujúci činnosť „neziskoviek“ a diskriminačný“…
Lebo Slovensko je všetkým čertom a vlastnému peklu „otvorená občianska Sorosova spoločnosť“!
https://www.youtube.com/watch?v=oUP3SBfJsxA
Ak si stále vládna koalícia neuvedomuje, aké intrigy sú vedené proti Slovensku, nech okamžite koná a znovu prejedná zmienený zákon!

Žiadam o okamžité zastavenie represie, supresie a ostrakizácie slušných občanov Slovenska, nálepkovanie nepohodlných systému režimu matrixu, nanášaného na Slovensko „zhora“ z euro a transatlantických centier už drastickými fašistickými metódami a zastrašovaním, a aby bola znova uctievaná sloboda slova!
PIETNA SPOMIENKA pred Úradom vlády SR 2.3.2018 (večer)
Prečo polícia nezasiahla? Čo mala znamenať tá jemná, úctivá a nežná prosba polície?
Zjavné násilie, úmysel, nenávisť, extrémizmus, výtržnosť a poškodzovanie cudzej veci:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=6gv2XdTfAKA
Som si istý, že my, slušní ľudia, toto nechceme. Obávam sa, že už ani polícia nevie, čo je sloboda slova, verejného prejavu a čo násilie a extrémizmus…
Svojimi veliteľmi, ktorí sú vágnou proti extrémistickou legislatívou zneistení tiež, sú zneistení aj velení policajti…
Velení policajti za účelom zaistenia verejného poriadku a bezpečnosti občanov, mali okamžite zasiahnuť! Nestalo sa. Ale to je legálna parketa pre Inšpekciu ministerstva vnútra! Parketa Róberta Kaliňáka.
Ak slovenská vládna koalícia nevykoná bezodkladné opatrenia vo veci, koná tak proti vlastným občanom a našim, nie vládnym národno-štátnym záujmom Slovenska a podieľa sa na vlastizrade!
Vlastizradou hrozí vládna koalícia a SMER aj vo veci okamžitého nestiahnutia podpisu pod Istanbulským dohovorom!

Záver a hypotéza
Ak taká osoba menom Marcello Fabiani neexistuje tak „verejnoprávna“ RTVS mala v prvom slede informáciu vyvrátiť a označiť za nepravdivú, len stručnou zmienkou…
Moje pokusy dohľadať túto osobu (wikipedia a pod.) sa mi na webe ale nepodarilo.
Jeho údajnú prítomnosť na Slovensku som zmienil aj v predošlom článku, s odkazom na iné, ale neoverené informačné a fabulačné zdroje…
Web mi poskytol len správy „konšpiračných“ médií, ale na túto osobu žiadne z nich nezverejnilo overený zdroj.
Existencia tejto osoby je hypotetická a málo pravdepodobná.
Pripomína mi to: „Všetci o Kolumbovej žene ale nik ju nevidel.“
To na situácii nič nemení. Hľadám, hľadajte, hľadajme.
Jedna stopa, z množstva pátracích a vyšetrovacích verzií je, že Marcello Fabiani je osobný tajomník Georga Sorosa. Za jeho dolapenie ponúkam milión!
Chcel by som sa dopátrať, či ja na tej persóne (démon!) čo len zbla pravdy…
Podľa mňa, George Soros sa zmotňuje cez jeho “neziskovky”…
Majú od Sorosa priame zadania…
Lebo to, čo v konšpiratínych médiách píšu, že Fabiani je na Slovensku, je rovné poplašnej správe!
To ale nemení nič na tom, že protislovenské mimovládky, zvané “neziskovky” dostávajú dotácie, úlohy a zadania priamo od Georga Sorosa a jeho Open Society Foundation…

Zástupcovi šéfredaktora mesačníka Zem a Vek Mariánovi Benkovi som v reakcii na jeho odpoveď mailom odpovedal:
Takže, na overovanie falošných správ a hoaxov kapacity nemáte, ale na ich preberanie a šírenie poplašných správ, áno?
Zrejme by bolo dobré, ak by si “svoje veci” vo vzťahu k našim aj spoločným, vyriešili na zasadnutí svojej “Rady starších…” a našli ten správny sever.
Ďalšia bombastická správa (takto to bolo v novembri 1989):
ZABILI MARTINA ŠMÍDA ALIAS LUDVÍK ZIFČÁK!


Dôvodom dvojnásobnej vraždy mohla ale aj nemusela byť investigatívna novinárska práca nebohého Jána Kuciaka…
Vražda špičkového právnika advokáta Ernesta Valka bola definovaná ako obyčajná lúpež so smrteľnými následkami…

V utorok končí lehota na odstúpenie ministra vnútra Róberta Kaliňáka, vydaná opozíciou a, ako opozícia v súbehu s vyhlásením ultimáta avizovala, vraj spustí na Slovensku verejné protesty a parlamentné obštrukcie, majúce za cieľ zvrhnúť súčasnú vládu…
Jednoduchým jednoducho:
Neprajem si majdanizáciu Slovenska.
Neprajem si predčasné voľby.
Koalícia musí dovládnuť.
Predtým si urobiť „čistky“ doma, v jej troch stranách…
Inak pôjde Slovensko do nútenej správy (Kiska) až do predčasných volieb.
Slovensko nie je pripravené nielen na predčasné ale už ani na riadne voľby.
Predčasné voľby prinesú pre Slovensko katastrofálny výsledok.

Ja nič, iba si tu sedím a píšem…
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Palestína predloží na májovom kongrese FIFA návrh proti Izraelu

    0icon

    Palestínska futbalová asociácia (PFA) predloží na májovom kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) návrh, v ktorom bude požadovať "rozhodné kroky" proti izraelskej asociácii (IFA). Návrh vychádza…

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Gröhling: Zákon k situácii s medveďmi je nebezpečný, rieši aj vlky a rysy

    0icon

    Vládny zákon k riešeniu situácie s medveďmi je nebezpečný. Okrem medveďov tiež rieši vlkov, šakaly či ohrozené rysy. Na tlačovej konferencii to vo štvrtok uviedol…

    Súdna rada považuje účelové výzvy na stíhanie sudcov za neakceptovateľné

    0icon

    Súdna rada SR považuje politicky účelové verejné výzvy predstaviteľov výkonnej a zákonodarnej moci na disciplinárne alebo trestné stíhanie sudcov za neakceptovateľné. Uzniesla sa na tom…

    Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach

    0icon

    Ministerstvo kultúry (MK) SR sa ohradzuje voči informáciám, ktoré sa podľa rezortu majú šíriť po obci Budmerice (okres Pezinok) a vyvolávať dojem účelových krokov v…

    AOPP informovala zdravotnícky výbor o problémoch slovenských pacientov

    0icon

    Asociácia na ochranu práv pacientov (AOPP) vo štvrtok informovala poslancov parlamentného zdravotníckeho výboru o problémoch pacientov na Slovensku a diskutovala s nimi o možnostiach zlepšenia…

    Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

    0icon

    Mesto Prešov pripravuje viaceré úsporné opatrenia. Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa…

    RpMS v roku 2023 doručili 361 podnetov týkajúcich sa obsahu vysielania

    0icon

    Rade pre mediálne služby (RpMS) v priebehu roka 2023 doručili 361 podnetov týkajúcich sa obsahu vysielania rádií, televízií, internetového vysielania či audiovizuálnych mediálnych služieb na…

    Obyvatelia Stropkova svojpomocne vypratávajú lokalitu po požiari

    0icon

    Obyvatelia, ktorým stredajší (17. 4.) požiar v Stropkove v lokalite Za jarkom zničil deväť obydlí, ju svojpomocne vypratávajú. Radnica chce z krátkodobého hľadiska zabrániť pokračovaniu…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA