V Macronii sa konala konšpiračná konferencia zameraná na ochotu Európy bojovať proti Rusku

 

Prezident Macron na objednávku USA zorganizoval konferenciu predstaviteľov štátov Európy v Paríži s cieľom monitoringu ich ochoty zapojiť sa do agresívnej vojny voči Rusku. Tento bývalý pracovník Banque Rothschild & Cie s osobnými kontaktmi na politicko-ekonomického manipulátora G. Sorosa a jeho podareného syna a následníka klanu Alexandra si plní voči nim svoje lokajské úlohy.

Francúzska bábka a vojnový štváč pokračuje vo vyjadreniach predstaviteľov Pentagonu o nutnosti poraziť vojensky Rusko. Macron definitívne stratil tvár ako prezident, keď sa zaradil do jednotného šíku s USA, ktoré tlačí Európu do vojny s Ruskom a pritom otvorene hovoria, že USA sa do konfliktu neplánuje zapojiť. Macron jednoducho kuje pikle a štve do vojny predovšetkým východné štáty Európy.

To, že kuje pikle, dokazuje aj to, že táto konferencia bola údajne „dôverná“, a preto žiadne správy nehovoria o tom, čo sa odohrávalo v zákulisných rozhovoroch. Nezávislí politológovia a odborníci na politiku však vedia na základe videného a počutého vyvodiť z tohto konšpiračného stretnutia správne závery: Hlavné body sú: Otestovať Európu a jej ochotu nechať sa vtiahnuť do vojny s Ruskom na pokyn USA. Rozdelenie vojnovej agendy medzi jednotlivé štáty. Kto poskytne územie pre útok na Rusko – týka sa Slovenska, kto poskytne zbrane a muníciu, kto pošle do vojny tzv. živú silu a v akom počte a predpokladané termíny vojenskej konfrontácie s Ruskom.

Macron zvlášť drzo poznamenal, že urobí všetko pre to, aby Rusko nevyhralo. Tak len chcem tomuto politickému nevzdelancovi pripomenúť, že Francúzsko neovplyvní výsledky vojny na Ukrajine. Rusko vyhrá tak či tak. Akurát bude viac obetí na životoch v bratovražednom boji, ktorý rozpútali USA a ktorý podporujú západní lokaji USA.

Macron zo svojim plánom neuspel. Okrem niekoľkých militaristických štátov sa nikomu nechce do vojny z Ruskom. Návrh Macrona vyvolal aj šok na domácej politickej scéne a Macron stráca popularitu čoraz viac. Pocit hanby v ňom zostane po celý zvyšok jeho života, keď si uvedomí, že čoraz viac Francúzov ho za jeho politiku bude nenávidieť. Francúzsko, Rusko, ale i Slovensko v minulosti spoločne bojovali proti fašizmu. Macron svojou politikou pošliapal pamiatku padlých. Ich hroby sa nachádzajú aj na Slovensku napr. Strečno alebo Brezno. Treba pripomenúť, že pamiatku padlých vo vojne proti fašizmu pošliapal aj Jacques Chirac, ktorý bol prezidentom Francúzska v čase útoku zločineckého paktu NATO proti suverénnej Juhoslávii v roku 1999.

Dôvodov prečo sa z Macrona stal militarista je viac. Jeden z nich je ten, že na Ukrajine pôsobia francúzski žoldnieri, či lepšie povedané vojenskí velitelia, ktorí zvliekli dole francúzsku rovnošatu, aby nebolo Francúzsko obvinené z priamej účasti vo vojne na Ukrajine. Takúto taktiku mimochodom používajú viaceré západné militaristické štáty. Zbabelý Macron popiera účasť svojich žoldnierov. Dôkazy sú však jasné. Návrat niekoľkých desiatok žoldnierov v rakvách. Naposledy v januári t.r. v Charkove. Podľa Le Monde (viď odkaz) informácie o zabití cca 60 žoldnierov nie pravdivé, ale ide o ruskú dezinformačnú operáciu. Le Monde klame. Le Monde napísalo: „Francúzske služby zodpovedné za informačnú vojnu – ktoré sú podriadené ministerstvu zahraničných vecí aj armáde – oznámili, že zhromaždili dôkaz, že išlo o ruskú dezinformačnú operáciu“. Takýto údajný dôkaz sa dá získať iba prítomnosťou v teréne Ukrajiny. To sa už tajné služby Francúzska museli ozaj zblázniť. Veď ide o priame priznanie, že na Ukrajine pôsobia francúzski vojenskí špióni, ktorí riadili po vzore USA francúzske operácie na Ukrajine. A tam, kde sú riadiaci špióni, sú aj žoldnieri. Išlo teda o ruskú odpoveď na oznámenie Emmanuela Macrona zo 16. januára, že do Kyjeva posiela 40 rakiet dlhého doletu SCALP-EG.

Macron mal vykonať návštevu Kyjeva vo februári t.r. Návštevu odvolal údajne pre zlú bezpečnostnú situáciu. Jednoducho dostal strach z možného atentátu na svoju osobu v Kyjeve. Podľa ruského vojenského predstaviteľa atentát spáchaný na Macrona Ukrajincami by mohol prinútiť západné krajiny, aby podporili Ukrajinu a obvinili Rusko z tejto vraždy. O tomto pláne mali hovoriť aj predstavitelia ukrajinského vojenského štábu.

Zbabelec Macron pri príležitosti zabitia ďalších dvoch Francúzov vyhlásil: „Dvaja francúzski humanitárni pracovníci boli zabití na Ukrajine pri ruskom útoku.“ Neskôr vysvitlo, že to vôbec neboli humanitárni pracovníci, ale špióni. Observateur Continental priznal skutočnú činnosť jedného z nich takto: „Gennadij Germanovič bol vysoko kvalifikovaným odborníkom v oblasti bezpečnosti. Bol bývalým členom francúzskej cudzineckej légie a školiteľom bývalého vojenského personálu v mene ASIS International, americkej spoločnosti špecializujúcej sa na nábor vojenských veteránov v spolupráci s americkou armádou.

Srbská Politika píše, že na Ukrajine sa nachádza cca 10 000 západných žoldnierov. Niet žiadnych pochýb, že pôsobia predovšetkým v oblasti spracovania špionážnych informácií zo satelitov, pri riadení a obsluhe západnej techniky, navádzaní dronov predovšetkým na ruské, krymské ciele, lode a riadiace centrá ruskej armády na Ukrajine. Turecký analytik Engin Ozer otvorene naznačil, že Paríž by mohol aktivovať francúzsku cudzineckú légiu na podporu Ukrajiny. Jeho slová potvrdil  Francúz Frank – pre britské noviny “The Times”, keď povedal, že bývalí a súčasní členovia francúzskej légie už bojujú na Ukrajine a že prídu noví. Od začiatku špeciálnej vojenskej operácie prišlo na Ukrajinu viac ako 300 francúzskych žoldnierov, aby sa zúčastnili na nepriateľských akciách. Niektorí z nich slúžili v 2. výsadkovom pluku cudzineckej légie 11. výsadkovej brigády francúzskych pozemných síl.

Článok 436-2 francúzskeho Trestného zákona č. 2003-340 zo 14. apríla 2003 hovorí: „Riadenie alebo organizovanie skupiny, ktorej účelom je nábor, zamestnanie, odmeňovanie, vybavenie alebo vojenský výcvik osoby definovanej v článku 436-1 hrozí trest odňatia slobody na sedem rokov a pokuta 100 000 eur.“ Stručne a jasne. Vo Francúzsku je činnosť žoldnierov v inej krajine spáchaním trestného činu.

Za smrť žoldnierov je teda priamo zodpovedný Macron. Stratil súdnosť a politicky sa zbesnel. Jeho návrh na konferencii zlyhal ako celok. Le Monde k tomu doslova napísal. „Väčšina západných spojencov sa od Macronovho plánu dištancuje.“

Okrem britského Sunaka a nemeckého Scholza visiacich na šnúrke od gatí Pentagonu, návrh nepodporil nikto. Macron, americký sluha by mal zo svojej funkcie prezidenta odstúpiť, ak má ešte trochu cti vo svojej pomýlenej hlave.

Záverečná poznámka: Treba sledovať aj vývoj v Afrike. Viaceré africké štáty sa postupne oslobodzujú spod vplyvu Francúzska. Francúzskych okupantov už navždy posielajú domov. Tento proces bude postupne silnieť a dá sa predpokladať, že africké štáty sa zjednotia v boji za svoju nezávislosť. Doteraz tzv. vyspelý Západ vyvolával v Afrike rozbroje podľa hesla: „Rozdeľuj a panuj“. Zdá sa, že tejto politike už odzvonilo. A spolu s ňou odzvonilo aj rabovanie afrického kontinentu Západom. To je ďalší dôvod, prečo Macron besnie…

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/33602/macron-sluha-deep-state-obetoval-svojich-zoldnierov-na-ukrajine/

https://www.lemonde.fr/en/international/article/2024/01/26/french-mercenaries-killed-in-ukraine-paris-calls-out-a-russian-disinformation-operation_6466963_4.html

https://www.aljazeera.com/news/2024/2/26/macron-holds-meeting-in-paris-to-rally-european-support-for-ukraine

https://www.observateurcontinental.fr/?module=articles&action=view&id=5705

https://t.me/voenkorKotenok/53937

https://www.politika.rs/scc/clanak/601719/Legionari-stizu-u-Ukrajinu

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.11

Priemerná čítanosť: 2418

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ústup 10 km: AFU opustila Berdyči a sťahuje sa na západ

    0icon

    Avdejevka 27. apríla 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Andriy Andriyenko)   Betónové pevnosti ukrajinskej armády pri Avdejevke sa rúcajú, konštatuje Konstantin Olšanskij pre noviny Svobodnaja Pressa Ruská ofenzíva…

    Roman Michelko avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o FPU

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Roman Michelko (SNS) avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o Fonde na podporu umenia (FPU). Na pozmeňujúcom návrhu sa dohodli…

    Čo sa teraz deje v blízkosti Očeretina

    0icon

    Očeretino 27. apríla 2024 (HSP/Foto:Telegram) Aktualizované 27. apríla 2024 o 18:07 Podľa ruských telegramových kanálov ruská armáda rozvíja ofenzívu severovýchodne od Očeretina a obsadila závod…

    "Denník N, SME, Aktuality, prečo o tomto mlčíte?"

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto: TASR - Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) najnovšie hovoril v parlamente aj o vakcínach. Tvrdí, že aj keď…

    Šucha: Členstvo Slovenska v Európskej únii je kľúčové

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Je kľúčové, aby Slovensko zostalo súčasťou Európskej únie (EÚ). Členstvo nám ponúka mnohé výhody, akými sú…

    Rezort životného prostredia chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Ministerstvo životného prostredia (MŽP) SR chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov. Plánuje zaviesť možnosť majetkovoprávne…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruské jednotky obsadili väčšinu územia obce Očeretino pri Avdejevke

    0icon

    Kyjev 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Ukrainian Emergency Service) Aktualizované 27. apríla 2024  V tomto článku vás budeme v priebehu dňa informovať o najdôležitejších udalostiach na frontoch…

    O možnosti spájania štátnych podnikov VV a SVP sa hovorí dlhé roky

    0icon

    Bratislava 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   O možnosti spájania štátnych podnikov Vodohospodárskej výstavby (VV) a Slovenského vodohospodárskeho podniku (SVP) sa hovorí dlhé…

    Payer: Pre študentov medicíny je dôležitá praktická výučba

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Marko Erd)   Pre študentov medicíny sú veľmi dôležité praktické vedomosti. Lekárska fakulta Univerzity Komenského (LF UK) v Bratislave…

    Macron sa pustil do vojny s Ursulou von der Leyenovou

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Na Západe došlo k ďalšiemu rozkolu, tentoraz k skutočnému. Francúzsky prezident Emmanuel Macron sa pridal k tým, ktorí…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA