Hyenizmus špeciálneho Lipšica – kedy to skončí?!

   Už uznávaná česká novinárka Spencerová upozornila, že smrť inak neznámeho novinára Kuciaka (až po jeho smrti si ho adoptovali Bárdy a spol., ako „nášho Janka“) so snúbenicou (to bolo zvlášť zákerný kalkul organizátorov následného „zaslušňáckeho“ prevratu) pripomína CIA-scenár farebných revolúcií. K tomu patrí aj zneužívanie sĺz zmätených príbuzných, čo asi najviac zneužil Matovič, keď rečnú pani Kušnírovú (ktorá poslušne ukazovala prstom na každého, koho jej ukázali) zlákal do parlamentu len na to, aby mu tam robila bezradnú štafáž. Tam jej reč došla, lebo snáď konečne pochopila na čo bola ona a pamiatka jej dcéry zneužité. No a keďže táto figúrka sa opotrebovala, najnovšie vytiahli „zaslušní“ agenti údajný otvorený list (publikovaný v Hlavných správach 6. 2. 2024) donedávna tak striedmych Kuciakovcov. Ak to teda nenapísal nejaký expert za nich. No, asi napísal, a ich „len“ dokopali k podpisu. A to všetko preto, aby márne zachraňovali kožu najväčšej hyene nášho politického, aj právneho systému – Danielitovi! A nie je za tým Danielito sám?!

 

Na hlavu postavená „progresívna“ logika

   Je až neuveriteľné, ako mohli rodiny Kušnírovcov a Kuciakovcov vôbec uveriť takému podvodníkovi ako je Lipšic. Ten pán má na tvári hrošiu kožu, ak drzo zneužil tragédiu v týchto dvoch rodinách a najskôr ako advokát (ktorý protizákonne vynášal vybrané informácie zo spisu) a potom ako špeciálny prokurátor ukazuje prstom na údajnú objednávateľku dvojnásobnej politickej vraždy. Už v prípade atentátu na amerického prezidenta J. F. Kennedyho organizátori vopred nachystali „obetného baránka“ v podobe údajne jediného strelca Oswalda. Náhodný filmový záznam amatéra Zaprudera im síce túto falošnú stopu vyvrátil, ale boli tak mocní, že tá falošná stopa straší až doteraz. Títo skutoční zločinci obvykle „obetného baránka“ kontaktujú dopredu a pripravujú si ho na mediálny ražeň. Tak aj náš Danielito (tak ho volala Zsuzsová) sa slizko snažil dostať pod sukne ženy, na ktorú teraz ukazuje v kauze Kuciak-Kušnírová prstom. Ako sama Zsuzsová vypovedala pred súdom: „Daniel Lipšic klame celé Slovensko a popiera že ma nepozná, ale ja mám na naše stretnutia dôkazy, ktoré čoskoro uzrú svetlo sveta a ukážu pravú tvár Daniela Lipšica. Ako aj to, ako nehorázne klamal nielen OČTK, senát, verejnosť, ale aj samotných poškodených Kuciakovcov a pani Zlatu Kušnírovú, keď ich obhajoval pred ženou s ktorou si písal, stretával sa, flirtoval a snažil sa fyzicky zblížiť nechutným spôsobom.“ A ak by sa rodičom cynicky politicky zavraždenej dvojice mladých ľudí ešte neotvorili oči, dodala: „Tvrdil, že som zodpovedná za smrť ich detí a tváril sa, že on so mnou nemá nič spoločné. No má. A aj s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej má spoločné viac, než si dokáže ktokoľvek predstaviť.“ Tak ako môžu Kušnírovci a Kuciakovci takej ľudskej hyene, ako je Lipšic, veriť? Nič im nehovorí, že tento pán je schopný aj takého kotrmelca, že obhajoval vraha svojho profesného tútora Valka?! To že Danielito je presvedčený, že každé zlo mu Pánboh odpustí, už vieme. Ale neviem si predstaviť, čo budú robiť Kuciakovci, až pochopia, že ich Danielito a zločinná banda v pozadí celý čas vodili za nos a zneužívali…

   V najnovšom „progresívne“ vyfabrikovanom liste Kuciakových rodičov im ktosi do listu vložil vetu: „Spýtajte sa, prečo sú ľudia ako Gašpar, Para či Zurian tak blízko vášmu vedeniu…“  To existencia týchto troch menovaných má poškodiť čestné úmysly vládnej koalície? To akože „progresívne“ naozaj?! Veď aj súdy (napriek veľkému politickému nátlaku celej Matovičovskej plagiátorskej zberby, ktorá si práve preto Lipšica vybrala a proti zákonným pravidlám dosadila do čela ÚŠP) uznali, že prví dvaja boli vo väzbe nezákonne a Zurianovi sa dokonca museli ospravedlniť a odškodniť ho za nezákonné brutálne kroky proti nemu. Pri všetkých troch prípadoch, samozrejme, vytrvalo štvala dezinformačná „žltá tlač“ na čele s milenkou mužatky Záleskej, Tódovou. No o údajný list Kuciakových rodičov „logicky“ obsahuje aj vetu: „Skúste porozmýšľať, prečo vznikol nový Trestný poriadok, komu pomôže a koho poškodí.“ Skutočná logika hovorí, že vznikol preto, aby sa zvrhlosti zneužitia ÚŠP, ktoré si vytrpeli tí traja menovaní, už neopakovali. To Kuciakovci nepochopili?!

   No a ešte perla na záver toho nadiktovaného „otvoreného listu“: „Nedávno sme čítali knihu Rutgera Bregmana: Ľudskosť – optimistická história človeka.“ Vrelo odporúčam zvedavým novinárom, aby sa Kuciakovcov opýtali o čom tá kniha je. Nepochybujem o tom, že budú len nemo pregĺgať. Cynickí politickí organizátori vraždy ich syna a jeho snúbenice (kde sú úlohy najmä Nicholsona, ale aj Lipšica dodnes neobjasnené) sa nehanbia zneužívať ich rodičovskú bolesť, ktorá zaslepuje a napomáha našepkávačom…

 

 

   Sme svedkami nebývalo drzého prekrúcania reality. Kolíková, zodpovedná za rozklad právneho štátu za jej bašovania v kresle ministerky spravodlivosti až po násilnú smrť generála Lučanského, za ktorú je politicky plne zodpovedná, má dnes drzosť vyhlasovať, že náprava, ktorú koná nová vláda, je „ohrozením právneho štátu“?!! Takto politická zlodejka kričí „Chyťte zlodeja!“ A tento krik ochotne šíri dezinformačná „žltá tlač“ a dokonca dostáva priestor aj v RTVS, kde celá smečka na čele s Jančkárovou vytrvalo dezinformujú na úkor snahy súčasnej koalície napraviť škody napáchané Lipšico-čurillovskou bandou za podpory Matovičovskej koalície zla.

 

Chorobopis Daniela Lipšica

   Ako sa píše v knihe „Slovensko – raj kajúcnikov“ tento pán je zrejme rekordérom v špinavostiach, ktorých sa za svojej kariéry politického právnika dopustil:

   „Matovičom vedená koalícia presadila do výnimočne dôležitej funkcie špeciálneho prokurátora osobu, ktorá nielen nespĺňala Ústavou dané podmienky, ale výsmechom bolo už to, že osoba vo výkone trestu za zabitie má nestranne presadzovať zákony a spravodlivosť. Už len perličkou je, že Lipšic ako propagátor dohody o vine a treste sám ju v prípade ním zavinenej smrteľnej autonehody odmietol!!!

   Kvôli Lipšicovi zmenili Matovičovi hlasovací roboti zákon tak, aby sa do tejto funkcie dostal aj niekto, kto nie je funkčným prokurátorom.

   Lipšic získal za veľmi podozrivých okolností bezpečnostnú previerku na najvyšší stupeň „prísne tajné“, bez ktorej nemohol na špeciálneho prokurátora kandidovať. Stále je (v januári 2023!) preto proti nemu vedené vyšetrovanie pre podozrenie, že ju dostal podvodom. So žiadosťou mu pomohol kamarát a sused, minister práce Milan Krajniak. Ten Krajniak, ktorý bol poradcom ministra vnútra, keď ním bol Lipšic!

   Lipšic je podozrivý z podvodu pri získaní možnosti justičnej skúšky bez toho, aby absolvoval zákonom predpísanú prax (pozri Uznesenie Ústavnoprávneho výboru NR SR z 19. 2. 2002).

   Lipšic je podozrivý z podvodu pri skladaní písomnej časti justičnej skúšky (vraj použil notebook, hoci ďalší účastníci skúšky nemohli používať ani vlastné knihy a papier).

   Lipšic je podozrivý z podvodného spájania svojho mena s titulom PhD..

   Ak by sa tieto podozrenia potvrdili (a ako vieme, Ústavnoprávny výbor NR SR sa časťou už zaoberal a potvrdil nezákonné konanie), tak tu máme advokáta, ktorý neoprávnene používa titul JUDr. a tak by ani nemal byť akceptovaný Advokátskou komorou. Už len toto by ho diskvalifikovalo pre akúkoľvek štátnu funkciu v normálnej situácii. Ale my, aj vďaka žltej tlači, nežijeme normálnu situáciu. My žijeme reverzný politický svet – čierne je biele a naopak, podľa toho, ako sa to hodí zločinnej skupinke pri moci.“

 

 

 

Brusel v pozadí

   Nedávno sme sa v rozhovore na rádiu InfoVojna s Adrianom a Norom zamýšľali nad tým, ako je možné, že taká podvodnícka figúra, ako Lipšic, a celá tá čurillovská zberba, ešte nie sú mimo služby vyšetrovaní a hnaní pred spravodlivosť? Odpoveďou je nelogická zaangažovanosť Šimečkovskej skupinky vraj-odborníkov do kaše, ktorú navaril im dokonca nepriateľský Matovič. Komsomolec Šimečka by neobetoval teplé miesto podpredsedu Euro-parlamentu na to, aby sa pustil do ruvanice v provinčnom parlamente. Navyše, keď on patrí do rodiny exulantov z Moravy, ktorí sa na Slovensku necítia dobre (jemne povedané) a tak špinia túto krajinu najmä cez jeho otca, ktorý má viac v nohách (ako bývalý atlét), než v hlave. Vreskot „progresívcov“ a reinkarnácia „zaslušňákov“ dokazuje, že v Bruseli momentálne prevládla zločinná kamarila na čele s Lajnovou, ktorá má podobný prístup k spravodlivosti, ako americký vyučenec Lipšic. Pre „dobrú vec“ sa im aj zlo hodí! Celé tri roky mlčali a tak kryli zvrátenosti Matovičovho režimu a prehliadali rozklad právneho štátu u nás s mnohými obeťami, až po martýrsku smrť generála Lučanského. A teraz sa bruselská kamarila bojí, že sa vyšetrovaním zistí, kam až siahajú jej špinavé prsty. Preto vyslali svojho komsomolca-výsadkára, aby spravodlivej náprave bránil.

   Pomalý proces deratizácie ÚŠP a NAKA môže mať svoju logiku. Premiér Fico má predsa už skúsenosti s gangsterskými praktikami Lajnovej kamarily v Bruseli. Teraz (a dôraz je práve na tento čas) sú schopní každej špinavosti a dokážu zneužiť brutálny nátlak proti „rebelom“. Maďarský premiér Orbán sa len opýtal kam zmizli tie miliardy eur, čo Lajnová poslal do kapsy Zelenskému, a už „unikol“ bruselský návod, ako zničiť hospodársky Maďarsko. Lenže múdry generál neposiela vojsko proti presile. A tá bruselská presila zla má konečný termín v júni – keď budú nové voľby do euro-parlamentu. Preto sú momentálni bruselskí vládci takí zúriví, preto ešte stupňujú ohýbanie tej pružiny práva na samú krajnosť. Lenže – čas sa im kráti. A aj Lipšicovi a celej tej čurillovskej zberbe stvorenej sociopatom Matovičom. To je tá optimistická časť budúcnosti.

   Je aj tá druhá časť tejto prognózy. Teraz píšem knihu s titulom „Demolácia našej demokracie“ s podtitulom „Začalo to Havlom…“. A sú tam okrem Havla do politickej nahoty obnažení aj ďalší americkí poskokovia: Dzurinda, Kiska, Čaputová a Šimečka. A poučenie práve z príkladu Dzurindu nám hovorí, že všetko tu riadi washingtonská kamarila spoza oceánu cez veľvyslanectvo za plotom. A oni sa o „svojich“ vedia postarať. Danielito nebude trpieť ani sekundu potom, čo opustí Úrad špeciálnej prokuratúry, ktorý tak brutálne zneužil za pomoci svojich poskokov Kysela, Šúrka, Repu a ďalších. Američania sa o neho postarajú. A rodičom Kuciaka a Kušnírovej ostanú len oči pre plač…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 210

Celkové hodnotenie: 23.68

Priemerná čítanosť: 2785

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Vodiči musia na budúci týždeň rátať s obmedzením na D2 do Bratislavy

    0icon

    Od pondelka (29. 4.) do piatka (3. 5.) budú musieť vodiči rátať s obmedzením na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. Upozornila na to bratislavská…

    DAC Dunajská Streda zvíťazil nad Slovanom Bratislava 5:3

    0icon

    Futbalisti DAC Dunajská Streda zvíťazili v 7. kole nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul nad majstrovským Slovanom Bratislava 5:3. Domáci rozhodli o svojom…

    Jaroslav Spišiak mal nehodu

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Jaroslav Spišiak zo strany Progresívne Slovensko mal včera nehodu. O nehode informoval na sociálnej sieti. K nehode podľa jeho…

    Na rieke Belá a jej prítokoch sa uskutočnila obhliadka migračných bariér

    0icon

    Na rieke Belá a jej prítokoch vo Vysokých Tatrách sa uskutočnila obhliadka migračných bariér. Diskutovalo sa o možnostiach spriechodnenia bariér a zlepšení spájaní rieky s…

    Švajčiari vedia, kedy Rusi obsadia Donbas. Poznajú aj dôvody

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Andrii Marienko)   „Donbas padne v októbri,“ napísal švajčiarsky denník Blick s odvolaním sa na ukrajinskú armádu. Niekoľko veliteľov, ktorí bojujú…

    Zástupca EÚ Borrell neočakáva, že vojna na Ukrajine sa čoskoro skončí

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Jean-Francois Badias)   „Keďže sme sa na začiatku konfliktu zaviazali podporiť Ukrajinu, mali by sme v podpore pokračovať, kým sa nebudú…

    Iuventa postúpila do finále,v odvete v Lisabone remizovala 30:30

    0icon

    Lisabon 28. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Hádzanárky Iuventy Michalovce postúpili do finále Európskeho pohára EHF. V nedeľňajšom odvetnom semifinálovom súboji remizovali na palubovke Benficy Lisabon…

    Hlas sa doťahuje na Progresívne Slovensko. Tri strany nad 5 % iba v rámci štatistickej chyby

    0icon

    Voľby do Národnej rady (NR) SR by v apríli vyhrala strana Smer-SD so ziskom 21,1 percenta hlasov. Druhé by skončilo hnutie Progresívne Slovensko (PS) s…

    Správy národných parkov by mohli mať nové úlohy v oblasti inváznych druhov

    0icon

    Mnohé kompetencie a úlohy v oblasti prevencie a manažmentu zavlečenia a šírenia inváznych druhov by sa mohli preniesť aj na správy národných parkov. Vyplýva to…

    V Oščadnici horí strecha hotela, zasahujú hasiči z Čadce a zo Žiliny

    0icon

    Strechu jedného z hotelov v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar. Na mieste zasahujú hasiči z Čadce, zo Žiliny a zo Záchrannej brigády Hasičského a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA