Predvolebne resumé alebo kam kráčaš Slovensko.

Chcel by som sa ešte vrátiť k obdobiu tesne pred voľbami v roku 2023, z pohľadu názorov rôznych politikov a politických strán pretože toto obdobie je veľmi signifikantné, ukazujúce stav a smerovanie v slovenskej spoločnosti. Viac menej budem monitorovať vyjadrenia rôznych politikov známych a menej známych, politických strán a rôznych médií.

Začal by som politikom komunistickej strany, ktorý v predvolebnom guľáši,  v jednej predvolebnej relácii vyjadril svoj názor na poprevratové dianie na Slovensku. Podľa slov tohto politika, Slovensko si sprivatizovalo zlate vajcia svojej ekonomiky a pustilo si tu zahraničných investorov a tak 80% všetkého čo sa vyprodukuje na Slovensku, odtečie do zahraničia a len 20% ide do štátu. Bohužiaľ z tak malo peňazí štát nie je schopný živiť nafúknuté zdravotníctvo, podvyživene školstvo a ďalšie oblasti doležíte pre život Slovenska. Tým chcel vlastne kandidát komunistickej strany naznačiť, že smerovanie ostatných politických strán nevedie nikam a je to len mlátenie prázdnej slamy.

Bohužiaľ v mnohých ohľadoch je to tak, že značná časť všetkých Slovenských peňazí odtečie do zahraničia. Konkrétne Peter Pellegriny v predvolebnej diskusii dal návrh ako riešiť tento problém a to je vykupovaným týchto zlatých vajec späť do Slovenských rúk. Potom by mohol byt väčší objem peňazí v štátnom rozpočte a viac možnosti ako podporovať zdravotníctvo, školstvo a ostatné oblasti dôležité pre spoločnosť.

Samozrejme to že sa Slovensko dostalo na takúto šikmú plochu, teda že 80% všetkého odtečie do zahraničia, tak na tom nesú leví podiel aj mainstreamové média. Kto stále, nepretržite opakoval že štát je zlý vlastník a všetko treba sprivatizovať a odovzdať do zahraničných rúk. Toto bolo kardinálne klamstvo mainstreámu na tvary Slovenského  občana. Samozrejme ako vždy sa Slovensky občan nechal oklamať a teraz trie biedu, šúcha jednu nohu o druhú. Samozrejme takýchto kardinálnych klamstiev mainstreámu  tu bolo viac a v jednom ďalšom článku by som sa tomu venoval viac.

Ale poďme ďalej. Volebná kampaň Igora Matoviča bola tvrda, pod pásová a ťala do živého. Pán Matovič sa vôbec neštítil v predvolebnom spote použiť pozostalú matku Kušnírovú po vražde pána Kuciaka a jeho snúbenice. Doporučoval by som pani Kušnirovej už nevystupovať v stupidných spotoch Igora Matoviča a ak chce skutočne vedieť, kto zabil jej dcéru, potom nech zaklope na dvere americkej ambasády v Bratislave. Ale nech radšej neočakáva že dvere otvorí Jason Bourne, ktorý sa bude ospravedlňovať. Aj keď v Hollywoodskom filme je všetko možne. A do značnej miery takýto Hollywoodsky film predznamenáva stavy v americkej spoločnosti, ako riešiť takto vzniknuté kalvárie.

Ale vráťme sa späť k Igorovi Matovičovi a k jeho vládnutiu. Ani tvrda pod pásová kampaň mu nezabezpečila lepšie umiestnenie. Isto všetci občania mali v pamäti, ako Igor Matovič rozmiestnil policajne autíčka na hraniciach jednotlivých okresov, a tak bránil chodiť občanom z jedného okresu do druhého. Šmahom ruky zaviedol nevoľníctvo. Isto v sebe nezaprel malého chlapca, ktorý sa rád hral na pieskovisku s malými autíčkami, a teraz keď sa dostal do situácie kde mohol ukázať svoju silu a tak porozmiestňoval policajne autíčka na najmenej vhodných miestach pre občanov Slovenska. Jeden česky politológ definoval Igora Matoviča, ako malého chlapca, ktorý je v 50-ročnom tele. Ďalej už nemá ani zmysel písať ako Igor nútil bez výnimky cele obyvateľstvo pchať si nedezinfikovanú špachtľu do nosa a za významného prispenie mainstreámu do značnej časti obyvateľstva dal napichať neotestované vakcíny. Však nech sa otestujú u konečného zákazníka. A to že aj s pomocou mainstreámu účinný liek proti COVIDu Ivermectín, ktorý bol 100 krát lacnejší a účinnejší ako vakcíny, zvozil pod čiernu zem, že ten liek je dobrý len pre psov a mačky. Samozrejme týmto pádom zahraničné farmaceutické firmy zarobili miliardy Eur a slovenský občania naopak o tieto miliardy Eur prišli. A to už nehovorím o krachoch a zadlžených slovenských firmách, a ďalších veciach, ktoré spôsobil Igor Matovič svojim vládnutím. Je pravda že mainstreám a za nim stojaci globalisti, vykresľovali všetky neúspechy Igora Matoviča ako víťazstvo nad COVIDom.

Ale poďme späť ku Petrovi Pellegrinymu. Peter Pellegriny vo voľbách dosť nevhodne vyžil pojem  silného štátu. Tento nie veľmi šťastne použití pojem ho pripravil o lepšie percentuálne umiestnenie vo voľbách. U väčšiny občanov pojem silného štátu personifikuje z väčším počtom policajtov, sudcom, obmedzujúcich zákonov, ktoré rušia a maria akékoľvek slobody občana.

A pristavme sa u pána Danka. Pán Danko a jeho strana SNS vstala z popola ako bájny vták Fénix.
Občania mu to jednoducho dali, za jeho neohrozené vystupovanie v predvolebnej diskusii, kde tvrdo vyzval Igora Matoviča, aby vysvetlil kde zmizlo 20mld.Eur, ktoré sa stratili počas jeho vládnutia.
Myslím si že toto neohrozené vystupovanie p. Danka, mu nahnalo potrebne percentá na to aby skončil v parlamente.

Predposlednou v poradí je globalistická strana, ktorá tvrdí že je za Progresívne Slovensko. Opäť môžeme hovoriť o strane, ktorú vyrobil a nafúkol samotný mainstreám, takže sa tu jedná o ďalší kardinálny podvod mainstreámu a globalistov za nimi stojacich. Ako keby mainstreám dosť neplietol mysle občanov, ešte aj tato progresívna strana chce zaviesť nejaké pochybne LGBTI+, ktoré by v mysliach Slovákov narobilo ešte väčší chaos. V skratke povedané, globalisticky valec jednoducho ide a nič ho nezastaví. Iba on sám, keď dosiahne plnosť skazy, ktorú neustále pretláča.

No a na zaver sa pristavme pri strane Smer, ktorá vždy vie dobre vycítiť ktorým smerom a tak strhnúť masy občanov na svoju stranu. Nie nadarmo sa nazýva Smerom. Spomínam si na jednu predvolebnú diskusiu Igora Matoviča s Robertom Ficom. Igor Matovič tam dobrú polhodinu hromžil a klial na stranu Smer, aké to je nebezpečenstvo pre Slovensko, aký sú to kriminálnici a že 42 smerákov už bolo aj odsúdených. Robert Fico, predseda smeru na to nenávistné ujúkanie Igora Matoviča odpovedal len jednou vetou. “Na ústavnom súde je 42 podaný pre porušenie ľudských práv”. A samozrejme viac sa tomu nevenoval a pod stolom si mädlil ruky, že takého blázna ako je Igor Matovič, ktorý mu neustále naháňa preferencie, mu poslalo samo nebo. Slováci sú veľmi citlivý na rôzne druhy nespravodlivosti.

Keby Igor Matovič, obrazne povedané obesil 1-ho alebo 2-och smerákov, to by ešte ušlo ale obesiť ich až 42. To sú pre bežného Slováka riadne jatky. Robert Fico urobil zo seba a svojej strany obeť šialeného Igora. V konečnom dôsledku sa tu prejavila povaha Slovákov ktorý nie sú veľmi za nejaké veľké trestanie a dokážu aj odpustiť. Veľmi pekne to bolo ukázané vo filme Pachohybský zbojník, kde Pacho učil svojich zbojníkov že nemajú nikoho zastreliť ani zabiť, maximálne tak kop do zadku a pár po papuli. Myslím si že táto výnimočne mierna a odpúšťajúca povaha sa u Slovákov prejavila aj v týchto voľbách.

Samozrejme Robert Fico zahral aj na ďalšiu žilku Slovákov. Slováci svojim spôsobom sú pacifisti a všetci sú proti vojne, a určite všetci majú už dosť vojny na Ukrajine. Tým že hovoril, že sa nepošle ani jeden náboj na Ukrajinu sa trafil do tohto pacifického, protivojnového cítenia väčšiny Slovákov.

Robert Fico s týmto protivojnovým ťaženým by mohol položiť aj cely mainstreám a odkryť jeho tvar. Že cely mainstreám sú obyčajný vojnoví štváči, ktorý ženu cele Slovensko do pekiel. Vojna na Ukrajine sa musí zastaviť stoj čo stoj. A niekedy aj malé bezvýznamne štáty môžu dať k tomu popud, aby sa zastavilo šialenstvo nebývalého rozsahu. A vojny skutočne bývajú takýmto šialenstvom. A Robert Fico a jeho strana môžu zohrať v tejto veci veľmi dôležitú roľu.

Je ťažko odhadnúť povolebné dianie, ale je celkom isté že progresivistické mainstreamové média a globalistické strany ktoré sa dostali do parlamentu odhalia úplný suterén svojich vášní a tak u väčšiny obyvateľstva stratia svoju priazeň. Robert Fico veľmi dobre vycítil, že problémom spoločnosti je markantné nedodržiavanie ľudských práv a slobôd, a nedodržiavanie Ústavy SR. Mnoho globalistov sa prepracovalo do štátnej správy na posty sudcov a prokurátorov. Bude potrebné urobiť preškolenie celej štátnej správy, ohľadne dodržiavania základných ľudských práv a slobôd a tam kde bude vznikať problém bude musieť dôjsť k prepusteniu príslušného štátneho pracovníka. Aby sa nám tu už nikdy neopakovali v súdnictve podobné procesy ako boli s Kotlebom, či Rostasom, aby na súdoch nedochádzalo ku hanobeniu Otca národa Ľudovíta Štúra a tak nepriamo ku hanobenie Slovenského národa. Je celkom zrejme, že globalisti chcú vykoreniť celý národ, vtlačiť mu pečať slepoty a bezcharakternosti ktorý bude bažiť len po hmotných statkoch a charakterové vlastnosti ako morálka, poctivosť a čestnosť budú odsunuté na vedľajšiu koľaj.  Preto je dobré neustále sa vracať ku svojím koreňom a neustále si pripomínať odkiaľ človek je, čím je a kam kráča.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Matúš Pestrý

O AUTOROVI

Rad blogujem a vymienam si nazory.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 23.45

Priemerná čítanosť: 1442

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

    0icon

    Polícia preveruje okolnosti úmrtia muža v areáli popradskej nemocnice. Toho podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Ligdayovej našli bez známok života v nedeľu (5. 5.) okolo…

    Zásahový tím zaznamenal v pondelok pohyb medveďa v Očovej

    0icon

    Zásahový tím pre medveďa hnedého Štátnej ochrany prírody (ŠOP) SR zaznamenal v pondelok ráno pohyb medveďa v Očovej vo Zvolenskom okrese. Pre TASR to uviedla…

    Známy elektropredajca bojuje o prežitie

    0icon

    Bratislava 6.mája 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Obľúbená sieť predajní s elektronikou Okay, ktorá patrí medzi najväčších na Slovensku a v Česku, čelí vážnym finančným problémom Spoločnosť…

    Hlavný problém nespočíva v tom, že Rusi dobyli Očeretino

    0icon

    Moskva 6. mája 2024 (HSP/Foto:telegram)   Situáciu na frontoch komentuje ruský vojenský analytik Jurij Podoljaka Front v smere Očeretino je pre ukrajinskú armádu veľmi náročný…

    Pred súd sa postavil Róbert Lališ v kauze mafiánskych vrážd

    0icon

    Pred senát Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku sa v pondelok postavil Róbert Lališ, prezývaný Kýbel, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov. Prípad sa týka…

    Blaha je „špinavý kolaborant“, útočí .týždeň

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Istá Marína Gálisová, komentátorka podcastu Týždeň s. týždňom, označila Ľuboša Blahu za ohavného, špinavého kolaboranta (s Ruskom). ZDROJ…

    Šatan o ďalšom štvrtom mieste osemnástky: "Ešte cennejšie ako vlani"

    0icon

    Slovenskí hokejisti si po roku opäť zopakovali boje o medaily na svetovom šampionáte hráčov do 18 rokov. Po minuloročnej bolestivej prehre o bronz nad rovesníkmi…

    Migračná dohoda EÚ s Libanonom je ako liať peniaze "bezodnej studne"

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/ The European Conservative/ Foto: TASR/AP-Hassan Ammar)   Pravicoví poslanci Európskeho parlamentu kritizovali Európsku komisiu za ďalšiu migračnú dohodu - tentoraz…

    Ramsay pred odchodom na šampionát: "Vyladiť herné situácie"

    0icon

    Slovenskí hokejisti vstúpili do záverečného bloku prípravy pred odchodom na svetový šampionát v Česku (od 10. do 26. mája). Na pondelkovom zraze sa realizačnému tímu…

    Na inaugurácii ruského prezidenta bude mať zastúpenie aj Slovensko

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko) Aktualizované 6. mája 13:23 Na utorkovej (7. 5.) inaugurácii prezidenta Ruskej federácie Vladimira Putina bude Slovenskú republiku zastupovať chargé…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Juraj Tušš

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA