V Dubaji kabaret za mier, pardon, za klímu, ktorej je to jedno…

   V poslednej dobe mám stále silnejúcejší pocit, že tu existuje nejaký Veľký Cynik, ktorý skúša, aké idiotiny sme ešte schopní cez médiá na čele so žltou tlačou „zožrať“. Veď nás už dva roky kŕmia hrôzami civilných obetí na Ukrajine, ale nad tým, že Netanjahu sa nepokryte pokúša o palestínsky holokaust s tisíckami povraždených detí sa tie isté médiá nepozastavujú. A masové civilné obete amerických agresií všade po svete ani nespomínajú. Mediálnou manipuláciou je totiž nielen to, čo sa publikuje, ale najmä to, čo sa zamlčí. V tom je naša žltá tlač šampiónom, keď sa navyše pokúša aj o monopol na dezinformácie. Ale aby sa toľkí „svetoví“ vodcovia účastnili na takom kabarete hlúposti práve v Dubaji? Veľký Cynik si z nás vo veľkom vystrelil. Veď to uvážme:

 

Chudnime s najobéznejšími?

   Ťažko môžeme nájsť cynickejší paradox, že klimatický kabaret s ústrednou pesničkou „preč s fosílnymi palivami“ hostí krajina, ktorej prosperita stojí na predaji fosílnych palív!

   Veď si len predstavme to vrcholné klaunské číslo generálneho tajomníka OSN, Gutterésa, ako brojí proti fosílnym palivám, ale nechá sa hostiť najväčšími exportérmi fosílnych palív?! To si tam robia naozaj z nás všetci srandu?! Veď to je základ toho dubajského luxusu. Ak by hneď prestali exportovať ropu, všetky tie schválnosti proti Prírode typu haly plnej snehu v púšti by sa premenili na ruiny. Mrakodrapy, supermarkety, luxusné hotely by sa vyľudnili, lebo bez klimatizácie by boli neobývateľnými! Bez fosílnych palív by ostali všetci tí šejkovia v beduínskych stanoch. A tento globálny šašo im tvrdí, že s tým musia prestať, že sú vlastne klimatickí zločinci??? No tak nech ide hneď príkladom a ubytuje sa v beduínskom stane s toaletou na divoko za prvou dunou a pieskom v hrsti namiesto toaletného papiera! To naozaj nikomu z tých údajných svetových štátnikov tá absurdnosť celej situácie nedochádza?

  No, majú to ťažké, keď pred nimi defilujú takí politickí mopslíci, ako naša Zuzanka. Tá ako vzorný žiačik bruselskej kamarily hlási, že plní záväzky uvedomelosti, ako pionierka, čo si v rámci záväzkov predsavzala vzorne sa v škole prezúvať! A v sále klimatizovanej vďaka fosílnym palivám sa ochotne prsí, ako s tými fosílnymi palivami zatočíme?!

   Je to paradox, ak si uvedomíme, že sem prišli hlásať svoje klimatické oduševnenie a doviezli sa lietadlami na fosílne palivá, ubytovaní sú v luxusných hoteloch, ktoré existujú vďaka fosílnym palivám a hostia ich najväčší exportéri fosílnych palív!

  Jedine brazílsky prezident bol originálny, keď upozornil na devastáciu Prírody zbrojením a vojnou na Ukrajine, čím ukázal na najväčšieho militantného znečisťovateľa – USA.

  K ďalším klimatickým klaunom tu patrí indický prezident z krajiny, kde je v mestách taký smog z miestnej dopravy, že ho je vidieť!!! A čo tie ich posvätné kravy, čo prdia proti vôli pani Lajnovej a jej klima-kamarily? To si pán prezident nedal za záväzok vyriešiť ich masovou likvidáciou, tak ako to gynekologička Lajnová plánuje?

   Priatelia, toto naozaj nie je svetová seriózna konferencia, ale cirkus a toto nie sú štátnici ale klauni. Hrajú pred nami divadielko. A keď už sme pri tom – kde je pán Biden, ktorý čelí vlastnej demencii od roku 2017, ale rád by riadil svet? Washington spolu s Pekingom tento klimatický cirkus bojkotujú! Takže čokoľvek si tu tí politickí cirkusanti sľúbia, nemá cenu ani len tej letenky, ktorú a cestu do Dubaja a späť minuli.

 

Čím hlúpejšie deti, tým zelenšia planéta??!

   A keď už taká komédia, kde nechali nekompletnú Grétku? Jej manažérsky zdatní rodičia asi pukli od toľkej nevďačnosti, či? To, že si Veľký Cynik vybral toto brutálne zneužité dievčatko s psychickým limitmi, nie je náhoda. To bola cielená kampaň. V Indii hneď vyrukovali s jej napodobeninou a inde zasa zorganizovali svetovú konferenciu sfanatizovaných dievčatiek, ale to už Veľkého Cynika nezaujalo. Takéto zjavy, ako Grétka, sa nestávajú svetoznámymi náhodou. Duševne nekompletná Grétka bola vybraná, aby vyhysterizovala kampaň, o ktorej nikto s čistým svedomím nemôže povedať, či nebude v konečnom dôsledku kontraproduktívna. Názorným príkladom slabomyseľnosti tejto kampane je slogan o „nulovej uhlíkovej stope“, pričom CO2 je nevyhnutnou súčasťou fotosyntézy autotrofných druhov flóry!

  Tieto kampane nie sú založené na faktoch, ale na emóciách. Ale aj to občas klima-aktivistov (a tí nemeckí „prilepenci“ sú naozaj celej spoločnosti nebezpeční) zlyháva. Tak si pôvodne vybrali ľadové medvede. Ale tie ich sklamali, nevďačné ľadové medvede! Totiž v rozpore s tvrdeniami „alarmistov“ počty ľadových medveďov neklesajú, ale rastú! Napriek údajnej roztápajúcej sa ľadovej pokrývke na póloch sa ľadovým medveďom darí až tak, že v niektorých oblastiach vlády nabádajú poľovníkov, aby zredukovali ich počty. A tak britské noviny The Guardian vydali oznámenie o stiahnutí ľadových medveďov zo svojej oficiálnej propagandy ohľadom klimatických zmien.

   A rovnako Veľký Cynik v tichosti stiahol z obehu aj klime-propagande obetovanú Grétku. Vedľajším efektom kampane, na ktorú bola zneužitá, je tu potvrdenie, že deti bez vzdelania (tak ako k tomu cez Grétku vyzývali) naozaj hlúpnu…

 

Riešenie v Green Deal proti Green Peace?!

   Ďalšia ikona klima-aktivistov dostala v Dubaji K.O.. Veď 20 krajín v Dubaji vyzvalo na 3-násobné zvýšenie jadrovej kapacity v príkrom rozpore s hysterickými kampaňami Greepeace proti jadrovej energetike!

   Teror šírený hysterickými aktivistami Greepeace (čo sme si „užili“ aj nás) vyvolalo už pred rokmi podozrenie, že to robili práve, aby zabezpečili hlavne arabským vývozcom ropy ich prosperitu. Tú im jadrová energetika predsa berie!

   A výsledok celej tej šaškárne v Dubaji? Ropnému priemyslu sa darí, ako nikdy doteraz! Oni dokonca cielene znižujú svoju produkciu, aby zvýšili ceny. Takže súbežne s hostením celej skvadry tzv. svetových politikov, možno aj vo vedľajšom hoteli zasadnutie ministrov OPEC+ skončilo skutočnou senzáciou. Organizácia vývozcov ropy získala nového partnera – Brazíliu. To posilňuje váhu rozhodnutí OPEC+, veď práve Brazília spolu s USA boli tými krajinami mimo OPEC, ktoré zvyšovali produkciu a bránili dosahovaniu cieľov kartelu. Teraz sa Brazília postavila na stranu OPEC. Lebo nech si Macron s Guterrésom v Dubaji do aleluja notujú klima-odrhovačku, keď im desiaty štvorhlas pridáva naša Barbina z paláca, domov aj tak poletia vďaka fosílnym palivám!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 211

Celkové hodnotenie: 23.71

Priemerná čítanosť: 2784

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Slováci chcú v semifinále prekvapiť USA, Dostál: "Šanca je vždy"

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov sa po roku opäť stretne v semifinále majstrovstiev sveta tejto vekovej kategórie s USA. V sobotu od 13.00 SELČ…

    Budaj: Mapa povodňových rizík mohla ísť na rokovanie vlády pred trištvrte rokom

    0icon

    Mapa povodňových rizík mohla ísť na rokovanie vlády už pred trištvrte rokom. Pre TASR to uviedol bývalý minister životného prostredia Ján Budaj v reakcii na…

    Iniciatíva za verejnoprávnosť vyzýva poslancov, aby nepodporili zákon o STVR

    0icon

    Koordinačný výbor iniciatívy zamestnancov a spolupracovníkov RTVS za verejnoprávnosť a nezávislosť v piatok odovzdal v Národnej rade (NR) SR listy adresované poslancom parlamentu. Vyzýva ich,…

    Počet odsúdených mladistvých v ústave v Sučanoch za posledné roky klesol

    0icon

    Počet odsúdených mladistvých v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Sučanoch za poslednú dekádu významne klesol. Vlani ich bolo v ústave umiestnených 28, v…

    Slovensko sa aktívne zúčastní na mierovej konferencii vo Švajčiarsku

    0icon

    Slovenská republika sa aktívne zúčastní na konferencii o mieri na Ukrajine, ktorá sa uskutoční 15. a 16. júna vo Švajčiarsku. Slovensko by mal zastupovať premiér…

    Zistenia k publikácii MS sa majú riešiť na májovom zasadnutí Súdnej rady

    0icon

    O zisteniach ad hoc komisie zriadenej na preverenie informácií z publikácie o porušeniach princípov právneho štátu z dielne ministerstva spravodlivosti (MS) a Úradu vlády SR…

    Situácia nadregionálnej epidémie akútnych gastroenteritíd je stabilizovaná

    0icon

    Situácia v rámci zistenej nadregionálnej epidémie akútnych gastroenteritíd vo vybraných okresoch Trenčianskeho kraja a v okrese Topoľčany v Nitrianskom kraji je stabilizovaná. Prijatými okamžitými opatreniami…

    Prezidentka: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Slobodné médiá a demokracia sú od seba neoddeliteľné. Zastrašovanie médií a snaha o ich politické ovládnutie…

    Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

    0icon

    Reedukačné centrá (RC) v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria. Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení. Avizoval to v piatok minister…

    Šimečkova tajná stratégia

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:Facebook/Michal Šimečka • Progresívne Slovensko)   Vo štvrtok si v Bratislave demonštratívne zatrucovali, pardon, zaprotestovali, progresívni politici, umelci a spol. Pod svoje krídla…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA