Biologické zbrane v amerických laboratóriách ohrozujú existenciu sveta

Natural News uverejnil ďalší pozoruhodný článok o zločinoch páchaných Američanmi, ktorí už viac ako 50 rokov zriaďujú laboratóriá pre biologické zbrane po celom svete pod zámienkou „boja proti epidémiám“ a „zlepšovania zdravotníckych služieb“. Cynické zlegalizovanie zločinov, ktoré pácha americké ministerstvo obrany – Department Of Defence (DOD), prevádzkujúce najmenej 336 laboratórií po celom svete. A viete kto v USA nesie hlavnú zodpovednosť za to? Covidový Mengele Anthony Fauci !!!

Podľa kandidáta na amerického prezidenta Roberta F. Kennedyho juniora (RFK jr.) DOD „začalo masívne nalievať peniaze do biologických zbraní v roku 2001, keď sa otvoril zákon Patriot Act. DOD bolo v tom čase nervózne z porušenia Ženevskej konvencie, ktorá zakazuje takéto zbrane. Previedli teda právomoc pre biologickú bezpečnosť na jednu agentúru v HHS (Ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb) s názvom Národný inštitút pre alergie a infekčné choroby (NIAID), ktorý viedol do roku 2022 Anthony Fauci. Americký Mengele Fauci je tak zodpovedný za všetky zločiny biozbraní vrátane Covidu 19. RFK jr. tiež tvrdí, že Covid 19 nemá svoj pôvod vo farmaceutických firmách, ale vo vojenskom programe, ktorý Covid 19 po dohode zlegalizoval vo farmaceutických firmách Moderna a Pfizer-Biontech.

Vysoko zaľudnené štáty v Afrike, ako napríklad Nigéria, sú špeciálne vystavené výskumu biozbraní. Zapojenie americkej Agentúry na znižovanie hrozieb obrany (DTRA), ktorú riadi ministerstvo obrany, podporuje tieto aktivity. DTRA pracuje napríklad na „modernizácii a rekonštrukcii“ Národného výskumného veterinárneho ústavu v meste Vom, ktoré sa nachádza v nigérijskom štáte Plateau.

Okrem toho Armádny výskumný inštitút Waltera Reeda využíva na túto činnosť zariadenia nigérijského ministerstva obrany. Inštitút testoval nebezpečné patogény bez toho, aby informoval miestne úrady, čím vystavil tisíce Nigérijčanov (a z dlhodobého hľadiska pravdepodobne milióny) vážnemu biologickému nebezpečenstvu. USA tak využívajú legálne organizácie a zariadenia na krytie výskumu, vývoja a skúšky svojich nebezpečných biozbraní.

Ruská vojenská rozviedka objavila v tejto západoafrickej krajine najmenej štyri americké biolaboratóriá a zaznamenala neúmerne vysoký výskyt patogénov v oblasti ich prevádzkovania. Následkom tejto činnosti sa v uvedených zariadeniach vyskytli stovky nehôd, znamenajúcich poškodenie zdravia rôzneho stupňa, ktoré nikdy neboli nahlásené.

Igor Kirilov, ktorý velí ruskej armádnej jednotke radiačnej, chemickej a biologickej obrany preto podal podnet na preskúmanie týchto nelegálnych aktivít Svetovej zdravotníckej organizácii, (WHO) aby sa vyšetrila činnosť nigérijských laboratórií v Abuji, Zarii a Lagose financovaných USA a následne, aby informovala svetové spoločenstvo o jeho výsledkoch.

Washington odmieta tieto odhalenia ruských špecialistov ako „dezinformáciu“, čo je dnes populárna metóda Západu obrany proti predloženým dôkazom. Dnes je stav vo svete taký, že ak počujete niekde z úst proamerických predstaviteľov alebo nimi platených médií slovo dezinformácia v nejakom kontexte, s vysokou pravdepodobnosťou ide o pravdu, na ktorú Západ nevie alebo nechce odpovedať.

Podľa miestnych zdrojov sa desaťtisíce vzoriek a genetických materiálov tajne presúvajú do iných biolaboratórií prevádzkovaných USA, a to nielen v Nigérii, ale aj v zámorí. Nebezpečenstvo vytvorenia ďalšej pandémie celosvetového rozsahu v dôsledku takýchto aktivít je značné, aj keď ministerstvo obrany tvrdí, že výskum, ktorý sa tam vykonáva, nie je nebezpečný. Ide však o púhe tvrdenie americkej strany. WHO by mala do uvedených biolaboratórií poslať medzinárodnú vyšetrovaciu komisiu, ktorá by všetky nelegálne aktivity a incidenty znamenajúce poškodenie zdravia alebo dokonca smrť obyvateľov buď potvrdiť alebo vyvrátiť. A v prípade potvrdenia okamžite vyšetriť činnosť biolaboratórií, zatvoriť ich a brať na zodpovednosť vinníkov.

Nedostatočná transparentnosť zo strany ministerstva zahraničných vecí USA tento problém len prehĺbila. Ruská strana odhalila podobné biolaboratóriá na Ukrajine počas rusko-ukrajinského konfliktu, ktorý sa začal vo februári 2022. Keď však ruské sily získali dôkazné materiály z týchto biolaboratórií, americko-ukrajinskí vojaci začali ihneď po sebe zahladzovať stopy.

Téme amerických biolaboratórií sa roky venovala aj bulharská investigatívna novinárka Dilyana Gaytandzhieva, ktorá zverejnila správu o biolaboratóriách napr. v Gruzínsku. Vypočula niekoľko miestnych obyvateľov, ktorí sa nakazili „záhadnými“ chorobami len preto, že bývali v blízkosti zariadení. Na túto problematiku som upozornil už cca pred rokom v článku tu:

https://belobog.sk/br-osn-svojim-alibizmom-ohrozuje-svetovy-mier/

Nelegálny vývoj biologických zbraní Američanmi na Ukrajine, Gruzínsku a iných bývalých štátoch ZSSR už bol dokázaný. Najnovšie to potvrdil aj americký kandidát na prezidenta Robert F. Kennedy junior, ktorého otrasné svedectvo si môžete pozrieť tu:

https://bioterrorism.news/2023-08-23-rfk-jr-confirms-us-developing-bioweapons-ukraine.html

Čo je však zarážajúce, lokaji USA a ani dezinformačný mainstream si ohrozenie sveta biologickými zbraňami, ktoré v uvedených zariadeniach nelegálne vyvíjajú Američania nevšímajú. Pritom ide ozaj o globálnu časovanú bombu, ktorej hodiny odpočítavajú čas, ak sa ľudstvo nespamätá a nedeaktivuje ju.

Viac na:

https://naturalnews.com/2023-10-06-benevolent-us-bioweapons-labs-pose-serious-danger.html

https://www.globalresearch.ca/us-bioweapons-in-nigeria-endanger-africa-and-the-whole-world/5833690

https://bioterrorism.news/2023-09-18-covid-19-was-a-gae-military-operation.html

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Spozornieť by mali rodičia aj tínedžeri: Aj takto sa vystaviť toxickému olovu

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/ The Independent/ CNN News/ Foto:TASR/AP - Frank Franklin II)   Výsledky štúdie zverejnené v CNN News varujú pred toxickými kovmi:…

    V Bratislave sa opäť protestovalo

    0icon

    Na proteste proti zásahom do verejnoprávneho RTVS aj druhého dôchodkového piliera sa vo štvrtok večer na bratislavskom Námestí slobody zišlo niekoľko tisíc ľudí. Protest zorganizovalo…

    Poľský turista uviazol v Horných dierach, pomohli mu horskí záchranári

    0icon

    Horskí záchranári vo štvrtok pomohli 26-ročnému poľskému turistovi, ktorý uviazol v malofatranských Horných dierach. Informovala o tom Horská záchranná služba (HZS) na sociálnej sieti.

    Uhrík: Pán premiér, dúfam, že sa tým nadutým "umelcom" nemienite ospravedlňovať

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Facebook/Foto: Screenshot)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) na tlačovej konferencii z ministerstva kultúry kritizoval stav umenia na Slovensku. Niektorých umelcov však…

    Havarijný stav cesty okamžite uzavrel časť Ulice Jána Bottu v Trnave

    0icon

    Z dôvodu havarijného stavu cesty, ktorý odhalila inštalácia vodovodných prípojok, musela byť urgentne od štvrtka od 18.00 h uzavretá časť frekventovanej Ulice Jána Bottu v…

    Slovenskí aktívni katolíci sú pohoršení a rozčarovaní. Píšu otvorený list biskupom

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   Slovenskí aktívni katolíci napísali list otcom biskupom. Sú pobúrení postojom cirkvi k zbierke na zbrane pre Ukrajinu Najdôstojnejší…

    Vyšetrovanie v rámci akcie Pilát je v záverečnej fáze

    0icon

    Vyšetrovanie v prípade minuloročnej policajnej akcie s krycím názvom Pilát, týkajúcej sa podozrení v korupčnej trestnej činnosti, je v záverečnej fáze. Zároveň sa už len…

    Vyšleme slovenských vojakov na Ukrajinu? Premiér sa vyjadril

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) vylúčil vyslanie slovenských vojakov na Ukrajinu. Uviedol to počas štvrtkovej hodiny otázok v…

    Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z postu členov Súdnej rady

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Poslanci Národnej rady (NR) SR odvolali z funkcie členov Súdnej rady SR Andreja Majerníka a Jána…

    Požiar v Dobročskom pralese zasiahol približne hektár ochranného pásma

    0icon

    Požiar v Národnej prírodnej rezervácii (NPR) Dobročský prales, s ktorým hasiči bojovali od stredy 1. mája, zasiahol podľa Štátnej ochrany prírody (ŠOP) SR približne jeden…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA