Čaputová, muž či žena s maternicou?

Neuhádnete. Ako lekár mám medzery v sexuálnom vzdelaní. Dozvedel som sa to z leporela. A moji rodičia v temnom komunizme to mali s prístupom k sexuálnemu vzdelávaniu ešte oveľa ťažšie. Či som nebol ukrátený? Mohol ma predsa porodiť otec!
Našťastie, dnes už naše deti vyrastajú v demokracii a nesmú byť o nič pripravené.
V kníhkupectve už pre trojročné deti dostanete leporelo “Odkiaľ sa berú bábätká”.
Autorky: Marta Maruszczak, Monika Filipina. ISBN: 978-80-551-7868-4. ISBN/EAN: 9788055178684. Jazyk: slovenský. Počet strán: 40. Rok Vydania: 2021.

O autorkách:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Marta_Maruszczak
https://pl.linkedin.com/in/monika-filipina-b504bb50/pl

Obsah v skratke
Pútavým spôsobom sa v leporele vysvetľuje, že bábätká sa rodia osobe s maternicou, teda ženám a mužom. Je to vlastne indokrinovanie detí fantazmagóriou a nejeden chlapec po prečítaní tohto leporela začne citlivo vnímať, ako v jeho maternici vzniká bábätko.

Hlavné leporelové ciele
Už maličké deti sú takto pútavou formou vedené k objavovaniu svojich pohlavných orgánov a ich uspokojujúcich a rozmnožovacích funkcií. Odhaľovaním tohto tajomstva sa odstraňuje zbytočný strach a v deťoch sa vyvolávajú asociácie, že rovnako dievčatá aj chlapci môžu porodiť bábätko a tiež sa im otvárajú dvere k poznaniu, že manipuláciou s pohlavnými orgánmi je spojené dosiahnutie pocitu blaha. Tento zmätočný zážitok môže viesť k vzniku ťažkej duševnej choroby, k tzv. transsexualizmu, pričom vzniká kruté utrpenie, ktoré postihnutých nemilosrdne trápi po celý život. Preto je dôležité, aby s leporelom umne pracovali v škôlkach vyškolení ujovia alebo tety, aby  vašim deťom hovorili aj pomocou tohto leporela o najintímnejších veciach, o pohlavných orgánoch a o rozmnožovaní. No tie rozhovory milých ujov a tiet, to nie je o sexuálnej výchove vašich detí, nie sú to nijaké perly ducha rozvíjajúce schopnosti vášho dieťaťa. Zneužívajú ich úprimnosť a dôverčivosť, manipulujú ich do pasce, sexuálne ich scitlivujú a dráždia. Odporný trik. V skutočnosti ich odmeňujú „najlacnejším syrom“, celkom ako to funguje pri pasci na myši. A čo bude ďalej?  V USA sú už tak ďaleko, že malé deti títo MVO aktivisti školia, aby nekričali a neplakali, keď ich osloví neznáma osoba a manipuluje s ich pohlavnými orgánmi, lebo by to mohlo zraniť city tej dobrosrdečnej osoby. Takíto nadšenci a aktivisti z MVO si zaslúžia dôveru rodičov, pretože presne ako tá úžasná didaktická pomôcka vo forme leporela, hovoria iba pravdu pravdúcu! Avšak aký zmysel má sexuálna výchova od troch rokov, teda  asi 10 rokov pred nástupom puberty? Podľa môjho názoru ide len o prípravu vašich detí na ich sexuálne zneužívanie pedofilmi. Aby obchytkávanie a sexuálne reči dospelých osôb deti nevnímali ako zneužívanie, ale ako niečo normálne, pozitívne v zmysle napĺňania ich detských túžob a životných potrieb. Veď jesť treba každý deň a títo pracovníci z MVO, si potrebujú maličké deti užiť každý deň. No mne tieto praktiky z USA pripomínajú sexuálne otroctvo detí. Ako sa tí pedofili poctivo narobia, keď pracujú s leporelom s deťmi, to vidíme na tejto fotografii z jedného predškolského zariadenia v Spojených štátoch:

Reakcie slovenských recenzentov leporela, až na jednu výnimku, svedčia o nevzdelanosti a o nezrelosti slovenských rodičov akceptovať moderné trendy výchovy detí v demokratickej spoločnosti. Niektoré tu uvediem:
 
1. Natália Balážová
Osoby s maternicou môžu byť jedine ženy. Otehotnieť môžu aj nedospelé osoby. Zavádzajúca informácia nevhodná pre deti.
2. Lenka
Predvolebná kampaň politickej strany Sme rodina
Všetky komentáre pridané po príspevku BK na Facebooku … NIKTO o tejto knihe ani nechyroval, kým zvrátený BK ju nepoužil na svoju predvolebnú propagandu. Úbohé, bez ohľadu na to, čo je v nej uvedené. Knižka vyšla už dávnejšie, ale BK si ju všimol až niekoľko dni pred voľbami. Navážate sa tu do LGTBI komunity, ale zvrátený a nechutný životný štýl BK vám neprekáža, farizeji mizerní!!! Všetci, čo sem vypisujete svoje hodnotenia!!!
3. Jana
Pani alebo slečna, ja som svoj príspevok pridala, až keď niekto zverejnil túto knihu na sociálnych sieťach, no nebol to BK, lenže som veľmi rada, že ju zverejnili, aspoň vieme, kde tieto chápadlá zasahujú a môžeme aspoň takto vypichnúť túto zvrátenosť pre tých, ktorí majú na takúto formu pretláčania tejto ideológie rovnaký názor ako ja a ušetriť im čas a peniaze… veď keď máte deti a ste pri zmysloch, potom takýto “odborný” výklad nebudete podporovať. A akože … “tento orgán majú väčšinou ženy”, no nie, majú ho LEN ženy. A kniha môže byť krásne ilustrovaná, o tom niet pochýb, veď tie najhoršie veci sa skrývajú práve pod rúškom pekného a lákavého, čo je podstatou toho, o čom ja hovorím. Deti sú stelesnením čistoty duše a je odporné im takýmto spôsobom túto ich dušičku poškvrniť.
4. Miro
Hnus
Tehotní muži??? to vážne????? tento hnus podsúvate malým deťom!
odporúčanie je len jediné – NEKUPOVAŤ!!!

5. Adam
Nemyslím si, že to je vhodné
Aj napriek negatívnym komentárom, ktoré tu sú, nesúhlasím so spôsobom vyjadrovania sa ostatných recenzentov. Kniha je spracovaná pekne, avšak téma, ktorá tu najviac rozbúrala konverzáciu, je ťažká aj pre dospelého človeka a nemyslím si, že je najvhodnejšie sa o tom baviť práve s deťmi. Sú témy, ktoré s nami rodičia preberali v neskoršom veku, alebo jednoducho sme dostali odpoveď, vysvetlím ti to, keď budeš starší. Preto by som bol rád, keby sa spoločnosť naučila vyjadrovať slušne, a aby si druhá strana uvedomila, aké naozaj dôležité veci to sú.
6. Bubo
Cela kniha je totálny liberálny odpad. Kto nás v škôlkach obťažoval informáciami o materniciach? Mali sme spoznávať svet okolo nás, prírodu, základné fyzikálne zákony, lásku a byť v bezpečí.
7. Zuzana
Nechutná LGBT propaganda
To nemyslite vážne, muž s maternicou a tehotný?! Nechutná LGBT propaganda!!! Nevhodná pre akúkoľvek vekovú skupinu. Meno autora prečo nie je uvedené?
8. Dada
Odkiaľ sa berú bábätká
Dúfam, že táto kniha sa nikdy nedostane do rúk mojich detí, čistá zvrátenosť pre detskú myseľ. Nerozumiem, prečo to robia takým krehkým bytostiam…
9. Silvia
Psycho
Reálne len imbecil kúpi svojmu dieťaťu knihu, ktorá tvrdí, že rodiť môžu aj muži. Mám toho dosť. Neviem, kto to napísal, ale mal by sa dať liečiť, minimálne vyšetriť. Choré.
10. Jana
Úplný nonsens
Akože autor knihy si hádam nemyslí, že nejaký normálny rodič toto kúpi deťom. Pretláčajte si vašu hlúpu ideológiu LGBT niekde inde, a nie v knihách pre deti. Fuj, je mi z toho zle. Absolútne neodporúčam knihu vôbec kupovať. Veď sa už spamätajte!!! Vraj rodiť môžu aj muži??? Zákony prírody vám nič nehovoria???
11. Mary
Manipulatívny obsah
Rodičia, listujte kým sa vaše dieťa k tejto knihe dostane! Je viac ako isté, že s obsahom nebudete stotožnení.
12. Jozef
Odpad
ODPAD, zdrap papiera, dúfam, že autorov zavreli do liečebne. Hnus, čo dokážu pomätenci vypustiť z gebule v ideologickej kazajke. A ten, kto toto dokáže predávať, by sa mal dať vyšetriť, či náhodou neprišiel na svet ako pes.
13. Bom bom
 ????????
Super kniha pre deti, ktoré sa chcú naučiť niečo o ľudskej biológii a to jednoducho a zábavne so sympatickými ilustráciami. Nepochopím ľudí, ktorí sa takto opúšťajú a snažia zatvoriť si oči pred vedecky dlhodobo známou skutočnosťou, že nie iba ženy disponujú schopnosťou otehotnieť, sú tu transmuži a niektoré nebinárne, či intersex osoby, ktoré sú tohto zázraku prírody tiež schopné. PS: ak nejaký z pojmov nie je jasný, všetky sú jednoducho dohľadateľné.
14. Jozef
Biológiu by si sa mal naučiť práve ty Bom bom. Alebo vyhľadať pomoc lekára. Maternicu majú IBA ženy. Hotovo, bodka.
15. Regina
Hanba, že Martinus predáva túto knihu. Ako môže niekto napísať a vydať takúto knižku pre deti? Nahovárať malým deťom, že maternicu môžu mať aj muži, i keď ju majú iba ženy? Sám autor tejto publikácie, či ako to mám nazvať, nevie čím je.

https://www.martinus.sk/?uItem=1929139
(recenzie rodičov admin kníhkupectva Martinus priebežne vymazáva)

Môj dôvetok
Buď sú autorky knihy zrelé na psychiatriu, alebo som na psychiatriu zrelý ja sám.

Čaputová, muž s maternicou?
Pochybnosti u mňa vyvolalo, že dôkazom existencie muža s maternicou môže byť prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá má dve deti, čo je dôkazom iba skutočnosti, že je osobou s maternicou. Či je ženou alebo mužom som nikde nezistil, a neviem, ako to zistiť, keď ona sama s tým robí tajnosti a k svojmu pohlaviu a rodovej identite sa doteraz verejne neprihlásila.
Jej život na kôpke s rôznymi osobami v tomto zmysle o ničom nevypovedá, keďže nevieme, akého sú rodu. Ženského (ona), mužského (on) alebo nebinárneho (ono). Zvažovať možnosť či prezidentka Zuzana Čaputová nie je muž s maternicou k tomu ma núti aj fakt, že za prezidentku kandidovala z miesta podpredsedníčky Progresívneho Slovenska, ktoré je v našej spoločnosti zhromaždiskom mužov s maternicou a žien s penisom. Vieme, hádam, akého rodu je Plaváková, Jaurová, či Biháriová? Šimečka, Štefunko, či Truban? Nepochybujem, že ich dlhoročný sponzor Soroš si svojich ľudí starostlivo vyberá. Spravidla podporuje najštedrejšie práve mužov s maternicou a ženy s penisom, čo je základom ním riadenej subverzie ľudskej spoločnosti. Títo progresívni tajnostkári sa k pravde sami nepriznajú, ale ľudí, pochopiteľne z obavy o svoje deti, zaujíma či to nie sú zvrhlíci.

Pochybnosti vzbudzuje aj bronzové súsošie „muža“ s maternicou bez penisu a „muža“ s penisom, kde akoby majstrovi sochárovi stála modelom prezidentka Zuzana Čaputová. Toto expresívne súsošie, zobrazujúce tieto bludy,  vyvoláva u detí veľkú pozornosť a zasieva čistý zmätok do ich duše. Obrazne povedané, vkladá do ich softvéru transsexuálny kód. Tento informačný vírus im môže veľmi ublížiť. Nepravdivé informácie akoby džina z flaše, vypustilo zlo do sveta. Nedá sa im vyhnúť. No nie je to nič nové. Písal o tom aj Ján Ámos Komenský vo svojom diele „Labyrint světa a ráj srdce“.  Je treba deťom od malička tieto bludy primerane vysvetľovať a nedovoliť im skĺznuť na túto beznádejnú  psychiatrickú cestu.

Záver:
Ukázali sme si, ako jedno leporelo, ktoré si Vaše dieťa prečíta v 3 rokoch, môže spôsobiť ťažkú duševnú chorobu známu ako transexualizmus (F 64,0). Kto je Zuzana Čaputová, ktorá je v našej spoločnosti symbolom výchovy slovenských detí smerom k sexuálnym duševným chorobám?
Psycho? Hlupák? Pokorená a potupená pôvodne hrdá bytosť? Sama nevie, čím je. Možno to o nej spieva Marika Gombitová: „Pomätená“.
Je na každom rodičovi, ako bude v záujme svojich detí s týmito informáciami pracovať.

Marika Gombitová: „Pomätená“.

https://youtu.be/MEbVNg-MAVc

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 36-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 151

Celkové hodnotenie: 25.7

Priemerná čítanosť: 4742

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Rangers prešli cez Washington, Edmonton zdolal LA a je krok od postupu

    0icon

    New York 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Tom Brenner) Aktualizované 29. apríla 2024 o 10:21 Hokejisti New Yorku Rangers postúpili do semifinále Východnej konferencie zámorskej NHL. Vo…

    Súčasný jazyk tínedžerov

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Najmä internetová komunikácia prináša nové slová, ktoré sú obľúbené obzvlášť medzi mladou generáciou, avšak nemusia byť zrozumiteľné ostatným. Ide…

    Poplach v redakcii denníka SME

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/SME)   V teórii masovej komunikácie existuje termín „agenda setting“, teda „nastoľovanie agendy“. Myslia sa tým, stručne povedané, témy, ktorými sa…

    Blanár: Slovensko získalo vďaka EÚ prosperitu aj vyššiu úroveň života obyvateľov

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR – František Iván)   Slovensko získalo vďaka členstvu v Európskej únii (EÚ) prosperitu, rast životnej úrovne a kvality života našich…

    Generál priblížil, čo vníma ako hanebný krok prezidentky

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) na sociálnej sieti venuje svoj najnovší status prezidentke Zuzane Čaputovej. Prezidentka podľa jeho slov vníma…

    Kozlík: Verejná mienka bola dlhodobo pozitívna k vstupu Slovenska do EÚ

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Európska únia (EÚ) sa po roku 1989 javila pre východo- a stredoeurópske štáty, ktoré prešli demokratizačnou…

    Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Expremiér Mikuláš Dzurinda, ktorý pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie (EÚ), nevidí najmenší dôvod…

    Niekoľko slov k odvolaniu Jána Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/pravnelisty/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   „Niekoľko slov“ k odvolaniu prof. JUDr. Jána Mazáka, PhD., z funkcie predsedu Súdnej rady Slovenskej republiky Marcela Kosová, Peter Šamko,…

    Slováci na európskom "black liste"

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/ Facebook/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda strany Slovenský Patriot a poslanec Európskeho parlamentu Miroslav Radačovský v nedávnom príspevku na sociálnej sieti Facebook…

    Koho financuje americká ambasáda? Mazák skončí a ako skončí Matovičovský sudca Kliment?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TScreenshot)   Pred voľbami sme našim voličom sľubovali, že príjmeme slovenskú verziu zákona FARRA, teda zákona, ktorý platí v USA, v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA