Dorazme Európu, alebo ako stratiť našu civilizáciu za misu šošovice.

Dorazme Európu, ako stratiť našu civilizáciu za misu šošovice alebo, ako súvisí 11. september 2001 s vojnou na Ukrajine?

 

 

 

Zdá sa vám názov tohto blogu uletený alebo je uletená len dnešná  realita, ktorú práve prežívame?
Je možné, že celá vojna na Ukrajine je skôr o tom, ako doraziť Európu, ako poraziť Rusko?
Skúsme sa na to pozrieť z pohľadu iného, ako sa prezentuje v mejnstríme.

 

 

 

 

 

 

 

Predstavme si pacienta, ten je na výživách, do tela mu prúdia živiny cez hadičky, to sú lacné suroviny, energia. Atď. A teraz si predstavte sestry, ktoré na príkaz vrchného lekára postupne odpájajú tie hadičky od pacienta s názvom Európa. Je to snáď, preto, aby dodávateľ výživy do hadičiek skrachoval?

My si stále myslime, že máme len  blbých politikov, alebo sme blbí my, akože  toto nevidíme?

Príkaz je však vykonávaný presne ako  podľa toho známeho vtipu, operácia sa podarila, PACIENT ZOMREL!

Sledujeme riadenú demoláciu národov Európskej Únie  v priamom prenose!

 

 

 

Kde politici ako  Čaputová, Ódor, Fiala, Uršuľa a ďalší a ďalší politici finančne vyživujú vojnu na Ukrajine ale zároveň urezávajú všetky hadičky so živinami vedúcimi do Európy a toto robia na niečí príkaz, oni sú len tie sestry, ktoré dostali príkaz odpojiť pacienta na lôžku od výživy, ale príkaz dáva niekto kto chce, aby ten pacient s menom Európa už konečne zomrel!

Tu je len stručný zoznam udalostí, ktoré sa priamo odohrávajú pred našimi očami a ktoré potvrdzujú to, čo píšem:

Cielená imigrácia, teda import cudzincov z tretieho sveta. To prináša mixovanie kultúr a náboženstiev. Je spustený proces zániku klasického spoločenstva ako ho poznáme . To bude nahradené multikultúrou, zmesou ktorá vzájomne nespolupracuje ale sa vzájomne vyčleňuje voči sebe. Počúva a plní maximálne zákony a príkazy ktoré im vnucuje táto cielená politika, aj to len dočasne. 

Vzdávanie sa všetkých tých  lacných energií, len maximálne 3 percenta stíhajú výrobu energie dnes tie obludné solary a vrtule, ktoré melú vtáky ak sa im kŕdeľ dostane pod ich vrtule. To iste platí o surovinách. Ceny energii a surovín budú pre ekonomiku európskych štátov teda likvidačné.

Ochudobňovanie najchudobnejších, to je a bude dôsledok konca lacných surovín a  pre ktorých sú už potom pripravené rôzne choroby z laboratórií, zúženie zdravotnej starostlivosti na minimum a koho tieto choroby či strata nároku na liečenie nedorazia tak schytá  likvidačné vakcinačné mňamky.

 

 

 

Implementácia rozbijania tradičnej rodiny a nahradzanie ju paškvilmi v rámci woke agendy. To sú tie všetky džendery a LGBT+ mňamky.

Takzavaná cancel kultúra, to jest prepisovanie histórie, válanie sôch, zakazovanie kníh, prepisovanie literatúry, čiže stará známa kultúrna revolúcia v jej najextrémistickejšej podobe.

Cenzúra a umlčovanie nepohodlných informácií na webovom priestore či priamo v rozhlase, televízii, či novinách pod rôznymi novými  eufemizmami, ako boj voči dezinformáciám, ochrana demokracie  atď, atď.

Ničenie strednej triedy, miesto toho vytváranie stále väčšieho a väčšieho pralesa zbytočného úradníckeho a mimovládkoveho balastu, ktorý musí spoločnosť vyživovať, aby sa udržali pri moci.

Likvidácia stredného podnikania cez rôzne katastrofy, ktoré sú zdá sa mnohé len umelo vyrábané, aby následne bola zaistená ešte väčšia kontrola obyvateľstva až do konečných tzv 15 minútových zón, ktoré už testujú v Británii. Ich miesto po krachu, Pretože im je znemožnené podnikanie, preberajú nadnárodné korporácie, ktoré získavajú väčšiu a väčšiu moc, spomeňme si kto musel zavrieť cez lockdowny a kto mal naopak otvorené.

V mene zelenej šikany sú likvidované tradičné formy výroby energie a nahradzované ďaleko neekologickejšími a drahšími  alternatívami, čo vyvoláva následne otázku či sú skutočne tieto novoty určené pre miliardy obyvateľov planéty alebo, či skôr pre vyvolenú miliardu po tom, ako sa populácia vytriedi a vyriedi. Samozrejme opäť podľa dopredu vytvoreného plánu, ktorého priebeh  momentálne vidíme v akcii a v priamom prenose.

A tento  výpočet nie je samozrejme úplný!

Nie, toto nie je boj o demokraciu ani o tom, ako vyše 20 000 sankcii voči Rusku zničia Rusko a zachránia demokraciu vo svete.  Toto je vedomá, dobrovoľná demontáž demokracie, slobody, cieľavedomá likvidácia jednej kultúry, ktorá sa tu na tomto priestore vytvorila za 2000 rokov!

 

Kresťanskej kultúry a kresťanov. Mimochodom na tých príde tiež a už aj prichádza, prví mučeníci, ktorí boli zabití len, preto, že sú kresťania či katolícki kňazi už sú tu.  V Európe. Na príkaz tých, ktorí poťahujú cez nitky týchto bábkových politikov. Prečo? Pretože dovoz militantného náboženstva cielene do kresťanských krajín nemôže mať iný zámer ako zabíjanie pôvodného obyvateľstva týmito militantmi.

Nezabúdajme, nie, nemáme blbých politikov že by toto nevedeli, naopak, to len my sme blbí lebo im to dovoľujeme pretože naivne veríme že k tým veciam nedôjde. Ale dôjde a dochádza prakticky už každý deň v Európe, útlak pôvodného kresťanského obyvateľstva cielene importovanou kultúrou ktorá je iná a ktorá vyznáva iných bohov. Je to cielene vedená náboženská, kultúrna a ekonomická vojna voči pôvodnému obyvateľstvu Európy a mnohí politici sa jej aktívne zúčastňujú a podporujú tento boj voči vlastným občanom. 

 

 

 

Že je to vojna aj voči kresťanom a kresťanstvu dokazuje aj prebrept otca šéfa jednej politickej strany na Slovensku, povedal: Česi prestali veriť na božiu spásu. V podstate sa na to vykašlali. A, keď v to neveríte tak vám môže byť LGBT v podstate ukradnuté. To Slováci ešte stále veria. To je ten strašný problém.

 

 

 

Ako vidno tento boj sa vedie voči kresťanstvu. Sú strašným problémom! Veria stále na božiu spásu!

 

 

 

Tento boj je teda nie len fyzický, pretože už sa otvorene likvidujú aj ľudia, ktorí sú prebytočnými, viď eutanázie, ktoré už sú zavedené v mnohých krajinách, ale i duchovný.  Je to boj v nebeských sférach presne, ako o tom referuje svätý Pavol v liste Efezanom: “Lebo nás nečaká zápas s krvou a telom, ale s kniežatstvami a mocnosťami, s vládcami tohto temného sveta, so zloduchmi v nebeských sférach.

Pamätajme, nový poriadok sveta pre ktorý sa toto deje vznikne len na ruinách toho pôvodného. To je to, čo sa dnes odohráva a ide podľa réžie kniežat a mocností a vládcov tohto temného sveta, ktorých svätý Pavol právom nazýva zloduchmi.  Preto je to vojna voči kresťanstvu a je to vojna voči Kristovi, Ježišovi z Nazaretu, ktorý je Mesiáš.  Preto tí, ktorí túto vojnu vedú majú aj  mesianistické sklony, zachraňujú planétu, ľudstvo, svet. Čiže sa snažia nahradiť Krista a stavať sa do jeho pozície. Antikrist je nie len ten, ktorý vystupuje voči Kristovi, ale i ten, ktorý ho chce nahradiť a spásu, ktorá ide skrze Ježiša z Nazaretu, nahradiť samospásou a falošným mesianizmom.

A, preto, ako dve svetové vojny sformátovali svet doteraz, tak aj táto tretia svetová vojna, ktorá už je rozbehnutá  tak už mala  pred stopäťdesiatimi rokmi zadefinované, čo sa ňou má  dosiahnuť: “Tretia svetová vojna musí byť vyvolaná využitím rozdielov spôsobenými agentmi iluminátov medzi politickými sionistami a vodcami islamského sveta. Vojnu bude potrebné viesť tak, aby sa islam (moslimský arabský svet) a politický sionizmus navzájom zničili. Medzitým budú ostatné národy, opäť rozdelené v tejto téme, donútené bojovať až do bodu úplného fyzického, morálneho, duchovného a ekonomického vyčerpania… ”  cieľom je rovnako zničenie Cirkvi ako ju 2000 rokov poznáme. Preto svätý Don Bosco povedal že jediná vojna ktorá sa vedie je vojna voči katolíckej Cirkvi. 

Z tohto pohľadu vlastne tretia svetová vojna začala 11. septembra 2001, keď boli zdemolovane dvojičky v USA a túto udalosť si práve dnes pripomíname.
Táto riadená demolícia dvoch symbolov sionizmu spustila vojnu Západu voči Islamským krajinám. Ciele boli zadefinované už 150 rokov dozadu. Bol rozbitý a schudobnený arabský svet, samozrejme okrem toho ktorý bol spojencom USA.  Cieľom bolo sformovať arabské krajiny, ktoré už sú dnes v podstate zjednotené, príde aj  k zjednoteniu Afriky a aby sa mohli podieľať ako ďalšie  tehličky  v stavbe  konečnej svetovlády.

Teraz je na rade rozbitie národov Európy a ich schudobnenie. V USA sledujeme rovnaké procesy, príliv migrantov finančne ruinuje mestské samosprávy, ceny energií vďaka Zelenej agende rastú a ľudia v Kanade a USA chudobnejú. 

 A práve pádom dvojičiek tento proces započal a hlavne plánovaný kolaps Pax  Americana. Čiže dominantného postavenia USA vo svete ako policajta a kontrolóra. K tomu, aby Pax Američana bola definitívne pochovaná ma poslúžiť aj vojna na Ukrajine. Je to súčasť rozbitia a dorazenia kresťanskej civilizácie Západu. Iba tak zdecimovana Európa a obyvateľstvo v Amerike prijme novú zmenu sveta.

 

 

 

Sledujeme presný opak toho, čo sa nám nahovára. Nejde o porážku zlého Ruska a budovanie demokracie či nebodaj jej záchranu, ale o presný opak, porážku ekonomickú, politickú, kultúrnu a náboženskú celej západnej kresťanskej civilizácie, zbavenia ju jej moci, aby následne takto preformovaná  vstúpila do poslednej fázy ľudských dejín, jednej a poslednej svetovlády, ktorá bude zahŕňať všetky národy a kontinenty v jednom svetovom poriadku.   Nesmieme teda sledovať, čo sa nám nahovára, že vidíme, pretože tieto ciele samozrejme nebudú nikdy oficiálne vyjavené! Sledujme však činy,  príčiny, následky a dôsledky v konaní politikov, podla ovocia ich poznáte!  a zrazu je tu úplne iný obraz, ako sa nám snažia nahovoriť.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Bača

O AUTOROVI

Manžel, otec, kresťan.




AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 18

Celkové hodnotenie: 14.86

Priemerná čítanosť: 1450

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Šucha: Členstvo Slovenska v Európskej únii je kľúčové

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Je kľúčové, aby Slovensko zostalo súčasťou Európskej únie (EÚ). Členstvo nám ponúka mnohé výhody, akými sú…

    Colorado s päťgólovou tretinou, MacKinnon: "Je to iba začiatok"

    0icon

    Slovenský hokejista Martin Fehérváry si pripísal asistenciu za Washington v treťom zápase 1. kola play off NHL. Jeho tím nestačil New York Rangers 1:3 a…

    Hrabko: Témou pre nastupujúceho prezidenta Pellegriniho je účasť v eurovoľbách

    0icon

    Bratislava 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Nastupujúci prezident Peter Pellegrini by už mal obmedziť verejné vyjadrenia k agendám straníckej politiky a kým…

    Macron sa pustil do vojny s Ursulou von der Leyenovou

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Na Západe došlo k ďalšiemu rozkolu, tentoraz k skutočnému. Francúzsky prezident Emmanuel Macron sa pridal k tým, ktorí…

    Rezort obrany pripravuje zmeny vo vyplácaní aktivačného a stabilizačného príspevku vojakom

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Ministerstvo obrany (MO) SR pripravuje zmeny v spôsobe vyplácania aktivačného príspevku profesionálnym vojakom. Po novom by…

    Rusko a Čína sa vzdávajú dolára: Moskva oznámila nové obchodné koridory

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Responsiblestatecraft/Foto:TASR/AP)   Responsible Statecraft: de-dolarizácia a nové obchodné trasy umožnia Rusku vyrovnať sa so sankciami Kremeľ sa snaží zmeniť systém globálneho…

    Robert Fico: „Ako využiť vklady ľudí, ktoré majú dnes v bankách? Ako využiť zdroje, ktoré sú v dôchodkovom sporení?“

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Včera (26.4.2024) sa v parlamente šírila panika. Fico sa vraj chystá siahnuť na bankové vklady sporiteľov aby tieto…

    Kto má akú šancu nahradiť Ursulu von der Leyenovú ?

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/MSN/ Politico/ Foto: X @KlausIohannis)   Nakoľko po nadchádzajúcich eurovoľbách nastane v inštitúciách EÚ výmena stoličiek, redakcie Politico a MSN sa…

    "Denník N, SME, Aktuality, prečo o tomto mlčíte?"

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto: TASR - Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) najnovšie hovoril v parlamente aj o vakcínach. Tvrdí, že aj keď…

    Tragédia v Rohožníku. Hlásia bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

    0icon

    Rohožník 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook) Aktualizované 27. apríla 2024 o 10:20 V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb.…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA