Preformátovanie svetového poriadku.

 

Prečo EÚ a USA tak vytrvale volajú po vojne s Ruskom alebo Tretia svetová vojna ako nástroj preformátovania sveta do Nového Svetového Poriadku. 

Naozaj, prečo EÚ a USA tak vytrvale stále  volajú po vojne s Ruskom? Dôvod bude možno pre mnohých ďaleko prekvapivejší ako len stále obohrávaný naratív údajnej obrany demokracie v najskorumpovanejšej krajine sveta ktorý samozrejme vonkoncom nie je ten pravy dôvod a ktorému neveria snáď už ani tí ktorí ním  v médiách denne argumentujú.

Ale tým dôvodom nie je   ani  prísľub a snaha si  rozporcovať  Rusko po víťazstve Západu ako o tom  už otvorene a bez okolkov  hovoria politici  a vôbec  sa tým netaja.   Aj tento  plán a ďaľšie plány porážky Ruska sú   zase len návnadou    pre istú časť verejnosti a  užitočných idiot politikov ktorí ich zastupujú a  ktorým sa nahovorilo že si budú porcovať ruského medveďa ktorý si  ešte stále  behá či obnovovať rozbitú Ukrajinu kde na tom oni vraj  rozprávkovo  zbohatnú a všetko to údajne ešte zaplatí porazený Putin a Rusko. 

Čo je teda za tým že Západ sa vrhol do vojny voči Rusku a aj voči Číne keď to čo som vymenoval a bežne počujeme v médiách neplatí?  

Pretože čo keď je to presne naopak? Cieľom nie je poraziť Rusko a Čínu ale naopak Západ? 

Že to nedáva zmysel? Možno len zdanlivo. 

Prečo  potom  ako posadnutí hádžu dobrovoľne jedny  sankcie za druhými ktoré evidentne  nefungujú

ktore ale  otvorene a preukázateľne likvidujú hospodárstvo nie len EÚ ale celého Západu

ak by práve  toto nebol ten  pravý zámer toho  o čo ide vo vojne na Ukrajine ? Zničiť Západ. Ich skutky hovoria svoje. 

Trošku si to  rozmeňme na drobné že prečo a čo je konečným cieľom tohto ich konania. 

Pán Ježiš v evanjeliách jasne  hovorí že Satan nie je rozdelený, keby bol, jeho kráľovstvo padne. Dám ti všetko čo chceš ak sa mi budeš klaňať, hovorí Ježišovi. Takto a týmito slovami zvádzal Satan v evanjeliách samotného Ježiša.  Táto ponuka jeho zvodu k svetovláde však platí stále. A pre všetky generácie. A sú tu generácie ktoré túto jeho ponuku na rozdiel od Ježiša prijali a dôsledne ju s pomocou Satana uskutočňujú.

 

To čo vidíme dnes pred našimi očami je starý svet a jeho búranie a stavbu nového sveta, Nového Svetového Poriadku.

Po kovidovej pandémii vidíme že niečo zmenilo, ten starý svet skončil, ešte nie je ten nový ale už ani ten starý ako sme ho poznali pred pandémiou. Sme svedkami stavby sveta nového.  

Pri jeho stavbe sa opäť ako vždy   použije rovnaký materiál ako pri stavbe babylonskej veže v minulosti. A to národy, jazyky a kmene ktoré slúžia ako  tehly, stavebný materiál do výslednej stavby. Čo sa dá to sa použije. Tak je to pri každej stavbe.   Tak  aj dnes sa  požijú tehly staré  ale  i nové, novy koncept, nová stavba, treba  nové tehly, tie nové  konkrétne majú názov   BRICS. (brics, foneticky v anglictine znie , TEHLY) Staré tehly sa upravia, opravia, následne keď budu otesané na mieru pridajú sa  k  tehlám novým na  postavenia  výslednej stavby. 

Tieto tehličky teda poslúžia ako tehličky na stavbu novej pyramídy nového poriadku, anglicky NWO a to sa nedosiahne prv ak neuvidíme najprv  kontrolovaný kolaps Západu, čítaj,  hlavne západnej kresťanskej civilizácie. A pretože v novej svetovládnej ére  sa už nepočíta so starými náboženstvami, určite nie v dnešnej podobe,  tie budú zlúčené do jedného univerzálneho nového náboženstva určeného pre všetkých.  

 

Stare sa zbúra, niečo prestavia a niečo nové sa postaví. 

Ako kladivká na  rozbitie a prestavbu (rusky, prestrojka) starej budovy poslúžia rôzne novoty. 

Na rozbúranie stare budovy Západu poslúži dobre napríklad kladivko LGBT a  woke agendy, to je nástroj na rozbitie stáročiami ustálenej rodiny, otec, mama deti, teda muž, žena, deti, chlapci a dievčatá. Toto kladivko perfektne rozbije tradičný rámec kresťanskej ale nielen kresťanskej rodiny. 

Potom tu máme  cancel culture, slovensky, kultúru rušenia, zrušenia, rozbíjania, ničenia starej kultúry a jej hodnôt, osobností. To je ďaľšie šikovné kladivko. Slúži na odstraňovanie a prepisovanie minulosti, stáročiami nahromadená a akceptovaná kultúra a spätný pohľad na ňu sa prepíšu kompletne na nový strih novej modernej spoločnosti. Budúca generácia uz nebude vedieť aká bola minulosť. To sú prípady kde anglická kráľovná vo filme je  černoška,  Snehulienka biela ako sneh pre istotu mulatka, ani biela ani čierna, Ježiš napríklad černoch ako posledne. Búranie sôch, ich premiestňovanie atď. Len zopár príkladov.

Ukrajina ako ukážka kancel kultúry je dokonalým príkladom. Jej história je prepisovaná a falšovaná a to  nie len  na Ukrajine ale kompletne je cielene prepisovaná celým spektrom internetovej pamäte  i v zahraničí. Ruský boršč je zrazu ukrajinský boršč. A údajne vždy bol! Rusi ho ukradli. Ukrajincom, samozrejme! To je kancel kultúra v praxi. Kancel kultúra beží súbežne s LGBT,  Green deal agendou a agendou cielenej imigrácie celou západnou spoločnosťou. Niekto vedome chce prepísať historickú pamäť spoločnosti, jej históriu, tradície a zvyky. 

 V našom prípade v  EÚ a jeho prestavbe  je tu ďalej kladivko na bitie kresťanov a prebudovanie kresťanskej kultúry na inú kultúru a prepis jej histórie pre potreby novej budovy. Je to to charakteristické  odstraňovanie krížov z obrázkov gréckych kostolíkov na gréckom jogurte, len maly príklad hovoriaci za všetko. 

Nejde o náhody. Je to presne  podľa plánu.  Budovy a ich stavby či prestavby vždy idú podľa plánu!

Ďaĺšie kladivo použité na búranie starého a budovanie nového je  import islamu, hinduizmu a  afrického šamanizmu do EÚ cez riadenú imigráciu. Miešanie černochov s beloškami. To budú nové kakaové Snehulienky a kakaoví Snehuliaci. Presne ako to dnes točia v Hollywoode.  To bude Nová generácia obyvateľov Nového poriadku vekov ktorého budovanie  vstupuje do svojho finále. To je to čo vidíme. 

 

Kladivko sankcií slúži na likvidáciu hospodárstva  štátov EÚ.

Tieto sankcie spolu s kladivom falošnej Zelenej dohody, Green deal,  stransformujú kedysi ťahúne svetového hospodárstva na akýsi  skanzem histórie kedysi úspešnej kresťanskej civilizácie a kultúry v Európe.  Asi ako dnes všetci chodia do Grécka obdivovať zbúraniny antického Grécka tak dopadne Európa. Opäť,  žiadne náhody, omyly, zlí politici, či nebodaj úplne blbí. Nie, všetko podľa plánu. Staviame predsa novú budovu a robíme perestrojku. A teda podľa plánu.  

 

Pre preformátovanie svetového poriadku musí skončit Pax Americana tak ako musel predtým skončiť  Pax Britanica.

Už sa hádam i zabudlo kto a ktorá mocnosť pred dvoma storočiami kontrolovala na svojich lodiach všetky  svetové moria. Mimochodom predzvesťou jej pádu bolo potopenie lode Britanic a najslávnejší symbol jej pádu je snáď Titanic a jeho potopenie.

Tie sa dali zrejme plánovane potopiť  rovnako  ako dali dole plánovane dole  Dvojičky, volá sa to iniciácia,  jedna nehoda  bola iniciácia pádu Pax Britanica a ta  druhá iniciácia, pád dvojičiek,  pádu Pax Americana. USA svoju svetovládu začali strácať  práve vtedy keď sa vybrali po páde Dvojičiek robiť do sveta svetového žandára. Dnes vidíme koniec USA a jeho globálnej hegemónie v priamom prenose. Nič sa nedeje náhodne. 

 

Súčasť procesu pádu Pax Americana je aj vojna na Ukrajine.

 Iniciácia tejto udalosti prebehla keď herec, kovboj, v Hollywoode  zastrelil  omylom ukrajinskú kameramanku a režiséra  postrelil a ten  prežil ale Ukrajinka neprežila a prišli o ňu.

Vojna na Ukrajine teda nemá poraziť Rusko ale dať dole významovo a ekonomicky EÚ a USA, oslabiť ich vplyv. Na vybudovanie Nového poriadku musí padnúť poriadok Pax Americana ktorý je dnes zosobnený Západom, teda USA, Veľká Británia a jej domíniá, EÚ a v rámci nej oslabenie jej štátov,  konkrétne Nemecka a Francúzska. To je to čo dnes vidíme, kolaps Západu. Nie je náhodný, je riadený rovnako bol riadený kolaps Dvojičiek ktoré boli iniciáciou týchto procesov. 

 Sankcie s takou radosťou rozdávané Bruselom likvidujú nie Putina a Rusko ale EÚ a jej hospodársku prosperitu, rovnako to vidíme v Kanade, Británii, Austrálii, USA. Je viac než isté že práve to je zámer sankcií. K tomuto cieľu vynikajúco poslúžila a zrejme i poslúžili riadené a kontrolované pandémie a lockdowny,  15 minútové mestské zóny atď. Všetko toto likviduje a zlikviduje stredných a malých podnikateľov a ich miesto preberajú priamo pred našimi očami  nadnárodné spoločnosti ktoré majú byť ekonomickým garantom v ekonomike nového svetového poriadku. Samozrejme v bezhotovostnej ekonomike a obchode. Zrušenie hotovosti je ďaľšie kladivko ktoré priklepne okovy pre obyvateľov nového digitálneho a umelou inteligenciou kontrolovaného celosvetového koncentráku.  

 

Prečo musí padnúť Pax Americana a teda aj jej podpovatelia, Británia a jej panstva EÚ a jej panstvá, USA a jeho hegemónia? 

 

Pretože proces riadenia sa  presúva na iné, nové miesto.  A presunie sa cez BRICS tehličky ktoré sa šikovne už  skladajú dokopy a riadenie sveta  nebude  z Washingtonu, Londýna, Frankfurtu, Paríža * , Ríma ** ani  z Moskvy ba ani z Číny či Johannesburgu*** ale…. ….presúva sa  do konečného cieľa centra svetovlády a sídla Svetovládcu, v kresťanskej tradícii Antikrista či človeka neprávosti,  do Jerzalema

 

Voľby 2024 v USA  vynesú k moci Trumpa kde Amerika práve cez Trumpa  bude ďaľší garantorom  presunu tejto moci práve tam. Trump je garantom stavby takzvaného  Tretieho chchrámu.Tento chrám bude stáť a bude postavený v Jeruzaleme,  samozrejme. Kde inde?  Je údajne určený pre všetky národy a údajne túžia po ňom podľa jeho zástancov ktorí stavbu organizujú tak židia ako kresťania a tak aj moslimovia (sic!)

Trump definitívne zruší neocon doktrínu Pax Americana ktorú Biden po nástupe do úradu opätovne obnovil po tom ako ju predtým Trump zrušil. Biden toto vykonal hneď na druhý deň po nástupe do úradu. Trump je garantom presunu riadenia sveta do Izraela, konkrétne však Jeruzalema.  

Svetovládca je a musí byť kráľ židov, a jeho vláda nemôže a nebude ani z Londýna ani z Washingtonu, ani z Ríma, ani Moskvy ani z nikade inde ako len a len z Jeruzalema!

Tomuto je podriadené všetko čo sa práve odohráva pred našimi očami. 

Teraz konečne vidíme ktorá partia, strana,  hrá ktorý svoj part v tejto hre.

Jedni búrajú a iní stavajú, výsledok tejto prestavby, predtým zvanej  perestrojky, je zmena sveta a svetovej politiky ako ju momentálne  poznáme. Rovnako ako Perestrojka zmenila politiku sveta a pomer síl po roku 1989 tak aj tieto turbulencie ktorých sme svedkami slúžia tomuto jedinému cieľu. Nastoleniu jednej svetovej vlády. 

Vidíme teda dve strany vzájome proti seba akoby bojujúce ale obe strany v konečnom dôsledku koordinovane pracujú na jednom jedinom cieli. Na jednej svetovej vláde. Niektorí sú si vedomí tohto  cieľa a svojho partu v tejto  hre na oboch stranách, iní sú len za užitočných idiotov ktorí len  slepo a bezhlavo  poslúchajú pokyny svojich majstrov ktorí toto všetko koordinujú. Cieľ tohoto procesu to však nezmení. Boli vybratí práve pre túto ich vlastnosť, na nič sa nepýtať, o ničom nepochyboval, všetko do bodky plniť a preto boli dosadení do svojich funkcií.

 

Ako sa má v tomto čase zariadiť kresťan.

 

Robiť pokánie, posväcovať sa a nepremrhať milosť ktorá je stále ponúkaná. Vrátiť sa k Pánovi, k prvotnej horlivosti aby lampa bola plná oleja, kým je pokrm Pána na stole, pretože Pánov deň je blízko. Byť pannou rozumnou nie nerozumnou! Nevesta sa musí pripraviť!

 

Bojovať svoj boj a svoj part aj v evanjelizácii , vo vytrhnutí čo najviac duší z tohoto pripravovaného pekla na Zemi, oddeliť sa, nie od Cirkvi, ako bludne a falošne hlásajú niektorí, tá je predsa cieľ útoku a bude prenasledovaná, ale oddeliť sa od tohoto systému ktorý Satan a jeho pomocníci tak horlivo stavajú. Tak ich Boh uchráni v týchto časoch aby sa im nedostalo rán ktorými Boh bude trestať toto antikristovo kráľovstvo, tento novodobý Babylon vzbury voči Bohu.

Boh však kresťanom nesľubuje že ich zbaví prenasledovania či perzekuovania či dokonca zabitia zo strany Šelmy.  To má byť útecha a trpezlivosť svätých, teda kresťanov ktorí vidia rozumejú znameniam časov a vedia že príchod Pána a trest nad hriesnym ľuďstvom je už blízko. 

 

*(preto v rámci EÚ sa najväčší úder vedie voči Francúzsku a Nemecku, Francúzsko už prejavilo záujem o BRICS,  ale ešte je to skoro) 

 

**(zabudnite na táraniny o Vatikáne)

 

***(to bude skôr sídlo SšA, Spojených štátov Afriky, čo sledujeme v Afrike je proces zjednocovania Afriky do novej Africkej únie)

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Bača

O AUTOROVI

Manžel, otec, kresťan.




AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 18

Celkové hodnotenie: 14.86

Priemerná čítanosť: 1450

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ústup 10 km: AFU opustila Berdyči a sťahuje sa na západ

    0icon

    Avdejevka 27. apríla 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Andriy Andriyenko)   Betónové pevnosti ukrajinskej armády pri Avdejevke sa rúcajú, konštatuje Konstantin Olšanskij pre noviny Svobodnaja Pressa Ruská ofenzíva…

    Roman Michelko avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o FPU

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Roman Michelko (SNS) avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o Fonde na podporu umenia (FPU). Na pozmeňujúcom návrhu sa dohodli…

    Čo sa teraz deje v blízkosti Očeretina

    0icon

    Očeretino 27. apríla 2024 (HSP/Foto:Telegram) Aktualizované 27. apríla 2024 o 18:07 Podľa ruských telegramových kanálov ruská armáda rozvíja ofenzívu severovýchodne od Očeretina a obsadila závod…

    "Denník N, SME, Aktuality, prečo o tomto mlčíte?"

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto: TASR - Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) najnovšie hovoril v parlamente aj o vakcínach. Tvrdí, že aj keď…

    Šucha: Členstvo Slovenska v Európskej únii je kľúčové

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Je kľúčové, aby Slovensko zostalo súčasťou Európskej únie (EÚ). Členstvo nám ponúka mnohé výhody, akými sú…

    Rezort životného prostredia chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Ministerstvo životného prostredia (MŽP) SR chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov. Plánuje zaviesť možnosť majetkovoprávne…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruské jednotky obsadili väčšinu územia obce Očeretino pri Avdejevke

    0icon

    Kyjev 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Ukrainian Emergency Service) Aktualizované 27. apríla 2024  V tomto článku vás budeme v priebehu dňa informovať o najdôležitejších udalostiach na frontoch…

    Macron sa pustil do vojny s Ursulou von der Leyenovou

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Na Západe došlo k ďalšiemu rozkolu, tentoraz k skutočnému. Francúzsky prezident Emmanuel Macron sa pridal k tým, ktorí…

    Rusko a Čína sa vzdávajú dolára: Moskva oznámila nové obchodné koridory

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Responsiblestatecraft/Foto:TASR/AP)   Responsible Statecraft: de-dolarizácia a nové obchodné trasy umožnia Rusku vyrovnať sa so sankciami Kremeľ sa snaží zmeniť systém globálneho…

    Robert Fico: „Ako využiť vklady ľudí, ktoré majú dnes v bankách? Ako využiť zdroje, ktoré sú v dôchodkovom sporení?“

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Včera (26.4.2024) sa v parlamente šírila panika. Fico sa vraj chystá siahnuť na bankové vklady sporiteľov aby tieto…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA