Bomba. Unikli informácie z utajeného komuniké zo samitu vo Vilniuse

Oficiálne komuniké zo samitu vo Vilniuse malo za úlohu odviesť pozornosť od utajeného komuniké…Povedzme si najprv niečo o ňom. Už dávno som nečítal taký rozsiahly 90 bodový materiál blábolov, lží a výplodov chorých mozgov ako je „Komuniké zo samitu vo Vilniuse“ viď tu:

https://www.nato.int/cps/en/natohq/official_texts_217320.htm

Tento ideologický materiál slúži v podstate na udržanie poslušnosti členských krajín NATO, pretože viaceré štáty už vyjadrujú pochybnosť o udržateľnosti NATO na svetovej scéne. Zatiaľ čo niektoré (Švédsko, Fínsko) boli do NATO vmanipulované s prísľubom delenia koristi v prípade rozkladu Ruska a jeho zničenia, ďalšie strácajú vieru v opodstatnenosť existencie NATO. (Rumunsko, Bulharsko, Turecko). Zaujímavé stanovisko zaujalo Nemecko. Opatrne sa stavia proti členstvu Ukrajiny v NATO. Je to preto, lebo Nemecko nepotrebuje byť členom NATO a je možné, že bude nakoniec hrobárom NATO. Nemecko tiež nepotrebuje, aby mu USA diktovali čo má robiť v oblasti obrany, (USA Nemecko riadia už od konca 2.sv. vojny) ale potrebuje sa stať v Európe lídrom s dobrými hospodárskymi vzťahmi na Rusko. USA o tom vedia, a preto sa všemožne snažia rozbiť vzájomné vzťahy Nemecka a Ruska.

V bábkových štátoch podobných Slovensku, kde sú pronatovsky zamerané a iba omylom zvolené zapredanecké vlády bez podpory obyvateľstva, vzniká potreba tieto zapredanecké vlády udržať pri moci. Uskutočňuje sa tu boj o zachovanie si americkej nadvlády nad týmito bábkovými štátmi s vlasteneckými silami, ktoré odmietajú vojnu, zločineckú alianciu NATO, chcú mier a vzájomne výhodnú mierovú spoluprácu bez zneužívania slabších štátov silnejšími.

Nie je možné komentovať v stručnosti 90 bodov nezmyslov a lží, preto okomentujem len tie, ktoré pokladám za dôležité. Pre správne čítanie je uverejnené tvrdenie NATO a kurzívou moje stanovisko.

1. NATO je obranná aliancia.

Lož. NATO je pozostatok studenej vojny, ktorý slúži na globalizačné ciele USA a odôvodnenie nalievania obrovských finančných čiastok do zbrojárskych firiem. Vražedný tovar zbrojárskych firiem sa na nátlak USA predáva do celého sveta podriadeným, ale i iným štátom. Vojna na Ukrajine bola Američanmi vyprovokovaná aj preto, aby USA zvýšili svoje biliónové odbyty zbraní a munície a zabezpečili si ďalšiu výrobu.

Dodržiavame medzinárodné právo a ciele a princípy Charty Organizácie Spojených národov a zaväzujeme sa presadzovať medzinárodný poriadok založený na pravidlách.

Lož. USA a NATO bežne porušujú medzinárodné právo vrátane Charty OSN. Druhá časť vety je ťažko zavádzajúca lebo malo znieť takto: …zaväzujeme sa presadzovať medzinárodný poriadok založený na dodržiavaní medzinárodných zákonov. Američania sa tomu vyhli lebo chcú, aby podriadené štáty NATO rešpektovali americké pravidlá. Je veľký rozdiel v tom, či rešpektujete medzinárodné zákony alebo americké pravidlá vymyslené v Pentagone.

5. Tento bod je obvinením Ruska napísaný klonom Goebbelsa. Nahraďte v texte slová „Ruská federácia“ slovom USA a získate pravdivé konštatovanie.

7. Celý bod je lož. Existuje už celý rad dôkazov, že vojnu na Ukrajine vyprovokovali USA, ktoré na príprave vojny proti Rusku na ukrajinskom území pracujú už najmenej 15 rokov. USA sú kriminálny štát, ktorý od konca 2. sv. vojny vyvolal alebo viedol vojny vo viac ako 37 krajinách s viac ako 20 miliónmi obetí. Sú to USA a NATO, ktoré vedú na území Ukrajiny útočnú zástupnú vojnu proti Rusku.

8. Vyzývame všetky krajiny, aby neposkytovali žiadnu pomoc ruskej agresii, a odsudzujeme všetkých, ktorí aktívne napomáhajú ruskej vojne.

Rusko roky upozorňovalo na svoje červené čiary a vystríhali USA zo zavlečenia Ukrajiny do NATO. Agresívna politika USA to nerešpektovala. Preto sme dnes svedkami boja na Ukrajine o nové usporiadanie sveta. To USA nechcú priznať – áno ide o vytvorenie nového svetového poriadku. Prehrou USA na Ukrajine by USA definitívne stratili pozíciu hegemóna sveta. Preto USA nebudú mať zábrany vytvoriť podmienky pre regionálnu jadrovú vojnu Európy s Ruskom. Ich choré myslenie uvažuje o porážke Ruska a zničení Európy. USA sa potrebujú dostať k ruskému nerastnému bohatstvu a z Európy urobiť svojho vazala. Treba odsúdiť USA za jeho zločiny od konca druhej svetovej vojny. Svet sa musí vzoprieť agresii USA.

23. – 25.Tieto body sú venované Číne. USA vedú voči Číne konfrontačnú mediálnu vojnu s cieľom vytvorenia zlého obrazu o Číne vo svete a v konečnom dôsledku o jej podriadenie.

27. – 28. ide o manipuláciu a nátlak USA na štáty NATO ako aj iné štáty sveta, aby nakupovali zbrane od USA.

34. V tomto bode i o plánovanú okupáciu východných štátov NATO, tzv. B9 alebo nárazníkové štáty, ktoré majú byť v Američanmi naplánovanom konflikte s Ruskom obetované. Vrátane Slovenska.

43. Cieľom NATO je bezpečnejší svet pre všetkých. Snažíme sa vytvoriť bezpečnostné prostredie pre svet bez jadrových zbraní. Okolnosti, za ktorých by NATO mohlo použiť jadrové zbrane, sú extrémne vzdialené. Akékoľvek použitie jadrových zbraní proti NATO by zásadne zmenilo povahu konfliktu.

Toto je totálna lož USA, ktoré momentálne provokujú iné štáty sveta k použitiu jadrových zbraní proti Rusku.

75. Západný Balkán je regiónom strategického významu pre NATO, čo dokazuje naša dlhá história spolupráce a operácií. Naďalej sme pevne odhodlaní presadzovať bezpečnosť a stabilitu západného Balkánu podporou reforiem, ktoré posúvajú príslušné ašpirácie krajín v regióne do NATO a EÚ.

Áno Západný Balkán je strategicky významný pre NATO. Preto Američania od začiatku 90-tych rokov 20. stor. vyvíjali aktivity na jeho rozklad s cieľom jeho ovládnutia. Neštítili sa porušiť všetky medzinárodné dohody, Chartu OSN a vojensky zaútočili na Juhosláviu v r. 1999. Jasný ďalší dôkaz o zločinoch páchaných USA a NATO.

Ďalšie body hovoria o angažovanosti a plánoch USA v iných častiach sveta. Vo všetkých krajinách, v ktorých USA a NATO zasiahli je tieň smrti a vojny. Preto je čas, aby sa medzinárodné spoločenstvo dohodlo na rozpustení agresívnej, zločineckej aliancie NATO, riadenej z USA s jediným cieľom ovládnutia sveta.

Utajené komuniké:

Kľúčová otázka pred samitom znela, či sa otvoria Ukrajine dvere k členstvu v NATO alebo nie? Odpoveď je nie. USA a NATO nepotrebuje Ukrajinu v NATO ak sa im prostredníctvom predlžovania vojny podarí rozložiť Rusko. Slovanské obete americkí náckovia nazývajú Collateral Damages – vedľajšie škody.

Litovské národné centrum krízového manažmentu (NCMC) zaznamenalo cca pred dvoma dňami kybernetický útok zameraný na dianie vo Vilniuse. Jeho výsledkom bol masívny únik informácií o utajených záveroch samitu. Vláda Litvy si urobila medzinárodnú hanbu so svojim hračkárskym systémom ochrany údajov pred únikom.

Litovská verejnoprávna televízia a rozhlas (LRT) zverejnila, že hackeri získali prístup k tajným údajom organizátorov summitu NATO o zabezpečení samitu, dozvedeli sa trasy delegácií, použité bezpečnostné systémy, hotely, v ktorých boli hlavy štátov a delegácie ubytovaní, čas príletu na letiská, mená a priezviská ochranky, typy ich zbraní, používané typy ich komunikačných prostriedkov.

Myslieť si, že zostava „pomazaných hláv“ sa vo Vilniuse stretla len na káve a aby sa potľapkali po pleci je naivný omyl pre verejnosť. Oficiálne komuniké má za úlohu odviesť pozornosť od utajeného materiálu, ktorý na samite prijali militaristi a vojnoví štváči zúčastnených krajín. V utajenom dokumente sa rozoberá útok NATO na Rusko a úlohy jednotlivých štátov v pripravovanom konflikte. Predlžovanie vojny medzi Ukrajinou a USA a NATO v zástupnom teritóriu Ukrajiny sa stalo teraz cieľom západnej stratégie. Na samite vo Vilniuse sa hovorilo aj o obetovaní štátov B9, ktoré majú byť zapojené do vojny proti Rusko. USA a NATO už presúva do východného krídla NATO obrovský počet vojenskej techniky a približne 300 000 vojakov.

V nasledujúcich mesiacoch sa dá očakávať nárast okupačných vojsk NATO na Slovensku bez súhlasu vlády SR. Z právneho hľadiska zúčastnení predstavitelia NATO kuli vo Vilniuse pikle bez mandátu svojich vlád. Je čas vzoprieť sa tomuto bezprecedentnému násiliu v zmysle článku 32 Ústavy SR a postaviť sa na odpor.

Viac na:

https://www.lrt.lt/ru/novosti/17/2039764/veroiatnaia-utechka-dannykh-sammita-nato-sviazana-so-vzlomom-v-litve

https://vz.ru/news/2023/7/20/1222064.html

https://blog.hlavnespravy.sk/32330/pentagon-a-nato-planuju-rozsirenie-vojny-do-europy-a-obetovat-staty-b9/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pred súd sa postavil Róbert Lališ v kauze mafiánskych vrážd

    0icon

    Pred senát Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku sa v pondelok postavil Róbert Lališ, prezývaný Kýbel, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov. Prípad sa týka…

    Hlavný problém nespočíva v tom, že Rusi dobyli Očeretino

    0icon

    Moskva 6. mája 2024 (HSP/Foto:telegram)   Situáciu na frontoch komentuje ruský vojenský analytik Jurij Podoljaka Front v smere Očeretino je pre ukrajinskú armádu veľmi náročný…

    Šatan o ďalšom štvrtom mieste osemnástky: "Ešte cennejšie ako vlani"

    0icon

    Slovenskí hokejisti si po roku opäť zopakovali boje o medaily na svetovom šampionáte hráčov do 18 rokov. Po minuloročnej bolestivej prehre o bronz nad rovesníkmi…

    Migračná dohoda EÚ s Libanonom je ako liať peniaze "bezodnej studne"

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/ The European Conservative/ Foto: TASR/AP-Hassan Ammar)   Pravicoví poslanci Európskeho parlamentu kritizovali Európsku komisiu za ďalšiu migračnú dohodu - tentoraz…

    Ramsay pred odchodom na šampionát: "Vyladiť herné situácie"

    0icon

    Slovenskí hokejisti vstúpili do záverečného bloku prípravy pred odchodom na svetový šampionát v Česku (od 10. do 26. mája). Na pondelkovom zraze sa realizačnému tímu…

    Blaha je „špinavý kolaborant“, útočí .týždeň

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Istá Marína Gálisová, komentátorka podcastu Týždeň s. týždňom, označila Ľuboša Blahu za ohavného, špinavého kolaboranta (s Ruskom). ZDROJ…

    Za pouličný časopis Nota Bene sa bude dať zaplatiť aj bezhotovostne

    0icon

    Za pouličný časopis Nota Bene budú môcť kupujúci zaplatiť aj bezhotovostne. V Bratislave a Piešťanoch získalo 120 predajcov k dispozícii platobný terminál. "Viac ako 90…

    Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím, prípad vyšetruje polícia

    0icon

    Konflikt medzi dvoma mužmi v Poprade sa skončil bodnutím nožom, prípadom sa zaoberá polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že incident sa…

    Na inaugurácii ruského prezidenta bude mať zastúpenie aj Slovensko

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko) Aktualizované 6. mája 13:23 Na utorkovej (7. 5.) inaugurácii prezidenta Ruskej federácie Vladimira Putina bude Slovenskú republiku zastupovať chargé…

    Muža napadla pred domom svorka psov, prípad vyšetruje polícia

    0icon

    Pred rodinným domom v obci Veľká Lomnica pod Tatrami napadla okoloidúceho muža svorka psov, prípadom sa zaoberá polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Juraj Tušš

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA