Kaľavský – pomsta „čurillovskej mafie“ je sladká?

   Je to ohromujúce. Už tretí rok sa pred našimi očami dejú tie najväčšie zverstvá zneužívania policajnej moci malou skupinkou „Apačov“ z NAKA (tzv. čurillovci) s podporou naozaj len zopár prokurátorov (Kysel, Šúrek, Repa), špeciálneho Lišpica a zopár špeciálnych sudcov (viď Záleská) – ich kompletný zoznam aj ich zlo-činy sú uvedené v knihe „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“.

   A ktokoľvek sa im postaví, pomstia sa mu vykonštruovaným obvinením. Stačí si len splniť profesnú a občiansku povinnosť upozorniť na ich zvrhlé porušovanie zákonov a už útočia.

   Zažil to Pčolinský, Zurian, Kučerka, najnovšie Kaľavský. Pokúsili sa zaútočiť aj na šéfku inšpekčného tímu, ktorý ich protizákonnú činnosť vyšetroval, aj na sudcu, čo schválil ich väzbu, na kohokoľvek, kto by ich praktikám oponoval. A to všetko za mlčanlivej i hlasnej podpory politickej kamarily Matovič-Heger-Mikulec.

   Kaľavský bol prvý, čo priamo z ich stredu vyniesol dôkazy ich zvrhlých praktík a dal tak podklady pre ich vyšetrovanie Inšpekciou. Je to statočný policajt, jeho príbeh nájdete tu: https://tulacky.net/jan-kalavsky/

 

 

 

 

Poprava za bieleho dňa

   Je povážlivé, že statoční policajti ako Kaľavský, či Kučerka musia pred touto zberbou ujsť do zahraničia a ešte povážlivejšie, že v zahraničí poznajú nezákonnosť, ktorá vládne pod kuratelou vládnych politikov v tejto krajine, a tak tam nachádzajú azyl!

   A je rovnako povážlivé, že moc čurillovcov neskončila ani politickým pádom ich hlavného tútora Matoviča a jeho poskoka Hegera. Aj sudcovia sú len ľudia. Dobre cítia odkiaľ vietor fúka. Keď padol Kočner, tak sa akoby automaticky preklopili dovtedy jasné rozsudky v jeho prospech na opačné. A ak niekto aj po páde zlo-činnej vlády Matovič-Heger špinavým praktikám čurillovského komanda slúži ich pomste, tak je to znamenie, že buď trvá moc tej zlo-činnej vlády, alebo že je tu ešte niekto, kto nad nimi drží ochrannú ruku.

   Včerajší rozsudok špeciálneho sudcu Miroslava Mazúcha pripomína tú bizarnosť s trestným rozkazom proti guvernérovi Národnej banky, Kažimírovi. Akoby mal povedať – veď pozri, aký som k tebe mierny, nemykaj sa, nerob problémy. V prípade Kažimíra je jasné, že žiadne dôkazy obžaloby neexistujú, len čurillovcami naprogramovaný jeden udavač. V prípade Kaľavského je to rovnako.

   Miernučká basa a tých smiešnych 5 000 eur akejsi bizarnej pokuty. Robí si z nás a Kaľavského pán Mazúch srandu? Nie, on chce len veľmi vyhovieť Matovičovmu komandu, ako ho opisuje kniha Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča. Lebo cíti, že ich moc ešte neskončila.

 

Čo bude ďalej?

   Stáročná logika hovorí, že ak niekto ohýba prút brutálne jedným smerom, tak mu ten prút (len čo stratí silu ho ohýbať) vystrelí späť do ksichtu. Spomalene sa to volá Božie mlyny. A aj Kaľavským usvedčovaní bývalí kolegovia z bandy Apačov poznajú tú zákonitosť. A tak odrazu vidíme Čurillu pri nejakom nepodstatnom súdnom konaní, aby sa promenoval pred novinármi a so slzou v oku sa sťažoval, že sa bojí o svoj život a rodinu. Rovnako sa odrazu zjaví za podobných okolností aj povestný krvilačný prokurátor Kysel (s Čurillom majú „na konte“ až desať samovrážd nimi prenasledovaných obetí – viď kniha „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“).

   Je jasné, kto stvoril a chránil Matovičove komando, keď Čurilla zvlášť pochválil Hamrana („Súmrak…“): „… my môžeme byť radi, že je tu… čo ten chlap robí… My sme tu chránená zver teraz…“ Lenže čurillovci stratili toto pôvodné politické krytie a predsa sú stále tu?!

   S úradníckou vládou mal Hamran skončiť, ale on nielenže neskončil, on si trúfa odvolávať (za hlasnej podpory svojho zlo-činného tútora Matoviča) vlastného nadriadeného ministra vnútra Šimka?! V logike dejinnej spravodlivosti sa práve na Šimka obrátil policajný hovorca Slivka s usvedčujúcimi dôkazmi zneužívania právomoci verejného činiteľa Hamranom – ale Hamran tam stále je a pred všetkými nami sa Slivkovi pomstil. Presne v duchu čurillovskej logiky.

   Bizarnosti aj po páde Matovič-Hegero zlo-činnej vlády pokračujú. Inšpekciou vyšetrovaný Ďurka sa stáva už za úradníckej vlády šéfom tej istej Inšpekcie? To predsa niekto musí politickykryť!

   A odrazu je tu šok vytriezvenia z ilúzií. Naša Barbina z paláca Matoviča jasne nemusela, ale len čo stratil oprávnene moc, zastúpila ho v garancii chránenej zveri! Niečo neuveriteľné a predsa sa tak deje. Lenže pani Čaputová nič nemá z vlastnej hlavy . Funguje (tak ako jej predchodca a vzor Kiska) na diaľkové ovládanie. Takže s trpkosťou zisťujeme, že všetky tie nezákonnosti, zmarené životy vybraných obetí, teror malej skupiny policajných Apačov, špeciálne Lipšicove metódy a tria prokurátorov (Kysel, Šúrek, Repa) – to nie je už Matovičova „chránená dielňa“. Už je tu niekto ďaleko mocnejší, komu rozklad právneho štátu na Slovensku vyhovuje. Má to svoju logiku. Globalizačná klika deformuje politické scény vybraných krajín vo svete už desaťročia. Manipulujú s voľbami a vyberajú si bezduché bábky, ako Kiska, či Čaputová, ochotné fungovať na diaľkový ovládač z ambasády za plotom. A nezabúdajme, “zdochýnajúca kobyla kope najviac”. S bezduchou podporou bábky v prezidentskom paláci ešte zopár svinstiev do septembrových voleb spáchajú. Veď je táto organizovaná zločinná skupina už s “progresívnou” Čaputovou na jednej lodi!

  To nám ale naznačuje aj to, čo bude po voľbách. Bez ohľadu na to, ako dopadne statočný policajt Kaľavský, tí, ktorým Globalizačná klika dovolí zostaviť vládu, splnia chca-nechca jednu tristnú úlohu. Potichu čurillovskú bandu upracú kdesi mimo dohľadu verejnosti. Vládnuť totiž budú môcť len pod podmienkou, že čurillovcom sa nič vážne nestane. Veď robili tú špinavú prácu pre „slobodu“, „demokraciu“ a naše „krajšie začiatky“, či?

  Chcete vedieť, kedy konečne Božie mlyny zomelú aj túto zlo-činnú bandu? No predsa, až skončia ich vzdialení tútori na smetisku dejín. A to nebude tak skoro…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 211

Celkové hodnotenie: 23.74

Priemerná čítanosť: 2778

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    NBC News: Moment je priaznivý. Gerasimovova armáda má jedinečnú šancu

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (HSP/Svpressa/Foto:AP/Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Všetky ukrajinské jednotky na frontovej línii sú už tak vyčerpané, že ruskú ofenzívu…

    Päť najväčších ukrajinských výziev nemá riešenie…

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   Problémy Ukrajiny sú obrovské a mnohostranné, ale všetky sú tak či onak, podľa analýzy amerického politológa Andrewa Korybka,…

    "Globálna vzbura proti Amerike": Prvé krajiny sa rozhodli pre rázne kroky. Kto sa k nim pridá?

    0icon

    Washington 29. apríla 2024 (HSP/Foto:twitter)   Africké a blízkovýchodné krajiny sťahujú zlaté rezervy zo Spojených štátov, čím oslabujú dolár   Africké a blízkovýchodné krajiny začali…

    Rozhodli sa pre život napriek tlaku na potrat... a stali sa svedkami zázraku

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (HSP/Foto:Pexels)   "Rozhodli sa pre život napriek tlaku na potrat... a stali sa svedkami zázraku," príbeh s týmto názvom zverejnil na…

    Predaj softvéru na Deň práce: Office 2021 Pro len za 27,75 € a Windows 11 Pro len za 13,45 €. Kúpte si ho raz a používajte ho celý život!

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (PR článok/Foto:Godeal24)   Hľadáte platný produktový kľúč Office 2021? Operačný systém je pomalý? Vaše hľadanie sa končí tu! Upgradujte na lepší…

    Bild: Varšava je presvedčená, že Západ môže eskalovať konflikt na Ukrajine beztrestne

    0icon

    Varšava 29. apríla 2024 (HSP/Bild/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   „Máme na výber: buď porazená ruská armáda mimo Ukrajiny, alebo víťazná ruská armáda na hraniciach s Poľskom. A…

    Prečo tak strašne teraz záleží Naďovi na tom, aby to Kaliňák čo najrýchlejšie podpísal?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR: Pavel Neubauer, František Iván)   Exministrovi Jaroslavovi Naďovi zjavne mimoriadne záleží na tom, aby minister obrany Robert Kaliňák podpísal…

    Obľúbený francúzsky herec Gérard Depardieu skončil vo väzbe

    0icon

    Paríž 29. apríla 2024 (HSP/CNN/Foto:AP/Axel Schmidt)   Francúzskeho herca Gérarda Depardieua ráno zadržali v súvislosti s obvinením zo sexuálneho napadnutia dvoch žien. Je vo väzbe,…

    Koncom mája sa to začne

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Ruská federácia pripravuje koncom mája alebo v júni veľkú ofenzívu, uviedli zdroje z…

    Zúfalosť a zúfalci

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Pôvodne som chcel dnešný môj komentár venovať zániku dvojbodkovej inštitúcie. Kto pozná moje články o tejto otázke, keď…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA