Čaputová kryje Matovičove komando na čele s Hamranom?

   Je to priam nepochopiteľné. Politicky dosadený a riadený Hamran si dáva ultimátum, že jeho nikto iný nemôže politicky kontrolovať?!! Ani to, ako už roky zneužíva svoju funkciu na brutálne zastrašovanie vybraných politických obetí? To roky predvádzal ako show pre vopred pozvané médiá s cieľom ponížiť tieto obeti, aby sa už navždy vo virálnom svete zachovalo ich potupné vyvlečenie z ich domovov!

   Tých „akčných scén“ à la Matovič bolo toľko, že stačí vybrať len pár najabsurdnejších. Pri nich nenasadzovali bežných policajtov, ani kukláčov, ale najradšej Lynx Commando, ktorému stále šéfuje prezident PZ SR Hamran, ako záruka verných služieb Matovičovej „show-spravodlivosti“. Len pripomíname, že toto komando je primárne určené proti teroristom a ozbrojeným zločincom. Ale zneužíva sa na okázalé odbavovanie Psychopatoviča, ktorému Hamran tak verne slúži. Tu sú príklady z knihy „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“.

 

 

 

Komando proti nevinným

   Tu je priame svedectvo ako Rambovia z Hamranovho Lynx Commanda terorizujú vybranú obeť pri zatýkaní. Hoci sú určení výhradne proti extrémne nebezpečným teroristom či páchateľom, tentoraz si „zacvičili“ na obvinenom zo smiešneho (oproti iným kauzám) úplatku 10 tisíc eur! Prehovorila dcéra Petra Brhela o brutálnej akcii Lynx Commanda o pol piatej ráno v ich dome (Plus 7 dní): „Keď som sa pozrela z okna, videla som množstvo ľudí oblečených v čiernom s kuklami na hlave. Veľmi som sa zľakla. Utekala som na chodbu. Tam som videla, ako otec stojí pri okne s rukami nad hlavou. Do toho sa ozývalo permanentné búchanie na dvere domu. V tej chvíli som nevedela nijako vyhodnotiť, čo sa deje, čo to má znamenať. Schádzala som v obrovskom strachu dolu schodmi, keď sa otvorili dvere a dovnútra vtrhlo toľko osôb oblečených v tmavom s obrovským krikom, že som stratila vedomie. Prebrala som sa, ako ma pod pazuchy držia tie osoby oblečené v čiernom, a videla som nápis NAKA. Vtedy som videla, ako všade zbraňami mieria na každého, kto tam bol. Namiesto toho, aby otca normálne predvolali na výsluch, urobili zásah, pri ktorom som sa ja zranila a môj malý brat a babka utrpeli šok. Nebolo to nič iné, len hrubá demonštrácia sily.“

   A Hamranom zneužívaní kukláči nie sú o nič lepší. Pre policajného exriaditeľa Gašpara si prišli v skoré ráno, hoci sa deň predtým sám prihlásil na polícii. Ale tam by novinárske hyeny nemali efektné zábery novej obete politických procesov vlečenej v putách.

   Do domácnosti Eliota Rostasa vtrhli tiež skoro ráno, hoci vedeli, že s manželkou pracujú z domu, a tak mohli počkať kým odvedú deti do školy. Lenže slzy vystrašených a nič nechápajúcich detí – to je efekt! Nepochopiteľné to bolo aj preto, že údajný Rostasov „zločin“ spočíval v napísaní článku a nebolo nič iné usvedčujúce, čo by našli u neho doma. V normálnej spoločnosti by dostal predvolanie, to ale nie je štýl Matoviča a jeho poskokov!

   Tu je podobná fraška opísaná v reportáži Ľudmily Lackovej (Plus 7 dní): „Ráno pred siedmou hodinou sa príslušníci policajného pohotovostného útvaru potichu, prikŕčajúc sa k zemi, blížili k domu Mariána Kučerku vo Vajnoroch. Vyzerali, akoby sa chystali prepadnúť hrad. Niesli baranidlo, balistický štít, pred seba mierili samopalmi. Nešli Kučerku zatknúť. Ich cieľom bolo len vzbudiť hrôzu. Nahnať strach Kučerkovcom a ich dvom malým deťom. Nasvedčuje tomu sled udalostí. Kukláči zabúchali na dvere, Kučerkovci otvorili dvere. Vyšetrovateľ Kučerkovi oznámil, že je obvinený z brania úplatku 2 500 eur a kukláči s čiernou kuklou na hlave, v nepriestrelnej veste, so suspenzorom medzi nohami si prehodili zbrane cez plece a pobrali sa preč. Ich “akcia” u Kučerkovcov trvala desať minút.“ Toto  absurdné divadielko si objednal vyšetrovateľ Peter Kráľovič z Úradu inšpekčnej služby. Pod falošnou zámienkou, že obvinený je držiteľom zbrane. Lenže to bola poľovnícka puška a tú mu už rok predtým zabavili. Tak sa aj pán Kráľovič „zabavil“…

   Exriaditeľ tajnej služby Pčolinský 8. septembra 2021 v televízii JOJ naznačoval, že jeho zadržanie v marci, po ktorom skončil vo väzbe, urýchlilo to, že začal predstaviteľom štátu posielať informácie o podozreniach z manipulácií výpovedí kajúcnikov. V rozhovore pre Plus 7 dní si zaspomínal: „Ešte si pamätám, že keď mi pán Čurilla so svojou skupinkou ráno o piatej doručili uznesenie o vznesení obvinenia, nevdojak sa mi na tvári pri čítaní zjavil úsmev. Na to mi on povedal: Na začiatku sa všetci usmievajú a potom ich to prejde…“    

  A takéhoto brutálneho zneužívania policajnej moci nerešpektujúcej zákony, nie to ešte slušnosť, je v Hamranovej réžii ďaleko viac. V knihe „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“ to vyšlo na 172 strán.

 

Čo nacvičuje Čaputová?

   Konanie našej súčasnej najväčšej odborníčky na vodné hospodárstvo, so špecializáciou na vodné priehrady, je niekedy nepochopiteľné. Odpočiatku pôsobí ako robot na diaľkové ovládanie a môžeme len tušiť, že ten ovládač je umiestnený niekde v ambasáde za plotom. Ale útočiť na Šimka pre zopár slov na sociálnych sieťach? Zoskratoval jej snáď čip za uchom, že jej niečo také našepkal?

   Len si pripomeňme, že protizákonné zneužívanie Hamrana je tak notoricky známe (a on sám už hľadá dieru v plote, kam by sa schoval), že hovorca Prezídia PZ SR, Slivka, si naozaj naivne myslel, že Šimko tohto spolitizovaného policajného prezidenta na hodinu vyhodí. Stal sa opak, Šimko sa urobil za hluchého a Hamran na hodinu vyhodil Slivku!

  A čo tá najväčšia bizarnosť v dejinách slovenskej Polície, keď Inšpekciou vyšetrovaného Ďurka urobil Šimko šéfom tejto inštitúcie?! Takže ten sa dostane k vlastnému spisu, môže mariť vlastné vyšetrovanie a administratívne zastrašovať vyšetrovateľov! To by sa predsa bez nátlaku Hamrana, Matoviča a Čaputovej stať asi nemohlo, či? Je teda Čaputová odpočiatku politickou tútorkou rozkladu právneho štátu? Veď Globalizačnej klike by to len vyhovovalo – oni sa zbavujú nepohodlných politikov v krajinách ich záujmu aj brutálnejšie…

  Čaputová teda vyšetruje “poverenca” Šimka za doslova vykonštruovaný spor, kde si Hamran a jeho kamarila trúfajú vydierať tým, že zložia funkcie? Normálna osoba v prezidentskom palci by im okamžite vyhovela! To že si politicky skorumpovaný Hamran, za verejne priznanej podpory svojho politického tútora Psychopatoviča, žiadať verejne a rezolútne odvolanie svojho nadriadeného je samo o sebe na vyhazov Hamrana. Ale naša Barbie zo skládky robí presne opak a berie takúto bizarnosť vážne?

 

Aké je vysvetlenie?

   Ja ho nemám, vy áno? Stopu možno nájdeme v minulosti. Čaputová bola, tak ako iní ústavní činitelia, upozornená správou SIS na nezákonné zneužívanie Policajného zboru Matovičovým komandom. Neurobila nič. Následne bol z pomsty falošne obvinený šéf SIS, ktorého „len mučili“ väzbou, kým súdy zasiahli a všetky falošné obvinenia zrušili. Nedoštudovaná magisterka práva, Čaputová, ani zoči-voči takejto policajnej zlovôli (s podporou špeciálneho Lipšica) neurobila nič, ani len slovným protestom. Naopak. Keď si statočný generálny prokurátor konal svoju povinnosť a zrušil tie najokatejšie NAKA zvrhlosti, pokúsila sa ho zastrašiť. Až Ústavný súd jej musel pripomenúť, že vykonala nadprácu na likvidáciu právneho štátu podľa Matovičovho vzoru. Ona, ktorá Matoviča zjavne nemusí? Ale veď ona to nemá z vlastnej hlavy! Keby dostala pokyn z ambasády za plotom, hneď by jačala. Ale nedostala, lebo takéto praktiky sa washingtonskej klike nebridia, ak ide o to odstaviť nepohodlných národných politikov. A tí boli terčom Matovičovej psychopatickej kampane s Hamranovou asistenciou. Veď takých nechávala  washingtonská globalizačná klika v minulosti aj zabiť (viď Allende v Čile), alebo násilím zosadiť (viď Mossadek v Iráne), keď sa ich bezškrupulóznym kšeftom nehodili.

   Mne sa aspoň zdá, že toto je najlogickejšie vysvetlenie? Skládková Zuzana proti brutálnemu zastrašovaniu vybraných politikov nezasiahla a zrejme ani nezasiahne. Ale prečo tu robí zjavne navyše prostocviky so Šimkom? Vy viete odpoveď?

 

   P.S. Kniha „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“ je síce v niektorých predajniach, ale väčšinou dobre schovaná. Naisto sa k nej však dostanete cez Obchod  na portáli InfoVojna…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 211

Celkové hodnotenie: 23.8

Priemerná čítanosť: 2774

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Fehérváry je pripravený posilniť SR: "Uvidíme, čo povie klub"

    0icon

    Washington 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Seth Wenig)   Slovenský hokejový obranca Martin Fehérváry je pripravený posilniť reprezentačný tím na MS v Česku (10.- 26. mája). Po…

    Otec nórskych bežcov čelí obvineniam zo zneužívania

    0icon

    Nórska polícia v pondelok obvinila Gjerta Ingebrigtsena zo zneužívania svojej rodiny. Otec atlétov Jakoba, Henrika a Filipa Ingebrigtsenovcov mal páchať násilie na synoch počas ich…

    Fízeľ po bronze z ME verí, že dokáže zdolať každého, OH má takmer isté

    0icon

    Banská Bystrica 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Ján Krošlák)   Slovenský džudista Márius Fízeľ po zisku bronzovej medaily na majstrovstvách Európy v Záhrebe v kategórii…

    Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia, chrípku a CHPO stúpla

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia (ARO) v 17. kalendárnom týždni tohto roka v porovnaní s predchádzajúcim…

    Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

    0icon

    Slovensko zaznamenalo od začiatku roka nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent. Na rokovaní bezpečnostných a obranných parlamentných výborov krajín Vyšehradskej štvorky (V4) v…

    Raši vo Svidníku: na bezpečnejšie cesty a miestne komunikácie mieri 143 miliónov eur

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook/Richard Raši)   Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši a štátny tajomník rezortu Michal Kaliňák sa dnes…

    Sagan chce v Pierre Baguette odovzdať skúsenosti mladým pretekárom

    0icon

    Žilina 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Prvotná úloha nového slovenského tímu Pierre Baguette je výchova a podpora mladých cyklistov. Súčasťou stajne je…

    Zúfalosť a zúfalci

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Pôvodne som chcel dnešný môj komentár venovať zániku dvojbodkovej inštitúcie. Kto pozná moje články o tejto otázke, keď…

    V prípade minuloročného zjazdu KSS zastavili trestné stíhanie

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Trestné stíhanie v prípade minuloročného zjazdu Komunistickej strany Slovenska (KSS) v Banskej Bystrici bolo zastavené. Vyplýva to z informácií,…

    Koho financuje americká ambasáda? Mazák skončí a ako skončí Matovičovský sudca Kliment?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TScreenshot)   Pred voľbami sme našim voličom sľubovali, že príjmeme slovenskú verziu zákona FARRA, teda zákona, ktorý platí v USA, v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA