Je Igor Matovič nakazený politickou besnotou?

S časom, ktorý pomaly klepe na dvere konania predčasných volieb sa agresivita Igora Matoviča (IM) pretavuje do podoby politickej besnoty. Ako sa besnota u IM prejavuje? Predovšetkým útočením na všetkých v jeho okolí. Červeným súknom pre neho je však Robert Fico a strana SMER-SD. Otrepanou pesničkou o Ficovi sú jeho vyjadrenia o Ficovi ako o mafiánovi. Pozrime sa teda aj na mafiána Matoviča.

Prípad hospodárskej kriminality ohľadne zatajovania údajov v účtovníctve Region Press IM pod č. ČVS:PPZ-109/NKA-PK-ZA-2016 riešila polícia a 31.1. 2017 svojim uznesením trestné stíhanie IM zastavila z dôvodu premlčania. Nie teda z dôvodu, že skutok sa nestal!!! Ako je možné, že človek s takouto „morálkou“ sa dostal na výslnie politiky?

Prvé rokovanie Matovičovej novej vlády sa uskutočnilo 21.3. 2020. Postupne pribúdali ďalšie rokovania. Tie prvé sa týkali personálnych čistiek, ktoré prebiehali v celej štátnej, verejnej správe ako i na postoch dôležitých pre riadenie štátu. Vrátane súdnictva.

Z pohľadu dnešného komplexného vnímania diania okolo vraždy Kuciaka a Kušnírovej vzniká obrovské podozrenie, že išlo o politickú vraždu naplánovanú zo zahraničia s cieľom povaliť vládu Roberta Fica. Priam katastrofálne vyzneli Matovičove vyhlásenia pár dní po vražde:

Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice, by mohol konečne spôsobiť návrat k svedomiu poslancov Smeru.“

Nepochybujem o tom, že IM vie o vražde a jej naplánovaní a objednaní viac ako R. Fico. Správa TASR 25. mája t.r. uvádza, že IM vyzval Fica, aby oznámil orgánom činným v trestnom konaní (OČTK) meno vraha novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Poukázal pritom na Ficove slová na mítingu Smeru v Nitre v roku 2022, z ktorých má vyplývať, že vraha pozná. Fico mal povedať: „Nenechajme si zobrať pravdu o Kuciakovi. A my raz povieme, kto Kuciaka zabil. A budú všetci šokovaní, kto Kuciaka zabil.” Prečo IM nezverejní všetko, čo vie o tejto vražde vrátane jeho prepojenia na tých, ktorí zo zahraničia riadia jeho politické kroky? Nech vysvetlí prečo v kauze nie je vyšetrovaný Tom Nicholson, Lipšicov kamarát a prečo sa nezverejnili vyšetrovania SIS. IM ako bývalý premiér mal oficiálny prístup k vyšetrovacím spisom a správam SIS. A predovšetkým odporúčam OČTK nech sa začnú konečne zaujímať o osobu mafiána IM. Ako prvé by som odporúčal posadiť IM na detektor lži. Keď bol IM v opozícii každú chvíľu by niekoho chcel posadiť na detektor lži. Pamätáte sa? Osobu IM treba niekoľkokrát „grilovať na detektore lži. Som presvedčený o tom, že by sme sa veľa zaujímavého dozvedeli. A IM by mohol skončiť možno aj v base, keby sa našli noví kajúcnici.

V jednom článku v Hlavných správach, keď Rómom zaviedli covidovú karanténu, tak sa nejaké rómske občianky sťažovali, že Rómovia volili Matoviča a on im teraz urobí toto? Rómovia bývajú zvyčajne vo svojich vyhláseniach úprimní. Preto to budí podozrenie, že Matovičove úderky pred voľbami obchádzali rómske osady a nabádali ich, aby volili OĽANO. Výsledky volieb by tomu naznačovali. Čo tak preveriť či je to pravda? A či Rómovia neinkasovali za hlasy pre OĽANO? Ak to je pravda, možno predsa spochybniť výsledky volieb pre manipuláciu. To, že IM sa nechystá prestať s volebnými manipuláciami a volebnou korupciou svedčí i to, že sľubuje 500 eur za účasť vo voľbách.

Bývalá vláda IM a E. Hegera je zodpovedná za úmrtia občanov na Covid a OČTK by sa mala zaoberať intenzívne vyšetrovaním zabitia týchto ľudí. Keby totiž vláda a tzv. odborníci prijímali zodpovedné opatrenia, tisíce ľudí mohli ešte žiť. OČTK by tiež mali preveriť nákupy testov a vakcín na Covid cez firmy – kunčaftov mafiána IM a iných členov bývalej vládnej administratívy.

OČTK by mala vyšetriť všetky prípady mrhania finančných prostriedkov z daní občanov na Ministerstve obrany SR dezolátom Jaroslavom Naďom podozrivým zo spolupráce zo zahraničnou mocou. Mala by tiež preveriť či v prípade podpisu tzv. dohody DCA s USA nešlo o vlastizradu. Podpísaním dohody došlo k zapredaniu vlasti politikmi a odtiaľ je k vlastizrade už len malý krok. Výsledok je okupácia Slovenska cudzími vojenskými silami.

OČTK by sa mali tiež zaoberať spoluúčasťou vlády IM a E. Hegera na vzájomnom vraždení Rusov a Ukrajincov. Miesto toho, aby vynaložili úsilie na zastavenie bojov, politickí predstavitelia podporovali vojenský konflikt na Ukrajine dodávkami zbraní a ohrozujú obyvateľov SR v prípade zatiahnutia SR do vojny proti Rusku.

Kajúcnici sa stali ideologickým nástrojom na stíhanie opozície. Vypuklým prípadom je kauza bývalého špeciálneho prokurátora Kováčika, ktorý sa v júni 2021 vyjadril na stránke právnych listov:

viď https://www.pravnelisty.sk/clanky/a969-k-niektorym-postupom-organov-cinnych-v-trestnom-konani

 

Je to zaujímavé čítanie, ktoré vystihuje konanie súčasnej štátomafie v týchto slovách: …„aktuálna doba je z trestnoprávneho hľadiska poznačená doslova zbesilou snahou OČTK po nájdení spravodlivosti, a to i za cenu rizika, že hľadaná spravodlivosť môže byť v konečnom dôsledku iba spravodlivosťou iluzórnou. Uvedené snahy vystihuje právna zásada exiniuriaius non oritur“ teda „z nepráva nemôže vzniknúť právo“.

Tento človek bol právoplatne odsúdený na osem rokov za údajnú korupciu. Dôkazná sila v jeho prípade je však veľmi slabá… Je teda Kováčik obeťou mafie IM? Možné to je, lebo mafia IM nutne potrebovala nejakú obeť. Z množstva obvinených údajných Ficových mafiánov sa málokomu dokázala vina. Kováčik bol vhodná obeť aj z toho dôvodu, že post špeciálneho prokurátora už bol naplánovaný pre Daniela Lipšica, ktorému pomohol sa dostať do úradu jeho kamoš Milan Krajniak. Je svetovou raritou keď špeciálnym prokurátorom sa stane človek v podmienke za zabitie človeka. Okrem toho podľa prieskumu konaného 17. až 24. februára 2021 Lipšicovi dôverovalo 33% a nedôverovalo 62% respondentov. Dôkazy proti Kováčikovi by mali byť nespochybniteľné. Sú také? A len tak na okraj. Univerzálny kajúcnik alebo udavač Makó si užíva slobodu, hoci mal byť v base aspoň na 20 rokov.

Matovičomafia má na svedomí nevyšetrenú vraždu generála Lučanského. To je zločin kolosálnych rozmerov. Matovičomafia potrebovala Lučanského umlčať z jednoduchého dôvodu. Veľa vedel a vláda Matovičomafie by po jeho výpovediach padla veľmi rýchlo. Ako inak, aj tu bol prítomný Daniel Lipšic.

Na Lipšica bolo spracované Vojenským obranným spravodajstvom Memorandum na tajného spolupracovníka pod krycím menom Zelenáč, ktoré dokazuje, že už pred viac ako 20 rokmi mal kontakty na tajné služby. Lipšic pravdepodobne prišiel do kontaktu aj so spravodajskými službami USA počas svojho tamojšieho pobytu. Ak uvážime, že silové rezorty ministerstvo vnútra bolo ovládané bývalým príslušníkom vojenského spravodajstva Mikulcom, ministerstvo obrany bolo ovládané Naďom, ktorý sa celú svoju kariéru moce v špionážnych kruhoch západných organizácií vrátane podozrivých mimovládok (napr. platených ekonomickým a politickým teroristom Sorosom), ktoré k nim majú veľmi blízko, tak potom sa Vám rýchlo vyjasní ako je Matovičova a Hegerova mafia poprepájaná na zahraničie.

V roku 2010 Matovič verejne vyhlásil, že mu ponúkli 20 miliónov eur za to, že spolu s tromi poslancami z Obyčajných ľudí pomôže odstaviť novú vládu Ivety Radičovej. „Kamarát ma pozval na kávu a ponúkol mi 20 miliónov eur,“ povedal pre denník SME. Redakcii sa ozval sám. Ponuku mu mal dať človek, s ktorým sa dobre pozná. Štvrtinu mal dostať hneď, zvyšok po vyhlásení predčasných volieb. Predseda SaS Sulík to komentoval slovami „Viem o tom a považujem to za isté, keď to tvrdí.“ Sulík Matoviča dobre pozná a dá sa jeho komentáru veriť. Polícia vyšetrovanie proti Matovičovi zastavila…

https://www.scribd.com/doc/80901687/Lipsic-Aron-Finish

Medzi obľúbenú taktiku IM patrí obviňovanie Ficovej vlády za vlastné chyby. Neschopnosť Matovičovej a Hegerovej vlády bola ospravedlňovaná počas celého chaotického vládnutia týchto lokajov Západu covidom, pandémiou, udalosťami na Ukrajine a údajným mafiánom Ficom.

Demokracia bola príchodom Matovičovej vlády destabilizovaná. Priesery Hegmatovej mafie boli tolerované aj zo strany americkej guvernérky štátu Slovensko. Tá sa teraz bude snažiť zrejme na príkaz Sorosa pretlačiť v septembri do vlády predstaviteľov Progresívnych dezolátov. Preto boli voľby posunuté, aby sa mohli včas pripraviť na prevzatie moci. Slovensko je opäť v ohrození.

Na záver vari len toľko. Za súčasný stav marazmu v spoločnosti je zodpovedný hlavne Matovič. Od začiatku jeho vlády sa spoločnosť dostala na okraj priepasti. Mal možnosť ukázať Ficovi a Smeru-SD ako sa robí politika pre ľudí. Sklamal na celej čiare. Jeho politika bola konfrontačná, nesystematická a pre občanov Slovenska beznádejná. Teraz plače nad rozliatym mliekom a kope do všetkých. Jeho miesto nie je v politike, ale v blázinci alebo kolúznej väzbe. Matovičova politika bola politika národného ohrozenia a národného zdierania…

https://www.scribd.com/document/344974849/Policajne-uznesenie-Matovi%C4%8D

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pred súd sa postavil Róbert Lališ v kauze mafiánskych vrážd

    0icon

    Pred senát Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku sa v pondelok postavil Róbert Lališ, prezývaný Kýbel, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov. Prípad sa týka…

    Hlavný problém nespočíva v tom, že Rusi dobyli Očeretino

    0icon

    Moskva 6. mája 2024 (HSP/Foto:telegram)   Situáciu na frontoch komentuje ruský vojenský analytik Jurij Podoljaka Front v smere Očeretino je pre ukrajinskú armádu veľmi náročný…

    Šatan o ďalšom štvrtom mieste osemnástky: "Ešte cennejšie ako vlani"

    0icon

    Slovenskí hokejisti si po roku opäť zopakovali boje o medaily na svetovom šampionáte hráčov do 18 rokov. Po minuloročnej bolestivej prehre o bronz nad rovesníkmi…

    Migračná dohoda EÚ s Libanonom je ako liať peniaze "bezodnej studne"

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/ The European Conservative/ Foto: TASR/AP-Hassan Ammar)   Pravicoví poslanci Európskeho parlamentu kritizovali Európsku komisiu za ďalšiu migračnú dohodu - tentoraz…

    Ramsay pred odchodom na šampionát: "Vyladiť herné situácie"

    0icon

    Slovenskí hokejisti vstúpili do záverečného bloku prípravy pred odchodom na svetový šampionát v Česku (od 10. do 26. mája). Na pondelkovom zraze sa realizačnému tímu…

    Blaha je „špinavý kolaborant“, útočí .týždeň

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Istá Marína Gálisová, komentátorka podcastu Týždeň s. týždňom, označila Ľuboša Blahu za ohavného, špinavého kolaboranta (s Ruskom). ZDROJ…

    Za pouličný časopis Nota Bene sa bude dať zaplatiť aj bezhotovostne

    0icon

    Za pouličný časopis Nota Bene budú môcť kupujúci zaplatiť aj bezhotovostne. V Bratislave a Piešťanoch získalo 120 predajcov k dispozícii platobný terminál. "Viac ako 90…

    Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím, prípad vyšetruje polícia

    0icon

    Konflikt medzi dvoma mužmi v Poprade sa skončil bodnutím nožom, prípadom sa zaoberá polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že incident sa…

    Na inaugurácii ruského prezidenta bude mať zastúpenie aj Slovensko

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko) Aktualizované 6. mája 13:23 Na utorkovej (7. 5.) inaugurácii prezidenta Ruskej federácie Vladimira Putina bude Slovenskú republiku zastupovať chargé…

    Muža napadla pred domom svorka psov, prípad vyšetruje polícia

    0icon

    Pred rodinným domom v obci Veľká Lomnica pod Tatrami napadla okoloidúceho muža svorka psov, prípadom sa zaoberá polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Juraj Tušš

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA