Klamal nám ukážkovo Heger, alebo Naď? Slovensko je plné klamstiev ako žumpa exkrememtov!!!

Všade počujeme len samé plané reči snažiace sa zaobaliť priesery či problémy ututlať, zahrať do autu, alebo sa im remišovskou taktikou – teda kydaním na druhého darí vyhnúť pravde a z nej súvisiacej odpovedi. Dnes sa o sto šesť klame v politike, v reklamách, v krčmách, na pracoviskách, klameme aj samých seba, akí sme úžasní a tak sa klasická pravda ocitla absolútne v ofsajde. Zadupali sme ju do protiatómového krytu. Ešte lepšejšia terminológia pochádza z hokeja. Pravda má na Slovensku zakázané uvoľnenie a to najmä v médiách hlavného prúdu!!! Aj náš slovník so zle preloženými prebranými slovami z angličtiny je plný klamstiev. Napríklad, dnes hojne používané cudzie slovo „narativ“ je epika, rozprávka, poviedka a podľa slovníka preložené z angličtiny je to príbeh či historka. A započúvajte sa do rečí politikov a novinárov do akých nedefinovateľných významov pasujú toto slovo!. A tak by sme našu republiku mohli označiť namiesto SR skratkou SKR – Slovenská klamiaca republika. Jednoducho z hľadiska pohodlnejšieho žitia a začlenenia sa do prúdového davu, aby sme boli innnnn a coooool, klameme dokonca aj samých seba. Klameme aj dejinami, aby súčasné klamstvá vyzerali pravdivo overené. Najľahšie ovládaná časť obyvateľstva je naša mládež. Koľko z nich verí, že nás v druhej svetovej vojny nás nebombardovali, ale oslobodili USA!?!?!?

Vyplýva z toho to, kto príde s prvou informáciou, vyhráva. Ďalšie vysvetľujúce informácie založené na pravde sú už pre mnohých pochybné. Koľko ráz sme v živote naleteli na prvotné zavádzajúce informácie a dnes, kam sa pozriete, tam informácie balamutia naše mozgovne. Veď v konečnom dôsledku ide len a len o kšeft a ideológiu.

Zaujímavý je boj proti hoaxom. Vyhlasujú všetky za klamstvá, ale keď sa mnohé potvrdia, tak už všetci mlčia!

Superklamár Naď – malý “veľký” minister s postavou napoleonského typu nám povedal, že S 300 pošleme na Ukrajinu a tá už bola na mieste určenia, že v hangároch máme iba šroty neschopné letu a už nemáme pilotov, ktorí by ich vedeli ovládať. A dozvedeli sme sa, že štyri šroty zrazu vzlietli a odleteli na dlhší let na Ukrajinu. A hneď druhé klamstvo. Spáchal niekto na našich pilotoch ovládajúcich Migy genocídu? Kam sa podeli? Zavraždili ich a ani sme sa o tom nedozvedeli??? To, že nemáme pilotov je zase klamstvo v podaní Naďa!

Policajný prezident Hamran povýšil na tlačovke klamstvo na taktiku vyšetrovania. S veľkou pompou zadržali za prítomnosti televíznych kamier ôsmych podozrivých zo spáchania trestného činu vraždy a osem ich bez obvinenia prepustili. Načo bolo dobré toto televízne divadlo? Aby ďalších dvoch podozrivých upokojili? Prečo nás všetkých zavádzali, ale hlavné je, že je to taktika a nie oklamanie celého národa. Načo bolo potrebné zavolať televízne kamery a znemožňovať ľudí, ktorých ani neobvinia??? Kam sa podela prezumpcia neviny???

Zabŕdnem aj do reklamy. Tak napríklad firma Finlando.sk je zrazu monopolný dodávateľ náhradných nádob typu L na Nutribullet. Ponúkajú ich aj pod firmou Rayray.sk s rovnakou cenou, portálom a rovnakou ponukou drahšie o vyše 60 % ako stáli v kamenných obchodoch a nedodajú ich ani po delkarovaných  30-tich dňoch, lebo klamú zákazníkov, že majú 5 kusov na sklade a oni ich zrazu vozia z Číny. Pripomeniem, že iné ako platbu vopred nepripúšťajú!!! Čo nato samotný výrobca mixéru Nutribullet? Neprekáža mu takéto podvodné konanie. Dokonca ani Top shop už nepredáva náhradné nádoby vo svojich prevádzkach, ale samotný mixér áno. Čo je toto za podvod plný klamstiev?

Ďalšie klamstvá majú epický nádych. Neraz v reklamných vysielaniach počujete, že výrobok otestovali v nezávislých laboratóriách. Čo je toto za reklamné klamstvo??? A nemáte možnosť si toto klamstvo overiť!!! Ani jedno laboratórium nenájdete pod názvom Nezávislé laboratórium!!! Klamstvo je aj v reklame, v ktorej sa vás hlas pýta : „Vy si užívate a čo na to vaša pečeň???“ Je to jediný orgán v tele, ktorý sa sám obnovuje! A mohol by som pokračovať veľmi dlhým zoznamom.

Pozrime sa na to, ako nás klamal Klus. Ešte pred nástupom na ministerstvo nám zaklamal v rámci nevzdelania a ideologickej „objektivity“ a popierania dejín, že Krym nikdy nebol ruský! No i napriek tomu ho posadili hneď na druhú stoličku za ministra zahraničia. No a v súčasnej situácii vyšlo najavo jeho ďalšie klamstvo. Oslepený 12 tisícovým platom európskeho auditora plánovane zabudol na svoje slová, že ak zistí, že ho nechcú za auditora, tak sa dobrovoľne vzdá ďalšej účasti na konkurze . Ale motyka vystrelila a dnes je všetko inak. Po viac ako nulovom hodnotení európskeho výboru, keď ako jediný kandidát v histórii nezískal ani jeden hlas povedal, že bude bojovať až do konca. A počuli sme jeho ďalšie klamstvo, že to zariadil Sulík, ktorý obvolával všetkých zo všetkých frakcií, aby mu nedali hlas. Ale Klus kluše ďalej vo svojom pokrivenom klusaní, keď je stále presvedčený, že jeho vzdelanie a skúsenosti ho oprávňujú na tento post. Nuž, je to namyslenosť a bohorovnosť extra triedy!!! Že táto nominácia je pre Slovensko obrovská hanba, ako to všetci hodnotia, o ktorej si to samotný Klus nemyslí a jasne nám zase zaklamal, že to nie je hanba a on je ten pravý obsadiť post auditora aj bez zodpovedajúceho vzdelania! A tak verím, že tento už politický skrachovanec bude naďalej klamať aj sám seba a dumať v medziach svojej nadradenosti!

No a korunu všetkým klamstvám dala tlačovka o rozhodnutí vlády darovať Migy na Ukrajinu. Na pódiu boli dva “kecpulty”. Za jedným stál premiér Heger a za druhým minister Naď. Keď sa novinári dožadovali analýzy, na základe ktorej vláda rozhodla , nakoniec nevojkak odpovedal a išlo to z neho ako z chlpatej deky, že analýzu nedostal písomne, ale ústne. No a o chvíľu nato premiér Heger zareagoval, že analýza neexistuje a po chvíli poznamenal, že vláda rozhodla jednomyselne preto, lebo si všetci členovia vlády prečítali analýzu!!! Pripomínam, že neexistujúcu analýzu!!!  Asi prišiel nejaký vedec s umelou inteligenciou, ktorá neexistujúci rozbor z Naďovej mozgovne dopravil mikrovlným spôsobom do všetkých mozgovní ministrov a tí unisonno pozdvihli pravice na znak súhlasu. Presne ako na zjazdoch KSČ a dnes aj v Severnej Kórei. Ak toto porušenie Ústavy nebude mať súdnu dohru, tak Slovensko klesne na kolená! 

No a čiastočnú pravdu sa dozviete aj médiach hlavného prúdu o Ukrajine iba v tom prípade, keď za informáciou počujete, že sa to nedá overiť z nezávislých zdrojov!!! Ale to ako nás propagandisticky klamú o vojne na Ukrajine z anglických a amerických inštitúcii, ktoré s vojnou nemajú nič spoločného v prospech nášho východného suseda má byť svätou pravdou. Škoda, že si nevšímajú redaktori aj bombardovanie civilných cieľov v mestách v Luhansku a v Donecku ukrajinským delostrelectvom, ktoré je na dennom programe.

Čo dodať na záver? Žijeme v klamstvách od hora dole a od pravej do ľavej strany. Vládna koalícia tento aspekt naklonovala do vlastnej politiky. Spomeňme si na klamstvá počas Covidu, ale aj o vakcínach, ktoré mali všetkým očkovaným pomáhať. Našťastie má lož krátke nohy a tak pravda vždy vyjde na povrch i keď to niekedy trvá dlhšie. Klamstvo však prekrýva ďalšie klamstvo a to zase ďalšie. A lunaparkové Ruské koleso sa stále s klamstvami krúti a krúti. Dokedy nás budú takto títo luhári klamať.

Pavel Jacz

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Jacz

O AUTOROVI

Dlhoročný televízny redaktor

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 178

Celkové hodnotenie: 27.4

Priemerná čítanosť: 3274

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA