ZELENSKÉHO SLUHOVIA NÁRODA UŽ Z UKRAJINY NEUTEČÚ

Západ celé roky prehliadal diskrimináciu a zabíjanie ruskojazyčných obyvateľov juhovýchodnej Ukrajiny a súčasne pokrytecky ignoroval obrovskú korupciu v krajine na okraji.

Západu i komikovi Ze sa teraz rúca domček k kariet zvaný Ukrajina, nefunkčný, skorumpovaný, neperspektivny. Padajú hlavy sluhov národa, korupcia na každom kroku – to je UkRuina. Osudný výlet námestníka generálneho prokurátora do Španielska na aute podnikateľa, úplatok pre námestníka ministra infraštruktúry za nákup generátorov elektrickej energie, predražené tendre na nákup potravín pre armádu ministrom obrany, odvolanie zástupcu šéfa kancelárie prezidenta a ďalších úradníkov, šéfov oblastí sú len vrcholom ľadovca topiacej sa UkRuiny.

Západné firmy, politici, zbrojári pochopiteľne tiež dokonale využívajú korupčný systém UkRuiny na svoje obohatenie či pranie špinavých peňazí. 

Komik Ze z obavy pred úplným kolapsom 🇺🇦 nariadil zákaz vycestovať z krajiny štátnym úradníkom. Možno sa zídu ešte i na fronte. Najbohatší Ukrajinci odišli z UkRuiny vďaka “dobrým” informáciám už týždne pred vojnou, nasledovali ich tí bohatší, zostali len chudobní a “sluhovia” národa, ktorí však slúžia predovšetkým sebe a svojim najbližším. 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Miroslav Urban

O AUTOROVI

...stojaci bokom

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 57

Celkové hodnotenie: 26.72

Priemerná čítanosť: 1600

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    FOTO DŇA