Len víťazstvo Ruska nad NATO na ukrajinskom fronte je zárukou, že Slovensko nezanikne

Lož a podvody takmer vždy so sebou prinášajú záhubu a smrť. Najväčším podvodom v dejinách ľudstva bolo privlastnenie si práva tlačiť peniaze najväčšími súkromnými bankármi koncom roku 1913, čím boli odštartované procesy presunu svetového bohatstva do ich nenásytných rúk cez vyvolávanie hospodárskych kríz, krvavých vojen a revolúcií, čo malo za následok nesmierne utrpenie mnohých národov, stámilióny mŕtvych. Na vrchole pyramídy absolútneho zla stoja špičky sionisticko-anglosaských elít, hlavne bankárskych klanov a ich korporácií, ktoré svoj diktát uskutočňujú aj cez také inštitúcie ako NATO,  EÚ, WHO, WEF a ďalšie. Asi 40 indivíduí (kreatúr, lebo ľuďmi ich nemožno nazvať) stojí na samotnom vrchole globálneho zločinného gangu, ktorý ovláda a terorizuje takmer celý svet.

Tento globálny parazit vedie svet do záhuby. Západný vykorisťovateľský kapitalistický model  nedokáže existovať bez neustáleho rozširovania svojho parazitovania. Ináč mu hrozí kolaps. Naposledy sa zachránil tým, že si podmanil bývalé socialistické štáty. Rozvrátil a rozkradol ich hospodárstvo, urobil z nich svojich vazalov, odbytisko nekvalitnej produkcie a zdroj lacnej pracovnej sily. Ale stále mu to nestačí, a tak si brúsi zuby na vzdorujúce Rusko, lebo len v jeho ovládnutí a podmanení vidí nádej na svoju ďalšiu existenciu a záchranu. Obkľúčil Rusko svojimi vojenskými základňami, zinscenoval fašistický prevrat na Ukrajine, ktorú šialenou nacistickou propagandou so vštepovaním nenávisti voči Rusom ako aj vojenským výcvikom a dodávkami zbraní pripravoval na vojnu proti Rusku. Keď už sa vojnovému stretu nedalo vyhnúť, Rusko udrelo ako prvé.

Je veľmi smutné, že sa Anglosasom podarilo zatiahnuť do bratovražednej vojny Slovanov, v ktorej Ukrajinci bojujú a zomierajú za svoje vlastné zotročenie, v mene napĺňania svetovládnych mocenských ambícií sionisticko-anglosaských elít. Tým sa žiaľ opäť oslabuje náš slovanský genetický potenciál. Ukrajinský nacistický a fašistický režim sa dostal k moci po fašistickom puči riadenom z centrály globálneho fašizmu. Preto boj Ruska proti tomuto režimu je zároveň bojom proti globálnemu fašizmu a satanizmu.

NATO rukami Ukrajincov a pod velením hlavne amerických, britských a poľských inštruktorov vedie vojnu proti Rusku. Je to boj na život a na smrť. Je to Armagedon, celosvetový stret síl Dobra a Pravdy si silami Zla a Lži. Na duchovnej úrovni je to boj pravého kresťanského ducha proti duchu Antikrista, boj Ježiša Krista proti Satanovi, pritom rukami človeka. Pravý kresťan by mal jednoznačne vedieť, na ktorej strane je Pravda, a taktiež rozlišovať duchov. Ináč nie je kresťanom, ale progresívnym liberálom, čiže sluhom Zla a Lži, sluhom tých zločinných síl, ktoré nás vedú do záhuby. Pravý kresťan je bojovník za Pravdu a Spravodlivosť, a nie ustrašenou a zmanipulovanou ovcou, ktorá sa nechá slepo viesť na bitúnok. A to, že nás na ten bitúnok ženú, už nepochybuje nik, kto nezaujate sleduje medzinárodnú politiku a zámery svetovládnych elít, ktoré najneskôr do roku 2030 si v rámci veľkého resetu, ktorý rozpracovalo WEF (Svetové ekonomické fórum) na čele s Klausom Schwabom, stanovili nasledujúce zlovestné ciele:    

– ustanoviť nový svetový poriadok (NWO)

– zrušiť národné štáty v rámci jedného superštátu (deje sa to hlavne cez EÚ)

– zaviesť digitálnu menu (digitálny koncentrák)

– zrušiť súkromné a osobné vlastníctvo, ktoré prejde do rúk úzkej bankárskej elity

– zviesť systém sociálneho kreditu (keď nebudeš poslúchať a napr. nedáš sa zaočkovať vražednou vakcínou, tak ťa úplne odstavia od všetkého)

– zrušiť osobnú dopravu

– uskutočniť zámery transhumanizmu – napojenie človeka na technologické zariadenia a jeho ovládanie cez digitálne systémy

–  zaviesť prísnu cenzúru

– uskutočniť depopuláciu (genocídu). Bill Gates už pracuje na tzv. „paneloch smrti – death panels“, v rámci ktorých sa bude rozhodovať, kto bude ponechaný nažive a kto odsúdený k smrti.

WEF vydal vyhlásenie, podľa ktorého je Ježiš Kristus fake news a Boh je mŕtvy. Pre týchto zločincov nie sme ľudské bytosti, ale hacknuté zvieratá bez schopnosti slobodne myslieť https://newspunch.com/world-economic-forum-declares-jesus-is-fake-news-and-god-is-dead/

Oni sami sa vyhlasujú za bohov majúcich božskú silu tvoriť a ničiť a nás pokladajú za stádo, s ktorým budú nakladať, ako sa im zapáči. Až do takého satanistického šialenstva prerastá tá ich „slávna“ liberálna demokracia.   

A práve za víťazstvo tohto zločinného systému sa bojuje na Ukrajine, lebo Rusko je vážnou prekážkou jeho nastolenia v globálnom meradle. Keby sa NATO tak vehementne neangažovalo dodávkami zbraní a vojenským velením, vojenská operácia by už dávno skončila víťazstvom Ruska, ktoré by znamenalo aj záchranu pre Ukrajincov. Angela Merkelová nakoniec na plné ústa povedala, že Minské dohody Západ využíval iba na to, aby vojensky, ideologicky, propagandisticky a materiálne vyzbrojil Ukrajinu na vojnu proti Rusku. Tým len znovu odkryla podlú zradcovskú tvár tzv. civilizovaného Západu.

Nielenže ruského medveďa obkľúčili zo všetkých strán, ale ho aj neustále dráždili, provokovali, ponižovali a pripravovali sa na to, ako ho budú trhať na kusy a deliť si jeho kožu. A keď medveď udrel, zrazu je agresor, lebo vraj sa dopustil ničím nevyprovokovaného útoku. To ako keď žena neustále ponižuje, provokuje, uráža a psychicky týra manžela, a keď ten, ináč dobrák od kosti, sa už neovládne a ju udrie, tak on je ten násilník, ktorého treba prinajmenšom zavrieť do basy.    

Porážka Ruska by znamenala genocídu nielen Rusov a Ukrajincov, ale aj ostatných Slovanov a zánik Slovenska ako štátu. Rusom neostáva nič iné ako oslobodiť celú Ukrajinu od  satanistického fašisticko-nacistického režimu a od prítomnosti NATO. Momentálne je globálnym parazitom okrem Poľska na vojnu s Ruskom pripravované aj Nemecko. Rusko však v tomto strete vyjde víťazne, lebo je božím bičom, s ktorým Boh udiera po Západe za jeho donebavolajúce bohorúhačtvo, morálnu zvrhlosť, sodomizmus, parazitizmus, liberálny fašizmus a satanizmus. Blízky kolaps západnej civilizácie je už len otázkou krátkeho času a jeho priebehu.

Ďalším podlým projektom namiereným proti Slovanom je anglosaský projekt Medzimoria (Dvojmoria alebo Trojmoria), ktorý má silnú podporu Washingtonu a Londýna a v ktorom Poľsko má zohrať kľúčovú špinavú úlohu dominantného subjektu. Slovensko by malo zaniknúť rozdelením medzi Poľsko a Maďarsko. Sme pre nich ľahkou korisťou po tom, čo nás velezradcovia Čaputová a Naď odzbrojili odovzdaním našich zbrojných systémov Ukrajine.

Zámerom projektu Medzimoria je vytvoriť ako nástupisko proti Rusku celý pás štátov, ktoré prípadne budú obetované a zhoria v atómovej vojne s Ruskom. Aj preto nás USA so súhlasom našich vlastizradcov dotlačili k okupačnej zmluve, aby u nás v blízkej budúcnosti mohli umiestniť svoje atómové zbrane namierené na Rusko a urobiť z nás terč odvetného atómového úderu. Snívajú o tom, že takto uskutočnia genocídu Slovanov rukami samotných Slovanov.  

Tento zlovestný zámer sa nezrealizuje, lebo nie je v božom pláne. Po víťazstve Ruska nad NATO sa zmenia geopolitické pomery tak, že Slovensko dostane od Ruska bezpečnostné záruky na svoju existenciu ako samostatného štátu v rámci Slovanskej konfederácie, v ktorej Slovensko zaujme dôstojné miesto.  Zmene geopolitickej orientácie napomôže aj hospodársky a sociálny kolaps tzv. civilizovaného západu.

V súčasnej hybridnej vojne USA ekonomicky zaútočili aj na Európu donútiac ju k samovražedným sankciám voči Rusku. Keď už sa Anglosasom zatvárajú možnosti rabovania Ruska, vítané je pre nich aj ekonomické oslabenie Európy s presunom významnej časti európskeho kapitálu do USA. Ale ani ich snaha zachrániť si kožu na úkor Európy im nepomôže, lebo hlboké príčiny krízy západného parazitického civilizačného modelu sú neodstrániteľné a vedú v podstate k zániku západnej civilizácie, ktorá si pod sebou úspešne podpiľuje konár. Vďaka svojmu primitivizmu a totálnej mravnej zvrátenosti smeruje do záhuby. Musíme však zabrániť tomu, aby tam strhla aj nás.    

Kryštalizujú sa teda dva protichodné projekty – anglosaský projekt Medzimoria a slovanský projekt Slovanskej konfederácie. Na obidvoch projektoch sa už tvrdo pracuje. Podrobnejšej analýze a porovnaniu týchto dvoch projektov bude venovaný samostatný článok. Dá Boh aj s našim prispením, že sa uskutoční ten náš projekt, lebo len on vedie k našej záchrane a prosperite. Nádejou je aj postoj Slovákov k vojenskej operácii, keď väčšina si praje víťazstvo Ruska, lebo podvedome tuší či vedome už aj vie, kde je pravda a naša záchrana. Pri obnove našej štátnej suverenity a národnej zvrchovanosti nás však bude čakať obrovské množstvo práce. Už teraz sa na to musíme začať pripravovať,

Slávme slávne slávu Slávov slávnych!

Ing. Peter Kohút, CSc.

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo odročené na máj

    0icon

    Trnava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR)   Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v Piešťanoch odročené na 2. mája …

    Činohra SND vzdá hold Pavlovi Hasprovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Činohra SND)   Činohra Slovenského národného divadla (SND) uvádza vo štvrtok Hommage á Pavol Haspra. Podujatím vzdáva hold režisérovi, ktorý v…

    Nitra spečatila titul v predĺžení, Kašík:"Sme kúsok od pádu štadióna"

    0icon

    Nitra 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič) Aktualizované 25. apríla 2024 o 8:28 Hokejisti Nitry zvládli ukončiť finálovú sériu play off Tipos extraligy v…

    V Lomnickom sedle nasnežilo, opäť sa tam bude lyžovať

    0icon

    Vysoké Tatry 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Veronika Mihaliková)   Lyžiari majú pred sebou ďalší víkend, ktorý môžu stráviť na lyžiach. Ochladenie a sneženie z…

    Ďurica vyškolil moderátora TA3 Dírera

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Facebook Video)   Ondrej Ďurica (Republika) vo svojom nedávnom videu na Facebooku "opravil" príhovor moderátora politickej relácii vysielanej…

    Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto: TASR - Jakub Kotian)   Poslanci Národnej rady (NR) SR majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. Poslanci, ktorí…

    Poľský generál: Ukrajina má mesiac na prípravu. Potom sa začne peklo

    0icon

    Varšava 25. apríla 2024 (HSP/Onet/Foto:Telegram)   V sobotu 20. apríla Snemovňa reprezentantov USA schválila návrh zákona o vojenskej a finančnej podpore pre Ukrajinu. Spoza oceánu prišla…

    Usvedčil Ódora z klamstva aj Sulík? Expremiér sa v reakcii pustil do Blahu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Podpredseda Národnej rady SR a poslanec za SMER-SD Ľuboš Blaha to na sociálnej sieti opäť spočítal Progresívcom Všíma si,…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Benčičová porodila dcérku Bellu

    0icon

    Bern 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/DPA-Wolfgang Kumm/dpa-Bildfunk)   Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová v utorok porodila svoje prvé dieťa, dcérku Bellu. Dvadsaťsedemročná úradujúca olympijská víťazka a jej…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA