Bábkoherečka Remišová – slovenský odvar Davida Copperfielda…

Veronika Remišová sa dostala do politiky omylom. Nebudem pátrať po jej politickej odbornosti, pretože by to bol zbytočne premrhaný čas. Bývalá predstaviteľka OĽANO využila jeho výťah, potom prehodila politickú výhybku a stala sa predsedníčkou Kiskovej strany Za ľudí ľudovou tvorivosťou nazvanej žaluďovci. Keďže p. Remišová rada používa expresívne výrazy, dovolil som si tiež tento luxus.

V nedeľnom vysielaní RTVS O päť minút dvanásť ma Veronika nesklamala. Svoje vystúpenie mala naladené na vlne jej dostupného obsahu šedej kôry mozgovej. Jednoducho má hlboko vo vedomí zakódované výrazy Fico, Smer, mafia, fašisti, korupcia, zločiny a pod. Nepoznám nikoho v politike, kto by vedel skombinovať tieto výrazy v obsahu jej vyjadrení takým spôsobom, že budí dojem vyhorenej političky žijúcej v neustálom blúznení. Svoju retóriku opakuje už od nástupu do vlády ako obohratá platňa. Tieto nosné piliere doplnila ešte o hrozbách a strašenie ľudí v prípade, že táto vláda národného ohrozenia a zdierania padne. Veronika Tebe vôbec nevadí, že si na smiech slušným občanom Slovenska? Daj niečo nové. Hocičo čo Ťa napadne o politike. Keď sa netrafíš, nevadí. Bude to aspoň niečo iné. A ak nevieš vymyslieť niečo, čo je počúvateľné, tak daj aspoň predpoveď počasia…

Poslanec Pellegrini jej pekne a jednoducho tak, aby to pochopila, vysvetlil súčasný marazmus, do ktorého táto vláda Slovensko zatiahla. A vysvetlil jej, že sa absolútne nič nestane ak táto vláda padne. Ale Remišová zo spolku padlých anjelov to nepochopila. Preto, lebo u nej je zákódovaný pud moci. A plného koryta. Takisto ako u celej vlády. Rozlúčiť sa s teplou stoličkou moci je niečo pre ňu nepredstaviteľné.

V závere sa jej Pellegrini ohľadne predčasných volieb niekoľkokrát opýtal, či jej ide o ľudí alebo o vlastné teplé kreslo. Vyzval ju, že ak jej ide o ľudí, nech sa dohodne na predčasných voľbách a nech nechá voličov rozhodnúť o ďalšom osude politikov. Samozrejme Remišová sa vyhla priamej odpovedi.

Bránila nedostatky a hrubé chyby doterajšieho vládnutia súčasnej chobotnice a vyzdvihovala ich pozitívne výsledky, ktoré nikto okrem vlády na Slovensku nevidí. Copperfield musí blednúť závisťou. Občania dali jasne najavo, že túto vládu, ktorá ťahá republiku do priepasti nechce!!! Počúvať zo strany vlády a koalície, že oni majú právo vládnuť kým im nevyprší mandát sú vyjadrenia hraničiace s debilitou alebo s totálnou neschopnosťou sebareflexie. Moc získali od ľudí a keď ich sklamali, ľudia majú právo požadovať ich odstúpenie. A oni majú psiu povinnosť im vyhovieť. To je demokracia!!!

Podobne ako ich obrana v obviňovaní všetkých a všetkého čo sa okolo nich deje. Vláda vie pekne, ale bezobsahovo, bez konkrétností hovoriť o tom čo dobré pre tento štát urobila. Jednoducho samochvála postavená na vode, nie na faktoch. Ale vie konkrétne hovoriť o tom, čo chcú urobiť do budúcna. Akurát opäť sú to len prázdne sľuby. Slovami klasika: „Nikto Ti nemôže splniť toľko, koľko Ti j môžem sľúbiť“.

Hegerove výplody o tom, že Slovensko je na historickej križovatke a ak by boli predčasné voľby bola by ohrozená demokracia a návrat k mafii sú bludom a človek, ktorý to verejne dokáže vyprodukovať patrí jednoducho do rúk psychiatra. Nikto totiž v súčasnej histórii Slovenska nepoškodil viac záujmy krajiny ako táto proamerická a protislovenská vláda.

Na záver sa chcem opýtať pani Remišovej z akých príjmov uhrádzala svoje nadobudnuté majetky, ktoré boli uverejnené v Denníku Postoj v článku Pani Remišová zberateľka nehnuteľností. Pre oprášenie pamäti uvádzam krátené znenie z novembra 2021:

Kariéra političky Remišovej nezačala u Matoviča. Začala v partii okolo pánov primátora Andreja Ďurkovského a starostu bratislavského Starého Mesta Andreja Petreka, v časoch keď v Bratislave doslova mizli stovky bytov do rúk spriaznených kamarátov. Veronika Remišová sa totiž práve v týchto časoch stala hovorkyňou staromestskej radnice. Hovorkyňa, ktorá o bratislavskom Starom Meste netuší ani toľko, čo bežný Bratislavčan o Addis Abebe. A niekde tu aj začína jej zberateľstvo nehnuteľností.

Najprv ide o dva byty v bratislavskom Starom Meste, prvý na Karadičovej ulici číslo 1 a to v roku 2010. Kataster prezrádza zaujímavú vetu. (Záložné právo v prospech Hl. mesta Bratislava, na nesplatenú časť bytu.) Druhá nehnuteľnosť, ktorá Veronike Remišovej pribudla do portfólia je na Tabakovej ulici, ten vraj získala Darovacou zmluvou, pravdepodobne telepatiou Žilina-Bratislava. Niektoré informácie uvádzajú tretí byt v Devínskej Novej Vsi, ale tam bola pani “protikorupčná Remišová” opatrnejšia, ten je napísaný na jej rodinného príslušníka pani Eleonóru Belošovičovú.

Remišová si kupuje ďaľšiu nehnuteľnosť chatu – a to v katastrálnom území Pribylina, časť Podbánske neďaleko Kôprovej doliny v Chránenom vtáčom území Tatry. Rremišová však nie je trochárka: vlastní tu 2759 metrov štvorcových trvalých trávnatých pozemkov kategórie C, čo je vlastne v preklade niečo ako stavebný pozemok, jednoducho nie je E – teda pôda alebo les;175 metrov štvorcových ostatnej plochy a 65 metrov štvorcových zastavanej plochy. To však stále nie je všetko. Nedávno si Veronika Remišová kúpila byt v bruselskom regióne v meste Etterbeek, čo je vlastne časť samotného Bruselu. V tomto prípade ide o veľmi “dobrú štvrť” a trojizbové byty sa tam predávajú v priemere za 850 000 eur.

Aby sme boli spravodliví, tak Veronika Remišová s manželom majú aj firmu Papageno. (Hodilo by sa skôr Papageno z Novej vsi) a to od roku 2007, len tržby sú akosi biedne, za rok 2020 – 159 eur, 2019 – 197 eur, 2018 až 800 eur, 2017 – 0 eur. A nebolo to lepšie ani v roku 2012 – 88 eur, 2013 – 0 eur a 2014 – 1659 eur.). Šikovní, že? A koľko daní zaplatili z podnikania do spoločnej kasy?“ Odpoveď je jasná.

Pani Remišová by tiež mohla konečne vysvetliť ako dopadlo vyšetrovanie ohľadne odpočúvania štátnej siete GOVNET… Kauza Govnet stojí po viac ako dvoch rokoch na bode nula!!! Nie je to podozrivé? Okolo toho je ohlušujúce ticho…Cez rezort Remišovej „pretekajú obrovské peniaze. Kto stráži transparentnosť ich použitia? Nikto!!!

 

Preveril by som napr. čudné zmluvy Remišovej na stránke:

https://www.crz.gov.sk/data/att/3754149.pdf

https://www.crz.gov.sk/data/att/3737204.pdf

 

PS: pozrel som si niektoré časti programu žaluďovcov. S čistým svedomím ich môžem označiť za rozprávky starej matere. Pardon Remišovej…

Viac na:

https://blog.postoj.sk/92039/pani-remisova-zberatelka-nehnutelnosti

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2413

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predaj softvéru na Deň práce: Office 2021 Pro len za 27,75 € a Windows 11 Pro len za 13,45 €. Kúpte si ho raz a používajte ho celý život!

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (PR článok/Foto:Godeal24)   Hľadáte platný produktový kľúč Office 2021? Operačný systém je pomalý? Vaše hľadanie sa končí tu! Upgradujte na lepší…

    Slovenský Patriot chce v EP presadzovať suverénnu zahraničnú politiku

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Miroslav Radačovský) Aktualizované 29. apríla 19:59 Jednou z hlavých priorít, ktoré chcú kandidáti strany Slovenský Patriot presadiť v Európskom parlamente (EP),…

    Rada RTVS mieni, že vedenie mohlo znížiť hospodársku stratu, manažment nesúhlasí

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dôsledným priebežným sledovaním vývoja hospodárenia i správnymi manažérskymi opatreniami mohol manažment RTVS predísť, respektíve minimalizovať vykázanú stratu v…

    "Globálna vzbura proti Amerike": Prvé krajiny sa rozhodli pre rázne kroky. Kto sa k nim pridá?

    0icon

    Washington 29. apríla 2024 (HSP/Foto:twitter)   Africké a blízkovýchodné krajiny sťahujú zlaté rezervy zo Spojených štátov, čím oslabujú dolár   Africké a blízkovýchodné krajiny začali…

    Lipšic musel vysvetľovať najnovšiu kauzu. Uhrík reaguje: Čo robí ten chlap ešte na prokuratúre ?!

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR)   Predseda hnutia Republika Milan Uhrík sa na sociálnej sieti pohoršoval nad správaním prokurátora Daniela Lipšica v pracovnom čase Poukázal…

    Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, Filip Kuffa hovorí o výmysloch

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Mimoparlamentná strana Demokrati tvrdí, že Gregor Kuffa, brat a syn štátnych tajomníkov envirorezortu, sa zúčastňuje na oficiálnych rokovaniach,…

    Bild: Varšava je presvedčená, že Západ môže eskalovať konflikt na Ukrajine beztrestne

    0icon

    Varšava 29. apríla 2024 (HSP/Bild/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   „Máme na výber: buď porazená ruská armáda mimo Ukrajiny, alebo víťazná ruská armáda na hraniciach s Poľskom. A…

    Prečo tak strašne teraz záleží Naďovi na tom, aby to Kaliňák čo najrýchlejšie podpísal?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR: Pavel Neubauer, František Iván)   Exministrovi Jaroslavovi Naďovi zjavne mimoriadne záleží na tom, aby minister obrany Robert Kaliňák podpísal…

    Obľúbený francúzsky herec Gérard Depardieu skončil vo väzbe

    0icon

    Paríž 29. apríla 2024 (HSP/CNN/Foto:AP/Axel Schmidt)   Francúzskeho herca Gérarda Depardieua ráno zadržali v súvislosti s obvinením zo sexuálneho napadnutia dvoch žien. Je vo väzbe,…

    Koncom mája sa to začne

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Ruská federácia pripravuje koncom mája alebo v júni veľkú ofenzívu, uviedli zdroje z…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA