Mimoriadne naliehavý odkaz Slovákom od JUDr. Štefana Harabina! „Nemáme ďaleko k anarchii a občianskej vojne! „

Hra s ohňom tých najvyšších politických špičiek na Slovensku sa schyľuje k tragédii! Slovenskom v týchto dňoch rezonuje správa, o nerešpektovaní súdneho rozhodnutia vysokým policajným úradníkom v Košiciach, ktorý sa vo svojom odôvodnení ku konkrétnemu prípadu vyjadril slovami: „Odvolací správny orgán sa nestotožňuje s rozhodnutiami uvedenými v rozsudku Najvyššieho súdu“

Precedens, ktorý sa však dal očakávať!

Súdne rozhodnutia nerešpektujú naši najvyšší ústavní činitelia, teda tí, ktorý by mali byť VZOROM, doslova výkladnou skriňou slušnosti, vzorovitosti a bezpodmienečného dodržiavania zákonov Slovenskej republiky.

V posledných rokoch bolo vynesených x rozsudkov v súvislosti s nezodpovednou činnosťou našich politikov, najmä v súvislosti s porušovaním právomocí verejného činiteľa, no ani jeden nieje rešpektovaný! Na sieťach je plno videí a informácii ohľadom jednotlivých káuz, ako i predmetné súdne rozhodnutia.

Konkrétnosti tu však nebudeme riešiť, každý si môže dohľadať podklady k tomuto.

Oveľa hrôzostrašnejšie a dôležitejšie na celej veci sú NÁSLEDKY takejto hrubej ignorácie politických predstaviteľov štátu voči súdnym rozhodnutiam!

Je to maximálna neúcta k činnosti súdov na Slovensku v rozsahu, aká u nás ešte nikdy nebola. Tento precedens veje vietor do plachiet tým, ktorí si v tejto spoločensko-politickej zvrátenosti ústavných činiteľov nájdu tiež „zaľúbenie“ a v zmysle uvedeného príkladu budú postupovať rovnako zvrátene, vždy tak, ako sa im bude práve hodiť, aby vo svojej činnosti a profesii profitovali čo najvýhodnejšie. A to buď pre kariérny profit alebo peňažný benefit!

Ľahko si totiž spočítajú, že ignorovaním súdnych rozhodnutí majú v rukách neobmedzenú moc pri vykonávaní svojej činnosti, neuvedomujúc si, že dôsledky tohoto povedú nakoniec ku katastrofe!

Malý policajný úradník, doslova trpazlík v štátnej správe sa vo svojej bezbrehej arogancii postavil proti rozhodnutiu Najvyššieho súdu s odôvodnením, že súd to vidí špatne a nebude mu preto kafrať do jeho roboty, pretože len on sám vie najlepšie, ako treba vykladať zákon!

Následkom tohoro enormne a priamo úmerne začne na Slovensku narastať na jednej strane bezbrehé nerešpektovanie zákonov zo strany pracovníkov štátnej správy, čím sa dá logicky očakávať, že arogancia moci sa bude rapídne stupňovať, no a na druhej strane bude oprávnene narastať nespokojnosť ľudu, pred dopadmmi takéhoto nerešpektovania práva a súdnych rozhodnutí!

Toto všetko môže už onedlho vyvrcholiť do situácie, keď ľudia stratia oporu v právnu stabilitu nášho štátu a vezmú moc do svojich rúk! Bude to potom ako zápalná poľnica, kedy bude stačiť, aby na jednom mieste jednému človeku ľudovo povedané „ruplo v bedni“ nad tou bezbrehou arogantnosťou moci, kedy právom dotknutá a poškodená strana bude nakoniec uvrhnutá do nemilosti a preklasifikovaná tak za vinníka, pričom následkom tohoto bude uvedená do skratovitého jednania, čo sa môže následne prevaliť do obrovských rozmerov!

Doba, keď je z obete následne vykonštruovaný vinník, ktorého treba stíhať a ktorý sa následne nemôže dovolať svojich práv, je tu!

A odtiaľto je už len krok ku tomu, aby boli uvedené do konfliktu názorové skupiny obyvateľov Slovenska, kde na jednej strane stoja všetci politickí zvrhlíci, nerešpektujúci zákony krajiny a podporovaní svojimi slniečkársko-farizejskými prívržencami, no a na strane druhej všetci slušní ľudia Slovenska, domáhajúci sa naplňovania Spravodlivosti a práva od tých, ktorí v tomto mali byť vzormi!

A ako vieme z histórie, od takýchto radikálne odlišných názorových stretov je len krok ku tomu, aby došlo i k stretom násilným, pretože takáto hrozba je i na Slovensku veľmi reálna!

Bola by to potom celonárodná katastrofa, nemajúca v našej histórii obdoby!

Keď pred desiatimi či dvadsiatimi rokmi bolo slovné spojenie „Slovensko a občianska vojna“ považované ako utópia, dnes toto naberá na reálnych kontúrach!

Slováci, nedopusťme, aby to dopadlo takto tragicky a plne legitímnymi nástrojmi, akými sú voľby, odvráťme túto reálnu hrozbu, ktorá nad našimi hlavami visí ako povestný Damoklov meč!

Zatiaľ jediným výrazným prínosom v tomto smere sú verejne prezentované objektívne analýzy JUDr. Štefana Harabina, ktorý na uvedený problém opakovane upozorňuje!

No najhoršie na celej veci je, že pán Harabin má zasa pravdu v tom, čo hovorí!

Keď si budete všímať jeho vyjadrenia spred mesiacov i posledných rokov, zistíte, ako sa jeho slová do bodky napĺňajú a to z jediného dôvodu – zlo, zakorenené v činnosti vládnych špičiek sa nerieši, naopak prehlbuje a narastá do obludných rozmerov!

Politická mafia na Slovensku dáva tak občanom signál, že rozhodnutie súdov pre nich nič neznamená!

Podkopávajú tak autoritu a oprávnenosť súdnictva zvrchovaného štátu a búrajú tak jeden z najmocnejších pilierov životaschopnosti jedného spoločenského systému.

Toto neskončí dobre!!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 11:37 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    FOTO DŇA