Poznáme prvé ľudské obete transgenderových fantazmagórií

Už pred pár rokmi prišli feministky s kampaňou pod sloganom „Ženou sa nerodíme, ženou sa stávame“. Táto mozgotrasná myšlienka už stála ľudský život. Hrozné je, že feministické a LGBTI centrály ani ľudská obeť nezastavila v šírení bludov, ktoré ohrozujú celú mladú generáciu západného sveta…

Keď prišiel nacizmus s „tisícročnou ríšou“, či komunisti s „rajom na zemi“, tragické následky sa prejavili až o roky. Je preto vzácne, keď sa podarí na konkrétnom príklade dokázať, ako sú takéto zdanlivo vzletné, až ohurujúce slogany ľudskému životu nebezpečné. V prípade feministického sloganu o tom, že žena je vlastne samorodná záležitosť (lebo stačí len chcieť a už je ženou), máme žiaľ už jednu zadokumentovanú obeť. Volal sa Bruce Reimer.

 

Žena ako „nápad“

   Na začiatku to vyzeralo na rodinné šťastie. Manželom Reimerovým sa narodili zdraví chlapci, dvojičky. Až po ôsmich mesiacoch si ich matka všimla, že majú problémy s močením. Lekári sa domnievali, že obriezka by mohla pomôcť. Bol to prvý z celej série osudných experimentov. Namiesto obvyklého a bezproblémového skalpelu, totiž použili elektrický prístroj. A to tak nešťastne, že malý Bruce prišiel o penis, ktorý tento prístroj doslova odpálil. Odškodné vo výške 64 000 dolárov rodičia chceli pochopiteľne využiť na uzdravenie chlapca. A tu sa zjavil spasiteľ v podobe psychológa renomovanej Johns Hopkins University v americkom Baltimore. Ten psychológ sa volal príznačne, Dr. Money, teda – Doktor Peniaze. Jeho základnou tézou bolo tvrdenie: „Pohlavná orientácia sa nezakladá narodením. Je určovaná kultúrnymi aj prírodnými faktormi.“ On, po vzore boľševických ignorantov vzdelania opätovne poprel „zhubný mendelizmus-morganizmus“ autorov prevratných vedeckých objavov (jeden o dedičnosti všetkých našich vlastností, druhý o ich prenose chromozómami). Púhym intelektuálnym konštruktom tento šialenec s doktorským titulom poprel základy existencie ľudských pohlaví definovaných chromozómovými sadami XX (pre ženy) a XY (pre mužov). Rovnako sa správali najskôr feministické diletantky a dnes LGBTI aktivisti – po vzore boľševikov popierajú vedu v prospech ich zvrátenej ideológie o „rodiacich mužoch“ a iné bludy.

Žiaľ, dr. John Money bol považovaný za uznávanú vedeckú autoritu v oblasti pohlavnej identity detí s nejasne vyvinutými genitáliami. Manželia Reimeroví sa o ňom dozvedeli po prvý krát z televízneho interview, v ktorom ponúkal zdanlivo jednoduché riešenie. Ak budú nešťastní rodičia vychovávať svojho chlapca ako dievča, vyrastie z neho žena. Kastrácia, umelá vagína a hormóny vykonajú zvyšok.

 

Dieťa na experiment

Môžeme sa čudovať, že na takéto niečo pristúpili? Môžeme. Ale celkom určite sa nemáme prečo čudovať Dr. Moneyovi, že tak naliehal. Naskytol sa mu totiž priam čítankový pokus. Veľmi dobre poznal dlhoročné štúdie na dvojičkách a vedel, že je to vo vede uznávaný objekt výskumu. A tu mal odrazu jedinečnú šancu dokázať na chlapčenských dvojičkách, že jeho zvrátená teória funguje a jedno z nich sa stane dievčaťom. Reimerovci súhlasili a Dr. Money svoj experiment už nechcel pustiť z rúk. Reimerovci teda začali vychovávať Brucea ako dievča menom Brenda, a dlhých dvanásť rokov chodili ukazovať renomovanému psychológovi, ako sa ním naordinovaná premena darí. Dr. Money si pritom neveľmi všímal upozornenia najmä matky, že sa skôr nedarí. Omnoho viac ho zaujímali fotografie nahých dvojičiek a intímne otázky, ktoré im dával v súkromí svojej pracovne. Neskôr na to spomínali ako na ponižujúcu skúsenosť veľmi blízku sexuálnemu zneužívaniu. Za ten čas Dr. Money publikoval celý rad článkov, kde opisoval ako sa Bruce/Brenda „správa normálne ako malé dievča a zjavne odlišne od chlapčenských prejavov jej brata-dvojčaťa“. Napísal dokonca zásadnú vedeckú štúdiu „Muž a žena, chlapec a dievča“, kde opisoval ako sa pani Reimerová teší so záľuby svojej novej dcérky v dievčenských domácich prácach. Napísal aj ďalšie knihy a svoj celoživotný experiment popularizoval dokonca aj v mienkotvorných časopisoch ako Time. Nič z toho však nebola pravda. Bruce/Brenda sa správal po celý čas chlapčensky. Kríza vyvrcholila v štrnástich rokoch, kedy sa matka rozhodla poslať Brendu do zvláštnej dievčenskej školy s nádejou na eliminovanie jej chalanských manierov. Dopadlo to katastrofálne – Brendu/Brucea prichytila jedna zo spolužiačok ako močí na školských záchodoch po stojačky. Aby sa vyhol ďalšiemu ponižovaniu od spolužiačok, musel si potom chodiť uľavovať do kríkov.

 

Šok a rozhorčenie

Zlom nastal, keď s nástupom puberty Dr. Money naordinoval estrogénovú kúru, aby Brende začali rásť prsia a naliehal na operáciu, ktorou by bola vytvorená umelá vagína. Bruce/Brenda však pohrozil samovraždou, ak bude aj naďalej obeťou takéhoto drastického pokusu. Tu trpezlivosť rodičov skončila. O rok neskôr sa matka rozhodla pre zásadný krok. V najhoršom, pubertálnom, období dieťaťa sa podujala vysvetliť svojmu nešťastnému synovi, že nikdy nebol a už ani nebude dievčaťom. Čakala búrlivú reakciu: „Myslela som si, že si zaslúžime ako rodičia smrť. Po tom všetkom, čo sme vykonali na našom synovi by bola smrť vykúpením“. Bruce však reagoval s úľavou. Nie je to však koniec príbehu. U jeho brata, keď zistil šokujúce novinku o tom, že jeho sestra je vlastne brat, sa postupne vyvinula schizofrénia a ako 36-ročný podľahol kombinácii antidepresív a alkoholu.
Bruceho cesta od chlapca prerobeného na dievča späť bola tortúrou. Začala rekonštrukciou penisu v šestnástich rokoch. Nebola však úspešná a tak nasledovala séria ďalších operácií a najmä hormonálna liečba. Bolo to bolestivé a zdĺhavé. Za tie roky sa Bruce niekoľkokrát pokúsil o samovraždu. Nakoniec odišiel od rodiny a zmenil si meno na David. Po celý ten čas prebiehala na rôznych vedeckých fórach diskusia o úspešnosti pokusu Dr. Moneya. Jeho oponenti však mohli len teoretizovať, pretože Dr. Money identitu „pokusných“ dvojčiat úspešne tajil ako „prípad John/Joan“. Neutajil sa však pred Davidom, ktorý raz nečakane vstúpil do jeho pracovne s úmyslom zabiť pôvodcu svojej tragédie. Neodhodlal sa však k tomu. Dr. Money spoznal Davida okamžite a v jeho očiach bolo vidieť nielen priznanie, ale i strach z pomsty. Ale keď sa celý prípad prevalil, začal konštruovať vysvetlenia neúspešného pokusu. Obhajoval sa napríklad tvrdením, že premena Brucea na Brendu v 21-om mesiaci života začala prineskoro a stála prítomnosť brata-dvojičky bránila Brucemu prijať ženskú úlohu. Nikdy sa za to, že svojim pomýleným teóriám obetoval ľudskú bytosť (a vlastne celú rodinu Reimerovcov), neospravedlnil ani vo vedeckej komunite, nieto ešte verejne, či aspoň postihnutým. Ďalej pôsobil ako vážený vedec Johns Hopkins University, dokonca už aj na dôchodku. Tak ako sa stal Marx teoretikom brutálnych sociálnych exeperimentov komunistami, Rosenberg zpresadzoval rasovo zdôvodnené vyvražďovanie nacistami, tak Money sa stal propagátorom odporných genderových pokusov na mladých ľuďoch, ktorých sme svedkami dnes. Všetci traja prekrúcali realitu podľa ich umelých a vo svojich dôsledkoch zvrátených intelektuálnych konštrukcií…

 

Krutý koniec neľudského experimentu

Bruce alias Brenda alias David sa pokúsil začať nový život. Živil sa ako robotník, ale stratil prácu. Finančne mu malo preto pomôcť to, že vyšiel z anonymity a vyrozprával svoj príbeh najskôr spisovateľovi Johnovi Calopintovi a neskôr prehovoril aj v samostatnom dokumente televíznej stanice NBC. V ňom povedal, že nemôže zabudnúť na tortúru, ktorou prešiel, ale život už prijal s jeho výškami i pádmi. Odborne to zhrnul najvytrvalejší kritik Dr. Money-a, Dr. Milton Diamond: „Bol to normálny chlapec, ktorý prišiel o penis. Chlapcom však ostal aj bez neho…“ David sa oženil a stal sa nevlastným otcom troch detí svojej ženy. Ale traumatický zážitok z detstva ho aj naďalej prenasledoval. Nenašiel si cestu späť k rodičom, stratil brata a keď jeho žena požiadala o rozvod, stratil už nádej na normálny život. V máji 2004 ako 38-ročný spáchal samovraždu.

 

Kšefty s pohlavím

  Rôzni súčasní trans-rodoví guruovia sa tvária, akoby práve padli z nebies. Lenže feminizmus ako pokračovanie marxizmu-leninizmu (aj s rovnakým militantným slovníkom a závermi o nutnosti rozbitia klasickej rodiny) sa už v minulosti uchýlil k experimentom na ľuďoch. Na to tragicky doplatil nielen Bruce Reimer (viď iný prípad).

Feministická ideológia sa pokúša bez verejnej diskusie votrieť do legislatívy mnohých štátov aj trójskymi koňmi v podobe napríklad Istanbulského dohovoru (ktorý naopak obhajuje kamoška kanadských prostitútok Nicholsonová). V ňom sa tvrdí, že biologické pohlavie a „rod“ nemusia súvisieť. Táto intelektuálna konštrukcia bez znalosti elementárnych faktov z biológie (veď diletantom sa ľahko spriadajú najneuveriteľnejšie „revolučné idey“) však, ako už vieme, vedie až k osobným tragédiám.

Pritom feministky (na čele s nenávistným radikálnymi lesbami) a LGBTI aktivisti nie takí hlúpi, aby nevedeli aké zvrhlé teórie presadzujú do praxe. Dobre vedia, o čo išlo. Veď prípad Bruce/Brenda/David Reimer je dnes už verejne dostupný najmä v Spojených štátoch. Ibaže dnes sa z toho stal už biznis. Ako o prípade z Veľkej Británie uviedli aj našej médiá: „Charity Commission, (ako) orgán, ktorý dohliada na organizácie čerpajúce verejné financie, začal vyšetrovanie po sérii investigatívnych článkov v Telegraphe, ktoré odhalili, že organizácia sa zameriavala na 13-ročné dievčatá bez vedomosti rodičov, a aplikovala na nich postupy, aby podporili ich ʺtransgender konverziuʺ… Homosexuálna organizácia Morské panny (Mermaids) v Británii bola podporovaná médiami a dotovaná štátom… boli niekoľkokrát prijatí vládou a parlamentom Spojeného kráľovstva, získali si chválu a podporu od hercov ako Emma Watsonová, ako aj finančné prostriedky od Národnej lotérie a hlavných sponzorov spoločností… Členovia kráľovskej rodiny si organizáciu taktiež pochvaľovali… čo mimovládnej organizácii umožnilo zázračne naplniť jej rozpočet v krátkom čase zo 127 000 libier v roku 2017 na neuveriteľných 1,85 milióna libier v roku 2021.“ Tým škandály tejto zlatej trans-bane na premenu zdravých dievčat na experimentálne myši nekončí (viac TU).

Absurdné a nehumánne teórie v úvode spomínaných totalitných ideológií usvedčovali tragédie, ktoré spôsobovali. Pred takýmito umelými intelektuálnymi konštrukciami mnohí včas varovali. Vtedajší „inžinieri ľudských duší“ to však, za cenu masových ľudských obetí, ignorovali. A história sa opakuje. Dnešné feministické ideologičky, niektorí LGBTI aktivisti a zvlášť aktívni trans-rodoví kšeftári idú opäť cez mŕtvoly…

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 210

Celkové hodnotenie: 23.69

Priemerná čítanosť: 2781

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kaliňák v Budapešti upozornil na dôležitosť integrácie krajín západného Balkánu

    0icon

    Z geografického hľadiska nie je západný Balkán zadným dvorom Európskej únie, ale jej vnútorným dvorom. V piatok to v Budapešti vyhlásil podpredseda vlády a minister…

    Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku

    0icon

    Zlatomoraveckí policajti zadržali 31-ročného muža, ktorý bez povolenia parkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnuté osoby (ZŤP). Vozidlo Volkswagen Passat spozorovali počas výkonu hliadkovacej…

    Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia

    0icon

    Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku 75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo jedným z impulzov pre Správu Tatranského národného parku (TANAP) pripraviť…

    Sermek: Výsledky volieb sa môžu zverejňovať 9. júna o 23.00 h

    0icon

    Výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP) sa môžu zverejňovať až po skončení volieb v poslednej členskej krajine EÚ, čiže 9. júna o 23.00 h. Celoeurópsky…

    Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili piatkové rokovanie diskusiou k novele školského zákona, ktorou chcú poslanci Richard Vašečka…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Hokej-MS18: Slováci prehrali s Lotyšmi 3:5 v A-skupine

    0icon

    Slovenskí hokejisti prehrali aj vo svojom druhom zápase na MS do 18 rokov vo Fínsku. V piatkovom stretnutí A-skupiny podľahli Lotyšsku 3:5. Góly Slovenska zaznamenali…

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA