Služobníci Satana opäť na nás vycerili svoj zubiská. Nech si ich dolámu!

Globálny parazit, t.j. svetovládne sionisticko-anglosaské mocenské elity v službách Satana, ako aj ich slovenskí prisluhovači na čele s primadonou sa opäť rozbesneli. Žeby boli tou zdochýnajúcou kobylou, ktorá kope na všetky strany? Alebo si ozaj ešte nahovárajú, že sa im podarí nastoliť nimi naplánovanú a zamýšľanú totálnu diktatúru, keď nás v zmysle ohláseného Klausom Schwabom zlovestného programu zbavia všetkého osobného vlastníctva so súčasným nastolením digitálneho finančného koncentráku? Že získajú nad nami totálnu kontrolu a budú si s nami robiť, čo sa im len zapáči, vrátane našej postupnej genocídy?

Akoby samotné peklo otvorilo svoje brány, vyleteli z neho diabli a spriahli sa s najväčšími zločincami, akých kedy naša Zem nosila na svojom povrchu. Cez nadvládu nad peniazmi disponujú obrovskou ničivou silou a pripravujú našu záhubu, lebo sú schopní korumpovať množstvo prisluhovačov,  podplácať svojich agentov vo všetkých krajinách sveta, vrátane Ruska, dosadzovať svojich ľudí cez satanisticko-progresivistické štruktúry (strany, hnutia, nadácie) na významné posty v politike, hospodárstve, kultúre, školstve a spoločenskom živote. Vypustili na nás vyvinutý nimi v biologických laboratóriách diabolský vírus, nastolili teror testovania a vakcinácie experimentálnymi vakcínami (presnejšie biologickými zbraňami), miliónom ľudí spôsobili smrť a ublíženie na zdraví. Za tieto zločiny sa budú zodpovedať nielen pred svetskými súdmi, ale aj pred božím súdom. Odmena ich neminie.

Čo lepšie môže charakterizovať zlovestné zámery služobníkov Satana než reč Kissingera pred Radou WHO pre eugeniku ešte z 25. februára 2009?:

“Len čo stádo príjme povinné očkovanie, je koniec hry. Súhlasí s čímkoľvek – trebárs aj s núteným darovaním krvi alebo orgánov – “pre všeobecné blaho”. Môžete geneticky modifikovať deti a sterilizovať ich – “pre spoločné dobro”. Ovládnete myslenie oviec a ovládnete stádo. Výrobcovia vakcín môžu zarobiť miliardy. Mnohí z vás v tejto miestnosti sú investori, je to veľká výhra pre všetkých. Prerezávame stádo a stádo nám za naše služby platí.”

Napriek obrovskej sile, ktorou disponujú, napriek obrovským finančným možnostiam, napriek mediálnej, ekonomickej, politickej a vojenskej moci stále sa im nedarí nás úplne pokoriť a zlomiť. My na rozdiel od nich nemáme žiadnu moc v rukách, iba slovo Pravdy, a aj tak sa nás boja. A preto prichystali návrh protiústavného zákona o zavedení cenzúry a zablokovaní alternatívnych médií pod zámienkou boja proti zavádzajúcim informáciám. O tom, koho zablokujú, bude rozhodovať Národný bezpečnostný úrad a schvaľovať im oddane slúžiaci sudcovia. Bude nám teda znemožnená mediálna sebaobrana proti ich podlým skutkom a zámerom, ako aj poukazovanie na svinstvá, ktoré páchajú a pripravujú. Stále viac ľudí sa však prebúdza a spoznáva, akú lož a zlo predstavujú tieto tzv. elity.

Sionisticko-anglosaské elity zahnali Rusko do kúta cez priblíženie sa NATO k jeho hraniciam, cez nimi zosnovaný fašistický prevrat na Ukrajine a stupňujúce sa vražedné útoky na Donbas, čím vyprovokovali bratovražedný konflikt na Ukrajine, kde opäť hynú Slovania v mene ich svetovládnych ambícií. Ukrajincov nalákali na pozlátko raja v EÚ ako kedysi Indiánov na zrkadielka a všelijaké čačky. Zasiali do nich nenávisť voči Rusom cez nacistickú banderovskú propagandu a pripravili pre obyvateľov Ukrajiny peklo na zemi. Nenávidia Slovanov, lebo v nás je obrovský duchovný potenciál, ktorý ohrozuje ich diabolské zámery. Preto na nás páchajú genocídu. Tak to bolo v 2. svetovej vojne, tak je to aj teraz – v 3. svetovej. Vedia, že Rusko je svetlým majákom na ceste k pravej slobode a ochrancom pravých ľudských hodnôt, nositeľom božského princípu, kým oni sú nositeľmi tzv. liberálnych hodnôt, čiže diabolských. Áno, tento boj je celoplanetárnym stretom síl Dobra a Pravdy so silami Zla a Lži. Je to Armagedon. Ešte nikdy v histórii nebol stret týchto síl tak globálny a rozhodujúci pre ďalší osud ľudstva.  Zlo a Lož liberálneho satanizmu nesie so sebou len utrpenie a smrť. Je to daň za kolaboráciu zmanipulovaných davov s ním, za ich ľahostajnosť, apatiu, hlúposť a slepotu. Elity nastoľujú svoj diktát a zmanipulované ovce (davy) poslúchajú a nechajú sa viesť, a žiaľ aj nás, do záhuby.  Preto hovoríme o davovo elitnej spoločnosti. Jej koniec je však už neodvratný. Lebo davy sa pod stupňujúcim tlakom zverstiev a podlostí svojich zotročovateľov postupne prebúdzajú, až nakoniec ich zmetú zo scény. Dostanú definitívne K.O. Možno ešte predtým sa im podarí vyvolať jadrový konflikt, v ňom však zdochnú.

My Slovania na čele s Ruskom však máme potenciál zachrániť civilizáciu rútiacu sa do záhuby tým, že prevezmeme do svojich rúk kormidlo usmerňovania civilizačného vývoja. Je načase sa už na to pripravovať. Po tom, čo nás Jaroslav Naď odzbrojil a demilitarizoval odovzdaním našich zbrojných systémov na Ukrajinu, čím spáchal akt velezrady, sme sa ocitli v zovretí dvoch štátov, ktoré sa po zuby vyzbrojujú, t.j. Poľska a Maďarska. Preto v rámci anglosaského projektu Medzimoria na čele s Poľskom je Slovensko odsúdené na zánik a len bezpečnostné garancie zo strany Ruska sú našou nádejou na záchranu po rozpade NATO. Len spoločným postupom s Ruskom sa nám podarí zmariť zlovestný projekt Anglosasov namierený proti Rusku a na likvidáciu Slovenska.   

Svetovládne elity s ich prisluhovačmi stupňujú svoje útoky aj proti Slovensku, čím dávajú najavo, akí sme pre ne dôležití. Zinscenovaná nimi vražda novinára a jeho priateľky im poslúžila ako zámienka na odstránenie nie celkom poslušnej Ficovej vlády. Tá im v mnohom ustupovala, aj tak však padla, lebo Fico si neuvedomil, že ak podá diablovi ruku, ten ho nakoniec zožerie celého. Ratifikáciu Istanbulského dohovoru, cez ktorý sa mal nastoliť LGBTI teror a nadvláda sorošovských politických mimovládok nad štátom, sa im nepodarilo pretlačiť, a tak prednedávnom zinscenovali vraždu troch mladých mužov, aby mali zámienku na ďalšie diabolské útoky na naše občianske práva a nastolenie satanistického teroru. Obvinili nás z nenávisti, okamžite zorganizovali protesty zmanipulovaných oviec, do vyšetrovania vraždy sa hneď zamontovala SIS,  a ako to v takýchto prípadoch býva, aj samotný Lipšic, čím sa vlastne prezradili. Do parlamentu vzápätí predložili návrhy zákonov o registrovaných partnerstvách a adopciách detí pre homosexuálov.

Vraj my kresťania a konzervatívci sme svojou nenávisťou spôsobili smrť dvoch homosexuálov. Totiž pre služobníkov diabla je typické, že inscenujú a konajú podlosti, zodpovednosť za ne však hádžu na svojich odporcov. Ich rukopis je už zrejmý aj pre čo i len trochu rozmýšľajúcich. Je obohranou platňou, ktorú neustále točia dokola. Prečo si myslia, že všetci sú takí hlúpi a naivní, že nevidia do ich diabolských kariet a podlých zámerov? Čo si neuvedomujú, akí sú už čitateľní? Sú až takí hlúpi alebo im je už všetko jedno? Či odkryli svoje karty, aby nás vystrašili, že aj tak sa nemáme šancu ubrániť a musíme sa zmieriť s trpkým osudom záhuby, ktorý pre nás prichystali?

Veľmi dobre vidíme, čo sa skrýva za ich zlovestnými agendami. Za agendou LBTI+ sa skrýva ich útok na identitu človeka, na našu ľudskú a duchovnú podstatu, na ničenie detských duší zavádzaním do škôl a škôlok povinnej výchovy k sexuálnym zvrátenostiam. Chcú nás zatvárať do väzenia, ako sa to už deje na prehnitom Západe, za konštatácie, že manželstvo je výlučným zväzkom muža a ženy, že rodina to je otec (muž), mať (žena) a deti, že homosexuálne akty a iné zvrátenosti sú ohavnosťou v očiach božích, že výchova k sexuálnym zvrátenostiam a vyvíjanie nátlaku na detí a mládež k zmene pohlavia je nielen ohrozovaním mravnej výchovy mládeže, ale aj genocídnym zločinom. LGBTI komunita a jej trápne a nechutné „pride“ pochody sú len zneužívaným nástrojom v rukách satanistických zločincov, ktorým tak verne slúži naša primadona súc prototyp falošnosti, pokrytectva a vlastizrady. Len toť nedávno dostala od akejsi nemeckej nadácie ďalšie vyznamenanie za oddanú službu liberalizmu a nenávisť voči slovenskému národu. Veď doslova bolo konštatované, že prejavila odvahu a vzoprela sa väčšine pri rozvoji liberálnej občianskej spoločnosti, t.j. pri službe diabolským zámerom presadzovaným sorošovskými mimovládkami. Aká to odvaha takto sa vzoprieť! Však? A táto intelektuálne poddimenzovaná kreatúra ešte má tú drzosť napádať tých, čo ju právom označujú za agentku cudzej mocnosti, t.j. globálneho parazita. Ale veď nakoniec má pravdu, tá mocnosť, ktorej oddane slúži ako agentka, pre ňu nie je cudzou. Cudzou je pre ňu slovenský národ, ktorý z duše nenávidí a ktorému, čuduj sa svete, „nerozumie“.     

Bol som znechutený, ako nás počas covid šialenstva cirkevná vrchnosť zradila a postavila sa na stranu liberálneho satanizmu vyzývajúc veriacich k vakcinácii diabolskými vakcínami. Za túto zradu sa bude ešte musieť veľmi silno kajať pred Bohom, že nechala Satana zasmradiť chrámové priestory a odohnala od seba pravých kresťanov. Pridala sa na stranu liberálneho satanizmu. V súčasnej situácii je skutočným hrdinstvom odhaľovať v chrámoch božích úklady Satana a brániť pravé kresťanstvo založené na učení a obeti Ježiša Krista. Našťastie nie všetci farári podľahli zhubnému liberalizmu. Medzi takých odvážlivcov patrí napríklad arcibiskup Carlo Maria Viganó, ktorý sa vzoprel pápežskej zrade kresťanstva pseudopápežom Bergoliom alias Františkom a otvorene bojuje proti liberalizmu. Na Slovensku si zaslúžia úctu takí odvážni kňazi ako Marián Kuffa, Jaroslav Klíč či arcibiskup Ján Orosch.

Aj keď cirkevná vrchnosť vyšla liberálnemu satanizmu maximálne v ústrety, aj tak sa to LGBTI teroristom stále máli a naďalej tlačia na pílu, aby sa v kostoloch nadobro usalašil progresívny satanizmus a zaviedli svadby homosexuálov, ako sa to už deje v chrámoch na západe. Obviňujú konzervatívnych kresťanov, ktorí sexuálny akt homosexuálov považujú za hriech sodomie, za nositeľov nenávisti voči LGBTI komunite. Skutočnosť je však diametrálne odlišná. My, kresťania, nemáme v nenávisti ľudí, ktorí páchajú tento hriech, v nenávisti máme len samotný hriech, lebo vháňa jeho páchateľov a propagátorov LBTI agendy do náručia Satana. A Ježiš Kristus nechce stratiť žiadneho hriešnika, chce každého spasiť, zachrániť, vyliečiť a prijať do svojho Kráľovstva. Srdce mu krváca, keď sa človek dobrovoľne (svojou slobodnou vôľou) od neho odvracia. História pozná mnohých homosexuálov, veľmi hodnotných ľudí, ktorí svoj hendikep premenili na svoje víťazstvo. Niektorí dosahovali až výšiny geniality. Stačí spomenúť takých velikánov ako Leonardo da Vinci, Michelangelo, Pjotr Iljič Čajkovskij a mnohí ďalší. 

Obraciam sa k cirkevnej vrchnosti – kedy už prestanete koketovať s liberalizmom a začnete hlásať Pravdu? Kedy sa postavíte na stranu Ježiša Krista a povediete ľud do jeho spasiteľného náručia, a nie, ako doteraz, doslova na bitúnok a národ slovenský do záhuby? Veď čo iné bol vami podporovaný vakcinačný teror?  Kedy konečne zavanie v kresťanských chrámoch čerstvý vzduch a odvážny boj proti liberalizmu? Veď pravý kresťan je bojovníkom za Pravdu, Spravodlivosť, pravú Slobodu, a nie mdlou ovcou otrávenou jedovatými satanistickými výparmi. Ak sa postavíte na stranu Pravdy a boja proti Zlu a Lži liberalizmu, vtedy sa k vám ľudia  sami pohrnú, lebo zacítia čerstvý spásonosný vánok nádeje. Nádeje pre seba, nádeje pre záchranu slovenského národa. Lebo pravý kresťan je aj odhodlaným vlastencom, milujúcim svoju rodinu a svoj národ. Niekedy bola cirkev „Za Boha a za národ!“ A teraz je za čo?

Pre liberálno-progresívnych satanistov je naše vyznanie lásky k svojej rodine a k svojej vlasti ako červené súkno pre býka. Veď ich zámerom je likvidácia národov a zničenie našej ľudskej identity. Nebojte sa prejavovať svoju hrdosť na to, že ste muž (žena), otec (matka), že ste hrdý vlastenec, že milujete svoju rodinu, že ste hrdý Slovák a hrdý Slovan, že ste boží bojovník hrdý na naše tradície, našu históriu a našich národných buditeľov. Nenávidia nás, štvú jedných proti druhým, zasievajú iba zlobu a nenávisť. Nedajte sa však ničím zastrašiť, ukážte, že patríte k tým, na ktorých si služobníci Satana vylámu svoje zubiská. Veď je nás stále viac prebudených a uvedomelých.

Áno, my vlastenci sa zjednocujeme, vytvorili sme spoločnú platformu Národné obrodenie https://narodneobrodenie.sk/, ktorá spája pronárodné a vlastenecké spoločenstvá na Slovensku, ktoré rastú ako huby po daždi. Zastaviť nás sa im už nepodarí. Ukážme, že medzi nami panuje bratská láska a priateľská spolupráca. Nech sa od zloby a nenávisti  aj zadusia. Pripojte sa k nám! Naše základné ciele sú vyjadrené v spoločnom vyhlásení pod názvom „Mierová rezolúcia referendového vyhlásenia človeka“ https://www.sarisskadrzava.sk/mierova-rezolucia/ . Preštudujte si ju, zozbierajte podpisy a odovzdajte na niektoré zo zberných miest. Nemusíte mať obavy, táto rezolúcia slúži len pre naše účely, pre evidenciu, aká je podpora zámerov Národného obrodenia medzi širšou verejnosťou. Nikde nebudú vaše podpisy zverejnené, ani nikde odoslané. 

 

Ing. Peter Kohút, CSc.

https://www.sarisskadrzava.sk/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Proces s Kuffovcami bude v Kežmarku pokračovať výpoveďou ďalšieho svedka

    0icon

    Výpoveďou ďalšieho svedka bude v stredu 24. apríla v Kežmarku pokračovať súdny proces s Kuffovcami v kauze, ktorá súvisí s medializovanými informáciami o podvodoch s…

    V Hlohovci spôsobila matka s dcérou na e-kolobežke dopravnú nehodu

    0icon

    Matka s dcérou na jednej elektrickej kolobežke zapríčinili dopravnú nehodu v Hlohovci. Žena vo veku 37 rokov a deväťročné dievča skončili so zraneniami v nemocnici,…

    Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

    0icon

    Mimoriadna situácia v súvislosti s lykožrútovou kalamitou platí aj v okresoch Revúca a Detva. Dôvodom má byť presah živelnej pohromy medzi okresmi Brezno, Revúca a…

    Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/Corgoň)   Potom, čo si slovenský športovec Attila Végh "dovolil" pred druhým kolom prezidentských volieb podporiť Petra Pellegriniho, viaceré spoločnosti sa…

    Prechádzky slovenskými dejinami — prezentácia najnovšej knihy Antona Hrnku v Prievidzi

    0icon

    Prievidza 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Milan Šajgalík)   PhDr. Anton Hrnko, slovenský historik a zakladateľ nadácie Pro Patria, vydal koncom roka 2023 ďalšiu zaujímavú knihu Prechádzky…

    "Ak zavelia 'na Kyjev' - pôjdem." Tak vidí situáciu ukrajinský vojak

    0icon

    Kyjev 23. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Ukrainian Presidential Press Office via AP)   Spojené štáty sa chystajú vyčleniť nové miliardy pre AFU, zatiaľ čo Kyjev prudko sprísňuje…

    Munícia pre Ukrajinu – neposielajte peniaze, narukujte do ukrajinskej armády

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Pred siedmimi dňami vyhlásila OZ „Občianska iniciatíva na podporu Ukrajine“ zbierku na nákup munície pre Ukrajinu. Iniciatíva uvádza, že…

    Thajsko má záujem hostiť Veľkú cenu v uliciach Bangkoku

    0icon

    Thajsko má záujem hostiť Veľkú cenu v uliciach Bangkoku.

    Joe Biden vyvolal medzinárodný škandál

    0icon

    Washington 23. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Alex Brandon)   Americký prezident Joe Biden vyvolal medzinárodný škandál svojím vyhlásením, že jeho strýka mohli počas druhej svetovej vojny zjesť…

    MZ funguje v utorok v obmedzenom režime

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Činnosť Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR na Limbovej 2 v Bratislave je v utorok v dôsledku havárie vodovodného potrubia…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA