Občania začnite konečne brániť republiku pred hrozbou jadrovej vojny!!!

Verejne obviňujem USA  z príprav na vyprovokovanie vojny medzi Ruskom a Európou.

Spojené štáty podľa uniknutej americkej diplomatickej depeše urýchlili rozmiestnenie modernizovaných jadrových bômb B61-12 na základniach NATO v Európe – namiesto jari 2023 ich presunú na kontinent v decembri 2022!!! USA už o tom informovali členov zločineckej organizácie NATO na októbrovom bruselskom zasadnutí.

Nasadenie modernizovaných amerických jadrových bômb v Európe ich zmení z tzv. odstrašujúcej zbrane na zbraň, ktorú možno skutočne použiť na bojisku.

Krajiny NATO riadené USA sa snažia obviniť Rusko z jadrového vydierania“, hoci „v skutočnosti je jadrová rétorika čoraz viac využívaná krajinami NATO ako prostriedok nátlaku na Rusko.”

Riaditeľ jadrového informačného projektu Federácie amerických vedcov Hans Christensen uviedol, že modernizácia leteckej bomby sa týka výlučne nejadrových konštrukčných prvkov novej verzie B61-12 a je navrhnutá tak, aby ju mohli používať americké stíhačky a bombardéry B-2, B-21, F-15, F-16, F-35 a Tornáda. Teraz je asi 100 starých bômb uložených na leteckých základniach v Nemecku, Taliansku, Belgicku, Holandsku a Turecku. Podľa Christensena nové dátumy príchodu môžu byť znakom toho, že modernizácia leteckých bômb bola dokončená skôr, ako sa plánovalo.

Je však zarážajúce, že v dokumente sa nič nehovorí o stiahnutých starých jadrových bômb. Možno preto právom predpokladať, že ide o rozšírenie jadrového arzenálu USA v Európe v počte ďalších  100 kusov jadrových zbraní a ich rozmiestnenie na nových okupovaných teritóriách vrátane Slovenska vďaka jeho strategickej polohe!!! USA zo svojich skladov aktivovalo ďalších 1200 kusov jadrových zbraní v rozpore s medzinárodnou zmluvou NEW START. Časť z nich má byť umiestnená v pobaltských krajinách a vo Švédsku a Fínsku. Fínsko už na ich rozmiestnenie dalo súhlas napriek tomu, že nie je zatiaľ štátom NATO.

Potvrdzuje to aj vojenské októbrové provokačné cvičenie NATO – Steadfast Noon 2022, ktoré bolo okrem iného zamerané aj na nácvik simulovaného taktického jadrového útoku s jadrovými bombami B-61 na Rusko. Ruská odpoveď bola v organizácii vojenského cvičenia „Grom“ zameraného na odvrátenie jadrového útoku zo strany nepriateľa. Obe cvičenia tak prispievajú k eskalácii napätia a jadrového ohrozenia Európy.

Plánované americké zločiny už začína dešifrovať aj európsky Západ. E. Macron pred pár dňami vyzval Rusko a USA na rokovania, ktoré by v Európe znížili hrozbu vzniku jadrovej vojny a zabezpečili mier. Rusko tiež dňa 26.10. 2022 na pôde OSN vyzvalo na mierové rokovania uvedomujúc si skutočnosť, že USA robia všetky kroky na vyvolanie vojny v Európe. NATO už de facto je vo vojne s Ruskom. Na Ukrajine pôsobia tisíce západných žoldnierov riadených Pentagonom, v Rumunsku na hraniciach s Ukrajinou čaká na nasadenie do vojny na Ukrajine cca 5000 amerických vojakov 101. výsadkovej divízie, USA poskytujú ukrajinskej armáde riadenej americkými dôstojníkmi špionážne informácie zo satelitov, Veľká Británia a iné európske krajiny NATO školia Ukrajincov pre boj s Ruskom, najnovšie preukázané sabotáže Veľkej Británie na plynovode NORDSTREAMOV 1 a 2, sabotáže podvodných dronov na lode Čiernomorskej flotily a civilné lode v Sevastopole a pod.

Úplným fiaskom militaristickej politiky Veľkej Británie bolo hacknutie telefónu politickej prostitútky Liz Trussovej, ktorá minútu po teroristických útokoch na NORDSTREAMY oznámila ministrovi zahraničných vecí USA Blinkenovi stručne: „Hotovo“. Telefón Trussovej musel byť preskúmaný a odložený do bezpečnostného sejfu, kvôli podozreniam z úniku množstva citlivých informácií. Hackeri úspešne „zdieľali“ informácie niekoľko mesiacov…

Úplnou zvrátenosťou je, že tamojším politikom nevadí kriminálny obsah informácií, ale vadí im to, že telefón bol hacknutý. Hackeri v tomto prípade odhalili zločiny páchané predstaviteľmi Veľkej Británie a zaslúžia si ocenenie svetovej verejnosti.

Úplne jasným dôkazom že tieto útoky spáchal Západ na príkaz USA je, že Dánsko, Švédsko a Nemecko na informácie týkajúce sa vyšetrovania uvalili embargo…

Americkí výsadkári podľa uniknutej depeše z Pentagonu majú plán A spočívajúci v obsadení strategického Hadieho ostrova a plán B spočívajúci v ich rozptýlení do východných častí štátov NATO, odkiaľ majú riadiť bojové akcie proti Rusku v prípade začatia jadrovej vojny. Americkí vojaci 101. výsadkovej divízie majú byť po vzore Ukrajiny preoblečení do vojenských uniforiem v štátoch určenia, páchať provokácie a zločiny v týchto uniformách a privolať tak vojenské útoky Ruska na tieto štáty.

Plán B je pravdepodobnejší. Jeho zvrhlosť je v tom, že USA týchto 5000 vojakov pošlú spolu s Európanmi na „jatky“ dúfajúc, že sa jadrová vojna USA nedotkne. Tento fatálny omyl je najťažším omylom fűhrera Bidena a neofašistického velenia v Pentagone.

USA majú v moriach Európy hliadkujúce  vojenské lode a ponorky. V blízkosti pobrežia Severnej Ameriky majú rozmiestnené svoje jadrové ponorky aj Rusko a Čína. Vrátane ruskej ponorky „súdneho dňa“ Belgorod. Rozdiel však je v tom, že Rusi pohyb amerických a iných západných plavidiel pravidelne monitorujú a USA nevedia vypátrať ani ruské ani čínske ponorky. Vedia iba o dvoch čínskych ponorkách, ktoré nenesú jadrové zbrane a pohybujú sa v medzinárodných vodách tak, aby sa o nich vedelo. Plnia funkciu volavky.

Čo plánujú urobiť Rusi pri ďalších vážnych provokáciách USA?

V prípade existenčného ohrozenia „vypnú“ americké a západné špionážne satelity vo vesmíre. Pentagon sa čuduje prečo to už Rusi dávno neurobili. Dôvod je jednoduchý. Rusi ich satelity odpočúvajú. Vyradia ich z prevádzky v okamihu, keď si budú istí, že Pentagon chce jadrovú vojnu vyvolať.

Čo môžu urobiť Európania v rámci národných štátov? Postaviť sa masívne na odpor proti jadrovej vojne a zbaviť moci politikov, ktorí presadzujú americkú vojnovú agendu. Nečakajme kým nám nad hlavami začnú lietať jadrové rakety a bomby. Potom už bude neskoro!!!

Vyzývam vojakov, aby dôsledne začali plniť prísahu danú občanom SR a nerešpektovali tých predstaviteľov vlády, ktorí im v tom bránia svojimi činmi. Vykonávanie vojenských rozkazov v rozpore s prísahou nie je zaväzujúce a vojak ich plniť nesmie. Naopak, má právo a povinnosť sa týmto rozkazom vzoprieť!!! Ohrozovanie mieru politikmi je zločin!!!

Dnes sme na historickej križovatke, kedy sme vyčerpali všetky prostriedky zabezpečenia demokratického poriadku v SR. Súčasná vláda je hluchá, slepá, a neschopná plniť svoje úlohy. Preto je čas postaviť sa na odpor podľa článku 32  Ústavy SR, ktorý  znie:

„Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené“.

Budúcnosť sveta nie je v permanentných vojenských konfliktoch, v ničení životného prostredia, v zabíjaní ľudí pre získanie prevahy, v deštrukcii štátov, ale v mierovom súžití všetkých národov sveta, vo vzájomnej úcte, rešpektovaní práv, v tvorivej a úprimnej spolupráci a v budovaní sveta, v ktorom bude prevládať mier, láska a porozumenie medzi národmi.

Viac na:

https://www.politico.com/news/2022/10/26/u-s-plans-upgraded-nukes-europe-00063675

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11368619/Liz-Trusss-personal-phone-hacked-Putins-spies-secret-details-negotiations.html#reader-comments

https://www.kp.ru/daily/27465/4670882/

 

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 375

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2421

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ukrajinský generál Nazarov uviedol, kedy sa zrúti obrana AFU

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/X/Andrej Poleščuk)   Vrchný veliteľ Syrskij sa skrýva v Kyjeve, bitky o Pokrovsk a Mirnograd už prehral, píše Konstantin Olšanskij pre…

    Pán Vallo, nemôžete to robiť niekde inde? - pýta sa Milan Krajniak

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Milan Krajniak, bývalý minister práce a sociálnych vecí za Matovičových vlád, teraz líder kandidátky Kresťanskej únie do eurovolieb sa…

    ÚHP odporúča znížiť hodnotu zákazky rekonštrukcie budovy súdu v Košiciach

    0icon

    Útvar hodnoty za peniaze (ÚHP) odporúča pred vyhlásením verejného obstarávania na rekonštrukciu budovy Krajského súdu (KS) v Košiciach znížiť hodnotu zákazky o 1,73 milióna eur.…

    Miami a New Orleans postúpili do play off

    0icon

    New York 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Gerald Herbert)   Basketbalisti New Orleans Pelicans zvíťazili zápase play in o ôsmu nasadenú pozíciu Západnej konferencie NBA nad Sacramentom…

    Lajovič skompletizoval menoslov semifinalistov v Barcelone

    0icon

    Argentínsky tenista Tomas Martin Etcheverry postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Trinásty nasadený hráč vyradil vo štvrťfinále Brita Camerona Norrieho 7:6…

    Upratovanie na ministerstve vnútra – pre MNO organizujúce protivládne protesty v Rade vlády pre MNO nie je miesto

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    Kosťuková vyradila trojku turnaja v Stuttgarte Gauffovú

    0icon

    Stuttgart 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Marijan Murat)   Ukrajinská tenistka Marta Kosťuková postúpila do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. V piatkovom štvrťfinále zdolala…

    Barbarez sa stal novým trénerom Bosny a Hercegoviny

    0icon

    Sarajevo 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Dave Thompson)   Sergej Barbarez sa stal novým trénerom futbalovej reprezentácie Bosny a Hercegoviny. Vo funkcii nahradil Sava Miloševiča, ktorý viedol…

    Čínski plavci mohli súťažiť na OH v Tokiu aj po pozitívnych testoch

    0icon

    Dvadsaťtri čínskych plavcov mohlo súťažiť na OH v Tokiu napriek tomu, že mali pred olympiádou pozitívne dopingové testy. Svetová dopingová agentúra (WADA) a Medzinárodná plavecká…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    FOTO DŇA