Americká neonacistická vláda je v rukách americkej mafie tzv. Deep State…

Hlavné chápadlá americkej mafiánskej chobotnice sú: zbrojný priemysel, ropný priemysel, združenie bánk na čele s FED, masmediálne mainstreamové produkty Deep State a iné. Všetci spolupracujú na cieli dosiahnutia nadvlády USA nad svetom. Nechápu, že tomuto cieľu práve zvoní umieráčik. Alebo chcú dosiahnuť nadvládu nad svetom spustením jadrovej vojny? V tom prípade odporúčam ruskej a čínskej armáde, aby zamerali svoju pozornosť na spoločný cieľ, ktorý ohrozuje existenciu planéty Zem-USA. Pretože nebezpečenstvo jadrovej vojny je skutočné. Riadené ziskom dva bilióny dolárov.

Podľa Joea Bidena, ktorého mozog je vygumovaný demenciou  a stal sa z neho reproduktor na prenášanie nadiktovaných informácií Deep State sa verejné prostriedky vyčlenené na jadrové zbrane majú do roku 2030 zvýšiť na dva bilióny  USD údajne ako prostriedok na zabezpečenie mieru a národnej bezpečnosti na náklady daňových poplatníkov. 

Spojené štáty majú arzenál približne 1700 strategických jadrových hlavíc rozmiestnených na medzikontinentálnych balistických raketách (ICBM) a balistických raketách odpaľovaných z ponoriek (SLBM) a na základniach strategických bombardérov. Odhaduje sa , že na základniach bombardérov v piatich európskych krajinách je ďalších 100 nestrategických alebo taktických jadrových zbraní a v skladoch je asi 2 000 jadrových hlavíc. Rozpočtový úrad Kongresu odhadol, že Spojené štáty vynaložia počas nasledujúcich 10 rokov celkovo 634 miliárd dolárov na udržanie a modernizáciu svojho jadrového arzenálu. 

USA a ich spojenci sa vyhrážali Rusku už viac ako 104 rokov od prvej svetovej vojny nasadením amerických a spojeneckých síl proti sovietskemu Rusku 12. januára 1918 (na podporu ruskej cisárskej armády). 

 

Americko-britská spojenecká invázia do Ruska v roku 1918 je medzníkom v ruskej histórii, ktorá sa často mylne vykresľuje ako súčasť občianskej vojny. 

 

Trvala viac ako dva roky a nasadených bolo viac ako 200 000 vojakov. Japonsko, ktoré bolo počas prvej svetovej vojny spojencom Británie a Ameriky, vyslalo 70 000 vojakov. 

 

Hrozby jadrovej vojny

 

Americká hrozba jadrovej vojny proti Rusku bola sformulovaná pred viac ako 76 rokmi v septembri 1945, keď boli USA a Sovietsky zväz spojencami. Pozostávala z „plánu tretej svetovej vojny“, z jadrovej vojny proti ZSSR, zameranej na 66 miest s viac ako 200 atómovými bombami. Tento diabolský projekt v rámci projektu Manhattan bol nápomocný pri spustení studenej vojny a pretekov v jadrovom zbrojení. 

 

Chronológia:

 

1918-1920:  Prvé americké a spojenecké sily viedli vojnu proti sovietskemu Rusku, pričom viac ako 10 krajín vyslalo svojich vojakov do boja po boku Bielej cisárskej ruskej armády. Stalo sa tak presne dva mesiace po októbrovej revolúcii.

 

Projekt Manhattan sa začal v roku 1939 za účasti Spojeného kráľovstva a Kanady. Vývoj atómovej bomby. 

 

Operácia Barbarossa, jún 1941. Nacistická invázia do Sovietskeho zväzu. Američania podporujú nacistov dodávkami ropy a iných produktov dôležitých pre vedenie vojny. Napr. Standard Oil of New Jersey predával ropu nacistickému Nemecku. Starý Prescott Bush, člen klanu Bushovcov siahajúci do 19. stor. významne podporoval nacistov ako bankár alebo akcionár rôznych spoločností kolaborujúci hlavne s oceliarskym nacistickým magnátom Fritzom Thyssenom.

 

Február 1945 : Konferencia v Jalte. Stretnutie Roosevelta, Churchilla a Stalina.

„Nemysliteľná operácia“ (Operation Unthinkable) Tajný plán útoku proti Sovietskemu zväzu, ktorý sformuloval Winston Churchill bezprostredne po konferencii v Jalte. Išlo o projekt totálnej vojny vrátane jadrovej proti ZSSR. Vytvorením tohto plánu padá gloriola Churchilla a možno ho zaradiť k novodobým neonacistom.

 

12. apríla 1945: Postupimská konferencia. Prezident Harry Truman  a premiér Winston Churchill schvaľujú atómové bombardovanie Japonska.

 

15. september 1945: Scenár tretej svetovej vojny formulovaný Ministerstvom vojny USA:  Plán bombardovania 66 miest Sovietskeho zväzu 204 atómovými bombami, keď boli USA a ZSSR spojencami. 

 

1949: Sovietsky zväz oznámil testovanie svojej jadrovej bomby.

 

Doktrína po studenej vojne: „Preventívna jadrová vojna“

 

Doctrine of Mutually Assured Destruction (MAD) z éry studenej vojny už bola zrušená. Na začiatku vlády Georgea W. Busha ju nahradila Doktrína preventívnej jadrovej vojny, konkrétne použitie jadrových zbraní ako prostriedku „sebaobrany“ proti štátom s jadrovými aj nejadrovými zbraňami.

 

Začiatkom roku 2002 už unikol text Nuclear Posture Review od Georgea W. Busha, niekoľko mesiacov pred vydaním Národnej bezpečnostnej stratégie (NSS) zo septembra 2002, ktorá definovala prevenciu  ako „predvídavé použitie sily tvárou v tvár hroziacemu útoku“. Ide o zneužitie významu sebaobrany na nové kolá zbrojenia vrátane jadrového a eskaláciu vojnového nebezpečenstva.

 

Hodnotenie Nuclear Posture Review z roku 2001 nielen že nanovo definovalo používanie jadrových zbraní, takzvaných taktických jadrových zbraní vrátane   mini-jadrových bômb, ale uvoľnilo ich použitie  v konvenčnom vojnovom priestore bez povolenia hlavného veliteľa, konkrétne prezidenta Spojených štátov.

 

Správa, v ktorej sa uvádzajú požiadavky na prevenciu jadrového útoku“, menujú Irán, Irak, Líbyu, Severnú Kóreu a Sýriu ako možný cieľ. Tri z týchto krajín (Irak, Líbya a Sýria) sa odvtedy stali objektom vojen pod vedením USA. NPR z roku 2002 tiež potvrdila pokračujúce prípravy na jadrovú vojnu proti Číne a Rusku.

 

Uvedené udalosti a dokumenty dokazujú, že intenzifikácia vojenského úsilia spôsobená USA po celom svete zapríčinila bezprecedentné vyzbrojovanie sveta predovšetkým americkými zbraňami za bilióny USD a eskaláciu vojnového napätia už od spáchania vojnových zločinov USA a NATO v bývalej Juhoslávii v roku 1999.

 

Táto eskalácia dospela do štádia konfrontácie medzi USA a Ruskom o zrušenie nadvlády USA nad svetom resp. nastolenie multipolárneho usporiadania sveta jeho mocenským preformátovaním.

 

 A čo Slovensko?

 

Prvým dôležitým krokom je vyhnať zapredaneckú vládu Slovenska. Okamžite vyhlásiť jeho neutralitu a postupne prijať ďalšie kroky pre stabilizáciu Slovenska v zmysle zabezpečenia jeho zvrchovanosti a ekonomickej prosperity.

Viac na:

 

https://www.globalresearch.ca/preemptive-nuclear-war-a-third-world-war-spells-the-end-of-humanity-as-we-know-it/5772695

 

https://www.armscontrol.org/act/2002-04/press-releases/nuclear-posture-review-leaks-outlines-targets-contingencies

 

https://www.nationalarchives.gov.uk/wp-content/uploads/2019/05/CAB120-691.jpg

 

Z mesta SNP  Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 367

Celkové hodnotenie: 24.02

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Len päť z 24 kandidujúcich strán a koalícií vedú do eurovolieb ženy

    0icon

    Zo všetkých 24 kandidujúcich strán a koalícií vo voľbách do europarlamentu má na čele kandidátnej listiny ženu iba päť. Vyplýva to z kandidátnych listín strán…

    Vyšetrovanie v rámci akcie Meskáč naďalej pokračuje

    0icon

    Vyšetrovanie v prípade akcie Meskáč, v rámci ktorej obvinili bratislavských mestských policajtov, naďalej pokračuje. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa…

    Jazykové okienko: Je to mimo niečoho alebo mimo niečo?

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Predložka mimo vyjadruje, že je niečo vyňaté z nejakého miesta, času, deja, stavu. Správne je vždy viazaná s genitívom…

    Veľkonočné sviatky bude môcť stráviť doma 283 odsúdených väzňov

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Kapusta)   Veľkonočné sviatky bude môcť stráviť doma so svojimi blízkymi 283 odsúdených väzňov. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR…

    Djokovič si kouča ešte nevybral: "Nemám predstavu, či vôbec nejaký bude"

    0icon

    Srbský tenista Novak Djokovič stále nevie, kto bude jeho nový tréner. Prvý muž svetového rebríčka ukončil v stredu spoluprácu s Goranom Ivaniševičom, ktorý nahradil na…

    Islamský štát hrozí ďalšími útokmi. Opozícia kritizujúca Šutaja Eštoka sa znovu znemožnila

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Opoziční politici sa v posledných dňoch predháňali v tom, kto viac nakydá na súčasného ministra vnútra Matúša Šutaja…

    Urgenty v Univerzitnej nemocnici Bratislava aj Národnom ústave detských chorôb budú počas veľkonočných sviatkov fungovať štandardne

    0icon

    Urgentný príjem v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) bude počas veľkonočných sviatkov fungovať v štandardnom režime. Rovnako je pripravený postarať sa o pacientov na Veľkú noc…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA