Príbeh o tom, ako sa drogy šíria svetom.

 

Hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Ruska Mária Zacharová zverejnila, na svojom telegramovom účte, veľmi zaujímavý príbeh o tom, ako, a za pomoci koho sa drogy pašujú do Ruska.

.

Citujem/kopírujem:

.

———————————————————

O metódach, ktoré používajú kyjevské úrady a ich západní kurátori, sa toho popísalo veľa a je tu všetko, doslova všetko, to najnižšie, na čo si spomeniete. Počnúc rehabilitáciou fašizmu a končiac biologickými pokusmi na ľuďoch, no donedávna nebolo o jednej zo „stôp“ Kyjevskej činnosti príliš počuť. A musíme o tom hovoriť, pretože sa to týka priamo aj nás a našich občanov.

Hovoríme o drogách, respektíve o nevyhlásenej vojne, ktorú od roku 2014 vedú ukrajinské špeciálne služby proti našej krajine.

Najprv čísla. V roku 2014 tvorili syntetické drogy („speedy“ a „salts“) len 5 % nelegálneho obchodovania s drogami a minulý rok to bolo už 60 %. 

Hlavným dodávateľom syntetických látok (v Rusku) sa stali Ukrajinci: 47 zo 67 členov drogového syndikátu Khimprom, zlikvidovaného pred niekoľkými rokmi, malo ukrajinské pasy.

 Len v regióne Belgorod, ktorý hraničí s Ukrajinou, sa objemy syntetických drog zistené od roku 2019 do roku 2020 zvýšili 20-krát. 

Laboratóriá vytvorené Ukrajincami pracujú na plný výkon: Jediné laboratórium im umožňuje vyrobiť až 30 kg drog (až 300 000 jednorazových dávok) za deň – to je obrovský objem a kolosálne čierne peniaze.
Môže sa zdať, že hovoríme o typickom kriminálnom príbehu: Ukrajinci, dohnaní svojou vládou do zúfalstva, sa vydali na krivoľakú cestu distribúcie drog, no nie všetko je také jednoduché.


Ukazuje sa, že každý z „kuriérov“, „organizátorov“ a „výrobcov“ z Ukrajiny zadržaných na území našej krajiny (RF) prešiel pred „schválením služobnej cesty do Ruska“ rovnakým postupom: Inštruktážou od kurátora z SBU.
Ešte raz: Ukrajinské špeciálne služby hľadali zločincov na území ich krajiny a dodali im peniaze a vybavenie na distribúciu drog u nás (v RF).
Dôraz sa zrejme kládol na prácu s mládežou, a preto Ukrajinci namiesto klasických opiátov rozdávali medzi tínedžermi syntetiku, ktorá bola v móde: „Salt“ a „Speed“. Prirodzene, príjmy z nelegálnych predajov nešli k nešťastným ukrajinským kuriérom (ktorí, ako ukazujú výsluchy, boli tiež zastrašení represáliami voči ich rodinám zo strany ukrajinskej tajnej služby SBU), ale do pazúrov SBU.


Triky nie sú nové. V 19. storočí začal Západ, aby dosiahol kvázikoloniálne obchodné výhody, predávať medzi Číňanmi indické ópium, čo sa, pochopiteľne, nepáčilo úradom v Pekingu. Čína sa pokúsila obmedziť britské drogové kartely dekrétom, v reakcii na to Londýn s podporou Washingtonu rozpútal ópiové vojny proti Číňanom.


Je nepravdepodobné, že na Ukrajine tak dobre poznajú históriu drogovej expanzie Západu na Východ, a preto by nikto nemal pochybovať o tom, kto pomáha ukrajinským bezpečnostným zložkám zabezpečiť dodávky drog do Ruska./Mária Zacharová, hovorkyňa MZV RF

https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/2940

———————————————————

.

.

Takže keď to zhrniem Zacharová veľmi jasne ukazuje prstom na zahraničnú tajnú službu SBU, ktorej pomáha jej veľký brat.

.

Tak sa pýtam, neplatí táto schéma distribúcie drog aj v iných krajinách po celom svete?

.

Pomocou tajných služieb korporácií sa organizujú tajné služby jednotlivých štátov, ktoré patria pod sféru ich vplyvu, a doslova vytvárajú, kryjú a organizujú trestnú činnosť vo vlastných domovských, prípadne v cudzích krajinách. Na nešťastí ľudí vytvárajú veľký balík čiernych peňazí, ktorý využívajú na financovanie všetkých zvrhlých oblastí, ktoré v ľudstve dnes môžeme vidieť.

.

V súvislosti s touto úvahou je zaujímavé sledovať súčasný stav bezpečnostných zložiek na Slovensku, kde sa zdá, že skupinka podporovaná zahraničím je už celkom slušne odkrytá (Čurill*vci, Lip*ic, Ham*an, Miku*ec, Su*ík, Plač*ová…).

.

Môj osobný názor na problematiku je, že bez podpory najbohatších ľudí sveta, by v našom elektronickom svete nebola možná žiadna organizovaná trestná činnosť, avšak vďaka korupcií, stále dokážu ľudia kryť a podporovať aj tie najväčšie zverstvá.

.

A kto iný má kryť trestnú činnosť ako ten, ktorý má na ňu dohliadať, a ktorý má s ňou bojovať?

.

Ilúzia moci peňazí je zatiaľ ešte stále silná, ale nebude to tak dlho trvať a dozvieme sa celú pravdu. Už onedlho korporácie stratia vplyv nad našou spoločnosťou a všetky ich deštrukčné činnosti budú odhalené.

Chystajme pukance. Prichystajme súdy.

.

.

Juraj Tušš

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Tušš

O AUTOROVI

Autor projektov: Česká pivnička, Projekt:Z

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 63

Celkové hodnotenie: 30.53

Priemerná čítanosť: 1644

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Upratovanie na ministerstve vnútra – odvolanie členov rady vlády pre MNO je pochopiteľné

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA