Covid-19 ako produkt amerického vojenského laboratória?

Zdá sa, že v USA sa už o pandémii nehovorí a ako je zvykom, odrazu sa pridávajú aj západné európske štáty náhle bez ohľadu na pôvodne tak hrozivé čísla, ktoré sa už jednoducho nespomínajú. Veď aj boli vážne pochybnosti o ich vierohodnosti. Slovensko, ako je za tejto hrôzo-vlády zvykom, zaostáva a naši bezradní tiež-odborníci sa len rozhliadajú po okolných štátoch, aby mali čo „opajcovať“. Medzičasom však ubehli dva roky a je teda čas, a už aj dôveryhodné zdroje, povedať si, kto a ako túto hrôzu na svet vypustil.

 

Amerika ohrozuje svet

   Globalizačnej klike zjavne už nestačia klasické agresie kdekoľvek na svete si zmyslia. Chystajú niečo horšieho. A aj o tom horšom sa dočítate podrobne v mojej najnovšej práve vydanej knihe „Laboratórium – zdravie pod mikroskopom“. Napríklad:

Práve vydaná kniha

Práve vydaná kniha

„Desiatky amerických vojenských bio-laboratórií je rozmiestnených na amerických vojenských základniach po celom svete – napríklad aj v krajinách ako Gruzínsko, Ukrajina (4), Kirgizsko, Azerbajdžan, Kazachstan (medzičasom zlikvidované?), Uzbekistan, Moldavsko. Zamestnávajú tam približne tri tisícky vedcov, ktorí sa podieľajú aj na štúdiu vírusov pre vojenské účely.

Podľa zverejnených údajov (M. Bago, www.fondsk.ru, strana.news.ua): ´…vďaka známej bulharskej investigatívnej novinárke Diljane Gajtandžievovej… boli po dlhom mlčaní Kyjeva nakoniec USA prinútené priznať, že na Ukrajine majú USA už roky skutočne svoje biologické laboratóriá, dohliada na ne priamo Pentagon a ich cieľom je podľa amerického veľvyslanectva údajne ´zabezpečiť bezpečné skladovanie patogénov a hrozivých toxínov vo vládnych inštitúciách´… USA majú na Ukrajine okrem vládnych inštitúcií a zbraní pod kontrolou aj biologické laboratóriá, kde skladujú a robia pokusy s extrémne nebezpečnými vírusmi a ďalšími patogénmi! …Spojené štáty americké skladovali najnebezpečnejšie patogény na území Ukrajiny a robili pokusy na ľuďoch… Materiály, ktoré získala Gajtandžieva, naznačujú, že Pentagon… vykonal experimenty na 4 400 ukrajinských a 1 000 gruzínskych vojenských príslušníkoch. Projekt s experimentmi na ukrajinských vojakoch dostal kódové označenie UP-8: Šírenie vírusu krymsko-konžskej hemoragickej horúčky (CCHF) a hantavírusov na Ukrajine a potenciálna potreba diferenciálnej diagnostiky u pacientov s podozrením na leptospirózu… Projekt bol financovaný americkou agentúrou DTRA…  na problém amerických biologických laboratórií na Ukrajine upozornili ľudoví poslanci z ´Opozičnej platformy – Za život´ Viktor Medvedčuk a Renat Kuzmin… Na Ukrajine zaznamenali prepuknutie exotických chorôb, ktoré sa začali po príchode biologických laboratórií. Najmä v roku 2009 došlo v regióne Ternopil k šíreniu záhadného vírusu, ktorý spôsobuje hemoragickú pneumóniu. Obeťami choroby sa stalo 450 ľudí. Po nástupe Janukovyča k moci Kyjev inicioval kontroly, ktoré odhalili hrubé porušenia v práci laboratórií. Laboratóriá boli zatvorené, ale po štátnom prevrate v roku 2014 boli znovu otvorené… V roku 2016 zabil vírus podobný chrípke v Charkove približne 20 vojakov a stovky ďalších boli hospitalizovaní. V roku 2017 sa v Nikolajeve, Záporoží, Odese a Charkove vyskytli zvláštne ohniská hepatitídy A.

 

Nielen na Ukrajine

   Ako píšem v mojej práve vydanej knihe „Laboratórium – zdravie pod mikroskopom“: „Čerstvú stopu do týchto podozrení priniesli správy z januára 2022. Podľa nich (aeronet.cz): ´Povstání v Kazachstánu se točí okolo uranu a nedávno zprovozněné americké biologické laboratoře skupiny BSL-3 v Alma-Atě, kde americká armáda spolu s vědci z Fort Detrick zahájila výzkum vzorků dýmějového moru z konce středověku! Ruští výsadkáři v noci jako první obsadili právě tyto laboratoře, všechno ostatní bylo podružné, tvrdí ruské zdroje z místa operace!´

A vrcholom je prezradenie tajných amerických vojenských výskumov, kde sa, aj podľa svedectva dr. Mikovitzovej, robili pokusy s kombináciou vírusu chrípkového typu, aby prenášal inak na človeka neprenosné ochorenie SARS! Takéto experimenty demokratický prezident Obama zakázal a to zrejme nie z akéhosi útlocitu, ale ako poistku, že ak by takýto výtvor unikol z laboratória, nech na to doplatí niekto iný, než Američania. Pravda, naivná predstava. Veď to Američanov neuchránilo a to preto, že vojenská kamarila Pentagonu v prepojení na Deep State obišla tento zákaz ´vývozom´ týchto experimentov do viacerých laboratórií najmä post-sovietskych krajín, ale aj do čínskeho Wuhanu! A nositeľ Nobelovej ceny a objaviteľ HIV-vírusu profesor Montaigner potvrdil, že súčasný Covid-19 je zrejme umelý konštrukt, čo sa akosi dostal z tajných laboratórií. Takže ´vynález skazy´ za doláre a pre záujmy Globalizačnej kliky z USA?!“

 

Už aj na Západe podozrenia proti USA

   „Novinár Ronald Ižip (Trend, 13.1.2022) priniesol cennú správu, pri ktorej sa odvoláva na Matta Ridleya. Bývalý člen Snemovne lordov je jedným z prominentných britských žurnalistov a popularizátorom vedy s knihami ako ´Genóm´ alebo ´Červená kráľovná´. Ten pre The Telegraph vyhlásil: ´Bol som podvedený popieračmi teórie úniku vírusu z laboratória´. Podľa Ižipa reaguje M. Ridley na informácie z amerického Kongresu ohľadom komunikácie hlavných amerických a britských expertov v časoch príchodu covidu. Ižip píše: ´Takmer dva roky prebiehala snaha dostať sa na základe slobodného prístupu k informáciám k prvotnej komunikácii vedcov o pôvode covidu. Verejnosť však z materiálov vždy dostala iba vyčiernené strany. Všetko sa však zmenilo s vyšetrovaním v americkej Snemovni reprezentantov, kde poslanci dostali nezeditované verzie mailov. Medzi dotknutých expertov patril Anthony Fauci, riaditeľ amerického Národného inštitútu pre alergie a infekčné choroby, alebo Francis Collins, riaditeľ Národného inštitútu pre zdravie.

Z uniknutej komunikácie vyplýva, že poprední americkí a britskí vedci považovali za pravdepodobné, že vírus unikol z čínskeho laboratória vo Wuhane, no v oficiálnej komunikácii túto možnosť nielen zatajili, ale priamo popreli. V mailoch sa napríklad uvádza, že ´pravdepodobné vysvetlenie´ je založené na vzniku vírusu v ľudskom tkanive v laboratórnom prostredí. Vo svojej komunikácii dávajú tejto pravdepodobnosti 50 až 60 percent. Niektorí si dokonca nevedeli vôbec predstaviť, ako by štiepiace miesto proteínu furín, ktoré dáva vírusu jeho virulentnosť, vôbec vzniklo prirodzene. Z mailovej komunikácie je zrejmé, že inklinovali k teórii, že časť genómu vírusu bola upravená v laboratóriu.´

Ako píšem v mojej práve vydanej knihe „Laboratórium – zdravie pod mikroskopom“: „Podrobnosti k tomuto fatálnemu úniku umelo skonštruovaného vírusu vysvetlil Glenn Beck, ktorý po pôvode covidu spolu s inými pátral, na rešpektovanej televíznej stanici Fox News. Podľa neho nielenže došlo k úniku covidu z laboratória vo Wuhane, ale americká vláda cez NIH (The National Institutes of Health) a nechvalne známeho Dr. Fauciho (ktorý bol za všetkými následnými ´opatreniami´ proti pandémii), financovala tento výskum. A bola si vedomá možného rizika, preto podpísala tajnú dohodu v rozsahu 158 strán s firmou Moderna na vývin mRNA vakcíny?! Riaditeľ NIH Francis Collins po prepuknutí pandémie existenciu takto americkou vládou financovaného výskumu verejne potvrdil v máji 2020! Pripomeňme, že v Európe bola v polovici roku 2021 stiahnutá pre masívne prípady vedľajších účinkov. Naši plagiátori jej nakúpili dva milióny dávok a teraz ich rozdávajú po svete, ako ´charitu´. Celý obrovský podvod bol odhalený na web-stránke faucilied.com (t.j. Fauci-klame), ktorú sa americkým autoritám, zodpovedným za tento globálny podvod, podarilo zrušiť. Ale vďaka Glennovi Beckovi už vieme, že o tomto výskume s koronavírusom referoval Dr. Ralph Baric už v novembri 2015. Súbežne s tým vznikla spomínaná dohoda s Modernou.

Koncom roku 2018 sa ten istý Dr. Baric, ale už s Dr. Zhenglim (z wuhanského laboratória) a Dr. Petrom Daczakom (z EcoHealth) obracajú na DARPA s návrhom na pokračovanie výskumu… Táto vládna agentúra hranie sa s koronavírusom označila za nebezpečné a odmietla ho financovať. Baric a spol. totiž kombinovali ochorenie SARS, ktoré je na človeka neprenosné, s vysokoinfekčným koronavírusom a vyšiel im z toho  SARS-CoV-2 zmutovaný na Covid-19. A ten zasiahol celý svet s viac ako 355 miliónmi infikovaných a viac ako 5,62 miliónmi obetí!

…Od tej doby sa zametajú stopy po pôvodcoch, ktorí sa toľko hrali s nebezpečným vírusom, až im ušiel. Tak vznikla aj falošná stopa o údajnom prenose vírusu z netopiera.

Podľa Becka už v októbri 2019 sa objavili prví covid-pacienti v desiatich nemocniciach vo Wuhane, meste s 11 miliónmi obyvateľov. V americkom Kongrese po ďalších detailoch pátra Randal „Rand“ Paul, americký lekár a republikánsky senátor za štát Kentucky. Ale žltá tlač všade po svete, a u nás zvlášť, je ticho…“

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 204

Celkové hodnotenie: 23.54

Priemerná čítanosť: 2778

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Strany môžu na kampaň pre voľby do Európskeho parlamentu (EP) minúť najviac tri milióny eur vrátane dane z…

    SHMÚ varuje pred vetrom na západnom Slovensku a na horách

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván)   Na západe Slovenska a v niektorých severných okresoch upozorňujú meteorológovia v piatok na silný vietor. Výstraha platí aj…

    Obchod s Ukrajinou by mohol zničiť jej ambície stať sa členom EÚ

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foreign Policy / Foto:X @Policja_KSP )   Obnovenie colných úľav pre ukrajinské poľnohospodárske podniky by podľa Foreign Policy mohlo zneistiť niektoré…

    V Košiciach sa opäť uskutoční tradičný Ekumenický pašiový sprievod

    0icon

    Košice 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Veronika Mihaliková)   Ekumenické spoločenstvo cirkví a náboženských spoločností (ESCNS) v Košiciach aj na tohtoročný Veľký piatok pripravuje Ekumenický pašiový sprievod.…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Členstvo v NATO je aj po rokoch základným pilierom našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Členstvo v Severoatlantickej aliancii (NATO) je pre Slovensko aj po rokoch základným pilierom bezpečnosti. Strana SaS…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Výročie vstupu do Aliancie pripomína vlajka pred Prezidentským palácom

    0icon

    Dvadsiate výročie vstupu Slovenskej republiky do Severoatlantickej aliancie pripomína vlajka NATO, ktorú v piatok vztýčili pred Prezidentským palácom. Slovenská republika sa oficiálne stala členom Aliancie…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA