Zapredanci SR Korčok a Naď urobili vo Washingtone zo Slovenska krajinu prvého úderu !!!

Najprv si v skratke predstavíme vojenského štváča Stoltenberga…

Jens Stoltenberg – príklad politika, ktorý sa vzdal cti človeka…za kariéru a peniaze…

Jens Stoltenberg už ako mladý človek mal výborne naštartovanú a vydláždenú cestu vo vysokej politike. Jeho otec bol  svojho času ministrom obrany a ministrom zahraničných vecí. Bol tiež nórskym veľvyslancom v Belehrade v 60-tych rokoch. Matka bola genetička a pôsobila tiež vo vyšších štátnych pozíciách. Ako tínedžer sa Jens zúčastnil protestov proti vojne vo Vietname pred ambasádou USA v Osle.

Svoju kariéru začal ako novinár a neskôr v roku 1990 mal pravidelné kontakty so sovietskym diplomatom. Tieto kontakty prerušil po tom, čo ho nórska bezpečnostná služba upozornila, že sa stýka s agentom KGB. Stoltenbergovo krycie meno v rámci KGB bolo „Steklov“. Z tohto obdobia si Stoltenberg nesie zo sebou stálu psychickú traumu. CIA mala vo svojom hľadáčiku otca Jensa Stoltenberga už v 80-tych rokoch. Neskôr venovala špeciálnu pozornosť aj Jensovi. Predstavitelia CIA viackrát kontaktovali Jensa Stoltenberga a za jeho „loajalitu“ voči CIA mu sľúbila kariérny rast.

Stoltenberg vďaka tatkovi a CIA začal sľubnú kariéru v štátnej správe Nórska. Už v roku  1993 sa stal ministrom priemyslu a neskôr ministrom financií. V roku 2000 už bol premiérom a od roku 2005 do roku 2013 pôsobil v tejto funkcii znova. Jeho kariéra bola poznamenaná útekom z miesta automobilovej nehody, ktorú spôsobil pod vplyvom alkoholu a užívaním kanabisu.

Kým bol Stoltenberg premiérom, výdavky Nórska na obranu neustále rástli, v dôsledku čoho je dnes Nórsko jedným zo spojencov NATO s najvyššími výdavkami na obranu na obyvateľa. Za tieto aktivity v neprospech občanov Nórska bol Stoltenberg „odmenený“ postom generálneho tajomníka NATO od roku 2014.

Prerod Stoltenberga na politika zrádzajúceho nórske záujmy, ale i ľudské hodnoty začal teda po tom ako odišiel z postu premiéra. Post generálneho tajomníka NATO  (GT)  získal na odporúčanie Dána Rassmusena, ktorý v tejto funkcii pôsobil pred Stoltenbergom.

Mimochodom Rassmusen po odchode z funkcie si založil „firmu“ Rassmusen Global, čo je „firma“ s americkým kapitálom na presadzovanie amerických globálnych vojenských záujmov vo svete. Údajná „firma“ Rassmusen Global má okrem iného za cieľ vytypovať v tzv. záujmových štátoch vplyvné osoby, ktoré majú vplývať na politiku vlastných štátov pre americké vojenské záujmy. V podstate ide o špionážnu sofistikovanú organizáciu, ktorá ohrozuje svojou činnosťou národné štáty a celosvetový mier.

O charaktere Stolteberga svedčí aj skutočnosť, že je obdivovateľom tureckého prezidenta a diktátora Erdogana. Turecko je členom NATO, okupuje nezákonne časť Cypru, roky vraždí Kurdov, dopustilo sa nezákonnej invázie do Sýrie a uvoľnilo hranice pre nelegálny vstup migrantov do Európy. Stolteberg si nevšíma ani dlhoročné spory medzi Tureckom a Gréckom v oblasti Egejského mora, ktoré boli niekoľkokrát v histórii vo vážnej vojenskej kríze.

Stoltenberg si oslovil slovník vojenského štváča a diktátora. Vo vzťahu k Rusku jedná z pozície sily bez známok slušnosti. Presne tak, ako sa vyžaduje od hlavného predstaviteľa zločineckého paktu NATO. Jeho politika je poľutovaniahodná a vopred odsúdená na neúspech. Zo svojej pozície vyvíja enormný tlak na členské štáty NATO, aby neustále zvyšovali svoje príspevky na činnosť NATO z rozpočtu. Viaceré krajiny ho podozrievajú, že je odmeňovaný  v percentách z Pentagonu vzhľadom k jeho prílišnej horlivosti.

Stoltenberg je členom skupiny Bilderberg, ktorá vznikla v roku 1954 formálne z iniciatívy tzv. „významných občanov“ Spojených štátov a Európy, ale v  skutočnosti ju vytvorila CIA a britská tajná služba MI6 na podporu NATO proti ZSSR a dnes proti Rusku.

Mandát na poste GT NATO uplynie Stoltenbergovi v septembri t.r. Tento medzinárodný zástupca moderného neofašizmu si už vybavuje miesto guvernéra nórskej centrálnej banky.

Verejnosť v Nórsku a politické špičky v Nórsku sa obávajú, že v prípade vymenovania Stoltenberga do funkcie guvernéra nórskej centrálnej banky, Nórsko stratí finančnú nezávislosť v rozhodovaní o verejných financiách. Mnohí si totiž pamätajú jeho zlyhanie, keď v roku 2011 dostal ocenenie od Nadácie OSN (ovládanej americkými miliardármi). Následne Stolteberg priklepol tej istej nadácii 150 miliónov nórskych korún z rozpočtu ako „zahraničnú pomoc“. Za to si vyslúžil na domácej scéne kritiku lebo uvedené ocenenie si „de facto“ kúpil za peniaze daňových poplatníkov.

V apríli  roku 2021 sa Stoltenberg ešte pričinil o to, aby Nórsko s USA podpísalo vojenskú okupačnú dohodu podobnú ako sa v týchto chvíľach pripravuje na Slovensku.

Stoltenberg v odpovedi Rusku zdôraznil skutočnosť, že prezident Biden oznámil aktiváciu prvej tranže 8 500 amerických vojakov do služby v rámci síl rýchleho nasadenia NATO so 40 000 vojakmi, bojaschopných a rýchlo nasaditeľných úderných síl!!! Čiže ide o urýchlenú okupáciu Slovenska a zneužitie jeho územia pre prípravu na vojnu proti Ukrajine. Preto bola zradcovská dohoda urýchlene podpísaná!!!

PS: USA za posledných 8 rokov dodali na Ukrajinu v rámci tzv. bezpečnostnej pomoci, (v preklade prípravy na vojnu v Európe), zbrane za skoro 3 miliardy dolárov!!! Jasný dôkaz toho, že americkí neofašisti chcú n Ukrajine rozpútať vojnu!!!

 

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.14

Priemerná čítanosť: 2416

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pacientom, ktorí prišli o čeľusť aj zuby, v nemocnici nahradia oboje

    0icon

    Banská Bystrica 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica)   Odborníci z Kliniky maxilofaciálnej chirurgie Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici vedia pacientom,…

    Poslanci v závere dňa pokračovali v diskusii k zákonu o neziskovkách

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili 6. rokovací deň 12. schôdze diskusiou k návrhu novely zákona o neziskových…

    Minister pôdohospodárstva Takáč privítal novelu zákona o ochrane prírody

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Novela zákona o ochrane prírody a krajiny uľahčuje poľnohospodárom, ovocinárom a vinohradníkom prácu a odbúrava byrokratickú…

    Štyri zdravotnícke organizácie by mohli dostávať príspevky v splátkach

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Štyrom zdravotníckym organizáciám by po novom mohli zdravotné poisťovne vyplácať príspevky v štvrťročných splátkach, nie v…

    Prezidentka odovzdala plavárni v Starej Ľubovni Prezidentskú zelenú pečať

    0icon

    Stará Ľubovňa/Zborov 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý, Facebook/Ľuboš Tomko)   Prezidentskú zelenú pečať odovzdala v stredu počas návštevy mesta prezidentka SR Zuzana Čaputová Mestskej plavárni…

    Nadal o štarte na Roland Garros: "Ak to vyjde, budem rád"

    0icon

    Madrid 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Manu Fernandez)   Rafael Nadal bude štartovať na grandslamovom turnaji Roland Garros iba vtedy, ak sa bude cítiť konkurencieschopný. Španielsky tenista…

    Radačovský šokoval v Európskom parlamente. Spod saka vypustil bielu holubicu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Europoslanec za stranu Slovenský Patriot Miroslav Radačovský prekvapil svojich kolegov a vypustil holubicu ako znak, že Európa potrebuje mier…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Silné slová Olivie Maurelovej. Prečítať by si to mali nielen rodičia

    0icon

    Rím 24. apríla 2024 (HSP/TK KBS/VaticanNews/Foto:X/Olivia Maurel)   Medzi účastníkmi nedávnej rímskej konferencie o náhradnom materstve bola aj Francúzka Olivia Maurelová, ktorá sa sama narodila…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA