Austrálsky pokus o “total Control”

Akoby svet zošalel. Pritom ide „len“ o podozrivú súhru niektorých (a takmer všetkých západných) vlád na obludnom covidovom experimente na vlastných občanoch. V tradične progresívnom Švédsku a Škandinávii vôbec neregistrujeme nátlakové extrémy v pandemických opatreniach – preto si z nich ani naša vláda neberie príklad. Proste ich ignorujú.

Najobludnejšie nátlakové akcie spustili niektoré západné vlády spojenej Európy a potom Austrálie a Nového Zélandu. Na povinné očkovanie brutálne tlačí francúzsky prezident Macron. Talianska vláda ho už odsúhlasila pre všetkých občanov nad 50 rokov. Rakúšania to skúšajú zaviesť tiež. Ale to všetko predčí až očkovací fašizmus vlád u tzv. protinožcov.

Kto by uveril, že je možné pod zámienkou covid-pandémie nielen obmedziť príchod do krajiny, ale dokonca zakázať aj opustiť túto krajinu?! To už je na úrovni boľševických metód. Je to tiež návrat do čias, keď bol tento kontinent jednou obrovskou trestaneckou kolóniou. A predsa sa k tomu austrálska vláda uchýlila!

Tieto metódy sa stali svetoznámymi, keď svetový tenista Djokovič priletel v prvých dňoch januára 2022 do Melbourne na klasický tzv. grandslamový turnaj. Organizátori mu udelili výnimku z očkovania zo zdravotných dôvodov. Ale na letisku sa dočkal šokujúceho „privítania“. Pasoví úradníci mu zrušili už udelené víza, držali ho v izolovanej miestnosti, na tri hodiny mu zobrali mobil (?!!), takže sa nemohol s nikým skontaktovať a dať vedieť, čo s ním stvárajú, a nakoniec (to je už naozaj neuveriteľné) skončil zatvorený v útulku pre utečencov?!! Pritom jeho ženská kolegyňa Benčičová napriek zaočkovaniu (?!) prekonala ťažký priebeh covid-u a chystá sa na ten istý turnaj Australian Open, kde jej Morrisonova vláda žiadne problémy nerobí! Ale vrchol absurdity zažila česká tenistka Renata Voráčová. Bývalá semifinalistka Wimbledonu vo štvorhre dodatočne prišla o vízum, ktoré pôvodne dostala po získaní výnimky z očkovania, pretože Covid-19 pred Vianocami prekonala. Aj keby chcela, pred prvým grandslamovým turnajom roka už očkovanie jednoducho nestihla. Organizátori jej to logicky uznali a ako povedala novinárom (sportky.zoznam.sk): „Dokumenty mi starostlivo prezerali všade, ale nerobili z toho nejaké haló. Federálni úradníci ma pustili hneď. Zdržala som sa pri kontrole úradníkov štátu Victoria, ktorí moje papiere kamsi posielali. Ale potom mi vstup do krajiny bez problémov potvrdili.“ Víťazka jedenástich deblových turnajov WTA teda legálne vstúpila do krajiny a dokonca odohrala jeden zápas v rámci prípravného turnaja. A po týždni pobytu ju nečakane prepadli policajti v hoteli a ako zločinca odvliekli na niekoľkohodinový výsluch (?!!), ktorý trval až do noci!!! Oznámili jej, že jej platné víza sú už zase neplatné a zavreli do rovnakého azylového domu, ako Djokoviča. Na rozdiel od neho však nemá na právnikov a teda ani šancu sa obhájiť. Tento absurdný cirkus je evidentne politickým rozhodnutím, ktoré s logikou a racionálnou ochranou proti pandémii nemá nič spoločné. Podtrhuje to fakt, že ju strážia policajti nielen na chodbe pred dverami jej azylovej izby, ale aj pod oknami. Čo môže byť absurdnejšie? Víťazka juniorskej štvorhry na Roland Garros 2001 drží palce Djokovičovi, ale sama súboj s miestnou politickou zlobou vzdala (sportky.zoznam.sk): „Sme športovci, prišli sme hrať tenis a neriešime tunajšie zákulisné spory. Prečítali sme si pravidlá, splnili sme podmienky, po zdĺhavom procese sme dostali výnimku. A tak nevidím dôvod, prečo by sme mali sedieť zatvorení v hoteli…“ Po zrelej úvahe krajinu „Polnočného kráľovstva“ opustila. Ako obeť miestneho Psychopatoviča a Naď-oviča..

Jedno z vysvetlení takéhoto brutálneho zaobchádzania so svetoznámym tenistom a jeho kolegyňou priniesol šéfredaktor internetového portálu aeronet.cz a prebral podobný portál InfoVojna: „To je ale obrovský škandál, neuveriteľná blamáž Austrálskej tenisovej federácie, ktorá výnimku udelila, ale zjavne nepozná ani imigračné zákony Austrálie. A teraz pozor. Naozaj si myslíte, že toto austrálska vláda a ani tenisová federácia nevedeli? Ale kdeže, vedeli to veľmi dobre. Dopredu ale mali prichystaný plán, ako Novaka Djokoviča zneužijú pre vlastnú agendu… keby neboli médiá plné kauzy s Novakom Djokovičom, všetky médiá v Austrálii by riešili iba jednu jedinú vec, a to vyhlásenie lockdownu v Severnom teritóriu výhradne pre neočkované osoby, ktoré od tejto chvíle nesmú opustiť svoje byty a nesmú chodiť do práce. Šéf rady ministrov Michael Gunner to oznámil… len s tromi výnimkami, pre cestu na nákup potravín a liekov, pre cestu na očkovanie a pre cestu kvôli starostlivosti o osobu, ktorá sa o seba nedokáže postarať sama. Doteraz mali neočkovaní právo na hodinovú vychádzku z domu za deň, podobne ako vo väzniciach s najvyššou ostrahou sú väzni zo samotiek vyvádzaní z cely na jednu hodinu… výnimka nebola udelená ani pre študentov a pre cesty na stredné a vysoké školy, pretože lockdown sa týka všetkých neočkovaných osôb vo veku od 16 rokov. A tento lockdown bol dnes vyhlásený na základe úplne neuveriteľnej zámienky… len 256 potvrdených pozitívnych testov v celom teritóriu (pozn. ktorého počet obyvateľov je 246 500!!! Je to teda len 0,001 % celej populácie)?! A nejedná sa o 256 ľudí na JIS alebo v kritickom stave, iba im vyšiel pozitívny test. A dokonca ani nebolo uvedené, či ide o neočkované osoby… alebo sú to osoby očkované. Tieto informácie zásadne austrálske úrady neoznamujú. Tento lockdown je pilotným testom v Austrálii a čaká sa na reakciu verejnosti na túto… de facto ekonomickú popravu. Bez práce ľudia prídu o bývanie. A pretože na ulici ich nenechajú kvôli covid-u, skončia v zberných koncentračných táboroch. Áno, najprv teda ľudí pripravia o príjem, o zamestnanie, aby nemali na platenie nájmov. To povedie k dvom možnostiam. Časť odmietačov to donúti sa očkovať, než aby prišli o prácu a o strechu nad hlavou. Avšak druhá časť odmietačov sa nepodvolí, a to z dôvodu, že podnikajú z domu, že majú pasívne zdroje príjmu atď. A len malá časť odmietačov sa nechá radšej vyhodiť z bytu kvôli neplatičstvu, než aby sa nechali naočkovať. A práve týchto ľudí bez domova potom režim na ulici zoberie a umiestni do zberných koncentračných táborov, ktoré sú práve budované po celej Austrálii. Zámienka 256 pozitívnych testov na zavedenie teroru zákazu vychádzania a zákazu chodenia do práce pre neočkovaných je jasným procesom Total Control.“

Kniha s týmto titulom vyšla aj u nás minulý rok v pozoruhodne dobre informovanom a invenčnom kežmarskom vydavateľstve Torden. Avizovaná slovami: „Veľký reset globalizmu… sa zaoberá tou najdôležitejšou témou našej doby. Procesom nasúvania Total Control do našich životov pod rúškom covidovej totality, ktorá sa zaštiťuje nebývalou starostlivosťou o údajnú ochranu nášho zdravia pred zlým vírusom.“

A nezabúdajme, že minister obrany a arogancie Naď-ovič už aj na Slovensku plánuje takéto koncentráky pre neočkovaných. Zatiaľ len v technickej štúdii, ktorá sa prezradila, ale táto selfie-vláda plagiátorov sa v snahe o vlastnú politickú záchranu (a aj zodpovedanie sa za svoju zločinné úradovanie) sa nezastaví pred ničím. Veď sa už poistili tým, že nepripustia nezaočkovaných k voľbám?!!

Šéfredaktor internetového portálu aeronet.cz pokračuje: „A do tejto strašnej krajiny nacistického teroru pricestuje jeden z hlavných symbolov antivaxového hnutia vo svete športu, Novak Djokovič. Úprimne povedané, austrálska nacistická vláda si nemohla priať nič lepšie, pretože kým bude Novak zatvorený v tom hnusnom a špinavom hoteli v Melbourne, tak dovtedy médiá budú písať len o tenistovi. Novaka Djokoviča po zrušení víza zavreli do hotela pre neočkovaných utečencov so zaletovanými oknami, ktoré sa nedajú otvoriť, bez funkčnej klimatizácie, čo funguje ako forma mučenia všetkých ubytovaných na to, aby sa nechali naočkovať, pretože v tej horúčave a vlhkosti sa nedá spať. V hoteli dostávajú ubytovaní otrasné jedlo, kde sú aj červy, pretože správa budovy vypína pri večierke po 22. hodine večer elektrinu. Tým sa zastaví klimatizácia a všetko na elektrinu. Ako vo väznici. A chladničky sa tým pádom tiež vypnú. A nielen chladničky na izbách, ale aj personálu, ktorý pripravuje internovaným osobám jedlo. Toto desivé svedectvo priniesol britský Daily Mail. Kým nebude Djokovič z Austrálie doma, tak dovtedy sa budú všetky médiá venovať iba srbskému tenistovi a austrálska vláda bude mať v Severnom teritóriu pokoj na svoje zámery… Zatiaľ si austrálska diktatúra nedovolí ľudí zavrieť úplne… ale to je iba otázka času. Akonáhle prejde zákaz vychádzania a ciest do práce a verejnosť sa neozve, nevzbúri, pokiaľ tento test prejde v kľude, potom vládnuci politici pristúpia aj k tomu, že ľuďom zakážu chodiť von aj pre nákup potravín a liekov, takže im zostane iba možnosť online objednávok a donášok. V tom okamihu sa už bude jednať o regulárne domáce väzenie…“

Zámerné ponižovanie Djokoviča a vyštvanie českej tenistky z krajiny bolo jednoznačne zámerným politickým rozhodnutím. Súd v Melbourne pre to dnes nenašiel žiadne ospravedlnenie a izoláciu Djokoviča zrušil. Tak ako to predvídal šéfredaktor internetového portálu aeronet.cz, aféra splnila svoj krycí účel. Austrália tak momentálne vedie v súťaži očkovacích obludností. A kým tu u nás bude vládnuť selfie-vláda plagiátorov, hrozí, že ich predčíme.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 208

Celkové hodnotenie: 23.62

Priemerná čítanosť: 2788

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    V Mníchove predstavili dresy Slovákov na šampionát v Nemecku

    0icon

    V Mníchove predstavili dresy slovenského národného tímu, v ktorých odohrá zápasy na ME 2024 v Nemecku. Slovenskú výpravu na oficiálnej prezentácii zastupoval v úlohe ambasádora…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Bývalý prezident Arsenalu Chips Keswick zomrel vo veku 84 rokov

    0icon

    Bývalý prezident futbalového Arsenalu Sir Chips Keswick zomrel vo veku 84 rokov. Na čele londýnskeho klubu bol v rokoch 2013-2020. V správnej rade Arsenalu pôsobil…

    Na D2 za tunelom Sitina smerom na Most Lanfranconi sa zrazili dve autá

    0icon

    Na bratislavskej diaľnici D2 za tunelom Sitina smerom na Most Lanfranconi do Petržalky sa v ľavom jazdnom pruhu zrazili dve autá, tvoria sa tam kolóny.…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Envirorezort si pripomína Deň Zeme

    0icon

    V pondelok 22. apríla si svet pripomenie Deň Zeme, ktorého cieľom je zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch, ako sú zmena klímy, znečistenie, ochrana prírody a…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA