Na Slovensku máme vládu segregačných covidových hoaxerov!!! …

Pozrime sa v krátkosti na to čo sa deje v niektorých covidových krajinách.
Rekordná úmrtnosť na Gibraltári:

Gibraltár (34 000 obyvateľov) začal s očkovaním v decembri 2020, keď zdravotnícka agentúra napočítala len 1040 potvrdených prípadov. Po dosiahnutí 115% pokrytia očkovanosti populácie (očkovanie bolo rozšírené na mnohých španielskych návštevníkov), sa počet nových infekcií zvýšil päťnásobne (na 5314) a počet úmrtí sa zvýšil 19-násobne.

Ale tí, ktorí sú zodpovední za očkovanie, popierajú akúkoľvek príčinnú súvislosť bez toho, aby navrhli akúkoľvek inú pravdepodobnú etiológiu. A po niekoľkých mesiacoch pokoja sa epidémia obnovila, čo potvrdilo, že ani 115% zaočkovanosť pred chorobou nechráni. Vakcíny nie sú dostatočne účinné.

Na Islande už ľudia neveria v stádovú imunitu

V tejto malej krajine s 360 000 obyvateľmi je viac ako 80 % zaočkovaných ľudí a 75 % má kompletný očkovací cyklus. Ale od mája 2021 sa počet nových denných infekcií zvýšil z približne 10 na približne 160 k začiatku novembra 2021. Táto náhla recidíva presvedčila hlavného epidemiológa o nemožnosti získať kolektívnu imunitu očkovaním. “Je to mýtus, ” vyhlásil verejne. (Mikas by to v živote neurobil. A všetci vieme prečo…)

V Belgicku je cca 11 a pol milióna obyvateľov a takmer 75 % populácie je zaočkovaných. 65 % populácie má kompletný očkovací cyklus. Od konca júna 2021 však počet nových denných infekcií stúpol z 500 na takmer cca 10 000 k začiatku novembra. A celkovo majú viac ako 26 000 úmrtí…Prečo asi?

Singapur sa vzdáva nádeje na „nulový Covid“ prostredníctvom vakcín

Táto malá krajina s viac ako 5 a pol milióna obyvateľmi je tiež vysoko zaočkovaná a takmer 80 % populácie dostalo aspoň jednu dávku. Od konca augusta 2021 však musí čeliť exponenciálnemu obnoveniu epidémie s počtom prípadov z približne tristo v polovici augusta na skoro 26 000 koncom októbra!!!

Došlo k nekontrolovateľnej recidíve choroby!!!

Veľká Británia je európskym šampiónom v očkovaní Astra Zeneca, pričom viac ako 70 % populácie bolo zaočkovaných prvýkrát a 59 % má kompletnú očkovaciu sadu. Táto vysoká miera „zaočkovanosti“ nezabránila explózii prípadov na začiatku leta, pričom v polovici júna 2021 mali týždenne asi 60 000 nových prípadov a v polovici októbra 2021 už týždenne viac ako 330 000 nových prípadov.

Andrew Pollard, zástupca Oxford Vaccine Group, tvárou v tvár tomuto výraznému obnoveniu epidémie napriek očkovaniu, pred parlamentom uznal: „ kolektívna imunita prostredníctvom očkovania je mýtus “.

A dodáva: Subvariant, (Delty) označený v Británii ako AY.4.2, rastie a predstavuje asi 6 % všetkých vygenerovaných sekvencií.

Toto obnovenie infekcií bolo sprevádzané obnovením hospitalizácií, ťažkých prípadov a úmrtí. Podľa oficiálnej správy z augusta t.r. boli úmrtia častejšie medzi plne zaočkovanými pacientmi ako medzi neočkovanými pacientmi, čím sa kruto poprela ochranná funkcia tzv. vakcíny.

Izrael, naočkovaný Pfizerom, v minulosti uvádzaný ako vzor účinnosti, si teraz tvrdo pripomína krutú realitu zlyhania vakcíny.

V tejto cca 9 miliónovej krajine je 70 % populácie zaočkovaných a takmer 90 % rizikových osôb má kompletný očkovací cyklus. Epidémia sa však od konca júna odrazila silnejšie ako kedykoľvek predtým. Kým začiatkom júna 2021 mali týždenne okolo 90 nových prípadov ku koncu augusta 2021 bolo zaznamenaných viac ako 66 000 nových prípadov týždenne.

Miesto toho aby si izraelská vláda uznala svoje chyby, naďalej popiera toto zjavné zlyhanie a naďalej navrhuje ako riešenie len očkovanie. Koľko úmrtí bude potrebných, kým sa spamätá? Alebo sa nespamätá z dôvodu, že farmafirmy riadia ich súkmeňovci?

Kde sa teda stala chyba? S vysokou pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou došlo k mutáciám rôznych variantov (v súčasnosti tu máme Deltu a Gamu) na novú formu vírusu vplyvom „sebaobrany“ života vírusu v ľudskom organizme. Nový vírus žiaľ porazil očkovaciu experimentálnu látku hrdo nazývanou vakcína.

V Číne covid prakticky neexistuje, týždenne tam bolo začiatkom novembra 2021 len okolo 600 potvrdených prípadov. Od januára 2020 do novembra 2021 mali potvrdených len 126 710 prípadov. Úmrtí má cca 5 700 čo je 2x menej ako má Slovensko!!!

V Grónsku covid prakticky neexistuje, doteraz mali len niečo viac ako 800 prípadov bez smrteľných následkov. Je tam však utajovaná dôležitá americká vojenská základňa, čo môže byť dôvod zvýšenej ochrany grónskej populácie.

Na mape WHO „žiari“ aj kontinent Afrika, kde sú počty prípadov aj úmrtí vzhľadom k ostatku tzv. rozvinutej západnej demokracie zanedbateľné…Jednoducho je tam teplo a teplo vírus zabíja. Aj na Slovensku sme boli celí „zelení“ v letných mesiacoch. Nebola to zásluha vlády, ale vplyv teplého počasia.

Skutoční odborníci z Front Line COVID-19 Critical Care Alliance hovoria:

MATH+ Protokol o nemocničnom ošetrení pre COVID-19 je určený pre hospitalizovaných pacientov, ktorých liečba sa má začať čo najskôr po tom, ako sa u nich vyskytnú dýchacie ťažkosti a je potrebné doplniť kyslík. Tri základné patofyziologické procesy, ktoré boli identifikované, sú ťažká hypoxémia, hyperzápal a hyperkoagulabilita. Tento protokol kombinovanej liečby je navrhnutý tak, aby pôsobil proti týmto procesom buď použitím jednotlivých látok, alebo synergickým pôsobením.

Dve hlavné terapie, ktoré môžu zvrátiť alebo zmierniť extrémny zápal spôsobujúci ARDS, sú kombinácia kortikosteroidu. Metylprednizolón a antioxidant Akyselina skorbová, ktorá sa podáva intravenózne a vo vysokých dávkach. Oba tieto lieky majú viacnásobné synergické fyziologické účinky a vo viacerých randomizovaných kontrolovaných štúdiách sa preukázalo, že zlepšujú prežitie pri ARDS, najmä ak sa podávajú na začiatku choroby. Thiamín sa podáva na optimalizáciu využitia bunkového kyslíka a spotreby energie, na ochranu srdca, mozgu a imunitného systému. Vzhľadom na početné klinické a vedecké výskumy, ktoré preukázali konzistentnú, reprodukovateľnú a nadmernú hladinu hyperkoagulácie, najmä u ťažko chorých, antikoagulancium Heparin sa používa na prevenciu a pomoc pri rozpúšťaní krvných zrazenín, ktoré sa objavujú s veľmi vysokou frekvenciou.

Na Slovensku je okolo MATH + ohlušujúce ticho…Prečo?

Pozrime sa, čo je oficiálne udávané o Slovensku:

K 4. novembru bolo za mesiac do nemocníc prijatých očkovaných 950 pacientov oproti 3750 neočkovaných…čo je cca 25% ? Takéto čísla nehrajú do karát vláde covidovej segregácie…Čo keby tak napísali analýzu stavu oproti štatistickému zbieraniu dát? Zaujímavé je, že novšie tabuľky tieto údaje už neobsahujú. Žeby niečo napísali čo tam nemalo byť?

K 2.11.2021bola denná incidencia na Slovensku viac ako 500 na 100 000 obyvateľov. Oproti Poľsku, ktoré má cca incidenciu 120/100 000 je slovenský výsledok prejav neschopnosti a bezradnosti celej vlády alebo zavádzania pri vyhodnocovaní štatistických dát.

Na uvedenej stránke chýba menný zoznam konzília odborníkov MZ SR. Sú utajení alebo iba alibisticky chránení proti znášaniu rizika zo zodpovednosti? Alebo to nie sú odborníci, ale politikmi dosadení lekári, ktorí majú donútiť ľudí k očkovaniu?

Konečne, zrejme pod tlakom zdravotnej núdze sa na stránkach objavila možnosť liečby protilátkami (monoclonal antibody – MAB) proti „spike“ bielkovine vírusu SARS-CoV-2 na zmiernenie následkov nakazených ľudí. Niektorí politici sa nechali počuť, že je lepšie očkovanie ako táto liečba lebo očkovacie látky sú viacnásobne lacnejšie. Týchto politikov možno charakterizovať ako nevzdelancov pretože súčasný stav je iba následok ich neschopnosti prijímať efektívne opatrenia proti covidu. Okrem toho hovoriť o úspore financií v tejto fáze je hyenizmus, keďže vláda evidentne premrhala neefektívne milióny eur bez výsledku.

Vláda slovenských vládnych hoaxerov Vám bude tvrdiť, že očkovanie je sloboda, výhra a ešte neviem čo, ale pritom to vyzerá tak, že očkovanie je cesta do pekla. Aspoň čo sa týka Pfizeru-Biontech, Moderny a iných západných očkovacích otravných látok.

Hoaxerská vláda SR s hoaxerskými odborníkmi nevedia pochopiť, že očkovaním sa vírus stáva odolnejším. Ak sa nespamätáme čochvíľa nám nebudú stačiť písmená gréckej abecedy určené na označovanie variant vírusu podľa kritérií WHO.

Efektívnu liečbu na zmiernenie pandémie nie je schopná táto vláda národného ohrozenia a národného zdierania verejnosti ponúknuť. Nie že by o tom nevedela. Robí tak zámerne…!!!

Blíži sa 17. november, deň boja za slobodu a demokraciu. Súčasná vláda sa bojí ľudí na námestiach, a preto nebude váhať načasovať lockdown alebo vyhlásenie núdzového stavu pred 17. novembrom!!!

Preto je čas podľa článku 32 Ústavy SR povinnosťou občanov postaviť sa na odpor tejto vláde. Bez ohľadu na totalitné opatrenia vlády. Reči už nepomôžu. Slobodu si musíme opäť vybojovať…

Viac na:

https://nouveau-monde.ca/bilan-sanitaire-au-25-9-21-dans-les-pays-champions-de-la-vaccination-anticovid/

https://korona.gov.sk/wp-content/uploads/2021/11/tk_epidemiologicka-situacia_211105.pdf

https://covid19criticalcare.com/sk/covid-19-protokolov/matematika-plus-protokol/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 376

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2420

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci ukončili utorkové rokovanie diskusiou k neziskovým organizáciám

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere 5. rokovacieho dňa 12. schôdze venovali návrhu novely o neziskových organizáciách, poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Predložila ho…

    Útok na slovenského umelca kvôli politike - Majk Spirit reaguje

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:Facebook Matúš Šutaj Eštok)   Michal Dušička je jeden z najznámejších slovenských raperov, poznáte ho však skôr pod…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    Lipšicovci dostali jasnú odozvu od krajských prokurátorov

    0icon

    Krajskí prokurátori s nevôľou vnímajú spôsob verejnej kritiky procesov po zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zo strany bývalých prokurátorov tohto úradu. V spoločnom vyhlásení ôsmich…

    Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/Corgoň)   Potom, čo si slovenský športovec Attila Végh "dovolil" pred druhým kolom prezidentských volieb podporiť Petra Pellegriniho, viaceré spoločnosti sa…

    Prezidentka: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

    0icon

    Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné. Povedala to dosluhujúca prezidentka SR Zuzana Čaputová v súvislosti s jej úradovaním z Košíc. Tento týždeň úraduje z…

    Doživotný Office 2021 Pro je len 35,25 €! Doprajte svojmu počítaču zaslúžený upgrade!

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (PR článok/Foto:GoDeal24)   Stále si myslíte, že bude ťažké zakúpiť skutočné a celoživotné balíky na zvýšenie produktivity s veľmi malými nákladmi?…

    Prieskum: Kto by vo voľbách do EP uspel najviac?

    0icon

    Ak by sa voľby do Európskeho parlamentu (EP) konali v prvej polovici apríla, najviac hlasov (27,2 percenta) by získalo Progresívne Slovensko (PS). Nasledujú strany Smer-SD…

    Náhoda? ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

    0icon

    Praha 23. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Webové stránky Českej tlačovej kancelárie (ČTK) v utorok napadli hackeri. Vydali niekoľko falošných správ, pričom jedna…

    Šatan bude hovoriť aj s Kelemenom: "Nie je to úplne uzavreté"

    0icon

    Slovenských hokejistov čaká tento týždeň papierovo najkvalitnejší súper v rámci záverečného bloku prípravy pred MS. Proti Čechom sa predstavia aj so štvoricou Marek Hrivík, Peter…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA