ĽSNS s Marianom Kotlebom a JUDr.Štefan HARABIN potrebujú do ďalších mesiacov našu výraznú PODPORU! Majú totiž najbližšie k reálnemu dosiahnutiu zmien na Slovensku!

Slováci a národovci! Končí sa papučová revolúcia virtuálneho sveta z tepla vašich obývačiek! Treba prejsť k činom, doba k tomu dozrela! Treba využiť všetky zákonné prostriedky a možnosti ku tomu, aby bol navždy učinený koniec tejto éry politických mafiánov a nenažratých oligarchov, stojacich za nimi! Možno sa toto vyjadrenie nebude niektorým páčiť, ALE toto je REALITA!

Obrodenecké úsilie na Slovensku sa nedá dosiahnúť skokmi!  Národovci však musia pozdvihnúť a aj pozdvihujú svoje hlavy!

Preto krok za krokom je potrebné budovať na Slovensku také obrodenecké štruktúry, ktoré budú silno zakotvené nielen vo svojej ozdravnej ideológii, ale predovšetkým musia stáť pevne na Zemi.

Takéto snahy musia mať stálosť a musia byť zároveň ukotvené v pevnom základe ozdravných zmien, ktorého neoblomnosť bude zrozumiteľná pre každého prebudeného a prebúdzajúceho sa Slováka!

Prebúdza sa národ, ale prebudiť sa musí predovšetkým jednotlivec a to k pozitívnej zmene! Toto si však vyžaduje veľké úsilie od každého z nás. Zabudnime na časy, keď sme len nespokojne šomrali, pretože teraz je tu doba, v ktorej je možné tento otrocký život nás všetkých zmeniť od základu, pretože všetko musí byť nové!

Sú aj rôzne malé snahy na Slovensku, doslova „obrodenecké výkriky“, ktoré sú už len z pohľadu školácky vyzretej logiky dosť „prízemné“ a kontraproduktívne, vrhajúce zároveň špatné svetlo na skutočné obrodenecké snahy, hoci ich strojcovia to často nemyslia zle!

Naopak treba vyzdvihnúť úsilie napr. pána Tibor Eliot Rostasa, ktorého snahy sú pevne zakotvené vo vyššie zmienenom smere a majú zároveň snahu byť dlhodobou súčasťou ozdravného a obrodného procesu v spoločnosti.

Tieto snahy treba nielen sledovať, ale aj podporiť!

Pochopiteľne sú tu aj ďalší, ktorí budú v postupnosti času viac viditeľní a zároveň oslovovaní do širokej spolupráce národoveckých skupín na Slovensku. Ale jednoznačne treba v tomto časovom bode a v tomto stupni vývoja udalostí vypichnúť, že reálne NAJBLIŽŠIE k tomu, aby tieto ozdravné snahy dostali aj konkrétnu šancu pôsobenia cez politické mechanizmy štátu, je pán Marian Kotleba a jeho strana ĽSNS a pán JUDr. Štefan Harabin!

Kto toto nemôže dnes akceptovať, nech si ponechá svoj názor, ale nech sa zároveň zdrží akéhokoľvek zlomyseľného komentára! Zdravozmýšľajúcim Slovákom však neuniká doslova mravenčia snaha ĽSNS v posilňovaní národoveckého uvedomovania sa jednotlivcov, ktorí ešte nie sú rozhodnutí, akým smerom by sa mal ubrať ich doterajší dosť biedny život!

No a ak sa ku tomuto úsiliu pridá i úsilie odborníka na slovo vzatého vo svete vysokej politiky i práva, tak pán JUDr. Štefan Harabin je momentálne tou najlepšou voľbou do takej pozície, ktorá môže reprezentovať zmeny na Slovensku pred celým svetom!

Národovecká snaha, ochotná za svoje presvedčenie a ideu položiť i svoj život na jednej strane a odborne zdatná a ráciom vyzbrojená snaha do podoby doslova „politického buldozéra“ na strane druhej, môžu byť pevným základom a silou pre celkovú zmenu spoločenskej klímy na Slovensku!

Ďalšie dielčie národovecké snahy sa môžu a musia vyvíjať smerom, ktorý si vytýčili, pretože len tak sa dá obsiahnúť široký záber aktiivít a činností, ktoré sú s týmto procesom obnovy Slovenska spojené, ALE nesmú sa izolovať alebo nebodaj dištancovať od vyššie menovaných snáh, ktoré vo svojej činnosti stoja už vysoko v popredí celého tohoto obrodeneckého úsilia na Slovensku.

Beda takým národovcom, ktorí v zaslepenosti svojho ega budú ignorovať tento nezvratný fakt, pretože jedine v spojení všetkých našich síl je šanca a aj reálna možnosť, aby sme skutočne dosiahli zmenu spoločensko-politického systému do podoby slobodnej, zvrchovanej a v zdravom zmysle hrdej krajiny, ktorú bude tvoriť národ prebudených ľudí. Národ vedomý si svojho miesta na Zemi a zároveň aj oprostený od otroctva a závislosti deštruktívnych záujmou EU, USA a ďalších zvrhlíkov, parazitujúcich na tejto prekrásnej modrej planéte!

Preto nepremárnime túto dnešnú šancu spolupodieľať sa na ZMENE!

Tento rok sa pre mnohých skončia tzv. „papučovo-obývačkové“ snahy virtuálneho sveta. Je potrebné chopiť sa roboty a podľa svojich možností napomôcť v maximálnom úsilí tým snahám, ktoré v sebe nesú pečať reálnych zmien na Slovensku.

Treba zároveň upustiť od kadejakých nereálnych a zbožných prianí a v logickej vecnosti myslenia pridať svoj pomáhajúci vklad do tohoto reálneho procesu zmien!

A nebudú to potom zmeny len na Slovensku, ale budeme a môžeme byť príkladom aj pre okolité krajiny, ktorým dáme vzor a príklad, ako sa to dá.

Ale musíme pamätať na jedno! Toto ozdravenie musí vychádzať aj z nás samých, pretože toto je nutnosť doby! Kto nieje ochotný z doterajšieho morálneho bahna a mravného marazmu vypracúvať sa na vzor morálne šľachetného človeka, tak ten si musí byť vedomý, že bude samočinne vytlačený za hranice tohoto obrodného diania, pretože ozdravené Slovensko nemôže a ani nebude ďalej trpieť individuá s premršteným egom, vypočítavcov, príživníkov, alebo vyslovene ľudí zlovoľného a násilníckeho druhu!

Len vyzretosť charakteru jednotlivca dokáže vytvoriť a stvoriť vyzretý národ, ktorému budú vládnuť v zmysle múdreho spravovania tí najlepší z najlepších!

Pričiňme sa o toto s vážnym odhodlaním každý jeden z nás a Vyššia moc nad nami zákonite aj podporí a požehná takéto čisté úsilie jednotlivcov i národa!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Európske krajiny vyzývajú EIB o zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Scholz v Izraeli rokoval o prímerí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Euronews/ Times of Israel/ Foto : TASR/AP-Leo Correa)   Rokovania o prímerí v Gaze sa obnovujú. Nemecký kancelár Olaf Scholz…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    FOTO DŇA