Zločinci, ktorí ovládli Slovensko, ponesú plnú zodpovednosť za svoje zločiny! Sme predo dvermi obrovského sociálneho výbuchu.

A tak nám liberálny fašizmus pod taktovkou svetovládnych mocenských elít prerástol do genocídneho covid-fašizmu. Tí, čo vlastnia laboratória vo Wuhane, odkiaľ na nás vypustili záhadný koronavírus, ktorý sa doposiaľ nepodarilo izolovať, vlastnia aj farmakologický koncern Pfizer a ďalšie. Cez ne na nás spustili vražednú „vakcináciu“. Plán depopulácie obyvateľstva, hlavne bieleho, rozbehli na plné obrátky. Celá tá vakcinačná hystéria, ktorou nás neustále terorizujú, šikanujú a segregujú nemá v dejinách ľudstva obdoby. Ide o kolosálny zločin proti ľudskosti, za ktorý jeho aktéri nakoniec ponesú rovnakú zodpovednosť, ako niesli fašisti a nacisti po prehratej 2. svetovej vojne v Norimberskom procese. Na obzore je Norimberský proces 2.

Vakcíny sú rozdelené podľa „šarží“. Väčšina je neškodných, ostatné sú viac alebo menej jedovaté a zákerné, isté % sú vyslovene vražedné alebo vyvolávajúce katastrofálne zdravotné následky. Tu skutočne ide o vakcinačnú lotériu. Predsa nás nemôžu naraz všetkých vyvraždiť či zdravotne odrovnať.

Prebieha 3. svetová vojna, ktorá je vedená mocenskými elitami proti obyvateľstvu. Tá počtom obetí prekoná predchádzajúcu svetovú vojnu. Budú to obete Covidu 19, ale hlavne obete „vakcinácie“ mRNA genetickými zbraňami. Tieto zbrane okrem transkripcie genetickej sekvencie do DNA buniek, aby produkovali nebezpečné hrotové proteíny obsahujú aj ďalšie jedy a svinstvá ako grafén, resp. oxid grafénu, veľmi ostré kovové mikročastice a podivné parazity, o čom svedčia závery popredných svetových lekárov z konferencie, ktorú organizoval Patologický inštitút v Nemecku:
https://otevrisvoumysl.cz/nemecka-konference-alarmujici-zjisteni-obsahu-covid-injekci-celosvetova-vyzva-k-zastaveni-ockovani/
Po tejto konferencii nasledovala ďalšia so šokujúcimi zisteniami, aké poškodenia spôsobujú mRNA preparáty v telách zomrelých do 2 týždňov po „vakcinácii“.

Šialená propaganda okolo „vakcinácie“ šíri jednu lož za druhou. Veď obrovské zisky farmakologických koncernov ako aj korupčné príjmy ich propagandistov nesmú byť ohrozené. Čo na tom, že sú ohrozené životy a poškodené zdravie zaočkovaných? Časť obyvateľstva treba zdecimovať a zvyšku poškodiť zdravie, aby farmakologickým koncernom tiekli trvalé nebotyčné zisky, z ktorých si kupujú zapredancov z radov politikov, lekárov, novinárov, mimovládkarov.

Lož, že vakcíny chránia pred nákazou, už nemôžu ututlať, lebo v mnohých krajinách s najväčšou zaočkovanosťou ako Izrael, Veľká Británia, Fínsko, Holandsko a ďalších počty nakazených prevyšujú tie, ktoré boli počas prvej vlny, kedy sa ešte nevakcinovalo:
https://www.topky.sk/cl/11/2192731/Sokujuci-VYSKUM–Vysoka-zaockovanost-neznamena-automaticky-menej-KORONAVIRUSU#disqus_holder
Karentovaný vedecký časopis European Journal of Epidemiology uvádza, že výskum uskutočnený v 68 krajinách ukázal “marginálne” viac nových prípadov nákazy v krajinách s vysokým podielom plne zaočkovaných v porovnaní s menej zaočkovanými krajinami.
Preto vyrukovali s tvrdením, že vakcína po pol roku stráca účinnosť a je potrebná tretia, potom štvrtá, … dávka. Našťastie „vírus delta“ je menej nebezpečný s menším počtom ťažkých priebehov a úmrtí. Naproti tomu vakcíny špecifických „šarží“ spôsobujú mnohé úmrtia a vážne poškodenia zdravia (veď len ŠÚKL asi pred mesiacom akceptoval takmer 9000 hlásení o vedľajších účinkoch, z toho vyše tisíc závažných, čo je však len zlomok skutočnosti). Tvrdenie, že benefity výrazne prevyšujú riziká, je hlavne v prípade mladých ľudí a detí nebotyčná lož, ktorou ničia zdravie budúcej generácie Slovákov. Človeku je z toho do plaču.

Poznám niekoľkých zdravotníckych pracovníkov z radov lekárov či zdravotných sestier, ktorí pracujú aj na „covid“ oddeleniach, mám z prvej ruky potvrdené, že ťažší priebeh majú očkovaní pacienti, aj viac ich umiera na Covid v dôsledku oslabenia až zničenia imunitného systému vražednou „vakcináciou“. Tak napríklad v prešovskom dome dôchodcov na Veselej ulici spomedzi 150 dôchodcov zavakcínovaných dvoma „vakcínami“ v krátkom čase po podaní vakcíny proti chrípke vyše 100 dôchodcov ochorelo na Covid a 11 z nich zomrelo, medzi nimi aj otec Michala Hudáka. Udalosť sa ututláva, hoci sa o nej vie zo spoľahlivých zdrojov. Ututlávajú a klamú, len aby naďalej mohli pokračovať vo svojich zločinoch. Nesmie sa hovoriť ani o tom, že mnoho z očkovaných má katastrofálne poškodené zdravie a umiera na myokarditídu, cievne príhody, zlyhanie pľúc a iných orgánov, o čom svedčia patologické nálezy. Napriek tomu sa nájdu odvážlivci – svetovo uznávaní špičkoví odborníci a vedci v oblasti medicíny, ktorí o tom svedčia, aj keď sa ich oficiálna propaganda snaží umlčať.

Oficiálna propaganda šíri do éteru bohapustú lož, klamstvo, podvodne manipuluje s verejnou mienkou, čo má katastrofálny dopad na ľudí a spoločnosť. Je to zločin proti ľudskosti, za čo sa zapredané vlastizradné média hlavného prúdu a ich zapredaní novinári budú zodpovedať. Dokedy nás budú nehorázne klamať? Až dokým krivka úmrtnosti na dôsledky „vakcinácie“ neporastie prudko nahor? Ale to sa už deje teraz. Vo viacerých krajinách s vysokou mierou zaočkovanosti sa prejavuje zvláštny fenomén „nadmernej úmrtnosti“ vysoko nad rámec zvýšenej úmrtnosti na Covid. Čo je teda jej príčinou? Môžete 3 krát hádať.

Vrcholom ich zákernosti a podlosti je nútenie ľudí nechať si pichať „vakcíny“, za vedľajšie účinky ktorých či smrť nimi spôsobenú neberú na seba zodpovednosť ani výrobcovia, ani štát, ani lekár, ale človeka tlačia k podpisu informovaného súhlasu, že berie na seba riziko nežiaducich účinkov. Týmto len dokazujú, že tzv. vakcíny nie sú ničím iným než nebezpečnými genetickými vražednými zbraňami, a preto ich násilné nanucovanie je porušením Norimberského kódexu, a teda má charakter vojnového zločinu.

Ak by zaviedli účinnú liečbu s ivermektínom, krivka hospitalizácií a úmrtí na Covid by prudko klesla (viď. Japonsko a iné) a oni by stratili nástroj uplatňovania svojho genocídneho covid teroru. Preto budú súdení aj za to, že znemožňujú overenú efektívnu liečbu účinnými liekmi, a tak sa priamo podieľajú na ťažkých priebehoch a vysokej úmrtnosti, lebo potrebujú neustále rozdúchavať šialenú covid hystériu, aby zločinné farmakologické koncerny, ich majitelia a zapredaní politici a lekári nehorázne bohatli, a na to potrebujú veľa mŕtvych. Čo tam po ľuďoch, hlavná vec, že „oni“ bohatnú a pomocou covid teroru upevňujú svoju moc realizujúc agendu depopulácie ľudstva, hlavne bielych.

Tých zločinov a trestných činov majú na rováši neúrekom. V neposlednom rade aj rozkrádanie štátu cez covid-korupciu, likvidáciu stredných a malých podnikateľov s rozvratom národného hospodárstva, zbavovania ľudí ich živobytia, čo nesie všetky znaky sabotáže a vlastizrady.

Odkaz našich mocipánov občanom:
Vy hlupáci, snáď si nemyslíte, že nám ide o vaše dobro. Nie veru. Ide nám o vaše zotročenie a poškodenie vášho zdravia. Ak sa podvolíte, necháte sa zotročiť a opichať, tak vám dáme isté slobody a úľavy. Vieme veľmi dobre, že vakcíny nechránia pred nákazou, prenášaním choroby, ťažkým priebehom, hospitalizáciou a smrťou, ale sú pre nás nástrojom pre segregáciu, apartheid a rozkol spoločnosti. Sú nástrojom testovania vašej poslušnosti a akceptácie nastoľovania fašistického režimu. Tých, čo sa nepodvolia a neopichajú, a sú to hlavne vlastenci, budeme prenasledovať, zbavíme všetkých ľudských práv a slobôd, zaženieme do kúta, donútime sedieť doma a neskôr ich aj s pomocou polície násilne zaočkujeme v zmysle fašistického zákona o policajnom zbore, ktorý čoskoro schválime.

Taká je teda pravá tvár zločincov, ktorí nám vládnu a terorizujú nás. Pravdu však už títo zločinní covid-fašisti nebudú môcť ututlať a za svoje zločiny budú nakoniec súdení. Zatiaľ sa však cítia neohrození, lebo sa spoliehajú na to, že za svojím chrbtom majú silnú podporu globálneho parazita, t.j. svetovládnych mocenských elít nastoľujúcich globálny fašistický genocídny covid-teror. Preto ich drzosť a podlosť nepozná medze. Ale príde na psa mráz. Príliš veľa zla už napáchali, aby sa im to len tak prepieklo.

Svetovládci sú čoraz agresívnejší a netrpezlivejší. Už ani neskrývajú svoje zločinné genocídne úmysly. Svoju diabolskú podlú a zákernú tvár už odhalili naplno, a na to aj nakoniec doplatia. To, čo predvádzajú, je čisté šialenstvo, idiotizmus na n-tú, rozvrat všetkého, amorálnosť a nenormálnosť dovedená do absurda. Priviedli ľudstvo na pokraj globálnej ekonomickej, ekologickej a vojnovej katastrofy. Už niet kam ustúpiť – buď oni zlikvidujú nás, alebo my zlikvidujeme ich. Armagedon, čiže celosvetový stret síl zla so silami dobra je v plnom prúde. Vstúpili sme do obdobia „súženia“, ktoré podľa rôznych posolstiev bude po krutých bojoch a stretoch ukončené v roku 2028 úplným víťazstvom nad silami démonického zla svetovládnych mocenských elít.

Na čele EÚ a Slovenska stoja psychopatickí šialenci, ktorých musíme zastaviť stoj čo stoj! Fašisti sa roja ako huby po daždi. Fašistický teror v Austrálii je desivý, v Kanade poslali na neplatené voľno vyše 3300 lekárov, lebo sa odmietli opichať, v USA uvoľňujú policajtov aj vojakov a dokonca v Chicagu oznámili policajtom, že ak sa neopichajú, tak prídu o dôchodky. Celý ten teror je riadený z centrály Globálneho parazita. Avšak ak nastane Norimberg 2, tak naši fašisti sa nebudú môcť vyhovárať, že oni len plnili nariadenia „zhora“.

Situácia vo svete sa prudko zhoršuje. Západ sa rúti do priepasti. Čaká nás obrovská hospodárska kríza, ktorú vyostrí súčasná energetická kríza a ňou vyvolaný neudržateľný rast cien, čo povedie k veľkým sociálnym výbuchom, hladu, rastu chaosu a anarchie. Túto situáciu úmyselne vyvolávajú a budú sa snažiť využiť mocenské elity k nastoleniu globálneho teroru pod zámienkou, že je potrebné obnoviť spoločenský poriadok. Pripravujú odstránenie hotovostných platieb a nastolenie režimu totálnej kontroly nad obyvateľstvom so zhabaním všetkého súkromného majetku. Globálny parazit má pripravených viac variantov ako nastoliť svoju totalitnú diktatúru globálneho fašizmu. Musíme sa mu však vzoprieť v rámci mohutnejúceho prúdu národnooslobodzovacích hnutí, ktorých hlavnou požiadavkou musí byť zbavenie moci a bohatstva globálneho parazita. Blíži sa rozhodujúci stret vlasteneckých síl proti silám a elitám globálneho fašizmu. Ide o to, kto preberie kontrolu nad procesmi, ktoré budú nasledovať po veľkom sociálnom výbuchu a následnom chaose, či to budú sily globálneho fašizmu alebo vlastenecké sily jednotlivých štátov.

Tomuto stretu sa nevyhne ani Slovensko. Vláda totiž likviduje právny štát a demokratické zriadenie, ničí národné hospodárstvo, naše zdravie a životy, zbavuje mnohých občanov zdrojov ich obživy a Slovensko posledných zvyškov štátnej suverenity a národnej zvrchovanosti. Zahnali nás na okraj priepasti. Už niet kam ustúpiť. Preto máme v zmysle článku 32 Ústavy SR nielen zákonné právo, ale aj povinnosť postaviť sa na odpor súčasnej vládnej moci, ktorá odstraňuje demokratický poriadok, občianske práva a slobody a likviduje právny štát. Preto je nutné, aby sa pronárodné a vlastenecké sily začali spájať na spoločnej platforme. Touto platformou by mal byť Vlastenecký front (VF), v rámci ktorého je potrebné sformovať koordinačný výbor so zástupcov pronárodných a vlasteneckých síl, ktorý vystúpi so spoločným programovým manifestom stanovujúcim program transformácie Slovenska zo súčasného katastrofálneho stavu na prosperujúcu, slobodnú a zvrchovanú spoločnosť. Na vypracovaní tohto programu podľa jednotlivých oblastí spoločenského a politického života by sa mali podieľať nepodkupní špičkoví odborníci s vysokým morálnym kreditom a vlasteneckým cítením. Zároveň by sa takto súčasne formovala tieňová vláda, ktorá by v kritickom čase prebrala do svojich rúk správu vecí verejných a postavila sa do čela štátu a spoločnosti s jasným programom, stratégiou a taktikou. Situácia pravdepodobne dospeje do štádia, že bude vyhlásený celonárodný generálny štrajk a moc do rúk s pomocou bezpečnostných zložiek preberie tieňová vláda Vlasteneckého frontu, ktorá zruší všetky fašistické zákony a novely zákonov súčasnej vlády, vráti Ústavu SR do jej prvopočiatočnej podoby a pripraví nový volebný zákon, ktorý umožní nastolenie pravej, t.j. priamej demokracie, čiže vôle ľudu. Činnosť z cudziny financovaných politických mimovládok bude zakázaná, verejnoprávna televízia prejde pod kontrolu Vlasteneckého frontu, mainstreamové média a ich zapredaní novinári ponesú zodpovednosť za vlastizradu a nastoľovanie fašistickej totality.

Strana SaS je žiarivým príkladom toho, ako liberalizmus zákonite prerastá do fašizmu. Najviac jej poslanci kričia po segregácii a apartheide, aby neočkovaní boli zbavení všetkých ľudských práv a slobôd a boli nútení sedieť doma, kým zaočkovaní by mali mať právo užívať si isté slobody. Strana SaS si dala urobiť prieskum, podľa ktorého vraj až 2/3 obyvateľov sú ochotní sa dať zaočkovať. Robila to so zámerom, aby si overila, nakoľko sa im verejnosťou prepečie, ak voči zvyšnej 1/3 nastolia fašistický teror, aby ju zlomili. Strana SaS na čele s jej ministrom hospodárstva je jasným príkladom toho, ako liberalizmus ničí hospodárstvo a všetko, čoho sa dotkne. Aj napriek obrovským dotáciám z EÚ na odstraňovanie dôsledkov koronakrízy, výsledky sú katastrofálne, takmer najhoršie v cele EÚ. Totiž liberalizmus nie je schopný finančné zdroje efektívne investovať, ale iba rozhajdákať a rozkradnúť. SaS očakáva, márne však, že po budúcich voľbách bude jej predseda poverený zostavením vlády a že bude spolu vládnuť s ďalšou čisto fašistickou stranou – Progresívnym Slovenskom.

Ľudí možno rozdeliť podľa toho, ako akceptujú či tolerujú covid-fašizmus a jeho teror do nasledujúcich skupín: zapredanci, užitoční idioti, zmanipulovaní a zastrašení, ľudia vážiaci si svoju ľudskú dôstojnosť. Ak si Sulík myslí, že na jeho strane sú 2/3, ktorí sa dali alebo sú ochotní sa dať zaočkovať a že s ich podporou a pomocou dotlačí neposlušnú 1/3 vlastencov k násilnej vakcinácii a nastolí covid-fašistickú diktatúru, tak je na veľkom omyle. Nedotlačí!
Nech si odpočíta tých, čo precitnú, že sa nechali strachom zahnať k vakcinácií, a teraz toho ľutujú, keď vidia, aké neblahé následky so sebou prináša. Výbuch ich hnevu nič nezastaví. A nech pochopí, že je súčasťou najnenávidenejšej a najzločinnejšej vlády v dejinách Slovenska, ktorú poženieme odtiaľ svinským krokom. Oni sú zodpovední nám občanom, a nie my im. Svojmu poslaniu slúžiť nám sa spreneverili tým, že nastoľujú genocídny vakcinačný teror. Policajný prezident Hamran sa dopúšťa trestného činu zneužitia právomoci verejného činiteľa, keď schvaľuje teror voči nám (viď. brutalita v Piešťanoch), dokonca aj ľuďom na invalidnom vozíčku, nazývajúc nás „neprispôsobivými občanmi“. Uvedomuje si ten fašistický obmedzenec, akú pravdu o fašizme nesie deliac ľudí na prispôsobivých a neprispôsobivých ich fašistickému režimu? Tým akoby zavakcinovaným dával najavo, že síce nič ich proti nákaze nechráni, ani voči jej priebehu, ale keďže boli poslušní a nechali sa opichať jedovatou „vakcínou“, tak im ako „prispôsobivým“ poskytnú isté úľavy, kým nás „neprispôsobivých“ budú prenasledovať a terorizovať. Rozdeľuj (segreguj) a panuj – to je heslo týchto fašistov, ktorí vnášajú do spoločnosti obrovskú nenávisť, hlavne však nenávisť voči sebe samým, na čo nakoniec doplatia. Lengvarský zasa dáva nepokryte najavo, že je oddaným sluhom cudzej mocnosti, keď vyhlásil, že ak Pfizer odporučí očkovanie treťou dávkou či očkovanie 5-12 ročných detí, tak sa podľa toho bude riadiť. No a korunu ich primitivizmu a úbohosti nasadil akýsi nenávistný fašistický novinárik Peter Schutz zo Sme, keď nás odmietajúcich očkovanie nazval „dobytkom s teľacím IQ, ktorí by mali kvičať ako svine na bitúnku!“ Takže táto novinárska sviňa vlastne volá po tom, aby nás zabíjali ako svine! Úbožiak!

Zbavujúc všetkých ľudských a občianskych práv nás nútia, aby sme sa my, ktorí si vážime svoju ľudskú dôstojnosť spolčovali. A tento proces spolčovania už prebieha – formujú sa spoločenstvá vzájomnej pomoci, ku ktorým sa pripája čoraz viac ľudí odhodlaných nepodvoliť sa fašistickému teroru. Neporazia nás, aj keď z nás urobili štvancov. Z nás však povstane nová spoločnosť. Preto ľudia dobrej vôle pripájajte sa k nám, prípadne vytvárajte medzi sebou spoločenstvá, v ktorých sa budete vzájomne povzbudzovať a pomáhať si, lebo pred nami sú krušné časy. Mnohí z nás sa už v takýchto spoločenstvách angažujú. Vzájomne sa povzbudzujeme, čo má pozitívny dopad aj na našu psychiku a duševné zdravie. A vždy sa tešíme na naše spoločné stretnutia, kde rozoberáme rôzne témy a hľadáme spôsoby vzájomnej pomoci. Pripájajú sa k nám aj odvážni právnici a lekári.

Mocipáni sa rozhodli, že nás segregujú a zbavia všetkých ľudských práv, ale to je len ich zbožné prianie. Nás neporazia, práve naopak, nútia nás formovať také štruktúry a sily, ktoré porazia ich! Nebojme sa ich, donúťme ich, aby sa oni báli nás! Odvahu vám všetkým prajem do nášho spoločného zápasu proti zlu, ktoré sa na nás valí zo všetkých strán. Víťazstvo je už však naše, lebo na našej strane je pravda a Boh, a na ich strane iba lož a démonické zlo. Svoju slobodu do rúk fašistických tyranov neodovzdáme, za žiadnu cenu!

Všetky vyhlášky Úradu verejného zdravia ako aj uznesenia vlády nastoľujúce covid teror sú fašistické, protiústavné a protizákonné a nátlak na občanov podriaďovať sa im je vojnovým zločinom proti ľudskosti v zmysle Norimberského kódexu a trestným činom neprípustného nátlaku a vydierania (viď. nález Ústavného súdu č. PL.ÚS 8/94). Žiadny covid automat nemá právnu silu, nanajvýš môže byť iba odporúčaním!

Bojujme za svoju slobodu! Nenechajme si ju vziať fašistami z našich rúk! Za nastoľovanie fašistického teroru ponesú zodpovednosť!

Na záver vtip na odľahčenie: „Pán doktor, ako dlho ešte bude trvať táto covid pandémia?“ „Ako to mám vedieť, som predsa lekár, a nie politik!“

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5832

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Podujatie Vivat Holíč v sobotu otvára novú turistickú sezónu

    0icon

    Holíč 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Vivat Holíč je sobotná celodenná akcia, ktorou mesto slávnostne otvára svoju tohtoročnú turistickú sezónu. V areáli Holíčskeho zámku je…

    Detský čin roka hľadá deti, ktoré pomáhajú blízkym, kamarátom či cudzím ľuďom

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Henrich Mišovič)   Občianske združenie Detský čin roka otvorilo výzvu a hľadá deti, ktoré pomáhajú svojim blízkym, kamarátom či cudzím ľuďom…

    Panenská ulica patrí v sobotu na jeden deň opäť Dobrému trhu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Panenská ulica v Bratislave patrí v sobotu opäť jeden deň trhovníkom, susedom, umelcom, remeselníkom či domácim výrobkom. Koná…

    Hystéria na pozadí agónie Západu nepomôže

    0icon

    Moskva 20. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Boris Grdanoski)   Sergej Lavrov má talent zhrnúť podstatu toho, čo sa deje. Niekedy mu stačí pár slov, ktoré potom "idú…

    Kamenický: Opoziční pseudoodborníci zo SAS majú kopu riešení, ale vždy až po funuse

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Minister financií Ladislav Kamenický reaguje na kritiku jeho práce zo strany opozičnej SaS. Pripomína SaS viaceré problémy, ktoré…

    MAS Zlatá cesta pomohla získať podporu z eurofondov desiatkam projektov

    0icon

    Prenčov 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jana Vodnáková)   Miestna akčná skupina (MAS) Zlatá cesta so sídlom v Prenčove neďaleko Banskej Štiavnice pomáha čerpať zdroje z Európskej…

    Transagenda na Slovensku (a jej implikácie): „Máš ještě jinou dírku.“

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto: Pexels)   Nedávno sa v našej vlasti udialo toto: Stredoškolský učiteľ odmietol nazývať dievča, ktoré sa identifikuje ako chlapec, mužským…

    Horší než zrada

    0icon

    Praha 20. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR/AP-Javier Bernardo)   Ve Starém zákoně je jeden moc hezký příběh. Moábský král zjistil, že v nebezpečné blízkosti jeho hranic táboří…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu. Gyimesi ju označil za prezidentku vojny

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA