Nasledovníkom zločineckej vlády Mikuláša Dzurindu je Hegmatova vláda…

Na začiatok len vysvetlenie. Hegmatova vláda znamená schizofrenický dvojzáprah Hegera a Matoviča. A teraz k meritu veci.

Hegmatova covidová vláda je vinná z plánovania jednotlivých kôl pandémie, z neschopnosti prijať vhodné opatrenia na liečenie ľudí, zo zámernej segregácie osôb na očkovaných a neočkovaných, z vyvíjania nátlaku na neočkovaných, aby sa nechali zaočkovať látkou, ktorá je riziková a nesprávne nazývaná vakcínou. V mnohých rodinách sa odohrali tragédie v podobe úmrtí zaočkovaných ľudí, ktorých príčinou boli tzv. vakcíny. Hegmatova vláda  nabáda ľudí na očkovanie, pričom následkom môže byť smrť zaočkovaných jedincov. Hegmatova vláda má v tzv. tíme odborníkov ľudí s prepojením na farmaceutické firmy, ktoré ich platia za falošnú propagáciu vakcinácie.

Zamysleli ste sa nad tým odkiaľ berie vláda peniaze na reklamy vakcinácie, obrovské očkovacie kampane, finančné lotérie, platenie mainstreamových médií za mediálnu podporu a pod.? Ktorý prokurátor preskúma tieto toky financií pravdepodobne pochádzajúcich z farmaceutických firiem a vybraných mimovládnych organizácií? Kto preskúma finančné účty politikov koalície a ich rodín v zahraničí a pôvod týchto peňazí? Kto preskúma účty tzv. odborníkov, ktorí sú platení farma firmami za propagáciu očkovania? Prečo sa ľudia neliečia dostupnými liekmi? Zamyslel sa niekto nad tým? Príkladov v médiách na lieky, ktoré znižujú riziko nákazy je veľa. Akurát niekto zabezpečil, aby neboli dostupné!!! Tiež sa zatajujú informácie o tom, že východiskom zo situácie môže byť zvyšovanie imunity občanov obyčajnou životosprávou v kombinácii s vitamínmi a dostupnými lacnými protizápalovými liekmi.

Provládna RTVS zrejme neplánovane zverejnila dňa 30.9. t.r. informáciu, že v Bratislave, kde je cca 75% zaočkovanosť, je hospitalizovaných 450 pacientov, z ktorých je „len“ 90 neočkovaných. Odôvodnenie sa našlo údajne v slabšej imunite pacientov a sprievodných chorobách pacientov. Nezabudlo sa uviesť, že bude potrebná aj tretia dávka vakcinácie. To znamená, že doterajšia tzv. vakcína je neúčinná experimentálna látka, ktorá nelieči ľudí, ale slúži iba na zbohatnutie farma firiem.

Nehovorí sa tom, že očkovaný človek môže opätovne ochorieť tak, ako neočkovaný. Očkovaný môže byť prenášačom vírusu tak, ako neočkovaný. Očkovaný má navyše tú nevýhodu, že v jeho organizme vírus zmutuje na inú, spravidla ťažšiu formu, ktorú bude omnoho ťažšie prekonávať. Očkovanie totiž vírus nezabíja a ani človeka nelieči. Je obrovským omylom zaočkovaného človeka myslieť si, že sa mu nič nemôže stať lebo je zaočkovaný!!!

Americké fašistické farma firmy idú tak ďaleko, že uvažujú najnovšie už nie o očkovaní, ale o pridávaní tzv. vakcín priamo do potravín!!! Tu už nejde o pandémiu, ale o zámerné vyvražďovanie časti ľudstva za spoluúčasti vlády USA a jej bábkových satelitov, medzi ktorých žiaľ patrí aj terajšia slovenská vláda národného ohrozenia a národného zdierania!!! Zamyslel sa niekto nad tým, prečo farma firmy odmietli zodpovednosť za prípadné úmrtia alebo trvalé zdravotné následky vplyvom očkovania? Farma firmy vedia, že nimi vyrábané látky sú rizikové. Preto!!! To isté sa týka tých, ktorí Vám látku aplikujú do tela. Vy pritom musíte podpísať súhlas o dobrovoľnosti očkovania. Ak náhodou umriete, je to vaša chyba, nikto nie je za to zodpovedný okrem Vás!!!

Osobitnou kategóriou je očkovanie detí. Deti sú naša budúcnosť a tí, ktorí realizujú očkovanie detí sú zločinci. Pichanie rizikovej látky – tzv. vakcíny môžu mať u detí trvalé následky. V rámci sveta ide o nevídanú genocídu ľudstva, ktorú naplánovali americkí fašisti. Pritom je do očí bijúcim výsmechom občanom informácia o nedostatku vakcín proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu, detskej obrne a pod. To je akože druhoradá záležitosť?

Hegmatova totalitná mafiánska vláda je za toto dianie spoluzodpovedná. Znásilňuje Ústavu SR, zákony SR, segreguje ľudí, porušuje denne ich práva. Nie ste zaočkovaní? Vyhodia Vás zo zamestnania, nepustia Vás do obchodu, k lekárovi, na futbal, študentom neumožnia stužkovú a pod. Niečo z toho sa už realizuje. Zatajuje sa skutočnosť koľko ľudí sa nakazilo pri návšteve pápeža. Desiatky tisíc ľudí a to aj zo zahraničia boli v úzkom kontakte v čase, keď už bolo riziko nákazy vysoké!!! Ak za pozriete na covid mapu zistíte, že okresy navštívené pápežom sú najviac ohrozené  s výnimkou Bratislavy. Najhoršie sú na tom Košice. Myslíte si, že niekto pôjde do väzenia za všeobecné úmyselné ohrozenie zdravia slovenskej populácie?

Tzv. odborníci nezvládajú ani informovanosť občanov na nižšie uvedenej stránke www-korona.gov.sk. Uvádzajú, nasledovnú informáciu, citujem:

Podiel nezaočkovaných a zaočkovaných z hospitalizovaných pacientov je:

82,97 % aktuálne hospitalizovaných pacientov nie je plne zaočkovaných

17,03 % aktuálne hospitalizovaných pacientov je plne zaočkovaných

Koniec citácie.

Čiže nejde o pomer medzi nazaočkovanými a zaočkovanými pacientmi, ale o pomer medzi čiastočne zaočkovanými a zaočkovanými pacientmi. To znamená, že 82, 97% tvorili pacienti s jednou dávkou očkovacej látky!!! Čiže vlastne všetci hospitalizovaní boli zaočkovaní s rôznou mierou zaočkovanosti!!!

Ďalší príklad je Bratislava, ktorá má 75% zaočkovanosť osôb nad 50 rokov a omnoho väčšiu pozitivitu ako napr. okres Revúca, v ktorom je len 50% zaočkovanosť. A pritom sa nachádzajú v rovnakom farebnom pásme ostražitosti.

Nikdy v histórii Slovenskej republiky vláda neohrozovala na životoch vlastných občanov. Robí to však táto Hegmatova vláda, pravdepodobne dobre platená zo zahraničia.

Pred pár dňami v televízii odznela informácia, že vlani vlastne sa skoro ani nezaznamenala obyčajná chrípka. Tohto roku však propagujú vakcináciu proti obyčajnej chrípke s tým, že strašia ľudí, že môžu dostať napr. infarkt, ak sa nedajú zaočkovať…Autori šírenia týchto dezinformácií sa chytajú do vlastnej pasce. Vlani totiž určite boli aj chorí ľudia na obyčajnú chrípku. Vtip je v tom, že boli vyhodnocovaní ako chorí na Covid. Bolo predsa potrebné zvýšiť stavy chorých na Covid, aby sa ľudia dali zaočkovať. Okrem toho aj poisťovne viac platia za chorých na Covid ako za necovidových pacientov. Televízni dezinformátori Vám ale nepovedia, koľko ľudí skutočne zomrelo  v dôsledku očkovania ani koľko ľudí malo vážne zdravotné problémy. Tieto informácie sú utajované…a zámerne zľahčované…A prečo sa zrazu podozrivo propaguje očkovanie proti chrípke? Najnovšie výskumy totiž naznačujú, že ak pľúca najskôr zasiahne obyčajný rinovírus teda bežná chrípka, coronavírus nemôže preniknúť do tkaniva pľúc. Čiže nakazenie sa obyčajnou chrípkou Vás ochráni pred coronavírusom. A to by bola bodka za pandémiou a ziskami predovšetkým amerických farma firiem.

Preto je vážení spoluobčania čas na využitie článku 32 Ústavy Slovenskej republiky, ktorý hovorí:

Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.!!!

Dodatok: V odkaze sa môžete viac dočítať o pandémii očkovaných v Austrálii !!!

https://www.slovanskenoviny.sk/australia-minister-statu-victoria-mame-pandemiu-ockovanych-az-95-korona-pacientov-je-ockovanych-takto-je-to-vsade-len-mainstreamove-media-a-politici-to-utajuju/

https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.11

Priemerná čítanosť: 2418

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    V bavorskom meste Murnau boli dobodaní na smrť dvaja Ukrajinci

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   V bavorskom meste Murnau boli dobodaní na smrť dvaja Ukrajinci. Z ich vraždy je podozrivý 57-ročný Rus. Píše o…

    V Tatrách platí v nedeľu mierne lavínové nebezpečenstvo vo výške nad 1700 metrov

    0icon

    Vo Vysokých, Západných a Nízkych Tatrách platí v nedeľu v nadmorských výškach nad 1700 metrov mierne lavínové nebezpečenstvo zodpovedajúce druhému stupňu päťdielnej medzinárodnej stupnice. Informovalo…

    Filmový galavečer - absolútne nepochopenie reality a dojatá prezidentka

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Mal to byť galavečer o filmovom umení, zvrhol sa však na politickú agitku... V piatok večer odvysielala RTVS priamy…

    Tampa a NY Islanders odvrátili prvú hrozbu vyradenia, Boston vedie už 3:1

    0icon

    Hokejisti Tampy Bay so slovenským obrancom Erikom Černákom odvrátili prvú hrozbu vyradenia z play off NHL. V noci na nedeľu zvíťazili vo štvrtom zápase 1.…

    Pravoslávni kresťania slávia Kvetnú nedeľu

    0icon

    Pravoslávni kresťania slávia Kvetnú nedeľu. Počas tohto dňa si pripomínajú vstúpenie Isusa Christa do Jeruzalema.

    „Charkovský kotol“: Zelenskyj sa pokúsi premeniť mesto na Stalingrad, ale Rusi budú reagovať inak

    0icon

    Kupjansk 28. apríla 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Frankfurter Rundschau: Ruská ofenzíva sa môže začať v dôsledku prelomenia ukrajinskej obrany…

    Zoroslav Kollár a jeho prológ ku kauze jedného z najbohatších Slovákov

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Youtube)   Zoroslav Kollár publikoval ďalšie video. Toto video nazval úvodom do problematiky v kauze aktuálne desiateho najbohatšieho Slováka Milana…

    Prečo sú ekonómovia takí znepokojení výškou štátneho dlhu USA

    0icon

    Washington 28. apríla 2024 (HSP/Business Insider/Foto:TASR/AP-J. Scott Applewhite)   Business Insider: za posledné desaťročie vzrástol verejný dlh USA o 20 % viac ako ich HDP…

    Rozhlas a televízia sú úplne v područí jednej ideologickej sekty

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto: TASR - Martin Baumann)   Podľa poslanca Gyimesiho by sa mali udiať v RTVS zmeny, pretože ako píše vo svojom…

    Gazprom Export podáva žaloby na európske energetické spoločnosti. Je medzi nimi aj slovenská ZSE Energia

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:HSP)   Ruská Tlačová agentúra – TASS priniesla 26.4.2024 šokujúcu správu, že podľa databázy arbitrážnych prípadov spoločnosť Gazprom Export podala žaloby…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA