Boj proti politickému satanizmu vo svete a na Slovensku. A čo na to Fico?

Celá história ľudstva ako aj život každého človeka je dramatickým príbehom boja Dobra so Zlom, Pravdy so Lžou. V súčasnosti tento zápas dospel do svojho vrcholného štádia, keď sa celé ľudstvo vďaka prudkému rozmachu síl Zla a Lži ocitlo nad priepasťou sebazničenia a v hodine dvanástej sa začína spamätávať z hrôz, ktorým by sa takmer s istotou nevyhlo, ak by sa nezačal proces prebúdzania a uvedomovania. Spomínaný boj sa odohráva na všetkých úrovniach bytia, najviac však na duchovnej úrovni, kde na strane Dobra a Pravdy stojí Boh, ktorý vo vzťahu k človeku vystupuje v ľudskej podobe Ježiša Krista a v takomto viditeľnom obraze až doteraz predstupuje pred tvár svojich najvernejších, kým na strane Zla a Lži stojí Satan ako knieža tohto sveta so svojou deštrukčnou silou. Kým Boh je Stvoriteľom nielen sveta, ale aj človeka, Satan je jeho ničiteľom. Základným cieľom Satana je ničiť vrcholné tvorivé dielo Boha – človeka – rukami samotného človeka. Preto všetkým tým, ktorí sa mu klaňajú a stávajú sa jeho otrokmi dáva do rúk obrovskú deštrukčnú moc. Najväčším lákadlom Satana je mamona, moc, sláva a pýcha. Kto podľahne týmto lákadlám, stane sa bezcitným psychopatickým otrokom zotročeným nenásytnou túžbou po moci, bohatstve a sláve. Sám súc zotročený sa stáva zotročovateľom. Čím viac sú sami zotročení, tým viac zotročujú. Sú to bezcitné, zlé a bezduché beštie, ktoré nemôžu exitovať bez toho, aby neprinášali utrpenie druhým. Len toto im prináša uspokojenie. Sú to najbiednejšie ľudské tvory, ktorých čaká hrozná odmena od toho, komu tak oddane slúžia, ak si neuvedomia svoju úbohosť a neodvrátia sa od nej o 180 stupňov.

Boh nikoho neodsudzuje, práve naopak, dáva šancu aj tým najväčším zločincom na obrátenie, lebo nechce stratiť dušu žiadneho človeka. Preto ani my kresťania nesmieme chovať voči týmto úbohým dušiam nenávisť, ale svojim súcitom a prosbami a modlitbami k Bohu sa spoločne s Ním usilujme o ich obrátenie. Aj toto je boj na duchovnej úrovni, boj, ktorého základnou zbraňou je láska človeka k človeku. Láska, ktorá pochádza od Boha a cez ktorú sa Boh stáva lekárom ľudskej duše, ak mu to človek umožní. Pravý kresťan, ktorý žije v objatí Kristovej lásky, je napriek mnohým príkoriam, ktoré musí znášať, šťastný, slobodný, šľachetný, nepodkupný, dobroprajný, tvorivý, milujúci, žijúci v duchovnej radosti. Takýto kresťan vlastne ani nedokáže nenávidieť, lebo by najradšej dožičil každému potešenie prežívať pravú duchovnú radosť, ako prežíva on sám. To však neznamená, že bude nečinný, ak sa deje zlo a mlčanlivý, ak sa šíri lož. Ježiš tým, že vmietol farizejom do tváre, že ich otcom je diabol, len odhalil pred nimi pravdu o nich samých s nádejou, že možno niektorí si časom aj uvedomia, čo je zdrojom ich zotročenia a oslobodia sa. Kresťan, ktorý jasne vidí, čo je príčinou spoločenského zla, predsa nesmie byť ticho a čušať zalezený v kúte, ale musí na to upozorňovať, aby prispel k obmedzeniu pôsobenia síl Zla. Pravý kresťan je aktívnym bojovníkom na duchovnom poli stojacim na strane Pravdy, ktorú dôverne pozná, lebo má bezprostredný osobný vzťah s Ježišom Kristom, ktorý je nevyčerpateľným prameňom živej vody liečiacej našu chorú dušu a chlebom pravdivého poznania. Pravý kresťan – to nie je pobožný človek, ale ten, ktorý pozná a miluje Pravdu alebo ktorý ku nej odhodlane kráča napriek všetkým protivenstvám. A je to veru cesta niekedy veľmi namáhavá, úzka a tŕnistá, sprevádzaná mnohým životným utrpením a trápením, avšak zároveň radostná, nakoniec ovenčená víťazstvom nad sebou samým, nad svojou pýchou, duchovnou lenivosťou, zotročením vonkajším svetom a jeho lákadlami. Nie je to široká a pohodlná magistrála. Tá vedie do záhuby.

Oklamané ľudstvo si myslelo, že ak odstráni Boha z cesty a vydá sa pyšne cestou vedecko-technického pokroku, ekonomického rastu a hromadenia hmotného bohatstva, dospeje k pozemskému raju. A kam sme dospeli? Miesto raja budujeme peklo na zemi. Bezbožné osvietenstvo vyvrcholilo vo vražednom besnení francúzskej revolúcie s najmenej dvoma miliónmi mŕtvych – prevažne nevinných kresťanov. Ateizmus marxizmu-leninizmu vyvrcholil v židoboľševickom besnení v ruskej revolúcii s miliónmi mŕtvych – hlavne kresťanov. Tam, odkiaľ je vyhnaný pravý Boh, prichádza Satan prinášajúci vražedné besnenie a zotročenie.

Najsatanistickejším spoločenským systémom je kapitalizmus, lebo v jeho podstate leží otvorená honba za ziskom a mocou cez zotročovanie človeka človekom, ktorá vrcholí v nastolení totalitnej diktatúry úzkej skupiny bankárskych klanov a ich nadnárodných monopolov, čiže fašizmu ústiacemu vždy do globálnych vojnových tragédii a katastrof so stámiliónmi obetí. Hitler to nie je len nemecký fenomén, ale je zároveň produktom amerického sionizmu a západoeurópskeho fašizmu najväčších európskych mocností – Veľká Británia, Francúzsko, Taliansko, Španielsko, ktoré otvárali Hitlerovi brány dokorán a Mníchovskou zradou zapredali Československo. Je najväčším cynizmom, ak títo strojcovia globálneho fašizmu a ich súčasní pokračovatelia a protagonisti obviňujú z fašizmu záchrancu Slovenska pred zničením – šľachetného prvého skutočného prezidenta Slovenska – Dr. Jozefa Tisu, ktorému so svojou judášskou morálkou nesiahajú ani po členky. Oni nám pripravili údel zániku a my kresťanskí Slováci na čele s Dr. Tisom sme tomu zabránili – a to je náš neodpustiteľný hriech pred „vyvolenými Satanom pánmi tohto sveta“ a ich oddanými poskokmi a úplatnými posluhovačmi.

História zákonitého vyúsťovania kapitalizmu do štádia globálneho fašizmu sa znovu opakuje, keď tentoraz  už ide o nastolenie celosvetového globálneho fašizmu NWO (Nový svetový poriadok), ktorého dôsledkom by mal byť doteraz v histórii nevídaný krutý teror a vraždenie v stámiliónoch – hlavne my kresťania sme znovu hlavným terčom týchto zámerov, lebo stojíme na strane Ježiša Krista, ktorý je zasa hlavným terčom nenávisti Satana a ktorý sa nás chystá zničiť cez dva svoje najmocnejšie politické nástroje – svetovládny sionizmus a islam. USA a jeho moc sa mali stať nástrojom v rukách sionistov, kde malo dôjsť k nastoleniu krutého fašistického teroru a vraždenia odporcov. Za týmto účelom bol prijatý zákon o vojnovom stave či stannom práve (Martial law), niekoľko ďalších vládnych zákonov a nariadení a bolo vybudovaných viac ako 800 koncentračných táborov FEMA (Federal Emergency Management Agency) po celých USA. Sú pripravené tisíce väzenských vagónov s putami a gilotínam na stínanie hláv. Zničenie islamských krajín ako Irak, Líbya, Sýria sa malo stať zdrojom hromadnej islamskej migrácie do Európy, islamský štát Daesh ako produkt amerických sionistických tajných služieb mal rozšíriť svoj terorizmus do islamských republík pozdĺž južných hraníc Ruska a zapálený požiar sa mal preniesť aj do Ruska s cieľom jeho zničenia a ovládnutia ruských surovinových zdrojov. Islamský štát mal spolu s masívnou inváziou moslimov a radikálnych džihádistov spôsobiť v Európe požiar v podobe vražedného besnenia s následným nastolením fašisticko-islamského kalifátu pod kuratelou európskej sion-fašistickej centrály v Bruseli. Aj napriek porážke ISIL vďaka Rusku a nutnosti koordinovať plány, však intenzívna príprava na zničenie európskej civilizácie a genocídu európskych národov islamom a krutým fašistickým terorom pokračuje.

Našťastie vďaka enormnému vypätiu mnohých nás kresťanov verne oddaných Ježišovi Kristovi a čestných a charakterných ľudí Božia Prozreteľnosť zasahuje vždy v poslednej chvíli v náš prospech. V Rusku sa v takmer beznádejnej situáciu objavil na čele štátu geniálny politik a vodca Vladimír Putin, ktorý sa celou svojou dušou a vysokou inteligenciou odovzdal do služieb ruského národa. Aj tam sa však situácia môže zvrtnúť, ak ľud nebude ostražitý a Satan s pomocou domácej vlastizradnej oligarchie vyvolá občiansku vojnu alebo štátny prevrat. V USA za silnej podpory kresťanov priam zázrakom zvíťazil Donald Trump, ktorý aj napriek silnému odporu si majstrovsky upevňuje svoje pozície. Neokonzervatívni inštalatéri NWO, ktorí tvoria základ sprisahaneckej tajnej vlády „deep state“ na čele s antikristom Obamom, a ktorých poskokov môžeme pokojne nazývať aj sorošovcami, lebo filantropický arcidiabol George Soros je ich reprezentačnou tvárou a výkladnou skriňou, dostali len toť od Donalda Trumpa ďalší zdrvujúci úder, ktorý dňa 2.2.2018 dal súhlas na odtajnenie memoranda o sprisahaní a špionážnom sledovaní Trumpa počas volebnej kampane (aféra FISA MEMO), ako aj o fabrikovaní falošných obvinení v súvislosti s ruským ovplyvňovaním volieb. Toto je rozhodujúci ťah, po ktorom sa dominovým efektom bude rúcať satanistická sion-mafiánska pyramída NWO (ináč nazývaná deep state). Američania sú na najlepšej ceste k záchrane krajiny pred satanistickou totalitou. Ďalšími nutnými krokmi bude upaľovanie hláv sedemhlavej hydre. Pôjde predovšetkým o znárodnenie centrálnych bánk a odobratie práva najmocnejším súkromným bankárom (hlavne Rothschildovým klanom) emitovať peniaze cez FED. Tým sa odstráni najväčšia nespravodlivosť a najväčší podvod v dejinách ľudstva, keď v roku 1913 títo súkromní bankári „ukradli“ podvodom štátu právo na emisiu (tlačenie) peňazí a previedli ho do svojich zločineckých rúk, čím sa odštartovalo najkrutejšie obdobie v dejinách ľudstva, ktoré prinieslo smrť stámiliónom obetí a utrpenie miliardám. Odobratím im tohto práva a znárodnením ich bánk sa začne demontáž najzločineckejšieho satanistického systému v dejinách – kapitalistického. Súbežne s tým sa rozbehnú ozdravné procesy a hospodárska spolupráca USA s Ruskom, čoho sa sion-satanisti boja ako čert kríža, lebo to bude znamenať ich definitívnu porážku. Pred USA je nádejná perspektíva, lebo tam sú ešte pozície kresťanov silné. Modlime sa za Američanov a Trumpa, aby sa im ich nutný ekonomický transformačný proces vydaril, lebo od toho závisí aj náš osud v Európe, ktorá je momentálne v oveľa horšej situácii, lebo v Západnej Európe sú už pozície nás kresťanov veľmi slabé a útoky na nás sa stupňujú zo všetkých strán. Nás kresťanov a Ježiša Krista nenávidia všetci, lebo ich nenávisť je odrazom nenávisti Satana, ktorému slúžia, a tak začali likvidovať kresťanské symboly, búrať kresťanské kostoly, prípadne ich prestavovať na mešity, ktoré podobne ako „no-go“ zóny rastú ako huby po daždi. Zakázali sa ľuďom brániť, lebo sebaobrana pred vlastnou genocídou satanistickým islamom je považovaná za vrcholnú forma rasizmu a extrémizmu, keďže je vraj prekážkou nalinkovanému nám „zvrchu“ povinnému zhnednutia a sprimitívneniu európskeho obyvateľstva v rámci multi-kulti teroru, stúpenci ktorého jasajú radosťou z vyhlásenia eurokomisára Avramopoulosa, že Európska únia je príliš biela a že masová migrácia z tretieho sveta je našou novou normou, preto je potrebné zmeniť myslenie Európanov. Nuž  na vymývaní mozgov intenzívne pracujú. Nemci (a nielen oni) majú už tak prečistené mozgy a sú tak zastrašení, že madam Merkel už nerobilo žiadny problém prejsť od skrytého fašizmu k otvorenému, keď vydala zákon, podľa ktorého prevádzkovateľom sociálnych sietí hrozí až 50–miliónová pokuta, ak neodstránia „nevhodné“ texty. Cenzúra miliónkrát horšia než za socializmu, lebo jej zámery sú vražedné a genocídne. A tak si islam a ideológia sociálneho inžinierstva (multi-kulti, LGBTI, gender ideológia, feminizmus, neoliberálny a neomarxistický fašizmus) kráčajú víťazoslávne Západnou Európou. A budúci vládcovia Európy  neohrozene stupňujú svoje požiadavky. Veď nielen kresťanské symboly a kostoly urážajú ich hlboké náboženské cítenie, ale aj celá európska kultúra, ktorá vzišla z kresťanstva a antickej tradície, či už ide o  výtvarné umenie (obrazy, sochy), diela architektúry, literatúry, filozofie alebo hudby, lebo si dovolila zobrazovať ľudí a zvieratá, ba dokonca krásu nahého tela, čo je v islame prísne zakázané. A tak verím úbohým moslimom, ako musia veľmi trpieť, keď narážajú na tieto artefakty európskej kultúry. A s nimi súcitia aj všetci sorošovci, vítači, slniečkári a multi-kulti propagandisti v nádeji, že čoskoro ich utrpeniu príde koniec a rozbehne sa nezastaviteľný proces hromadnej deštrukcie a odstraňovania všetkých artefaktov európskej kultúry. Tým nastane definitívne víťazstvo pokrokovej islamskej kultúry nad európskou, ktorá priniesla do svetovej pokladnice kultúry diela takých úbožiakov ako Michelangelo, Da Vinci, Rafael, Brunelleschi, Bach, Beethoven, Mozart, Dante, Shakespeare, Balzac, Newton,….. a celú ďalšiu plejádu nepodarkov, ktoré musia byť odstránené stoj čo stoj, aby nešpatili vrcholné umelecké, kultúrne, hudobné, vedecké a iné počiny islamskej kultúry.

Musíme s nadšením kvitovať, že nielen na poli deštrukcie kresťanstva, ale aj ničenia národnej a ľudskej identity sa dosahuje obrovský pokrok. Ženy už oprávnene nenávidia mužov (feminizmus), odmietajú byť matkami  a bielym heterosexuálnym mužom je zakázané už aj dýchať. A tak pojmy muž či žena, chlapec či dievča musia zmiznúť z nášho slovníka a musí tam zostaň už len ONO-ČUDO, aby sa necítilo diskriminované, veď predsa predstavuje významné zlomky promile v celkovej populácii, a tak kvôli nemu sa musí strpieť diskriminácia väčšiny.

Akú drzosť si len dovolil kresťanský učiteľ, keď oslovil dievčatá dievčatami, čo vyvolalo oprávnený protest jedného transdžender čuda, lebo sa týmto oslovením cítilo hlboko urazené, a tak kresťanský učiteľ letel zo školy bez milosti.  Taktiež sa už nie raz stalo, že kresťanským rodičom bolo juvenilnou políciou odobraté dieťa, aby chúďatko netrpelo kresťanskou výchovou,  a tak bolo odovzdané do rúk homosexuálnych párov, kde ho čakala až tak skvelá pokroková budúcnosť, že takéto dieťa neraz skončilo utýrané či  s psychickými poruchami alebo samovraždou. Ale čo tam po deťoch, však milí sociálni inžinieri a experimentátori, juvenilní fašisti, veď predsa ide o princíp, o ten váš deštrukčno-satanistický, však?

Ale tu už všetky žarty nabok! Kam teda až siaha vaša bezcitnosť a cynizmus? Príde však na psa mráz, a už aj prichádza, lebo sa vám vaše zlovestné plány začínajú zadrhávať. Zrazu madam Merkel má problém zostaviť vládu, čo využíva nadúvajúci sa galský kohút Macron snívajúc o veľkom Francúzsku ako hlavnom centre novej  Európy namiesto Nemecka. Nie dosť, že v Rusku vládne nenávidený Putin, ale už aj v USA nenávidený Trump,  v Maďarsku nenávidený Orban či v Poľsku neprípustná vlastenecká vláda. A navyše v Česku znovu vyhráva nenávidený Zeman, či predtým v Rakúsku vlastenecký Kurz. V Španielsku to vrie a čoskoro v Taliansku zvíťazia vlastenecké strany, ktoré chcú začať s programom vysťahovalectva 500 000 nelegálnych privandrovalcov. No, verím vám, drahí sorošovci, že je to na šľak trafenie. Veď Štefana Hríba takmer porazilo zo zlyhania sorošovského projektu „Drahoš“, a tak si musel uľaviť vyhlásením, že väčšina českého národa je vlastizradná, lebo zradila zámery sorošovcov islamizovať Česko. Veď predsa každý, kto sa bráni islamizácii, fašizácii, genocíde a deštrukcii je zákonite vlastizradca, extrémista a triedny nepriateľ.

Našťastie rozpadáva sa veľký sen Fica o „jadre“. Fico zacítiac v povetrí zmenu, znovu mení svoju pesničku o „jadre“ na staronovú o nedopustení ucelených islamských komunít. Toto vytriezvenie mu ale musíme kvitovať. Fico si správne uvedomil jednu z hlavných príčin svojej porážky vo voľbách do samosprávnych krajov, ku ktorej prispelo aj to, ako hlúpo naletel na lesť Lucii Žitňanskej, z ktorej dielne vzišla protiústavná fašisticko-inkvizičná novela zákonov o boji proti extrémizmu, v dôsledku ktorej došlo k zriadeniu inkvizičných inštitúcii (trestné komando NAKA a inkvizičný tribunál pri Špecializovanom trestnom súde), čím sa vytvorili všetky predpoklady k odštartovaniu fašistického teroru proti svojím odporcom, kde odbornými poradcami na určovanie, čo je extrémizmus sa mali stať treťosektoroví sorošovci a mal sa rozbehnúť systém udavačstva, v ktorom zatiaľ prím hrá sorošovský inkvizičný Denník N. Na čom Fico stráca, je obrovská korupcia na všetkých úrovniach mocenských štruktúr, avšak sorošovci, ktorí mu ju vyčítajú a organizujú proti nej protesty, by pri uzurpovaní moci zaviedli ešte väčšiu mieru korupcie. Príklad Ukrajiny je toho jasným svedectvom. A tak Fico nakoniec bude ťažiť z toho, že predstavuje pre Slovensko menšie zlo ako liberálni sorošovci.

Politickí a občianski satanisti na Slovensku:

  • sorošovské politické bábky a projekty (prezident Kiska, Lunter, Progresívne Slovensko a iné),
  • treťosektoroví aktivisti – aktivisti platení z peňazí sorošovských nadácií angažujúci sa za zničenia Slovenska,
  • piata kolóna – agenti sionistických tajných služieb pracujúcich na agendu NWO
  • slniečkári – naivní stúpenci sorošovskej agendy veriaci Sorošovmu filantropizmu
  • mainstreamovci – propagandisti v sorošovských denníkoch ako Dennik N, Sme a pod., presadzujúci vlastizradnú agendu NWO, vymývači ľudských mozgov usilujúci o totálne zničenie Slovenska, o našu pozíciu zotročenej kolónie v budúcom európsko-islamsko-fašistickom superštáte.
  • neoliberáli, neomarxisti, ľudskoprávni aktivisti – stúpenci zničenia rodiny, manželstva muža a ženy, kresťanskej, národnej a ľudskej identity v zmysle postmodernej ideológie sociálneho inžinierstva a nastolenia teroru LGBTI, gender ideológie, multikulturalizmu, islamu, feminizmu, všetkých druhov perverzít, …
  • bratislavská kaviareň (kaviarenskí povaľači) – povýšení a arogantní pseudointelektuáli a pokrokári, svetoobčania pohŕdajúci slovenským národom, stúpenci ideológie, filozofie a kultúry postmodery hlásajúcej morálny rozvrat, rozklad, degradáciu človeka, relativizáciu hodnôt, bezduchosť, ateizmus a bezbožnosť, bohémsky život, kultúrne bahno a primitivizmus, zánik Slovenska v tzv. západnom civilizovanom svete, ktorý speje definitívne k rozkladu. Svoje bezduché, deštrukčné a človeka degradujúce „vedecké“ výplody produkujú hlavne v oblasti tzv. sociologických vied.
  • volajúci po tolerancii a politickej korektnosti – tí, čo nám hlásateľom Pravdy chcú zavrieť hubu, pripúšťajúci jediné správne názory v sorošovskom duchu, demokrati, ktorým ak nevyhrá ich kandidát, strácajú všetky zábrany, zúria nenávisťou a správajú sa nanajvýš vulgárne voči svojím odporcom, ktorých častujú všetkými možnými hanlivými nadávkami
  • búrači stereotypov – ničitelia rodiny, degradujúci dôstojnosť muža a ženy, šíritelia psychicky chorých názorov odporujúcich nielen kresťanskému učeniu, ale aj zdravému rozumu.

Základnou charakteristikou týchto satanistov je nenávisť! Nenávisť voči Pravde, kresťanstvu a národu a voči tým, čo sú prekážkou nastolenia globálneho fašizmu NWO vo svete, Európe a na Slovensku, čiže nenávisť voči Putinovi, Trumpovi, Orbánovi, Zemanovi, Kotlebovi, … Sú to vojnoví štváči, ženúci Slovensko do vojenského konfliktu s Ruskom.

Tieto hanlivé označenia sami vyprovokovali tým, že hanlivými nadávkami častovali nás, čo sme sa opovážili vystúpiť na obranu kresťanstva, národa a rodiny, na obranu zdravého rozumu. Dočkali sme sa nasledujúcich hanlivých označení, ktorých pravý význam je nasledujúci:

  • xenofóbi – tí, čo majú strach z ničenia rodiny a ľudskej identity terorom LGBTI, gender ideológie, multikulturalizmu, feminizmu a morálneho rozvratu,
  • islamofóbi – tí, čo bojujú proti genocíde bielej rasy islamizáciou a premiešavaním rás, čo vidia a upozorňujú, aký denno-denný teror, vraždenie, znásilňovanie, lúpenie prináša islam, ktorý zničí európsku civilizáciu aj s jej kultúrou,
  • rasisti – tí, čo bojujú proti genocíde bieleho obyvateľstva svojich krajín,
  • populisti – tí, čo bojujú za záchranu slovenského národa a postupné prinavracanie štátnej suverenity, snažiaci sa o spravodlivejší spoločenský systém a zlepšenie sociálneho postavenia najbiednejších vrstiev,
  • extrémisti – tí, čo hlásajú PRAVDU.

Drahí vyššie menovaní satanisti! Neprechovávame voči vám (na rozdiel od vás) žiadnu nenávisť a je nám ľúto vidieť vás byť obeťou toho, komu slúžite. Preto sa modlíme za vás, aby ste sa odvrátili od ciest, ktorými kráčate a ktorými vediete nielen seba, ale aj celé Slovensko do pekla novodobého fašizmu NWO, ktoré bude oveľa horšie a desivejšie než hitlerovské, ak tomu nezabránime. A verte, že my tomu zabránime. Tentoraz už mlčať nebudeme a nik nám ústa nezavrie, ani nás nezastraší. Nedovolíme vám naďalej pokračovať vo vašej vlastizrade. My už sme teraz víťazi. Verte, že naše ďalšie víťazstva budú aj vašimi, lebo mnohým z vás otvoria oči a odvrátia vás od záhuby. Svet sa prebúdza z desivého sna a prebúdza sa aj Slovensko. A tak sa prebuďte aj vy, aby ste v hanbe nezostali.

Kresťania, vzchopme sa a zaktivizujme aj napriek zrade najvyššieho predstaviteľa kresťanstva – pápeža Františka, ktorý sa jednoznačne postavil na stranu globálnych mocenských elít usilujúcich  o našu genocídu už len tým, že hodil do jedného vreca nášho Ježiša Krista so satanom Alahom (vraj máme spoločného Boha!!!), nehovoriac o ďalších jeho zradných aktivitách.

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5832

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Upratovanie na ministerstve vnútra – odvolanie členov rady vlády pre MNO je pochopiteľné

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA