Islamizácia Európy pre islam úspešne pokračuje…

Do Európy prichádza totalitná ideológia, skrývajúca sa za náboženstvo, pod vlajkou sekulárnej ideológie multikulturalizmu a základných ľudských práv, v časti právo na náboženskú vieru a vyznanie…
Áno, islamizácia Európy pokračuje, vďaka neochvejným a samými sebou neohrozenými politikami takzvaného „jadra“ budúcej islamskej Európskej únie. Propaguje islam ako náboženstvo mieru, lásky a pokoja. Za také sa vydáva aj sám islam. A vodcovské Nemecko s Francúzskom, ako jeho epicentrum, vťahuje do „jadra“ štáty strednej a východnej Európy, krajiny V-4. Cukrom aj bičom.
Čo z toho sú pravdy, polopravdy a lži, pri tvorbe a dotváraní vlastného názoru, na pozadí osobných a sprostredkovaných zážitkových skúseností a reálnych faktov, ako aj aktuálnych európskych pro imigračných úniových politík, posúďte sami…

Súčasťou politických procesov presadzujúcich legalizáciu imigrácie je boj proti rasizmu, xenofóbii, islamofóbii a nenávisti na webe a sociálnych sieťach.
Pracovnou hypotézou slniečkárskych a vítačských politikov a ich politík je aj téza, že islam možno deliť na umiernený a radikálny, alebo vraj na „normálny“ a fundamentalistický a ten môže byť aj extrémistický. Tak oddelili islamský štát a islamistický terorizmus od „normálneho“ mierumilovného islamu, ktorý sa od radikálneho islamského extrémizmu vraj dištancuje a odmieta ho.
Takže vzniká tu chcený chlácholivý a upokojujúci výsledok, ktorým je tvrdenie, že bežný, normálny, umiernený islam pre Európu nebezpečný nie je. Tvrdenie, že radikálny je len islamský štát a islamistický terorizmus, a ak ten porazíme, čo je ďalšia lož, budeme všetci, teda, kresťania a židia medzi sebou, s moslimami a ateistami nažívať pokojne, spokojne, a čaká nás skvelá budúcnosť „konca civilizácie“ ako vrcholu liberálnej demokracie (Francis Fukuyama: Koniec civilizácie).
Ak si preveríme, o čom a čo je náboženský fundamentalizmus, porovnávaním zistíme rozdiely aj medzi kresťanstvom, judaizmom a islamom.
Post judaistické kresťanstvo vzniklo (počalo) v lone judaizmu a paralelne s judaizmom pokračovalo v Abrahámovej semitskej línii syna Sáry Izáka, Izmael sa z tejto línie vydelil ako syn Hagar a založil arabskú semitskú vetvu islamu až okolo po roku 600 po Kristovi, známu ako arabskí izmaeliti ale s úplne inou eschatológiou, ktorá aj svojou eklektikou oddeľuje islam od dvoch náboženstiev monoteizmu – judaizmu a kresťanstva, ako náboženstvo s úplne iným posolstvom a pravidlami.
Ale pápež František spokojne ekumenicky hlása a zavádza, že: „Všetci máme jedného spoločného Boha“. Odmeňuje nás  nás alebo trestá. Naše skutky sú nám podľa ich povahy samé o sebe odmenou i trestom už za nášho života na Zemi.
Kresťanstvo dodáva: “Už v myšlienke”. Už tá je trestom. Sekulárny svet potvrdzuje: “Prianie je otcom myšlienky.”
A to sa rovná zhoda etiky “zhora” s etikou “zdola”.

Takže, ak by naša vôľa bola naozaj slobodná, a svedomie funkčné, naša Zem a svet by sa zaobišiel bez náboženstiev. Hmm…
Háčik: Ľudská bytosť nedisponuje len telom a telo oživujúcou dušou, ale na rozdiel od nižších živočíšnych druhov, aj duchom, duchovným, tretím, len a výlučne ľudským rozmerom. Ide o súčasť len a výlučne ľudskej softvérovej výbavy, ktorá nám, ľuďom, umožňuje našu ľudskú duchovnú komunikáciu s vyššími úrovňami a rozmermi sveta a Vesmíra…
Ľudský “šiesty” zmysel pre duchovno je známy ako spiritualita.
Na tomto mieste mi do klávesnice “podbehla” otázka (vlastne dve):
Je fenomén ľudskej bytosti prirodzený dôsledok darwinistickej evolučnej teórie v praxi?
Šesťdňové Božie “stvorenie” trvalo týždeň, len ako nádcha, alebo stále pokračuje?
Ak by stvorenie, tvorenie, pokračovalo, pravdu mal nielen Darwin s jeho evolučnou teóriou, ale aj Boh, stvoriteľ.
A tým sa veda stretáva s vierou a spoločne dokazujú existenciu BOHA.
Antagonizmus veda verzus viera je umelý.
Veda a viera sa raz kdesi stretnú, v náručí jediného Boha stvoriteľa.
Ale nie židovského ani islamského.
Jediného, pravého, kresťanského.
ON obetoval svojho Syna za celé ľudstvo.
Aj za židov, moslimov, ostatných inovercov aj ateistov…
A ktorého “boha” uctievate vy, ako toho „pravého“ zakladá váš intelekt a slobodná vôľa.
Ateisti sú súčasťou Božieho stvorenia a svojím ateizmom sa z neho nevydelia…
STVORENIE sa začalo kdesi a kedysi v čejsi MYŠLIENKE pred Veľkým Treskom.
Tá sa stala SLOVOM.
A to SLOVO prebývalo medzi nami.
A tam vás, milí ateistickí a ostatní, vedci, pri všetkej vašej pýche, Boh nevpustí…
To je len JEHO hájomstvo.
Tieto otázky sú ale úplne mimo tému a účel článku. A ten má na jeho konci dodatok…

Ibaže islam berie do rúk právo a spravodlivosť do svojich rúk, v mene “milosrdného a zľutovného Allaha” a ten nás trestá už tu na Zemi. Aj smrťou.
To ale žiadny, tobôž kresťanský, dnes už ani pôvodne židovský Boh, nerobí. Pozemskú spravodlivosť ponecháva v rukách svetskému právu a zákonom…
Kresťanské cirkevné právo je dôsledne oddelené od svetského, čo oddeľuje náboženstvo od svetskej moci, a kresťanská cirkev aj tým berie plne na vedomie existenciu sekulárneho (svetského) štátu a práva, ktorá je aj v jednotlivých zriedkavých prípadoch porušení základných ľudských práv duchovných nesprávnym rozhodnutím cirkevných súdov, nadradené ako opravné, cirkevnému právu. Až po inštanciu Európskeho súdu pre ľudské práva.
Okrem toho, na rozdiel od pôvodného judaizmu a islamu, kresťanstvo vo svojej “pracovnej náplni” násilie nemá…
Islam je pre svet nebezpečný už tým, že pojem sekulárny štát nepozná a neuznáva.
Allahove islamské zákony (právo šaría) sú podľa islamského učenia nadradené štátu a svetskej moci. 


PRÍBEH A KONZEKVENCIE
Po vyhnaní Abrahámovej a Sárinej slúžky Hagar s jej synom Izmaelom zo stanu Abrahámovho do púšte, u ktorého ostala Sára s Izákom, obaja nevlastní bratia, majúci spoločného otca Abraháma, založili dve osobitné abrahámovské, obe semitské etnické rodové línie, v rámci jednej spoločnej eurázijskej rasy.
Izákova genealógia viedla od židovstva k kresťanstvu a Izmaelova k islamu.
Všetky tri monoteistické náboženstvá sú po ich spoločnom rodovom koreni a kmeni nazývané abrahámovskými semitskými náboženstvami.
Izmael, izmaeliti, teda arabské etnikum semitov, odmietli a odvrhli judaizmus a kresťanstvo ako pre nich podradné a menejcenné náboženstvo, aj s celou abrahámovsko-semitskou časťou ich euro-ázijskej rasy.
Arabi patria do europoidnej eurázijskej rasy, ako arabské etnikum.
Voči svojmu nevlastnému súrodeneckému etniku (abrahámovsko-izákovská vetva) sú rasisti (antisemiti).
V tom tkvie aj ich nenávisť voči “bielej” Európe a autochtónnym Európanom.

Nenávisť Arabov a ich islamu voči ostatným dvom náboženstvám a euro transatlantickému svetu, je apokalyptická rovnako, akým je spor sunnitov a šiitov o prvenstvo v islame.
Všetky mierové rokovania, na tej či onej platforme a ich výsledky, sú vždy len čiastkové a dočasné; ústupok tu, ústupok tam, potom zasa späť, mydlenie sa, mŕtvi, ranení, hmotné škody, keď sa unavia, sadnú si k rokovaciemu stolu, medzitým doplnia muníciu, zbrojárske firmy rady dodajú (úžasný biznis!), potom znova rokovací stôl, prestávka a po nej pokračujú…

Takže rokovanie nie je všeliek a žiadna záruka. Často sa ani nevie, kde je začiatok jedného a toho istého – či pri rokovacom stole alebo na bojisku, alebo v prestávke na doplnenie munície, keď práve niet iných „lepších“ možností, čo je zjavné aj v prípade Sýrie…
A USA verzus Rusko. Práve si počítajú počty a silu svojich jadrových zbraní a vyhodnocujú svoje šance…

K boju proti rasizmu “nacionalizmu” (pejoratívum národovectva a národného vlastenectva) xenofóbii a islamofóbii v Európe:
(osobitne k antisemitizmu v záverečnej časti článku)
Frekvencia slov xenofóbia a islamofóbia vo verejnom mediálnom priestore a v spoločenskom diskurze posilnila v roku 2015, po výzve Angely Merkelovej imigrantom: „Príďte, ste všetci vítaní!“
Po tomto historicky významnom výroku paralelne vzrástla aj nenávisť voči európskemu kresťanstvu, ale slovo kresťanofóbia nie je používané vôbec,  posilnilo ale používanie pojmu kresťanský fundamentalizmus, najmä v rétorike mimovládnych dúhových „neziskoviek“; IĽP a Peter Weisenbacher aj ním vyhlásenou vojnou kresťanom, najmä pre ich nevôľu k súhlasu s manželstvami párov rovnakého pohlavia, v opore o kresťanské učenie.
Ostrakizácia a supresia kresťanstva v Európe prebieha aj vytláčaním kresťanstva z verejných priestorov, odstraňovaním kresťanskej symboliky na verejných priestranstvách (aféra Francúzsko a kríž na pamätníku pápežovi Jánovi Pavlovi II.) aj na obaloch tovarov (grécky týždeň v nemeckom obchodnom reťazci Lidl), rastie nevôľa moslimov, ktorých kresťanstvo “uráža ich islamskú vieru” (boj o moslimské šatky, burky, nikáby, a následne súdy, škriepky a roztržky na úrovni komunálnych municipalít). Reakciami sú ústupky kresťanov a ich kléra moslimom a moslimkám v dobrej viere, že proces vytláčania kresťanstva a uvoľňovanie priestoru islamu sa tým zastaví. Nezastaví.
Zatiaľ čo islamofóbia a xenofóbia všeobecne s antisemitizmom sú na hrane s trestným zákonom a za ňou (trestné súdne rozhodnutia), kresťanofóbia je prokuratúrou a OČTK ignorovaná a tolerovaná, a aj preto a práve preto silnie, lebo je ignorovaná a tolerovaná…
Cenzúra na webe a sociálnych sieťach maže a odstraňuje nenávistné hate speech proti židom, Rómom a moslimom, nenávisť a hate speech proti kresťanom sú ale legálne ako súčasť slobodnej demokratickej „tiež spoločenskej debaty“.
Známejší je tzv. kresťanský fundamentalizmus. Ale nik z neho nemá strach, s výnimkou “dúhových” tak, ako má „strach“ z islamu. Je slovníkom najmä dúhových „neziskoviek“. Lebo s poukazom na kresťanské učenie majú „kresťanskí fundamentalisti“ pre dúhu nepohodlné výhrady voči manželstvám párov rovnakého pohlavia, s poukazom na tradičnú rodinu, založenú manželstvom muža a ženy, s pribúdajúcim príslušenstvom (salámová metóda).
Ešte raz, aby bolo jasno, islamofóbia (plus všeobecne xenofóbia) je na hrane zákona, a za ňou, mocnejúce útoky na európske kresťanstvo, sú z pohľadu praxe trestného práva, činnosti prokuratúry a OČTK, zjavne ignorované… aj preto, a práve preto, že sú ignorované a prehliadané…
Oveľa silnejšie v mediálnom priestore rezonuje islamofóbia. Je špeciálnou súčasťou xenofóbie v časti islam (strach z náboženstva islamu). Spôsobuje mnohé starosti propagátorom islamu a Bruselu, ktorý zjavne podporuje islamizáciu Európy.
A to všetko pod zástavou základných ľudských práv a práv na náboženskú slobodu, vieru a vyznanie. Islamskí imámovia (islamskí duchovní vodcovia) Európe odkázali:
„Ubijeme a dobyjeme vás vašimi ľudskými právami.“
“Európu si podmaníme našimi maternicami!” (Erdogan)

Na priame a otvorené nepriateľské akty islamu voči Európe reaguje OSN a EÚ
a
/ podporou údajných základných ľudských práv ženy na totálne osobné vlastníctvo svojho tela, včítane počatého plodu v jej maternici
(lož! Vlastníctvom ženy je len jej prázdna maternica, ľudský plod od momentu jeho počatia nie!!!),
b/ propagáciou antikoncepcie ako legálneho nástroja reprodukčného zdravia európskych žien
(namiesto výchovy k zodpovednému, plánovanému rodičovstvu a ekonomickej a sociálnej podpory pôrodnosti žien a tradičnej rodiny štátom, založenej manželstvom muža a ženy),
c/ podporou slobodných, ničím neregulovaných potratov, bez akýchkoľvek etických zábran (stačí žiadosť o potrat založená v zdravotnej dokumentácii ženy) a podporou potratového biznisu,
d/ pápež František, prirovnaním Európy k starej, chorej Sáre „ktorú treba oplodniť, a Európa sa napokon bude tešiť…“,
e/ podporou manželstiev párov rovnakého pohlavia s príslušenstvom,
f/ hľadaním právnych a etických možností surogátneho (náhradného) materstva.
Čomu sa má Európa teda tešiť?
Vlastnej genocíde?
Európu obšťastňujúcemu islamu?

Tureckí moslimovia v Nemecku sa politicky už začali “zviditeľňovať” (prechod do druhej fázy islamizácie). To je ale už aj predzvesť politizácie islamu, ako prechodnej fázy do tretej fázy islamizácie, a tá má a bude mať koniec, a jej v tom nebude zabránené, v úplnom politickom aj náboženskom ovládnutí dobytého a podmaneného priestoru, územia, regiónu… (zatiaľ “len ojedinelé” ostrovčeky islamskej deviácie, známe ako no-go-zones).
To znamená, že ide o pripravovaný prechod do reálneho politického boja za islamský štát, lebo náboženské práva moslimov sú totožné s ich ľudskými občianskymi a politickými právami.
Ibaže – islam nepozná a odmieta pojem sekulárny štát a serie “zhora” na celé európske osvietenstvo a výdobytky Veľkej francúzskej revolúcie.

Situácia sa aj na Slovensku sa postupne začína vyostrovať, lebo doposiaľ mlčiaca cirkev sa proti útokom slniečkarov a vítačov paralelne s ich dúhou (piata kolóna v časti rodová ideológia) začína “nahlas” nahlas brániť prostredníctvom svojich klerikov KBS a ECAV…
Liberálni demokrati a „ľavicoví progresívci” to označujú ako konečne otvorenú a pre nich žiaducu spoločenskú diskusiu, ktorá ale nemôže mať iný koniec a výstupy, než ostrý, otvorený vnútro-spoločenský konflikt, a budem zvedavý, ako a čím ho potom “zjednocujúci a spájajúci” prezident odôvodní a ako s ním “naloží”… ďalším nárastom extrémizmu? A sníme zo svojej hlavy priamu a vlastnú vinu? Ako? Vyhlásením ďalšej spoločenskej diskusie? Hmm…
Ibaže až kam a ako sa tá diskusia bude ďalej „otvárať a prehlbovať“ nová progresívna  ľavica neomarxistov neprezradila. Do hláv nám ale tlačí jej kaleráby:
„My sme liberálni demokrati a kto nie je s nami, tiež liberálny je proti nám!“
A pri prvej príležitosti, ak napíšete svoj iný názor, v momente po vás slobodne a demokraticky vyštartujú, a znemožnia vám ho čo len dokončiť…
Na fejzbúku je pomaly viac zablokovaných (mŕtvych) ako živých…
A vznikajú uzavreté nepreniknuteľné ozbrojené a militantné bašty jedných proti druhým.
BLÁZINEC!

Pravda o islame je len jedna (ostatok sú negramotné alebo úmyselne šírené bludy, polopravdy a lži):
ISLAM JE LEN JEDEN. ALLAH JE LEN JEDEN. KORÁN JE LEN JEDEN.
Delenie islamu na umiernený a radikálny je blud a nemá opodstatnenie. Oporu o nič. K tomu ďalej:
Moslimov možno deliť len na pravých a nepravých (odpadlíkov od islamu). A stavať právo na ich život v Európe na tom, že od radikálneho islamizmu sa dištancujú, je postavené na vode;
Moslimovia sa aktívne od islamizmu nikdy a nikde dôveryhodne nedištancovali.
Vystavili by sa nebezpečenstvu smrti.
Za odpadlíctvo od islamu hrozí smrť.
V rámci islamského práva, kresťania a židia môžu konvertovať na islam a stať sa tak plnohodnotnými občanmi islamského štátneho zriadenia. Ak sa ale rozhodnú zostať kresťanmi alebo židmi, alebo ateistami (nevercami) dostanú status islamu poddaných polo otrokov nazývaný dhimmi. To znamená platiť špeciálnu daň islamskému štátu, ktorá sa nazýva džíza.
Okrem toho sú dhimmi neustále ponižovaní a utláčaní; tak, ako boli židia, Rómovia a ostatní ne-árijci a odporcovia Tretej ríše, nálepkovaní (viditeľné nášivky na odeve) presne podľa Ríšskych Norimberských zákonov z roku 1935, takže tieto zákony neboli už v 7-mom storočí ničím novým…
Dúha to robí anketou Homofób roka.
Údajných homofóbov nálepkuje verejne.
Skúša.
Zákon dopíše neskôr, dodatočne.
Možno hneď po parlamentných voľbách 2020… 

Túto daň islamskému štátu zaviedli mohamedáni v siedmom storočí a obnovil ju daeš. Ako stále „svieži“ prvok pravého mohamedánskeho islamu.
Mohamedova sunna (Hadísy) majú väzbu na Korán, ako záznamy o výrokoch a skutkoch Mohameda po dobu hidžra (odchod Mohameda z Mekky do Mediny a tam). Sú hlavným zdrojom islamského práva šaría.
Síra je arabské označenie pre životopis Mohameda.
Poznámka: Hadísov sú stovky a neexistuje ich úplne a spoľahlivo dôveryhodná kanonizovaná zbierka, lebo ide o pôvodne ústne, neskôr písomne zaznamenávané a odovzdávané verbálne výroky a popisy skutkov Mohameda.
Preto aj právo šaría je uplatňované všade inak.
Delenie islamu na sunnu (sunniti) a šíu (šiiti) nerobí z jedného islamu a Koránu dva, lebo sa netýka islamu ale len sporu o nástupníctvo po Mohamedovi s príslušenstvom.
Tvrdenie s úplnou istotou:
Konflikt sunnitov so šiitmi nemá riešenie, je večný až do konca dní (apokalyptický)…
Toto platí aj pre katolicistickú ekumenizáciu
a/ protestantských kresťanských cirkví a denominácií pod jednu, katolícku (všeobecnú) cirkev,
b/ ostatných náboženstiev s katolíckym kresťanstvom (to je už totálny blud).

V rámci úskokov a ľstí moslimov v procese postupnej islamizácie Európy by bolo dobré vedieť aj, čo je islamská lož.
Ide o jej štyri druhy: takía, tavría, kitman a muruna.
To znamená, že žiadny „dobrý“ a pravý moslim vám, nám, nevercom, nepovie nikdy pravdu, tobôž úplnú pravdu. Hoc by bol vaším hoc aj najlepším a milým, a najmilším, susedom… 
Toľko aj k celostnému a komplexnému obrazu o „náboženstve mieru“, za aký je vydávaný islam.
Islam (preklad) neznamená mier ale úplné podriadenie sa vôli Allaha.
Mier príde až potom. Možno. Skôr nie. Skôr rozhodne nie. Lebo džihád je tiež večný. Apokalyptický. Až do konca dní…
Židovstvo (judaizmus) ani kresťanstvo nepoznajú žiadny druh lži. Lebo Desatoro je spoločné obom, a jeho súčasťou je: Neoklameš! (No, židia, klamú inak.). A kresťania detto. 🙂
Ale moslimovia legálne. Z Korána. Ich zákona.
Židov a kresťanov z hriechu vyslobodia viera, ľútosť, pokániem a skutky. Islam svoju lož nemá za hriech, ale cnosť, ako súčasť islamského džihádu.
Džihád a džihádizmus je súčasťou prvého z piatich vyznaní islamskej viery.
Delí sa na džihád vnútorný (do vnútra moslimov a moslimiek) a vonkajší (smerom von, k územnej expanzivite islamu).
Islamská lož je pevnou súčasťou džihádu. Je povolená, vlastne prikázaná islamom, Koránom, v záujme víťazného postupu celosvetového džihádu.
Označovať wahhábizmus a salafíu ako radikálnu vetvu sunnitského islamu je lož. To je pravá tvár mohamedánskeho islamu, ktorý chce urýchliť renesanciu pravého mohamedánskeho medinského islamu, práve s použitím prostriedkov násilia a terorizmu. Nie oddiferencovaného islamistického, nie islamizmus, ale pravý islam.
Argumenty typu, že však Bašár Assad je prívrženec umiernenej šiitskej vetvy alavitov, je voči iným náboženstvám tolerantný a v Sýrii vládol sekulárnemu štátu, neobstojí. Islam alavitov považuje za sektu. Pri víťaznom postupe v Sýrii by islamský štát “navštívil” aj Damašek a Assadovcov… (…a oni to vedeli a vedia).

Zalamovanie rukami a nohami OSN nad úbohými Rakhinmi je mediálnym utajovaním dôvodu: Sunnitskí pôvodne barmskí Rohingovia 18. augusta 2017 zaútočili na inštitúcie budhistických arakánskych Rakhinov, s úmyslom nastoliť v mjanmarskom severnom Arakánsku vládu islamu. Preto sú ako nelegálni prisťahovalci hnaní preč, domov do pôvodného domovského Bangladéša, aj so súbežným násilím… (vypýtali si ho). V Mjanmarsku sú nežiaduci.

Takzvaní umiernení moslimovia sú z pohľadu Koránu, Hadísov, sunnny a síry odpadlíkmi od pravého islamu.
Nazývajú sa takfíri a nemoslimovia (včítane ateistov) káfiri

Islam je označovaný ako najmladšie z troch abrahámovských náboženstiev, ktoré vzniklo 600 rokov po kresťanstve ako opozícia voči kresťanstvu a staršiemu judaizmu a západnému svetu. Aby aj Arabi mali svoje náboženstvo a necítili sa “duchovne stratení a opustení”…
Tvrdím, že nie je pravým náboženstvom, nevládne mu “náš Boh” a nemá dôstojné miesto popri historickom, dejinnotvornom judaizme a kresťanstve, lebo:
Islam je eklektické náboženstvo s prvkami kresťanstva, judaizmu. Starší zoroastrianizmus je predchodcom judaizmu.
Islam mieša hore dole a radí nad sebou a pod seba (pod Allahom a Mohamedom) persóny pozbierané z judaizmu a kresťanstva. Šéfom personálneho oddelenia islamu bol „prorok“ Mohamed. A sám seba postavil na prvé miesto medzi a nad židovskými prorokmi. Ježiš  v kresťanstve má v islame nižšiu „pracovnú pozíciu” ako „najväčší prorok“ islamu Mohamed. Hnus.
Poznámka: Každá nová súra Korána ruší predošlú „ako lepšia“ a preto platná, a predchádzajúce súry vo veci. Lebo: “Len blbec nemení svoje názory.” A islam nie je blbec.
Islam je jednotou troch prvkov: Ideológie, pseudo náboženstva a politiky v jednom. Islam je ľudsko-právne antihumány. Obmedzuje slobody a ľudské práva. Drží ruku nad životmi a smrťou moslimov aj nevercov či inovercov…
Vo svojej podstate je horší ako nemecký nacizmus a taliansky fašizmus. Reprezentuje totalitu Allaha – nie v Nebi ale už tu na Zemi. Aj preto nepozná pojem sekulárny štát.
Lož je aj pápežovo Františkovo tvrdenie, že všetci máme jediného Boha.
Allah akbar sľubuje samovražedným džihádistom dostatok jedla a pitia a bonus 72 mladučkých panien a chlapcov…
Toto mi hlava „neberie“. A vám?

Systém kvót nerozlišuje rasu, etnikum ani náboženstvo. Týka sa aj islamu a moslimov. Nedelí a nerozlišuje ich na šiitov a sunnitov…
Tí sa vzájomne budú mydliť v Európe.
Jedni sú reálni utečenci, majúci právo na azyl a dočasnú doplnkovú ochranu, druhí fiktívni (ekonomickí a sociálni, lebo dávky) a tretí, utečenci islamského štátu po jeho porážke v Sýrii a Iraku. Budú sa „realizovať“ v Európe. Tajné služby práve avizovali príchod 50-tich islamistov do Európy zo Sýrie…

Pri sčítaní a konštatácii štatistického výsledku čísla 5 tisíc moslimov (plus mínus, skôr ale viac neprihlásených…) na Slovensku v roku 2011, štatistiky nevykazujú jedných ani druhých…
Dublin 4 má byť systémom prerozdeľovania utečencov pre čas zintenzívnenia imigračnej vlny do EÚ plus príslušenstvo, ak sa „kapacity“ utečencov v štátoch s ich najpočetnejším prílivom naplnia, je navyše pre nich otvorená aj možnosť príchodu rodinných príslušníkov a zlučovania rodín, lebo ľudské práva (!) a to sú ďalšie pribúdajúce počty…
OSN a EÚ chcú legalizovať ilegálnu imigráciu…
V Nemecku, dohodou CDU, CSU, SPD, teda v „jadre“ EÚ, schválením práva na zlučovanie rodín islamských imigrantov, sa začal paralelný boj
a/ za rodovú rovnosť a proti násiliu na ženách a deťoch,
b/ polygamiu a zlučovanie rodín podľa islamského princípu nadvlády muža.
To dáva základ pre vznik dvoch paralelných spoločností, jednej v prostredí sekulárneho práva a druhej – islamského práva šaría.
A rozkol nemeckej ústavy. A európskeho práva na svetské a islamské právo šaría.
A takými už sú no-go-zones.
Moslimské: „Európu dobyjeme a podmaníme si ju úplne legálne a bez boja jej vlastným právom a ľudskými právami!“
Môj „paralelný“ odkaz všetkým podporovateľom ratifikácie Istanbulského ale aj už ratifikovaného Lanzarotského dohovoru:
Istanbulský aj Lanzarotský dohovor sú oba v západnom európskom kontexte začínajúceho rozkladu a rozpadu európskeho úniového práva už len zdrapy bezcenného papiera, na ktoré čaká odpadový kôš a recyklácia.
A z pohľadu islamu verzus neverci je aj kampaň a humbug  okolo #MeToo…
Islamu sa netýka. Nemoslimská a neveriaca žena môže byť znásilnená.
Aj bez predchádzajúceho „dvorenia“ sexuálnym obťažovaním…

Na xenofóbiu a islamofóbiu ako nedôvodnú a vraj „ničím nepodloženú“ fóbiu, ktorou vás po vašich hlavách mlátia slniečkári a vítači, zabudnite, nemajte z nej žiadne nedôvodné „zlé svedomie“ ani pocit viny a osobnej neistoty vo vlastnom názore a presvedčení…
Buďte pokojne a pri plnom vedomí xenofóbni a islamofóbni.

Uvedomte si a vezmite na plné vedomie, že ste úplne zdraví a normálni ľudskí jedinci, člováci a človečice.
Aj to, že xenofóbia (islamofóbia), v opore o medicínsku, psychologickú a psychiatrickú vedu, je vaša xenofóbia a islamofóbia normálnou súčasťou geneticky daného programu (softvér) prirodzeného mechanizmu ochrany a obrany všetkých živočíšnych druhov pred cudzími votrelcami na ich autochtónne (domáce, domovské a im vlastné) teritórium a v prípade ľudských bytostí to je ich národný štát a vlastná kultúra.
Tag: Höschl Cyril a xenofóbia.
Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc. Univerzita Karlova Praha je popredný, mediálne známy český psychiater, predseda Českej psychiatrickej spoločnosti.
Jeho postoj k xenofóbii a islamofóbii nech je spoľahlivou vedeckou oporou pre zdôvodnenie xenofóbie a islamofóbie aj z pohľadu definičného zázemia pojmu ľudská normalita.
Svoj názor a presvedčenie vo vzťahu k islamu si tvoríte a dotvárate na podkladoch vášho vlastného poznania, reálnej osobnej a sprostredkovanej skúsenosti; ňou je história a fakty, zakladajúce pokračujúcu históriu dnes a zajtra…
Vedzte, že rasizmus a xenofóbia voči našim domácim Rómom nemá vôbec nič spoločné s rasizmom, tobôž s takým, ktorý vám je médiami, a ich slniečkármi a vítačmi, prezentovaný.
Rómovia sú etnikum neslovanskej rasy.
Značná časť Rómov sa v rámci sčítania ľudu 2011 prihlásila k maďarskej národnosti, etniku.
Maďari, s ich Orbánom, sa voči imigrácii v rámci vlastnej xenofóbie a islamofóbie správajú úžasne (až pritvrdo, čo dáva najavo Orbánova opozícia). Jediní poslušne dodržiavajú kritériá ochrany vonkajších hraníc Schengenu, aj vo veciach kvót, za čo sú ale s Čechmi a ich národom, lebo národno-štátne záujmy, nadnárodnou Európskou komisiou žalovaní a obvinení z odmietania povinných kvót…

Zapamätajte a uvedomte si, že vy, dobre socializovaní/né člováci a človečice, integrovaní/é do spoločnosti, nemáte nič spoločné s údajným rasizmom!
Ste v záujme vlastnej ochrany prinajmenej zdravia, správne a dôrazne odťažití od stagnujúcej rómskej mentality a spôsobu života Rómov v ich spoločenstvách, v spojení s hygienou a sociálnym správaním, tobôž so samozrejmou, navyše, samozrejmou odťažitosťou od syfilisu, prostitúcii, pedofílii a incestu, aktuálne na Spiši.
Buďte ale odťažití aj od vládnych politík a neschopnosti vládneho establishmentu a jeho splnomocnenca pre rómsku otázku Ábela Ravasza (a jeho predchodcov; Pollák, Orgovánová) a miliónom korún a eur, strateným kdesi v studni výsledkov limitne sa blížiacich nule. Žiadajte účty a faktúry.
Dištancujte sa od pojmu „obťažujúca rómska kriminalita“ z dielne nášho ministra vnútra Kaliňáka, lebo:
Ide o neprípustný vrecizmus, hádzanie kolektívne viny na všetkých Rómov a zavádzanie, lebo:
Proti právne skutky delíme na kriminálne a nekriminálne a tie na priestupky, prečiny, trestné činy, závažné trestné činy a obzvlášť závažné trestné činy. Minister ich mieša dohromady, nafukuje a tým prekrýva, zakrýva a odvádza pozornosť spoločnosti od inej trestnej činnosti.
Rasizmus a nacionalizmus
Pravým rasistom a nacionalistom bol nacista Hitler (ideológia nadradenej árijskej rasy).
Porovnateľným nacionalistom plus pravým fašistom bol Musollini (symbol fasces: zväzok prútov so sekerou) vo vzťahu k ideológii renesancie Veľkej rímskej ríše.
Vlastenectvo, patriotizmus a prejav cítenia a spolupatričnosti k svojej rase, národnosti a štátotvornému národu sú označované ako rasizmus a xenofóbia. Byť vlastencom a národovcom je dnes bezmála trestné  a označované ako anti systémový proti európsky extrémizmus a v politike označované ako anti systémový extrémistický populizmus.
Čo to je (vysvetlenie): To je všetko, čo sa vymyká z rámca systémových politík EÚ, v rámci pro systémového Matrixu Globálneho Prediktora Nového svetového poriadku (zahltenie Európy imigrantmi, Európe cudzími civlizáciami, kultúrami a s kresťanstvom totálne nekompatibilným a nepriateľským  náboženstvom islamu so záujmom o totálnu zmenu pôvodného hodnotového charakteru Európy).

ANTIFA sú xenofilní (chorí) radikáli a extrémisti novej „progresívnej“ ľavice neomarxistov, slniečkárov a vítačov… čosi ako akási „Hlinkova garda“ militantne nastavená smerom k autochtónnemu pôvodnému obyvateľstvu Slovenska (ak sa vám „chce“ vráťte sa k môjmu článku o raperovi Rytmus. Nenávidí „bielych“ gádžov. Vlastne sám seba).
ANTIFA má zázemie v „ľudskoprávnych“ plus dúhových mimovládkach, takzvaných „neziskovkách“ (s finančnou podporou Sorosovej OSF) a je v ideologickom príbuzenstve s politickou slniečkárskou a vítačskou stranou Progresívne Slovensko (plus SKOK a časť SaS, prípadne Zelených…).
Progresivisti sa ale oficiálne od nich dištancujú, ale proti ANTIFA nepohnú ani prstom.
Súčasťou programu Progresívne Slovensko je jeho Agenda OSN Global Compact 1 a 2. Patrí tam aj Dublin 4. Budú vám ho „zatĺkať“ ako Plzák, a zahmlievať až do parlamentných volieb 2020. Keď vás budú mať v klobúku ako parlamentná strana, lebo ich budete voliť, svoj program naplno rozbalia.
Psychickou poruchou (deficit ochranného a obranného softvéra) je opak xenofóbie – xenofília. A islamofília. Vysvetlivka: Ak som rusofil, nemusím milovať putinovský režim, ak som germanofil, Hitlera. Ak som amerikanofil, nemusím Trumpa či Clintonovú a Obamu a naopak… Nie som islamofób ani homofób, svoju odťažitosť k islamu a dúhe mám racionálne zvládnutú, a ak si islam prevádzkujú moslimovia v ich domovských krajinách a dúha sa nedožaduje toho, čo označuje za jej základné ľudské práva, ktoré takými ale nie sú, nemám proti ich osobnému statusu a spôsobu života výhrady…
… riešenie je aj pre nich naporúdzi: Občiansky zákonník a notár.

Nie som konzervatívec ani liberál, ani „konzervatívny liberál“ (nový politologický pojem Richarda Sulíka) ale nositeľ vlastného neideologického a apolitického zdravého rozumu.
Islam do Európy a EÚ nepatrí. Nie je s ňou kompatibilný.
Práve prebieha tretia historická vlna pokusu o islamizáciu Európy, Európe ide a verte, že fatálne, o život.
A kam sa potom podejú slniečkári a vítači? Vmestia sa všetci do kanalizačných sietí, kam zalezú? A nepomlátia sa pritom o prednostné, lebo ich „základné ľudské práva aj na život“ a akcesorické právo právo na poradie v rade..?
Prečo si myslia, že im ich pro islamské „zásluhy“ v Európe vládnuci islam zohľadní? A budú platiť nižšiu daň? Zaplatí im ju vláda a George Soros?

Modlím sa za V-4 a Slavkovský formát.
Toto diachrónne synchrónne kontinuum nášho európskeho regiónu sa vyvíja na osi Maďarsko-Poľsko, Slovensko-Česko plus vo vzťahu k EÚ, seba definujúce sa Rakúsko. Chcelo by to viac a častejších vzájomných rokovaní…
Česi ma v prezidentských voľbách nesklamali.
Výborne si doma aj v zahraničí počína aj Andrej Babiš „právoplatne vinný“ v kauze Čapí hnízdo. 🙂
Mimochodom, trocha od veci (téma článku) keď už tak už, to prostredie okolo „ťažby lítia“ v Česku mi páchne korupčným prostredím pre prospech činovníkov ČSSD. Už tam malo bežať preverovanie vo veci možného podozrenia z poškodzovania záujmov Českej republiky. Memorandum treba zneplatniť a to právo previesť domov, z Austrálie, pod priamu kontrolu českého štátneho podniku. Memorandum má vždy nižšiu právnu ako zmluva o budúcej zmluve. Ostatok sú kecy a neutralizačné tančeky.
Na rade je Slovensko.
O Maďarsko, Poľsko a Rakúsko obavy nemám.

Donald Trump vo svojej správe o stave únie predstavil štvorbodový reformný balík reštriktívnych imigračných zákonov, ktoré sú v úplnom protiklade s imigračnou ideológiou multikulturalizmu a politikami OSN a EÚ, ktoré prezentuje a pretláča Európska komisia novou podobou a obsahmi dohody Dublin 4.
Trumpov balík je pre vnútornú bezpečnosť USA ozdravný a ochranný, európsky je chorý a pre EÚ samovražedný. Na svoju a republikánsku prisťahovaleckú reformu potrebuje ale Donald Trump dohodu s demokratmi. Zatiaľ čo republikánska časť kongresu aplaudovala vždy v stoji, neo liberálni demokrati po dobu celého prejavu sedeli ako zamrznutí…
A české aj slovenské verejnoprávne médiá manipulujú…
Vie a zistil to len ten, tá, a tie, ktorí, ktoré, Trumpov prejav o stave únie, počúvali priamo, naživo so simultánnym prekladom.

Západnej Európe, jej „jadru“ a satelitom hrozí šaríokracia a dhimminokracia v rámci islamského Eurokalifátu.
Hypotéza blízka pravde budúcnosti a otázka:
Vieme si predstaviť aproximáciu a negociáciu islamského práva šaría, teda, islamského práva islamského štátu a aj daňových politík dhimmi na jednej strane svetského a paralelene islamského daňového práva?
Že nie? Lebo Európa je prísne osvietenecká (lebo dedičstvo a kontinuita s VFR „nepustí“) a sekulárna?
Ale vieme i to, že islam nepozná a odmieta pojem sekulárny štát: Irán, Saudská Arábia, Katar..? Saudi “čosi uvoľnili” (práva) vo vzťahu k ženám, moslimkám…
A že (návodná otázka): V Európe a v EÚ sa také nemôže stať, lebo to je úplne vylúčené? To myslíte vážne? Naozaj to je vylúčené? Hmm…
Viete, čo je islamizácia, ako prebieha a koľko má krokov k víťazstvu islamu nad Európou o jej ovládnutiu islamom? Že neveríte? To sú len konšpiračky? Hoaxy? Hmm…
Pekne vás, aj slniečkárov a vítačov, pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan

Prídavok
Kontroverzný poľský zákon o holocauste je správny, dobrý a potrebný. Čistí poľský stôl.
Neprajem si aby mi ani doma na Slovensku ktosi otrieskaval o moju hlavu moju osobnú a kolektívnu vinu vo veci zodpovednosti za slovenský holocaust…
Za poľský podiel viny nech nesú zodpovednosť vinné konkrétne poľské kolaborantské antisemitské persóny.
Nie všetci Poliaci až do entého pokolenia!
Tak, ako za slovenskú Sereď a Poprad konkrétni potom arizátori…
Tak ako za tie horthyovské a holocaust v Komárne konkrétni Horthyovci…
Slovensko, Poľsko, Česko ani Maďarsko nemá čo dnes brať na seba vinu Nemecka…
Ani Nemecko nemalo svoje „minderwerkenkomplexen“ ako zdroj a pôvodca holocaustu (Norimberské zákony 1935) riešiť nezodpovedným Merkelovej: „Herzlich willkommen“ lebo holocaust, pre všetkých utečencov, ktorých máme (kvóty) „za trest“ dostať aj my…
Ctený Izrael by mal brzdiť a zo svojho, ním večne živeného šoa, postupne uberať…
V Európe sa po vojne a následne po tom, čo sa deje na Blízkom východe a v Afrike, udiali a dejú iné veci…
Poľsko a krajiny V-4 na nich nenesú žiadnu vinu.
Za vraždění Židů jsme zodpovědní my. Ministr zahraničí Gabriel se přihlásil k válečné vině Němců:
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/gabriel-se-jasne-prihlasil-k-odpovednosti-nemcu-za-holokaust/r~1d613dd6091111e89509ac1f6b220ee8/?redirected=1517751273

Dikcia výroku Európskeho súdu:
Žiadny štát nie je povinný prijať všetkých utečencov s výnimkou tých, ktorí majú nárok na azyl a dočasnú doplnkovú ochranu.
Škoda, že nález nečítali v OSN a EK (kvóty a Dublin 4).
V slušnej spoločnosti vždy platí:
„Ak si k sebe pozvete utečencov, neposielajte ich na obed k susedom!“
V snahe legálne vpustiť čo najviac ľudí z tretích krajín do spektra všemožných ľudsko-právnych dôvodov, do slovníka EÚ pribudol pojem klimatickí utečenci. Európsky parlament sa na nich a na tomto tiež ľudskom práve (nové) uzniesol 16. januára 2018.
Kalergiho plán, Barnettova doktrína a Harwardský a s ním aj Houstonský projekt sa napĺňajú…
Je ale treba definovať aj počty rodinných príslušníkov, ktorí majú mať právo docestovať za utečencami  v rámci zlučovania rodín…
Európska únia namiesto racionalizácie imigračných politík robí všetko pre to, aby legalizovala nelegálnu imigráciu. Hľadaním a vymýšľaním ďalších nových a novších ľudských práv ich inováciami. A to je Agenda OSN 2030 v časti Global Compact 1 a 2. Dublin 4 je súčasť Global Compact 1. Ale mali a mohli by ho poznať vlády štátov V-4.

Ultraľavicová protinárodná a proti vlastenecká ANTIFA má v Európe svoj silnejúci ultrapravicový protipól hnutie IDENTITÁROV. Kde sa obe hnutia strenú, je zle, páchajú sa škody na majetku, zdraví (a životoch) a policajti majú robotu „navyše“.
Francúzi nezvládajú Calais (bývalú džungľu) Belgičania Molenbeek, Švédi Malmö, a tak ďalej, no-go-zones (paralelené spoločnosti) pribúdajú…
Garantujem, že integráciu ad hoc prijatých utečencov nezvládnete a Európu čaká vnútro občianska vojna civilizácií, kultúr náboženstiev…
Spýtajte sa, novinári a médiá, najmä „verejnoprávna“ RTVS, urobte anketu v Piešťanoch, s otázkami pre občanov mesta a okolia, na správanie arabských kúpeľných hostí…
Aby bolo jasno, od slniečkárskych a vítačských médií sa to očakávať nedá, tobôž ani od znova „najobjektívnejšieho a najsledovanejšieho“ spravodajstva RTVS. Neurobí to ani súkromná TA3. Stránia sa tvorby a zverejňovania „hoaxov“… (autocenzúra).
K nej pridajte odmietnutie RTVS odvysielať film Bitka pri Viedni (lebo tiež „hoax“).
Tak, aj to by sme mali.

Vložené 8.2.2018:
Posúvajte sa od poloprávd a lží k pravde od nej k polopravdám a lžiam, a kdesi tam sa nájdite:
https://www.hlavnespravy.sk/posunme-sa-od-ciastocnej-k-uplnej-pravde/1304018
Článok nemá chybu! Úžasný článok!
Islamizácia Európy pokračuje aj „vďaka“ multikulturalistickej a multináboženskej a indiferentistickej ideológii a propagande.
Vysvetlivka:
Náboženský indiferentizmus tvrdí, že spásu duše je možné získať cez akékoľvek náboženstvo, to je jedno, či ide o monoteistické alebo polyteistické náboženstvo, ak je zachovaná morálka.
Toto píše pápež, kňazom a biskupom, v encyklike (kritika indiferentizmu) Mirari Vos 15.8.1832.
Anton Ziolkovský, svojím vyhlásením v závere diskusie, že „všetci máme jedného a jediného boha“ (video) je “negramotný” kresťanský heretik a falošný prorok!
Svojím výrokom potvrdil, že náboženský ekumenizmus je blud!
https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20180126033

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie v jednom z domov v obci Štítnik

    0icon

    Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie, ku ktorému došlo v jednom z domov v obci Štítnik v okrese Rožňava. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Muž sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove

    0icon

    Päť hasičov s dvomi kusmi techniky zasahovalo vo štvrtok (18. 4.) po 22.00 h pri dopravnej nehode na ul. Arm. gen. Svobodu v Prešove. Zranil…

    Pri elektronických testoch na vodičský preukaz je neúspešnosť vyššia

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Po zavedení elektronických skúšobných testov na vodičský preukaz sa počet neúspešných skúšok zvýšil. Pohybuje sa okolo 23 percent,…

    Krajskí prokurátori informovali o plynulom prevzatí prípadov v pôsobnosti ŠTS

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Krajskí prokurátori informovali generálneho prokurátora SR Maroša Žilinku o plynulom prevzatí výkonu prokurátorských činností vo veciach v pôsobnosti Špecializovaného…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Do našej oblasti prúdi vlhký morský vzduch. Dnes bude postupne zamračené a na väčšine územia dážď. Teploty 7 až 12 stupňov C.

    Po náraze do zvodidiel na D1 pri Beluši sa zranil vodič osobného auta

    0icon

    Zranenie vodiča osobného auta si vyžiadala dopravná nehoda na diaľnici D1 pri Beluši v okrese Púchov. Pri udalosti zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru s…

    Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu

    0icon

    Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu. Za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 67 kilometrov za hodinu mu bola uložená bloková pokuta…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Slovensko a Taliansko by mohli uzavrieť dohodu o policajnej spolupráci

    0icon

    Slovensko a Taliansko by mohli uzavrieť dohodu o policajnej spolupráci. Jej návrh predložilo Ministerstvo vnútra (MV) SR do medzirezortného pripomienkového konania. Krajiny majú kooperovať za…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA