Delta-strašiak, či ozajstná hrozba?

Vláda plagiátorov sa rozhodla doraziť turistický priemysel na Slovensku odradením cudzincov pred dovolenkou u nás a občanom Slovenska zhnusiť zahraničné dovolenky. Dôvod je prostý – neposlušnosť. Áno, sme neposlušní a to koalícia zla vedená Psychopatovičom jednoducho neznáša. Preto nezmyselne „tlačia na pílu“ a opäť raz sme jediní široko-ďaleko s extrémnymi opatreniami.

 

Rovnako nás strašil Psychopatovič spolu s ministrom obrany a arogancie až do úplnej hystérie pred celoplošným testovaním, ktoré sme absolvovali ako jediní na svete, pretože Psychopatovič je jediný blázon na svete, ktorý sa dostal k moci ako plagiátor, podozrivý daňový podvodník a najväčší rozoštvávač spoločnosti v Európe. Tento nezodpovedný experiment nikto vo svete nezopakoval, hoci podľa s nimi kolaburujúcimi „odborníkmi“ to malo urobiť z Psychopatoviča globálneho „lídra“ boja s pandémiou a z Krajčiho vedeckého obra, lebo také masové dáta o experimente s vlastným národom nikto nemá, a Jarčuška ručil za to, že sa publikujú vo Veľkej Británii.

 

Očkovanie ako politikum

   Málokto si dnes spomenie, že očkovanie bolo po dlhé roky bežnou záležitosťou, o ktorej sa nediskutovalo. Túto bezhraničnú dôveru pred pár rokmi naštrbilo hnutie rodičov, ktorí začali poukazovať na vedľajšie účinky. Je to legitímna námietka, ktorá viedla k vyhláseniu vlády (čo opäť akosi zapadlo), že za následky bežného očkovania berie zodpovednosť vrátane odškodnenia obetí medzi deťmi. Takáto racionálna debata chýba pri covid-vakcínach, pretože s vládnucimi plagiátormi sa racionálne diskutovať nedá. Veď sa dostali k moci (a Psychopatovič je v tomto žiarivým príkladom) na základe vybičovaných emócií bez reálnych podkladov vo faktoch (spomeňme si na falošnú stopu šírenú žltou tlačou na trajektórii Kuciak – talianska mafia – vláda R. Fica, za ktorú sa nikdy neospravedlnili). Aby to bolo ešte horšie, nimi preferovaný odborník je Pfizer-profesor Krčméry, ktorý podľa vlastného tvrdenia po exotickej chorobe funguje s polovicou mozgu a tretinou pamäti! Navyše nie je ani virológ, ani epidemiológ. Je odborníkom na „tropickú medicínu“ a pokiaľ je známe, covid sa trópom vyhýba! Tak o čom tu ten pán hovorí? Jeho „věhlas“ (ako hovoria Češi) má dva zdroje – pôsobenie v Afrike a jeho fabrika na „sociálnych profesorov“. Čo to má s covid-om, keď dokonca pôsobí ako „tvár očkovacej kampane roti covid-u“? Nezabúdajme, že za podporu nezmysleného plošného testovania bol odmenený mafiánom v kresle šéfa parlamentu Hurbanovou cenou v hodnote viac ako 27 tisíc eur. Ako po tom všetkom môžeme dôverovať človeku, ktorý na začiatku pandémie celkom racionálne odmietal rúška, ako zbytočné, a ubezpečoval, že na covid sú jednoduché liečebné postupy. Tie sa potvrdili (ivermektín atď.), ale táto selfie-vláda plagiátorov bránila lacnej a účinnej liečbe zákazom predaja a dovozu daných liečiv a vyhadzovom vedúcich lekárov, ktorí ju zavádzali?! Je teda logické, že racionálne uvažujúci občan váha uveriť niekomu, kto po vlne úmrtí, vyvolanej nezmyselným, až zločinným plošným testovaním vyhlásil, že sa stali „chyby“, ale aj tak sa máme „zomknúť okolo vlády“, ktorá v rukách plagiátora Psychopatoviča tú katastrofu spôsobila?!

Podobne aj „skládková Zuzanka“ v prezidentskom paláci hovorí o masových psychických následkoch na deťoch z nezmyselného on-line vyučovania, čo nemá obdoby v krajinách so skutočnými odborníkmi (kde nemôže byť ministrom školstva kaderník so vzdelaním obuvníka!). Ale to už je neskoro, Zuzanka, mlieko je rozliate a následky nedozerné!

 

Delta-strašiak, či ozajstná hrozba?

   Dôvere občanov nepomáha ani to, ako si fatálne títo vládni „odborníci“ odporujú. Krčméry musel priznať, že delta-mutácia je desaťnásobne slabšia, než pôvodný covid. Ministerstvo zdravotníctva pripúšťa, že prejavy delta mutácie sa môžu zamieňať s nádchou! Nezabúdajme tiež, že akosi záhadne túto zimu vymizla chrípka, ktorá sa ľahko mohla v prospech vládnej propagandy plagiátorov zamieňať sa údajnú pandémiu covid-u. Tiež si pamätáme, že v New York Times odhadli až 90% testov ako falošne pozitívnych. A do toho sa opäť v prospech vládnej propagandy plagiátorov ozýva nielen už celkom znemožnený Krčméry, ale aj jeho klon Jarčuška, čo straší budúcimi mŕtvymi. Na to naše „najdôveryhodnejšie“ spravodajstvo RTVS ochotne včera zverejnilo „poplašnú správu“ Martina Smatanu (áno, toho, čo sa na začiatku pandémie znemožnil svojimi „predikciami“ masových úmrtí a musel odísť z postu riaditeľa Inštitútu zdravotnej politiky), že (v rozpore s tvrdením Krčméryho) úmrtnosť na delta-mutáciu bude trojnásobná oproti klasickému covid-u a predpovedá na jeseň 40 tisíc mŕtvych?! Nie je to klasická poplašná správa šírená „najdôveryhodnejším“ spravodajstvom RTVS?!

Bežný občan je už v úplnom chaose, keď to isté „najdôveryhodnejšie“ spravodajstvo RTVS prinesie správu z Veľkej Británie, kde odmietajú očkovanie pokusnými vakcínami detí mladších 12 rokov, ako celkom nezmyselné a škodlivé. Do toho sa dozvedá z iných médií, že:

„Najvyšší súd v USA rozhodol, že Covid VAKCÍNA nie je vakcína, je nebezpečná a je potrebné sa jej vyhnúť za každú cenu – Big Pharma a Anthony Fauci prehrali súdny spor podaný Robertom F. Kennedym a skupinou vedcov!“

„Kvôli covidovej vakcíne zostalo 12-ročné dievča odkázané na invalidný vozík.“

„Podľa uniknutých informácií zomrelo v USA po očkovaní už vyše 50 000 ľudí.“

„Ameriku zasahuje „vakcínová ľútosť“ tých, ktorí sa nechali zaočkovať.“

„Konatelia Pfizeru… Opakovane propagujú smrtiace lieky.“

„Eric Clapton po očkovaní: „K tej ihle som sa nemal nikdy priblížiť.“

„Už aj WHO priznáva, že mRNA vakcíny od farmaceutických firiem Pfizer a Moderna spôsobuju zápal srdcového svalu.“

Do toho bežný občan už zaregistroval vo svojom okolí prípady známych, ktorí mali ťažkú reakciu na takéto experimentálne očkovanie, dokonca s trvalými následkami.

A tak kvôli odporu racionálne uvažujúcich občanov vláda plagiátorov neplní zadania farma-firiem ani len v základnom experimente s očkovaním, nie to ešte plánovanom znásobení tohto mega-kšeftu tretím, možno aj štvrtým, no a prečo nie aj piatym a ďalšími dávkami, aby ten kšeft nevyschol. Veď už padol aj návrh, aby boli poslušní ovčianikovia očkovaní každý mesiac znovu a znovu! A to dovtedy proti všetkým možným aj nemožným mutáciám, až aj z nich konečne budú neplodné mutanty?

Do očí bijúcim paradoxom pritom je, že vážne zdravotné komplikácie, až po úmrtia, sú už dnes zrejme častejšie v prípade očkovania, než u delta-mutácie, pred ktorou nás tak strašia.

 

Čomu teda veriť?

   V zmätku protichodných informácií a nedôveryhodných vyjadreniach provládnych „odborníkov“ sa bežný občan spolieha už pomaly, len na to, čo vidí. A čo videl od začiatku leta?

Dôkazom, že tu ide v prvom rade o propagandu a následne umelo vyvolanú hystériu je príklad obrovského kontrastu – na finále Európskeho šampionátu vo Wembley 65 tisíc účastníkov bez rúšok a odstupov. Na tenisovom turnaji vo Wimbledone plné tribúny (a to bežný občan nevidí tie tlačenice medzi bočnými kurtami). V Budapešti opakovane na futbale 60 tisíc nadšených divákov bez rúšok a bez odstupu. A to nás pritom strašili britským variantom covidu! Na otvorení Olympijských hier v Tókiu len tisícka vybraných hostí, hoci na ploche sa predstavia tisíce športovcov z celého sveta bez rúšok a niekoľko tisíc účinkujúcich?! Aká je tu logika, ak nie očkovacia propaganda, ktorá niekde zaberá a inde nie?

Vo svojej posadnutosti očkovaním ignoruje vláda plagiátorov aj rozhodnutie Ústavného súdu, ktorý odmieta diskrimináciu neočkovaných, keď uplatňujú svoje právo rozhodovať o svojom zdraví zoči-voči hrozbe experimentálnym vakcínam s už známymi a publikovanými vážnymi vedľajšími účinkami. Ale keď sa im to hodilo, v prípade referenda, rozhodnutie Ústavného súdu brali vážne. To znamená jediné, vláda ktorá nerešpektuje rozhodnutia Ústavného súdu bez výnimky, nerešpektuje ani Ústavu a tým sa stáva nelegitímnou! Ako potom jej nariadenia môžu byť pre občanov záväzné?

Táto selfie-vláda plagiátorov už začína v očkovacej propagande používať „double-speak“ totalitných režimov: sľubuje očkovaným „slobodu“, hoci ju nezaručuje (ako ukazuje absurdný príklad z piešťanských kúpeľov), ale už nehovorí o plánovanom masovom uväznení neočkovaných občanov!

Mimochodom, všimli ste si? Už pomaly roky sa nehovorí o hrozbe „ozónovej diery“. No to preto, že tou si klimatológovia (ako odbor, ktorý nemohol nič predvídať a teda bol finančne podvyživený) výdatne pomohli k financiám, až kým sa neprišlo na to, že tá je chvíľami väčšia, chvíľami menšia a tak sa na globálnu otepľovaciu propagandu nehodí. Tak aj teraz sa už nehovorí o britskom, brazílskom, či indickom variante covidu-u, lebo toto strašidlo už nezaberá. Tento zdroj globálnej pandémie s letnými horúčavami podľa zákonitostí Prírody sám vyhasol. A delta-mutácia má efekt ani nie chrípky, ale nádchy. Tak prečo toľko kriku, prečo ako jediní máme brutálne opatrenia proti turistom, ktorí by radi prišli na Slovensko a tak hynú bez očakávaných príjmov celé oblasti, kde radi chodili aspoň Česi a Poliaci? No, ako sme si už povedali, naši Pfizer-profesori a našepkávači nezmyslov typu celoplošného testovania sú v hystérii, pretože tento národ sa konečne vzchopil k oprávnenej občianskej neposlušnosti a odmieta experiment s provizórnymi vakcínami. A najmä sa vzoprel pokusu zlikvidovať našu budúcnosť úplne absurdným nápadom očkovať aj deti. Preto plagiátori zúria.

Racionálna diskusia sa nedá viesť s vládou plagiátorov a jej finančne a medailami zaviazanými tiež-odborníkmi. A tak tu je naozaj jediné riešenie v prospech triezveho prístupu k akejkoľvek zdravotnej hrozbe tejto spoločnosti – zbaviť sa tejto vlády (zaťaženej aj inými zločinmi) a s tou novou hľadať zmysluplné riešenia, ktorým by aj bežný občan mohol veriť…

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 23.56

Priemerná čítanosť: 2765

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    V kauze Gorila rozhodli o obvinení Jaroslava Haščáka a ďalších osôb

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) rozhodol o obvinení finančníka Jaroslava Haščáka a ďalších štyroch osôb v…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Francúzski generáli chystajte sa - Obrana AFU je na pokraji kolapsu

    0icon

    Paríž 19. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Paríž riskuje, že v súvislosti s vyhláseniami, ktoré neustále a nekontrolovane lietajú z Elyzejského paláca, narazí (ak sa…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    FOTO DŇA