„Arbeit macht frei“ alebo „Vakcína je sloboda“

„Arbeit macht frei“ – smutne známy nápis z koncentračných táborov nacistov, známy v preklade ako prácou k slobode, práca oslobodzuje alebo práca Vás urobí slobodným. Týkalo sa to koncentrákov a cynizmus nacistov sa prejavil v tom, že keď ste neboli schopní pracovať, skončili ste v plynovej komore ako odpad. Čiže ste boli „oslobodení“ – smrťou…

Dnes reinkarnovaný Dr. Mengele v osobe amerického Fauciho vymyslel vakcináciu celého sveta na príkaz neviditeľných mocných v pozadí. Neviem aké heslá používajú na propagáciu vakcinácie v USA, ale Slovensko si vymyslelo propagačné heslo „Vakcína je sloboda“. Ozaj mi to pripomína vyššie spomenutý nacistický nápis. Vyzerá to tak, že máme celosvetový koncentrák a buď sa dáte zaočkovať alebo ste druhoradý občan, nepotrebný pre spoločnosť. A ak sa dáte zaočkovať riskujete smrť, pretože nikto Vám nezaručí, že po vakcinácii neumriete, nebudete mať vážne zdravotné problémy alebo nebudete mať iné genetické poškodenia organizmu.

Európska  lieková agentúra (EMA), schválila vakcíny od spoločností Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca a Johnson & Johnson len dočasne na základe naliehavej  potreby, a nie na základe klinických dôkazov o bezpečnosti a účinnosti. Preto žiadna z týchto vakcín nie je bezpečná, ani účinná tak, aby zaručila zdravie človeka. Všetky dostali „len“ mimoriadny súhlas s nedostatočnými klinickými podkladmi. Európskej komisii však kraľuje Ursula von Leyenová, Nemka, bývalá ministerka vnútra a bývalá imunologička, ktorá má na starosti zaočkovanie celej Európy pochybnými vakcínami. Nejde tu o zdravie ľudí, ale o politickú objednávku farmaceutických spoločností. Čoraz viac sa presviedčame o tom, že zdravie ľudí je tu druhoradé.

O Číne je teraz ticho čo sa týka vakcinácie. Táto krajina ide podľa svojho ozaj odborného plánu riešenia pandémie a tento problém už dávnejšie vyriešila. Ľudia tam žijú normálnym životom. Z času na čas sa menší problém vyskytne, ale ten je promptne riešený počas niekoľkých týždňov. Prečo nepočuť nič v médiách o ich spôsobe likvidácie pandémie? A prečo si nezoberieme príklad z Číny? Preto, lebo farmaceutické firmy by prišli o obrovské biliónové zisky, z ktorých platia politikov po celom svete, aby zabezpečili očkovanie ľudí.

Na Slovensku má byť vakcína sloboda? My chceme byť zdraví a nie byť rukojemníkmi tejto vlády, ktorá má na svedomí už viac ako desaťtisíc úmrtí občanov SR!!! Ak sa nedáte vakcinovať, nebudete cestovať, budete evidovaný ako neposlušný občan 2. triedy? Kam sme to dospeli? Takéto praktiky sú vlastné fašistom a nie demokratom. Vláda nám bila do hláv najprv rúška, potom sa zistilo, že rúška treba vymeniť za respirátory, potom antigénové testy a keď sa zistilo, že sú nespoľahlivé, tak sa postupne nahrádzajú PCR testami. A v poslednej dobe sa rozmohli tzv. mobilné vakcinačné jednotky…Prečo si NAKA, prokuratúra a iné orgány činné v trestnom konaní neposvietia na to, kam tečú milióny zo zisku za predaj rúšok, respirátorov a vakcín? Kde sú tie účty politikov a ich mená? Je to také ťažké zistiť alebo sa to zisťovať nesmie?

Už v roku 2009 americký farmaceutický gigant Pfizer Inc. a jeho dcérska spoločnosť Pharmacia & Upjohn Company Inc. (ďalej len „Pfizer“) sa dohodli na vyplatení 2,3 miliardy dolárov za najväčší podvod v oblasti zdravotnej starostlivosti v histórii amerického ministerstva spravodlivosti, na riešenie trestnej a občianskoprávnej zodpovednosti vyplývajúcej z nelegálnej propagácie určitých farmaceutických výrobkov!!! A tento podvod nie je jediný…

Kto stojí za podvodníckou firmou Pfizer-Biontech? Už dávno za svoje podvody mala byť zrušená. Robia to totiž úmyselne!!! Zrátali si, že keď budú podvádzať a náhodou sa im na to príde, aj tak miliardy na odškodnenie im stoja za to, lebo zisky sú omnoho väčšie!!!

Od konca decembra 2020 do 22. mája 2021:

Bolo zaznamenaných 12 184 úmrtí a 1 196 190 následkov  po injekciách štyroch experimentálnych aplikácií COVID-19 (Moderna, Pfizer-BionTech; AstraZeneca a Johnson & Johnson’s Janssen). Vážne následky sú cca 604 744 (t.j. viac ako 50% z celkového počtu následkov).

Za toto obdobie Pfizer BioNTech mRNA má najväčší počet úmrtí:  Zaznamenaných bolo   5 961 úmrtí  a 452 779 vážnych následkov. Nie je to trochu priveľa? A to sú len známe – priznané čísla. Behá mi mráz po chrbte, keď si uvedomím, koľko prípadov je utajených!!! Stačí sa pozrieť na Slovensko. U nás sa každý tvári, že je všetko v poriadku a ak náhodou niečo prenikne do médií, tak sa to zľahčuje vyhlásením, že sa nepreukázala súvislosť!!! Ďalšia obrovská lož!!!

Kde sú tu odborníci na liečbu Covidu 19? Ja žiadnych nevidím. Údajní odborníci vystupujúci v tzv. mediách hlavného prúdu nehovoria nič o liečbe!!! Vláda spolu s nimi nie je schopná riešiť tento problém alebo ho nechce riešiť? Už teraz v júni Vás strašia treťou vlnou pandémie a rôznymi inými mutáciami. Je to účel a plán tejto vlády pripustiť aj tretiu vlnu? Je už naplánovaná páni politici?

Teraz, keďže sú vysoké teploty zmiernili svoje tlaky a snažia sa Vám nahovoriť niečo o svojich úspechoch boja proti pandémii. Je to ďalšia obrovská lož. O zmiernenie sa postarala sama príroda, keďže je známe, že teplo vírus zabíja…Vláda na tom nemá žiadne zásluhy. Nikto z vlády ani z tzv. odborníkov nič nehovoria o liekoch!!! Je to úmysel? Nechcú liečiť ľudí? Tvrdia, že liečiť sa Covid nedá. Ďalšia obrovská lož…

Nový izraelský liek vyliečil 29 z 30 stredne závažných prípadov COVID

Podľa izraelských vedcov liek vyvinutý v spoločnosti Ichilov zmierňuje imunitnú odpoveď a pomáha predchádzať smrteľnej cytokínovej búrke; 29 z 30 pacientov v prvej fáze skúšok opustilo nemocnicu v priebehu 3-5 dní.

Cytokíny sú považované za základné regulačné látky imunitného systému prenášajúce dôležité informácie medzi bunkami. Cytokíny sú tvorené bunkami (väčšinou imunokompetentnými bunkami) a svoj účinok zabezpečujú väzbou na povrchové receptory.

To je iba jeden príklad. Mediálne sú známe aj ďalšie príklady…

Mutácie:

Dr. Luc Montagnier , laureát Nobelovej ceny a imunológ tvrdí, že svet ide fatálnou cestou lebo v skutočnosti sa mutácie vytvárajú očkovaním!!! Prečo došlo k obrovskému nárastu mutácií práve v období očkovania?

Doktor Montagnier uviedol, že epidemiológovia vedia, ale mlčia o fenoméne známom ako „Antibody-Dependent Enhancement“ (ADE). Profesor Montagnier vysvetlil, že trend sa deje v každej krajine, kde „po krivke očkovania nasleduje krivka úmrtí“.

Montagnier tvrdí, že nový koronavírus nezomiera, keď čelí protilátkam, ktoré produkujú vakcíny. Namiesto toho nájde „iné riešenie“ a tým riešením sú mutácie.

Toto je ozajstné varovanie svetu. A čo robí slovenská bábková vláda pre zdravie občanov? Absolútne nič!!! Je čas priatelia skoncovať s touto vládou lebo životy ľudí sú v ohrození a zodpovednosť vlády je nulová.

A preto vyzývam občanov na odpor podľa článku 32 Ústavy SR, ktorý hovorí:

„Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

Ten čas priatelia nastal. Želám Vám veľa zdravia a odvahy riešiť veci s ohľadom na budúcnosť našich detí a Slovenska.

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Viac na:

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/pfizer-biontech-covid-19-vaccine

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history

https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-lead-to-new-infections-and-mortality-the-evidence/5746393

https://www.globalresearch.ca/covid-vaccine-causing-covid-variants/5747860

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/china/

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.04

Priemerná čítanosť: 2434

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc) Aktualizované 19. marca 2024 o 12:08 h. Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až…

    SaS: Pod hromadnú pripomienku k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11.000 ľudí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Hromadnú pripomienku SaS k návrhu zmien v telerozhlase podporilo vyše 11.000 signatárov. Liberáli o tom informovali na utorkovej…

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 12:00 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    FOTO DŇA