Sobotné zamyslenie

Zamýšľam sa nad tým, kam sme dospeli k dnešnému dňu. Od minulého roku nie je u nás nič vážnejšie, ako operácia Covid 1984.  Všetko, čo sa deje v súvislosti s touto lživou pandémiou sa odrazí na každom z nás v budúcnosti. Dotkne sa všetkých aspektov života, práce, životnej úrovne, najbližšieho okruhu priateľov, rodných a blízkych a predovšetkým detí Ich budúcnosti. Nič už nebude , ako predtým. Život sa nevráti do normálu pred touto aférou.

Jej organizátori zašli príliž ďaleko, nemôžu to už jednoducho zastaviť, vyjsť a povedať, že vírus je porazený. Odhalili svoje tváre, plány, podstatu tohto procesu.

Dnes je to tak, že alebo nás zlomia, alebo my ich. Niet tretej varianty, netreba sa utešovať zbytočnými nádejami. Svoju cestu si bude musieť zvoliť každý. Alebo bojovať, alebo sa podvoliť  do koncentráku.

Pre jednoduchšie prijatie riešení sformulujte si pre seba svoju tvrdú pozíciu, týkajúcu sa situácie u nás a vo svete. Je to dôležité pre vyjadrenie svojich myšlienok pri rozhovoroch s ľuďmi, v sporoch a postoch na soc. sieťach, aby ste vedeli predvídať kroky našej vlády a aby ste sa vedeli zariadiť v existujúcej situácii. Nepodliehajte vplyvom propagandistických preplatených agitiek od vládnúcej kamarily a predajných „nezávislých expertov“.

Všetko, čo sa dnes deje vo svete a u nás nie je nič iné, ako operácia pod falošnou zámienkou

pandémie , ktorá za pomoci zapredaných zdravotníkov a epidemiológov pod vedením psychopata nás zaženie do celosvetového digitálneho koncentráku, vezme nám všetky zostávajúce práva a slobody a navyše zníži náš počet na prijateľnú mieru. Lživá pandémia Covid 19 nemá nič spoločné s medicínou, je to čisto politická operácia.

Držte sa svojej pozície, pomôže Vám to vidieť automaticky propagandu, ak informácia nie je v súlade s Vašim postojom, preverujte ju. Dnes sa do  informačného priestranstva sypú rôzne protirečivé verzie, postoje „expertov“ platených trollov a podobne. Deje sa to kôli vytoreniu mediálneho bahna, kde triezvo rozmýšľajúce hlasy jednoducho zaniknú v množstve toho všetkého. Navyše sa zrýchleným tempom zavádza tvrdá totalitárna  cenzúra.

Táto treťotriedna kamarila, ktorá nám vládne, nám bude klamať vždy a vo všetkom. Použijú všetky spôsoby manipulácie, zastrašovania, budú  zavádzať nové termíny, nebudú používať  toxické slová / digitalizácia, čipovanie, digitálna stopa, totálna kontrola a pod./. Sú si vedomí toho, že sa dopustili a stále pokračujú v páchaní zločinov proti ľudskosti, nemajú inú možnosť, ako pokračovať…Sily skryté za ich tvárami im vytvárajú krytie. Pracujú pre nich tisíce špecialistov, psychológov, propagandistov, celé inštitúty a organizácie, ktoré sa zaoberajú  profesionálne tvorbou verejnej mienky. Kontrolujú všetky mienkotvorné médiá, aj drvivú časť internetu. Ich propagandisti sa  stavajú za pravicu aj ľavicu, s penou na ústach budú nadávať na vládu, na kovidošialenstvo, ale ich úlohou je, aby  ste sa presmerovali na lživú cestu, aby ste vypustili paru, aby nás čo najviac rozdrobili a znechutili.  .

Pozorne je treba počúvať vyjadrenia opozičných politikov, mnohí sú otvorenými zástancami kovidového šialenstva.. Pri potenciálnom víťazstve vo voľbách budú pokračovať v nastúpenej ceste. A nie sú to len politici. Aj duchovní „otcovia“ vystupujú na ich strane , zapredali nás.

Čo je ale hlavné. To. čím sa nás chystajú očkovať, nie je vakcína. To je neznáma substancia, ktorá sa ani nedá nazývať liekom.   Ak sa podvolíte, bude nasledovať ďalšia. Nikto Vám nezaručí, že nebude mať digitálnu stopu.  A následne systém sledovania . Čo je to, ak nie čipovanie?  Prýkrát na ľuďoch skúšajú preparát, ktorý je schopný preniknúť do genómu človeka a meniť ho.

Zachytil som rozhovor p. profesora Luc Antoine Montagnier, nositeľa Nobelovej ceny za medicínu, ktorý tvrdí, že proces po mRNA očkovaní je nevratný. Neexistuje spôsob, ako vrátiť stav organizmu do pôvodného stavu. A podľa jeho názoru, všetci zaočkovaní zomrú do dvoch rokov. Nemám dostatočné vedomosti v tomto odbore, aby som mohol vyvracať, alebo potvrdiť jeho názor. Ale už len existencia názoru takého významného učenca na danú problematiku je desivá…

Bohužiaľ, u nás neexistuje etablovaná opozícia voči systému. A v mnohých nových zárodkoch je nevyhnutné vyhľadávať stopy systémovej poruchy.

Naozajstnú opozíciu Vám v médiách neukážu.  Sú to ľudia, ktorí sa snažia na miestnej úrovni vykričať pravdu . O to ťažšie sa dnes presadzuje pravda.

My už nemáme žiadne práva a slobody. V minulom roku sa ukázalo, že celá mašinéria štátneho aparátu sa postavila proti nám. Pre nich sme iba otroci, dobytok, s ktorým si môžu robiť, čo sa im zachce. Viď dodnes prevádzané povinné testovanie a Covid automat. O zelených pasoch som už písal. Je to fašizmus v tej najčistejšej podobe.

Najhoršie na tom je, že lekári sa vpísali do vládnej propagandy, pomáhajú im vo väčšine nastoliť fašizmus svojou účasťou na „vakcinácii“ obyvateľstva za pár eur navyše.

Osobitne sa chcem venovať represívnym zložkám. Dnes je očividné, že čo slušné z polície odišlo a vypratalo priestor kariéristom bez morálnych zásad. Všetko nad strednou riadiacou úrovňou je zhnité až do hĺbky kostí. Systém donútil všetkých čestných ľudí  ostať bokom

Všetky silové zložky sa dnes preorientúvajú len na jednu funkciu : prinucovaciu.

Nazývajú to PRÁCOU,  Väčšina z nich je dnes predisponovaná z oblasti boja proti zločinu na zastrašovacie a prinucovacie operácie proti ľuďom, ktorí sa postavili proti systému.

Čistý teror, žiaden dialóg s vládnymi zložkami nebude existovať. Zabudnite.

Vo svete existuje nadnárodné centrum riadenia. Odvrhnúť tento fakt po tom, čo sa udialo v minulom roku je  najväčšia hlúposť, alebo čistá idiocia. Niet ani jedinej krajiny na svete, ktorá by sa postavila proti systému. Neexistuje žiadna systémová sila, ktorá by bola schopná zadláviť nástup totality.  A fašizmus sa k nám blíži míľovými krokmi.

Systém sa rúca. Kostra, finančný systém má mnoho trhlín a je len otázkou času, kedy sa zrúti. Ľudia, zodpovední za Covid 1984 sa snažia zachovať si peniaze a moc. Bez moci sa stratia aj ich peniaze. Pri našej súčasnej vládnej kamarile sme sa ocitli v úlohe prostých indiánov, s ktorými si ľubovoľný  biely šerif môže robiť, čo sa mu zachce. Zastrašení, s problémom vyžiť, s verchuškou, ktorá nás a našich potomkov zadlžuje nebývalým tempom.

Naozaj sa zmierime s danou situáciou ?

 

„A vrah o morálke káže…“

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Polák

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 15

Celkové hodnotenie: 30.5

Priemerná čítanosť: 2381

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Palestína predloží na májovom kongrese FIFA návrh proti Izraelu

    0icon

    Palestínska futbalová asociácia (PFA) predloží na májovom kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) návrh, v ktorom bude požadovať "rozhodné kroky" proti izraelskej asociácii (IFA). Návrh vychádza…

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Gröhling: Zákon k situácii s medveďmi je nebezpečný, rieši aj vlky a rysy

    0icon

    Vládny zákon k riešeniu situácie s medveďmi je nebezpečný. Okrem medveďov tiež rieši vlkov, šakaly či ohrozené rysy. Na tlačovej konferencii to vo štvrtok uviedol…

    Súdna rada považuje účelové výzvy na stíhanie sudcov za neakceptovateľné

    0icon

    Súdna rada SR považuje politicky účelové verejné výzvy predstaviteľov výkonnej a zákonodarnej moci na disciplinárne alebo trestné stíhanie sudcov za neakceptovateľné. Uzniesla sa na tom…

    Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach

    0icon

    Ministerstvo kultúry (MK) SR sa ohradzuje voči informáciám, ktoré sa podľa rezortu majú šíriť po obci Budmerice (okres Pezinok) a vyvolávať dojem účelových krokov v…

    AOPP informovala zdravotnícky výbor o problémoch slovenských pacientov

    0icon

    Asociácia na ochranu práv pacientov (AOPP) vo štvrtok informovala poslancov parlamentného zdravotníckeho výboru o problémoch pacientov na Slovensku a diskutovala s nimi o možnostiach zlepšenia…

    Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

    0icon

    Mesto Prešov pripravuje viaceré úsporné opatrenia. Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa…

    RpMS v roku 2023 doručili 361 podnetov týkajúcich sa obsahu vysielania

    0icon

    Rade pre mediálne služby (RpMS) v priebehu roka 2023 doručili 361 podnetov týkajúcich sa obsahu vysielania rádií, televízií, internetového vysielania či audiovizuálnych mediálnych služieb na…

    Obyvatelia Stropkova svojpomocne vypratávajú lokalitu po požiari

    0icon

    Obyvatelia, ktorým stredajší (17. 4.) požiar v Stropkove v lokalite Za jarkom zničil deväť obydlí, ju svojpomocne vypratávajú. Radnica chce z krátkodobého hľadiska zabrániť pokračovaniu…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA