Politický azyl pre Zuriana

Zločinný režim Matoviča a ďalších jeho komplicov na čele s Kolíkovou, Naďom, Lengvarským, Mikulcom, Kovaříkom, ale aj prokurátormi Šúrekom, Repom a Kyselom, vyšetrovateľom Čurillom, sudkyňou Záleskou, či novinárskou štváčkou Tódovou prekročili násilnou smrťou generála Milana Lučanského koncom minulého roku čiaru tolerovateľných chýb. Naopak, teraz ich kopia už ako zločinec, ktorý si je vedomý svojej viny a tú chce prekryť ďalšími zločinmi. A hlavne umlčať svedkov. Tým má byť najnovšie ešte nedávny šéf NAKA, Branislav Zurian.

 

Služba zlu sa nevypláca

   Len si spomeňme. Táto politická zberba sa za vydatej pomoci žltej tlače drala k moci bezohľadne. Veď Matovič sa chválil, že vraždou Kuciaka a jeho snúbenice dosiahli zakrátko viac, než za desať rokov podvratnej politickej činnosti. A bol to Zurian, ktorý prispel významne k stope na Kočnera so Zsuzsovou cez svedectvo novinára Petra Tótha. Ale boľševik už od čias Lenina nemá problém využiť aj tých, ktorých potom zlikviduje.

Spomeňme si na generálneho prokurátora Čižnára, ako ten ani len nepripustil vyšetrenie a odstíhanie úniku cielene vykrádaných informácií z vyšetrovacích spisov, ktoré boli hlavnou agendou štvavej kampane žltej tlače a Matovičovej čvargy proti predošlej vláde. Kryl špinavosti žltej tlače aj inak. A len čo sa aj vďaka Čižnárovi dostali k moci, veľmi skoro jeho samého vyštvali nielen z najvyššej prokurátorskej funkcie, ale aj z Generálnej prokuratúry.

Aj generál Lučanský si myslel, že akosi vybabre so starým slovenským porekadlom: „Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť“. Mikulec s ním hral hru na „dôveru“, len do signálu, že zlomenie Jankovskej nevyšlo. Tak prišiel na rad generál Lučanský.

Obalka knihy General Milan Lučanský

A Zurian? Šokovaný z náhlej smrti statočného policajného generála si dovolil na sociálnych sieťach vysloviť osobnú sústrasť. Ale veľmi rýchlo ju stiahol pod mediálnym lynčom od nenávisti žltých novinárskych hyen. Mimochodom, Lučanského obvinili a zatýkali tak, že to urobila akási utajená skupina mimo NAKA, lebo ani Lučanského priateľ Zurian o tom, čo sa chystá, nevedel. Ale tiež si, tak ako Čižnár a Lučanský, myslel, že keď bude novodobým boľševikom slúžiť, dajú mu pokoj. Veď pod jeho velením zasahovala NAKA brutálne, ako politická polícia. V ešte takmer nočných hodinách vyrážali nezmyselne domové a bytové dvere, nadháňali zatknutých pred vopred pripravené kamery novinárskych hyen a zaobchádzali s nimi, ako keby boli usvedčení zločinci. A to všetko pod zámienkou úboho spatlaných obvinení typu: „…presne nezisteného dňa… v doposiaľ nestotožnenej veci… informoval doposiaľ nestotožnenú nepovolanú osobu… za úplatok v doposiaľ nestotožnenej výške…“ A takýto paškvil z produkcie vyšetrovateľa Čurillu mal „usvedčovať“ údajnú zločineckú skupinu Bödor – Gašpar pod krytím pôvodne zaslúžilého prokurátora Petra Kysela?!!

 

Žiadne dôkazy, len udania

   Ten istý prokurátor Kysel sa zľakol, keď Lučanský pred sudkyňou, ktorá rozhodovala o jeho väzbe, žiadal osobnú konfrontáciu s tými udavačmi, ktorých generál nazval „zmrdmi“. To by predsa vopred pripravený scenár vohnania generála do mučiarne kolúznej väzby skomplikovalo. Tak to Kysel nepovolil a prorežimistická sudkyňa nenaliehala…

Ten mechanizmus Matovičovej fabriky na stále ešte aj teraz pripravované politické procesy je prostý. Nátlakom (spomeňme si ako mal „korunný svedok“ Makó podľa Šúreka s Repom „srať krv“) získali falošných svedkov, ochotných za odpustenie ich zločinov a prepustenie z väzby, dosvedčiť čokoľvek. A celá táto zločinná skupina prokurátorov a vyšetrovateľov, samozrejme vie, že pred regulárnym súdom by niečo také neobstálo. Preto cynická mužatka Kolíková tak urputne bojuje za zachovanie „nekonečnej kolúznej väzby“, aby falošne obvinení v nej buď podľahli, alebo aspoň dlho nemohli na verejnosť priniesť svoje svedectvá o týchto kolíkovských zločinných praktikách.

Na druhej strane je tu ignorácia všetkých upozornení na nezákonné postupy ich zločinnej moci. Začala s tým prokurátorka Kučerková a zakrátko sa dozvedáme, že (Pravda): „Bratislavskú prokurátorku Katarínu Kučerkovú, ktorá obvinila svojich kolegov zo sadizmu pri vypočúvaní jej manžela, obvinili z prania špinavých peňazí. Generálny prokurátor Maroš Žilinka jej preto pozastavil výkon funkcie.“

Stačilo, aby generál Lučanský naznačil, čo vie na temnú persónu tohto zločinného režimu, Lipšica, a od tej doby už neprehovoril až do svojej predčasnej smrti už po dvoch týždňoch v prešovskej väzobnej mučiarni.

Teraz sa ozval Zurian a už je na muške tých zopár vybraných poskokov politickej zberby na prokuratúre a NAKA. Jeho byt prehľadali proti všetkým pravidlám právneho štátu údajne vylomením dverí za jeho neprítomnosti…

 

Jediná možná obrana

   Matovičov zločinný režim cíti svoj koniec a preto hekticky zahládza stopy. Zatknutý bol ďalší funkciornár NAKA, ktorý si trúfol o týchto praktikách prehovoriť. Navyše v týchto dňoch už aj Matovičov náhradník na poste premiéra potvrdil, že im ide o kriminalizáciu opozície, keďže volebné preferencie OĽaNO padajú na samé dno a boja sa, čo bude, až stratia moc a odhalí sa, ako ju brutálne zneužívali.

Zuriana mnohí na sociálnych sieťach vyzývajú, aby sa do rúk svojich katanov nevydával. Má predsa plné právo na politický azyl:

  1. Cez politickú plienku Kolíkovú má táto krajina zavedenú kolúznu väzbu ako mučiareň a to na dobu, ktorá prekračuje 16x štandard v európskych krajinách.
  2. Je to v rozpore s dlhoročnými výhradami Výboru Rady Európy na zabránenie mučenia a neľudského či ponižujúceho zaobchádzania alebo trestania.
  3. Nemal by sa vracať do štátu, ktorý o život pripravil v krátkej dobe generála Lučanského, čo zakrýva trápnou hrou na vyšetrovaciu Komisiu v rukách Kolíkovej, ktorá by v skutočnosti mala byť sama vyšetrovaná a braná na zodpovednosť.
  4. Metódy Kolíkovej bandy priviedli na psychiatriu bývalú jej kolegyňu Jankovskú nezmyselným predlžovaním jej kolúznej väzby. Vrcholom cynizmu pri tom je, že kauciu vo výške 100 tisíc eur, ktorú zložil jej manžel, súd odmieta vrátiť.
  5. Metódy Kolíkovej bandy priviedli „kľúčového“ svedka Böhma k samovražde.
  6. Na druhej strane sú prepúšťaní na slobodu kriminálnici za to, že udajú vybrané politické obete Matovičovho zločinného režimu.
  7. Za ministerky Kolíkovej sa podozrivo neotvára súd s jej patrónom Kiskom, hoci obvinenie je staré už takmer dva roky.
  8. Zločinný Matovičov režim porušuje ľudské a občianske práva, ako na bežiacom páse. Ľahko sa to dá dokumentovať na prípadoch Kučerka – Kučerková, Lučanský, ale aj čerstvo zatknutého šéfa operatívy v Bratislave, Jána Kaľavského, ktorý vyšetrovateľovi Úradu inšpekčnej služby údajne „…detailne opísal, ako sa postupuje v mediálne sledovaných kauzách, postavených najmä na navzájom sa podporujúcich výpovediach kajúcnikov“. Sám Zurian podal na kajúcnika Beňu Trestné oznámenie, ktoré celé mesiace táto malá klika politických kolaborantov v orgánoch činných v trestnom konaní ignorovala.
  9. Že ide o zločinné spiknutie na najvyššej úrovni svedčí nedávne tajné stretnutie vládnucich politických špičiek za účasti prezidentky?!! Ani tá teda nie je zárukou právneho štátu, aj tá kolaboruje so zlom.

To všetko sú argumenty, ktoré by mohol Zurian v žiadosti o politický azyl úspešne použiť. Samozrejme, s tým, že až tento zločinný režim padne, a osoby uvedené v úvode tejto úvahy budú čeliť spravodlivému súdu, vráti sa a obháji sa pred (podľa toho, čo dnes vieme) absurdnými obvineniami. Len takto sa dnes vybrané obete politickej zberby dokážu ubrániť…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 204

Celkové hodnotenie: 23.54

Priemerná čítanosť: 2778

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Čokoládové vajíčka a zajačiky sú túto Veľkú noc drahšie ako kedykoľvek predtým. Má to svoj dôvod

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/ The Associated Press /Euronews /The Conversation/ Foto: )   Prečo sú tento rok čokoládové výrobky, ktoré sú typické pre Veľkonočné…

    Ženy v Afganistane budú za cudzoložstvo verejne ukameňované

    0icon

    Kábul 29. marca 2024 (HSP/Foto:Screenshot Youtube/Human Rights Network)   Podľa denníka The Telegraph to povedal najvyšší vodca Talibanu Hajbatulláh Áchúndzáda "Hovoríte, že je to porušenie…

    Islamský štát hrozí ďalšími útokmi. Opozícia kritizujúca Šutaja Eštoka sa znovu znemožnila

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Opoziční politici sa v posledných dňoch predháňali v tom, kto viac nakydá na súčasného ministra vnútra Matúša Šutaja…

    Paranoidný Naď vidí všade dezinformácie a trollov

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Pre členské krajiny Severoatlantickej aliancie (NATO) bude najväčšou výzvou do ďalšieho obdobia odolať silným dezinformačným útokom a cieleným…

    Putin vyvlastňuje piatu kolónu

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Foto:X/financial goddess/Angela)   Ruský veľký biznis je nervózny zo znárodňovania podnikov v Ruskej federácii, píše agentúra Bloomberg Na majetok od tovární…

    Západu sa rúca systém. Treba byť pripravený na brutalitu

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP-Vadim Ghirda)   Úspešný príbeh Západu má korene skôr v organizovanom násilí než v jeho proklamovaných hodnotách. Članok priniesli noviny Svobodnaja…

    Európske hospodárstvo čelí "trojitému šoku"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Európske hospodárstvo čelí "trojitému šoku", píše The Economist Prvým bola energetická kríza, ktorú vyvolala ruská invázia na Ukrajinu.…

    Drago Bosnic: "Kto stojí za teroristickým útokom na Crocus City Hall?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/ Infobrics / Foto: TASR/AP-Sergei Vedyashkin)   V piatok 22. marca došlo k teroristickému útoku na Crocus City Hall v Krasnogorsku.…

    Alonso zostane v Leverkusene: "Bayer je pre mňa ten správny klub"

    0icon

    Leverkusen 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Martin Meissner)   Španielsky tréner Xabi Alonso zostane ešte minimálne jednu sezónu v Bayeri Leverkusen. Potvrdil to na piatkovej tlačovej konferencii,…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA