Domobrana ma iný názor na tajné stretnutie Ústavných činiteľov s generálnym prokurátorom, špeciálnym prokurátorom so šéfom tajných služieb, ide o všetko, oveľa viac než sa prezentuje

Spiknutie proti ľudu, alebo ešte čosi horšie? Tajné stretnutie Ústavných činiteľov, generálneho prokurátora a špeciálneho prokurátora u šéfa tajných služieb, neveští nič dobré.

Správa z tlače: Denník N referuje, že na nevídanej seanse sa hovorilo o údajnom manipulovaní prebiehajúcich trestných konaní. „Ide vlastne o mocensko-politickú hru, ktorú opakovane spomínajú predstavitelia Sme rodina. Tvrdia, že bývalý riaditeľ SIS Vladimír Pčolinský odhalil komplot v polícii, a preto sa mu NAKA pomstila zatknutím,“ píše redaktor provládneho denníka Miro Kern.

Prípravný výbor Domobrany dekonšpiračného oddelenia má dve vysvetlenia:

1. Buď je táto informácia pravdivá a všetci sa spojili aby rozbili štruktúry mafii zakorenených v celej štátnej správe, alebo

2. Dekonšpiračné oddelenie DOMOBRANY si myslí, že mohlo ísť o najväčšie konšpiračné stretnutie na žiadosť Američanov, ktorí pravdepodobne určili predbežný útok proti Rusku a očakáva sa následná odveta Rusov smerom na východné krajiny cez ktoré prechádzali vojská NATO aby obkľúčili Ruskú Federáciu a dovolili na svojom území inštalovať základne NATO s jadrovým arzenálom budú zničené odvetnými raketovými zbraňami s atómovými hlavicami. Putin v prejave na 9. mája jasne naznačil, že tieto budú zničené. Konšpiračné preto, aby sa tí najhlavnejší pripravili na odchod do bezpečných krajín, keď sa rozpúta atómove peklo a ruská armáda odštartuje odvetný útok. Preto sa špekuluje, že obyvateľstvo v pravidelných očkovaniach v deň “D” dostane smrtiace vakcíny, aby sa nemohli zavčasu vzbúriť. Je to len konšpiračná teória ale blízko pravdy.

Vytvorili sme novú stránku Domobrany. Za 7 dní ju pozrelo vyše 300 tisíc občanov, alebo je to zase hra tajných služieb s počítadlom, aby sme si mysleli, že záujem je veľký a zatiaľ to blokujú.

Príhovor zakladateľa Jána Molnára

Vítajte Slováci a Slovenky, zahraniční hostia a podnikatelia, vítajte všetci ľudia dobrej vôle. Nebudem tu analyzovať situáciu na Slovensku, ale budem analyzovať situáciu vo svete hlavne na našej matičke ZEM. Momentálne vďaka pokroku sa situácia zmenila v neprospech čestného, pracovitého, statočného a poctivého občana s dobrým srdcom a úmyslom. Problémy s koronavírusom nastali obrovské zmeny, len málo kto vie kde je pravda. Či ozaj sa vlády snažia o záchranu nás občanov, alebo sa snažia legalizovať biznis – krádež zo spoločného vo svoj prospech. V hre sú provízie za obchod, provízie z nákupu a predaja. Už niet čo rozkrádať, tak si vymysleli korona – mániu. Všetko je v rukách podľa starej už zastaralej štruktúre moci, nakoľko spravodlivosť je podľa rozloženiu síl. Súčasna spravodlivosť je v rukách mocných, ktorí sú zgrupovaní v zákonodárnej moci, výkonnej moci a súdnej moci, to je v dnešnej dobe už ozaj zastaralé, lebo uniká podstata života – pracuj a za prácu dostaneš odmenu z ktorej si kúpiš životné potreby. Vytvárajú sa peniaze bez pridanej hodnoty, to je PODVOD dnešnej doby. Občania sú odkázaní na milosť a nemilosť týchto orgánov moci. Tajné voľby dovolia manipuláciu tejto moci. Z posledných káuz nám vyplýva, že podvody už sú tak viditeľné, že sa politici vzájomne obviňujú za legálne obohacovanie. Jeden za všetka názory: Pán Fico objasnil koronamániu slovami, že tu nejde o žiaden vírus choroby ale o chorého Matoviča, o peniaze a obchody. Verejným tajomstvom sú provízie, provízie od firiem či už domácich alebo zahraničných a tie vytvárajú čierne peniaze ktoré zásadne a ovplyvňujú všetko dianie na Slovensku a zase za všetkým sú len peniaze a udržanie sa pri moci.

Preto bude naším cieľom Domobrany zmeniť systém tak aby zákonodarná moc bola rozdelená do 3 snemovní (1. súčasne politické zastúpenie, 2. Zastúpenie podľa veku, vzdelania a odvetví, 3, zástupcovia domobrany, ktorí budú ako občania dohliadať na rovnováhu zbraní) potom budeme robiť ZMENY aj vo výkonnej moci, kde zase bude TRIUMVIRÁT zástupcovia 1. politici, 2. občania podľa veku, vzdelania a odvetví a 3. zástupcovia domobrany na dohliadanie rovnováhy. To isté sa bude týkať súdnej moci, kde samosudcovia sa zrušia ( korupcia sa týmto odstráni) a nastúpia trojčlenné senáty predsedov na vedenie pojednávaní. Sudca ako organizátor a 12 členná porota (podľa závažnosti od 3-12) zase prísediaci budú takto: 1. jeden z politikov, 2. jeden zo zástupcov občanov podľa veku (v každom veku potrebuje človek niečo iné než byť otrokom) vzdelania a odvetví a 3. jeden zástupca domobrany.

Musíme zabezpečiť každému občanovi právo na šťastný život bez ohrozenia jeho života 1. fyzického, 2. psychického a 3. intelektuálneho .

Vedeckotechnický pokrok hlavne v komunikácii musí slúžiť ľudu a občanom a nie tajným službám na zakrývanie podvodov a prenasledovanie nepohodlných ľudí, to je náš cieľ.

Pozeraj horúcu správu na Youtube

https://youtu.be/ezfYCOxblWs

Pokračovanie uverejnenia Memoranda:

(29) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že

Medzinárodné zmluvy o ľudských právach a základných slobodách, medzinárodné zmluvy, na ktorých vykonanie nie je potrebný zákon, a medzinárodné zmluvy, ktoré priamo zakladajú práva alebo povinnosti fyzických osôb alebo právnických osôb a ktoré boli ratifikované a vyhlásené spôsobom ustanoveným zákonom, majú prednosť pred zákonmi za predpokladu, že majú väčšiu právnu ochranu pre ľudské práva než domáce zákony a boli schválené ľudovým referendom.

(30) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli,

Slovenská republika podporuje národné povedomie a kultúrnu identitu Slovákov žijúcich v zahraničí, podporuje ich inštitúcie zriadené na dosiahnutie tohto účelu a vzťahy s materskou krajinou za predpokladu, že to bolo schválené ľudovým referendom.

Čl.6 (8)

Tretí oddiel

Štátne symboly.

(31) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že symbolmi Slovenskej republiky sú štátny znak, štátna vlajka, štátna pečať a štátna hymna.

(a) Štátny znak Slovenskej republiky tvorí na červenom ranogotickom štíte dvojitý strieborný kríž vztýčený na strednom vyvýšenom vŕšku modrého trojvršia. Po verejnej diskusii bude v ľudovom referende buď potvrdený alebo schválený nový.

(b) Štátna vlajka Slovenskej republiky sa skladá z troch pozdĺžnych pruhov – bieleho, modrého a červeného. Na prednej polovici listu štátnej vlajky Slovenskej republiky je štátny znak Slovenskej republiky. Po verejnej diskusii bude v ľudovom referende buď potvrdená alebo schválená nová.

(c) Štátnu pečať Slovenskej republiky tvorí štátny znak Slovenskej republiky, okolo ktorého je do kruhu umiestnený nápis Slovenská republika. Po verejnej diskusii bude v ľudovom referende buď potvrdená alebo schválená nová.

(d) Štátnou hymnou Slovenskej republiky sú prvé dve slohy piesne Nad Tatrou sa blýska. Po verejnej diskusii bude v ľudovom referende buď potvrdená alebo schválená nová.

(e) Podrobnosti o štátnych symboloch Slovenskej republiky a ich používaní ustanoví zákon, vopred schváleným ľudovým referendom.

Štvrtý oddiel

Hlavné mesto Slovenskej republiky

(32) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že hlavným mestom Slovenskej republiky je Bratislava. Postavenie Bratislavy ako hlavného mesta s právami a povinnosťami bude predmetom ľudového referenda a ustanovené zákonom.

DRUHÁ HLAVA

ZÁKLADNÉ PRÁVA A SLOBODY

Prvý oddiel

VŠEOBECNÉ USTANOVENIA

Čl. 7

(33) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Nikto nemôže stáť nad zákonom a nikto nemôže byť utláčaný a diskriminovaný iným zákonom. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.

(34) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že základné ľudské práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.

(35) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že každý má právo na to, aby sa jeho národnosť určovala podľa miesta narodenia, v prípade, že sa narodil v zahraničí aby rodičia určili jeho národnosť. Zakazuje sa akékoľvek ovplyvňovanie tohto rozhodovania a všetky spôsoby nátlaku smerujúce k odnárodňovania, len vo výnimočných prípadoch môžu občania rozhodnúť v ľudovom referende o odňatí národnosti.

(36) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že Nikomu nesmie byť spôsobená ujma na právach pre to, že uplatňuje svoje základné práva a slobody.

(37) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že povinnosti možno ukladať

    1. a) zákonom alebo na základe zákona, v jeho medziach a pri zachovaní základných ľudských práv a slobôd,

 

    1. b) každý je povinný pridať hodnotu do spoločnosti od plnoletosti, pričom štúdium na školách sa započítava ako pridaná hodnota.

 

    1. c) Medze základných ľudských práv nemožno upravovať žiadnym zákonom

 

    1. d) Občanom sa nielen zaručujú základné ľudské práva, ale aj v praxi musia byť vykonateľné na základe rozšíreného výkladu

 

Druhý oddiel

ZÁKLADNÉ ĽUDSKÉ PRÁVA A SLOBODY

(38) My občania Slovenskej republiky združení v Slovenskej občianskej domobrane týmto Memorandom sme sa uzniesli, že nestačí ak sú základne ľudské práva akými sú “Právo na život, nedotknuteľnosť osoby, nikoho nemožno mučiť, osobná sloboda sa zaručuje, nikoho nemožno stíhať alebo pozbaviť slobody inak ako z dôvodov a spôsobom, ktorý ustanoví zákon, práva pri obvinení z trestného činu, nikoho nemožno na nútené práce” a iné ktoré stará Ústava len zaručuje, tak vyvinieme úsilie aby v Novej Ústave musia byť aj vykonávacie zákony, ktoré doposiaľ v legislatíve chýbali. Doposiaľ je výkon týchto práv súdne nevymáhateľný, to je naša skúsenosť.

Pokračovanie nabudúce:

Nezabudnite pozrieť nové stránku DOMOBRANY už ju pozrelo vyše 60200 ľudí ale žiaden príspevok, to sú všetci takí „múdri“ že majú lepší nápad???

www.koloseo.info/domobrana

Nezabudnite pozrieť môj posledný blok o domobrane – zrušíme premlčacie lehoty a všetci podvodníci do basy!!!!

Súvisiaci článok:

Občianska domobrana navrhuje zrušiť premlčacie lehoty

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Rene Molnaru

O AUTOROVI

Som prostý občan a zaujímam sa o budúcnosť, lebo v nej hodlám stráviť zvyšok života, preto mi nieje ľahostajná ani prítomnosť a chcem plne využiť svoje právo na slobodu prejavu aj keď len ako prostý občan bez politického pozadia.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 7

Celkové hodnotenie: 3.16

Priemerná čítanosť: 2619

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kozlík: Verejná mienka bola dlhodobo pozitívna k vstupu Slovenska do EÚ

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Európska únia (EÚ) sa po roku 1989 javila pre východo- a stredoeurópske štáty, ktoré prešli demokratizačnou…

    Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Expremiér Mikuláš Dzurinda, ktorý pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie (EÚ), nevidí najmenší dôvod…

    Poplach v redakcii denníka SME

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/SME)   V teórii masovej komunikácie existuje termín „agenda setting“, teda „nastoľovanie agendy“. Myslia sa tým, stručne povedané, témy, ktorými sa…

    Generál priblížil, čo vnímam ako hanebný krok prezidentky

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) na sociálnej sieti venuje svoj najnovší status prezidentke Zuzane Čaputovej. Prezidentka podľa jeho slov…

    Koho financuje americká ambasáda? Mazák skončí a ako skončí Matovičovský sudca Kliment?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TScreenshot)   Pred voľbami sme našim voličom sľubovali, že príjmeme slovenskú verziu zákona FARRA, teda zákona, ktorý platí v USA, v…

    Niekoľko slov k odvolaniu Jána Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/pravnelisty/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   „Niekoľko slov“ k odvolaniu prof. JUDr. Jána Mazáka, PhD., z funkcie predsedu Súdnej rady Slovenskej republiky Marcela Kosová, Peter Šamko,…

    Rangers prešli cez Washington, Edmonton zdolal LA a je krok od postupu

    0icon

    New York 29. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Tom Brenner)   Hokejisti New York Rangers postúpili do semifinále Východnej konferencie zámorskej NHL. Vo štvrtom štvrťfinále zdolali Washington 4:2…

    Pravice vytváří, levice rozdává?

    0icon

    Praha 29. apríla 2024 (HSP/petrhampl/Foto:Pixabay)   Kdybych dostal korunu pokaždé, když si musím vyslechnout, že pravice podporuje vytváření zdrojů, zatímco levice je promrhává, byl bych…

    Predpoveď počasia na pondelok

    0icon

    Počasie u nás ovplyvňuje tlaková výš. Dnes bude slnečno. Teploty 20 až 25 stupňov Celzia.

    Slováci na európskom "black liste"

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Facebook)   Predseda strany Slovenský Patriot a poslanec Európskeho parlament Miroslav Radačovský v nedávnom príspevku na sociálnej sieti…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA