Naša svetlá budúcnosť. Časť I

V júli 2020 vyšla kniha Klausa Schwaba /stáleho riaditeľ Svetového ekonomického fóra-WEF / s názvom The Great Reset / „Covid -19: Veľké preformátovanie“/.

V nej profesor Schvab, ako hovorca naozaj úzkeho svetovej elity odkryl viacero tajností.

 

Po prvé svetová elita už dávno chystala „revolúciu zvrchu“  Začala v roku 2020. Jej viditeľným prejavom bol masívny lockdown.

 

Po  druhé,  „pandémia COVID 19“  je dymová clona na ospravedlnenie lockdownov a vzala ľuďom normálny život. Sám pán profesor na otázku, kedy sa vráti normálny život, odpovedá, že nikdy. „Pandémia“ a lockdown je tu navždy.

 

Po tretie, objasňuje kontúry nového divného sveta, ktorý má vzniknúť po „ Veľkom preformátovaní“ .

Ľudstvo  sa má prihlásiť k post-kapitalizmu, kde vládnuť bude elita /1%  obyvateľov planéty spolu  s obsluhou, všetci ostatní /99%/ sa stanú otrokmi, zavretými v digitálnom koncentračnom tábore. Pod krásnymi slovami o „rovnosti“ pre 99% otrokov Schwab hovorí o likvidácii starého kapitalizmu, kde zmiznú pojmy ako nadhodnota, právo vlastniť, akciové formy spoločností a pod.. Toto všetko má byť  dobrovoľne-prinútene zlikvidované.

Namiesto kapitalizmu spoluvlastníkov príde „ekonomika používateľov“.

Kapitalizmus akcionárov sa má zmeniť na kapitalizmus „stakeholders“, t.j. kapitalizmus všetkých zainteresovaných.

A kto sú tí stakeholderi ? Najväčšie nadnárodné korporácie. Aj keď termín nadnárodné je už anachronizmom, pretože prestanú existovať národné štáty. Zostanú iba globálne korporácie.

Avšak v prechodnom období sa ešte úloha štátov rušiť nebude. Veď nie všetci budú túžiť stať sa členmi „divného nového sveta“, t.j.  žiť v digitálnom koncentračnom tábore. A na to sa hodia inštitúty štátu, ako polícia, možno aj armáda, aby dokázala zahnať „disidentov“ do „svetlej budúcnosti“.

Nastolí sa Svetová vláda, ktorá sa bude opierať o globálne korporácie.

 

A kde zostal malý a stredný biznis ? Ten v novom svetovom poriadku existovať nebude. Malé a stredné podniky sa už teraz likvidujú vďaka lockdownom. A kam sa podejú milióny pracujúce v týchto sektoroch ekonomiky ? Časť z nich dostane prácu v „sociálne zodpovedných“  korporáciách. Ale ohromné množstvo pracovníkov sa zamestnať nepodarí. Tým viac, že sám profesor je zástancom čo najširšieho využitia robotov a všelijakých automatov, ktorá nahradia nie len fyzickú, ale aj duševnú prácu. Aby sa ľudia neľakali a nezačali masovo protestovať, uspokojuje ľudí zavedením tzv. nepodmieneného základného príjmu, čo umožní budúci „sociálne zodpovedný kapitalizmus“.

Budúce šťastie však má svoje nuansy. Po prvé, bude treba zaviesť kontrolu pôrodnosti. Pán profesor sa netají obavami o zdroje planéty, preto navrhuje ľuďom znížiť svoje nároky na spotrebu. Nie, nenavrhuje bohatým zbaviť sa súkromných superjetov  a superjácht. Svoje odporúčania adresuje 99% obyčajným obyvateľom planéty. Napríklad prestať spotrebovávať mäso…

Kôli  skleníkovým plynom, ktoré produkujú chované zvieratá…

V tomto projekte trčia  záujmy svetovej  elity. Oni nepotrebujú peniaze a zisky, chcú absolútnu moc nad planétou. Pán profesor iba sformuloval tézy tohto projektu a verejne ich oznámil.

Svetová elita dokázala miliardám ľudí na svete v uplynulom období natiahnuť masky. Pochopila, že môže smelo pokračovať v realizácii svojich plánov.

 

Kto je svetová elita ? Sú to ľudia, ktorým nestačí žiť obyčajný život, starať sa o svoje rodiny a svoj biznis. Túžia po moci nad všetkými. Chcú mať kontrolu nad nami všetkými a využívajú všetky prostriedky, ktoré majú k dispozícii. Stavajú sa do pozície „filantropov“ , vedia, čo je najlepšie pre nás ostatných. Veria, že sú nadradení a preto je ich „osudom“ diktovať nám ostatným svoje predstavy „ pre naše väčšie dobro“. Ich metódy ale ukazujú, že nemajú žiadnu empatiu, ani česť. Ich nezaujíma priemerný človek, ani životné prostredie, ani ekonomika či spoločnosť všeobecne. Záleží im len na sebe a na ich bludoch o vlastnej výnimočnosti. Títo ľudia sú naozajstnou rakovinou zvyšku civilizácie.

A prax ukazuje, že sa nezastavia pred ničím.

Simulácia svetovej pandémie  Event 201 sa konala iba dva mesiace pred jej „náhodným“ ostrým štartom pod záštitou WEF a Nadácie Billa a Melindy Gates. Táto simulácia nebola ani tak o záchrane životov ako o potláčaní alternatívnych médií  a cenzúre sociálnych sietí. Je potrebné umlčať nesúhlasné hlasy, aby sa mohol vykonať ten veľký RESET.

Jeden parameter prognózy WEF však zlyhal. Prognóza miery úmrtnosti v rozmedzí 2-3% populácie, alebo viac sa nekonala. Rovnakú prognózu zopakovala aj Svetová zdravotnícka organizácia OSN pri ohlasovaní pandémie.

Namiesto toho reálna úmrtnosť v rozmedzí 0,26% sklamali očakávania globálnych elít. Znamená to, že 99,7% populácie sa nemá čoho obávať a postupne odmietajú medicínsky teror vnucovaný im vládami. Avšak globálne elity neustupujú zo svojho tlaku. Dôvodom je otvorené oznámenie Klausa Schwaba o pripravovanom pláne. Ak teraz ustúpia, už NIKDY nedostanú ďalšiu príležitosť na implementáciu svojich šialených plánov.

Len s pomocou medicínskej tyranie sa dá zlomiť odpor verejnosti a už v zárodku potlačiť možné vzbury. Možno, že ak by bola úmrtnosť vyššia, viac ľudí by sa stotožnilo s obmedzeniami a covidovými pasmi.  Aj keď v tomto smere je byrokracia EÚ plne angažovaná v plnení týchto plánov a účinne pomocou lockdownov a mediálnej propagandy korporátnych médií presadzuje plány globálnej elity, sú krajiny a štáty, ktoré úspešne  rúcajú mýty o nevyhnutnosti lockdownov. Dokazujú, že nosenie masiek je neúčinné a miera infekcie a úmrtí je nižšia ako v štátoch  presadzujúcich blokovanie.

Navyše napriek masívnej propagande približne 40%  obyvateľov odmieta vakcináciu a covidové pasy a s príchodom teplého počasia a prirodzeného zníženia počtu infikovaných vírusom sa táto miera ešte zvýši. Pochybnosti vyvoláva aj kvalita a vedľajšie účinky vakcín.

Už dnes je jasné, že existujúcu krízu bude potrebné prehĺbiť.

Čo môžeme očakávať v najbližšej budúcnosti ?

 

Covidové mutácie.

Mediálne sa neustále prezentujú nové , smrteľnejšie a infekčnejšie mutácie ako pôvodný vírus. Dôkazy na to nie sú žiadne, len je potrebné zasievať permanentný strach. Ľudia v juhovýchodnej Ázii, ktorí prekonali vírus SARS alebo MERS majú aj po desiatich rokoch vytvorenú imunitu voči COVID 19, pričom rozdiel v RNA vírusu je cca 20%. Nové mutácie Covid, či už brazílska alebo juhoafrická varianta sa líšia od pôvodnej infekcie len v rozsahu cca 0,3 %. Je tu ale ešte jeden aspekt. Črtá sa cielená diskreditácia vakcín, vytvorených na báze adenovírusov zvýrazňovaním ich negatívnych účinkov vo forme krvných zrazenín, pričom obdobné negatívne účinky vakcín na báze mRNA sa zamlčujú. Tie sa cielene označujú za najkvalitnejšie v ponúkanom spektre. Ale už dnes Pfizer oznamuje, že bude potrebné preočkovanie treťou dávkou pre údajnú neúčinnosť voči novým mutáciám. Pán Gates už teraz upozorňuje na „pandemic 2“, ktorá sa spustí s príchodom nasledujúcej jesene a je predpoklad, že miera úmrtnosti v budúcej fáze bude výrazne vyššia. Možno práve v skupine očkovaných mRNA injekciami. Kto vie, aký kokteil fajnovostí nám ponúkne pri tretej dávke, štvrtej, atď…veď podľa jeho názorov  je nutná redukcia počtu obyvateľov planéty.

Do kategórie biologických hrozieb zapadá aj domnienka nejakej agresívnej mutácie namierenej proti dobytku chovaného na farmách. Niečo, ako africký mor, len v agresívnejšej forme, ktorý privedie k zabíjaniu dobytka, ako v prípade vtáčej chrípky, kde sa vybíjali všetky operence  v niekoľko kilometrovom okruhu. Niečo podobné sa dnes deje v súvislosti s africkým morom ošípaných… nič nové, spomeniete si ešte na BSE , kedy sa redukovali počty hovädzieho dobytka ?

 

Pokračovanie v ďalšej časti.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Polák

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 15

Celkové hodnotenie: 30.5

Priemerná čítanosť: 2381

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    V súvislosti s reedukačnými centrami sa začalo viacero trestných stíhaní

    0icon

    V súvislosti s reedukačnými centrami boli začaté trestné stíhania v štyroch veciach, a to pre trestnú činnosť sexuálneho násilia a zločin týrania blízkej osoby a…

    V Košariskách, Brezovej a na Bradle si pripomínajú 105 rokov od smrti Štefánika

    0icon

    Sprítomnenie odkazu generála Milana Rastislava Štefánika širokej verejnosti je hlavným cieľom dvojdňovej (3. - 4. 5.) celoslovenskej spomienky pri príležitosti 105. výročia jeho tragickej smrti.…

    Pentagón šokovaný: Ruskí „hudobníci“ sa nasťahovali na americkú vojenskú základňu v Nigeri

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP-Kevin Wolf)   V noci na piatok 3. mája informoval anglicky zdroj Reuters, že Rusi obsadili americkú vojenskú základňu v Nigeri.…

    Slovensko - Poľsko 6:1 v prípravnom zápase v Žiline

    0icon

    Žilina 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann) Aktualizované 3. mája 20:24 Hokejisti Slovenska zvíťazili vo svojom predposlednom prípravnom zápase pred MS nad Poľskom 6:1. K presvedčivému…

    Prezidentka označila "horšiu správu"

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Slobodné médiá a demokracia sú od seba neoddeliteľné. Zastrašovanie médií a snaha o ich politické ovládnutie…

    Aktéri cestovného ruchu podpísali na Sninských rybníkoch memorandum o spolupráci

    0icon

    Aktívne spolupracovať v oblasti rozvoja udržateľného cestovného ruchu a zabezpečovať zdieľanie informácií a propagáciu destinácie Poloniny je cieľom memoranda, ktoré v piatok podpísali Krajská organizácia…

    Päťročný chlapec sa mal napiť z fľaše s alkoholom, mal vyše 2,5 promile

    0icon

    Lučeneckí policajti boli v stredu 1. mája privolaní do obce Panické Dravce, kde sa nachádzal päťročný chlapec pod vplyvom alkoholu. V organizme intoxikovaného dieťaťa zistili…

    Únia sa do takýchto citlivých vecí nemá čo starať!

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Europoslanec Milan Uhrík (Republika) vyzval vo svojom príspevku bruselských progresívcov, aby nechali potraty a kultúrno-etické otázky na národné…

    Putin telefonicky hovoril s prezidentom Tadžikistanu

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Ramil Sitdikov, Sputnik, Kremlin Pool Photo)   Deň predtým Dušanbe vyzvalo svojich občanov, aby necestovali do Ruska, a protestovalo proti „zdôrazňovanému…

    Pozvánky na "mierový samit" dostane 160 krajín. Čo na to Medvedev?

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:Twitter)   Ukrajina zintenzívnila prípravy na „mierový samit“. Fórum je naplánované na 15. - 16. júna vo švajčiarskom letovisku Bürgenstock Pozvánky…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA