Chyba nie je v ľuďoch, chyba je v systéme, ktorí vytvorili nadľudia

Podľa mojej skromnej mienky, nadľudia sú všetci tí, ktorí si o sebe myslia, že len oni majú pravdu a všetci ostatní sú hlupáci.

Pravda je ovšem úplne inde, hlupáci sú práve tí, ktorí považujú správnych ľudí s morálnym kompasom za neschopných, lebo nedokážu uživiť rodinu inak len poctivou prácou, kým oni nadľudia uživia rodinu a svojich príbuzných poctivou kombináciou, šikovných „ťahov“ medzi riadkami zákonov, čo podľa nich není žiada špekulácia ale ich šikovnosť.

Spomeniem len jednu informáciu, ktorá zanikla prachom. Písal sa 20. apríl 2017 a TASR vydala túto správ: Podľa Richarda Rašiho informácie, ktoré sa objavili v médiách, sú závažné,

Smer-SD: Igor Matovič spáchal daňový podvod, vyzývame ho na vzdanie sa mandátu

„Líder OĽaNO-NOVA Igor Matovič v minulosti spáchal daňový podvod, a preto by sa mal vzdať poslaneckého mandátu. Na dnešnej tlačovej konferencii to vyhlásili predseda Mandátového a imunitného výboru NR SR Richard Raši (Smer-SD) a podpredseda poslaneckého klubu Smer-SD Dušan Jarjabek.“

Od tohoto dátumu 20.apríla 2017 zlyhal systém, ktorí vymysleli nadľudia, čo dokazuje, že pán Matovič to dotiahol na premiéra kým smeráci boli porazení podvodmi definovanými jednou vetou na A-štvorkovom papieri. Jeden človek porazil systém, to už niečo znamená. Bola to jeho odvaha alebo choroba? Alebo len využil informácie, ktoré boli dovtedy nedostupné?

Môj komentár: Psychiatria pozná pre takých vychytrálikov niekoľko diagnóz, jedná z nich sa volá „ Generalizovaná úzkostná porucha“. Len heslovite – neprijíma kritiku – obviňovanie iných – podráždenosť v prípade nedorozumení – výbuchy hnevu – nenávisť k ľuďom – hádavosť a kričanie po druhých – psychické násilie voči druhým – strach – nevyrovnanosť – agresia – úzkosť a bezmocnosť….

Keby sme dokázali stopercentne určiť prečo vznikla a prečo zanikla Atlantída, ktorá údajne podľa legiend určite existovala, dopátrali by sme sa k šokujúcim, možno až príliš neuveriteľným faktom. Atlantídu zničil boj rozvinutej techniky medzi ľuďmi a nadľuďmi a Boh dokončil skazu.

Možno nemám pravdu možno mám a možno je niekde v strede, ale určite je to poučenie, že nadľudí treba buď zavčasu liečiť alebo zavčasu izolovať. Ale kto to má urobiť, keď oni sami vytvorili systém, ktorý nedovoľuje tým správnym ľuďom napredovať – systém ich prenasleduje.

Na pomoc správnym ľuďom prichádza domobrana založená na občianskom princípe, teda princípe, ktorý nebude podliehať systému, ale bude vychádzať z prirodzeného práva každého človeka na Zemi – právo na život bez ohrozenia. Každý má právo na ochranu svojej sféry života fyzického, psychického a intelektuálneho. Tu nám chýba presnejšia definícia a to bude domobrana zaručovať, chrániť a brániť.

Rešerš preukázania neudržateľného stavu ako dôkazu, že systém zlyhal a treba vytvoriť obranu proti apokalypse:

(informácie dostupné na sociálnych sieťach)

Žaloba na Medzinárodný trestný súd v Hágu

Dňa 12.4.2021 skupina advokátov, zástupcov rôznych profesií a občianskych aktivistov podala svoj podnet na Medzinárodný trestný súd za vykonanie nepovolených medicínskych experimentov na ľuďoch.

* dlhodobo prebiehajúcich celoplošných testovaniach obyvateľov Slovenska na ochorenie COVID-19 Ozbrojenými silami Slovenskej republiky

* Organizovaným a úmyselným konaním uvedených osôb tak mohlo dôjsť k závažným porušeniam, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou tvoria dostatočný základ pre stíhanie takýchto skutkov ako zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov (smerujúcich voči vlastnému obyvateľstvu).

Môj komentár: Keby existovala domobrana, mohlo sa zachrániť stovky životov a energia by mohla byť využitá na likvidáciu bezdomovstvám chudoby a biedy, nie ju vytvárať.

Kde sa vzala Baťová? (informácie dostupné na sociálnych sieťach)

Ústrednú postavu dnešných dní riaditeľku ŠUKL- u Zuzanu Baťovú menoval do funkcie v roku 2016 vtedajší minister zdravotníctva za Smer, dnes predseda strany Dobrá voľba Tomáš Drucker. Manžel pani Baťovej bol v tom čase poradcom prezidenta Kisku. Pred pár mesiacmi bol Drucker spolu so Sulíkom, Drobom( ten bol zas obchodný partner Hegera) , Osuským a ďalšími koaličnými politikmi hosťom na svadbe Cigánikovej, hlavnej odborníčke” SaS na zdravotníctvo.

Môj komentár: Keby existovala domobrana, de-konšpiračné oddelenie by už dávno mohlo zareagovať a nepripustiť takéto konšpiračné prepojenia, ktoré napomáhali zločinu proti ľudskosti.

Sam vojak v poli „Sme vo vojne“ (informácie dostupné na sociálnych sieťach)

Dňa 27.3.2019 nám nastupujúca prezidentka predostrela svoju víziu o budúcnosti Slovenska: „Mali by sme byť krajinou, kde sa ľudia nebudú báť zomierať.“

Dňa 1.10.2020 nám predseda vlády SR oznámil: „Sme vo vojne.“.

Dňa 30.10.2020 vláda SR schválila prítomnosť príslušníkov cudzích ozbrojených síl na našom území, aby Ozbrojeným silám SR „pomohli v boji s neviditeľným nepriateľom„.

Môj komentár: Keby existovala domobrana, de-konšpiračné oddelenie by nepripustilo aby sa z neznámej ženy stala prezidentka a z chorého pacienta premiér.

Nachádzame sa v čase keď klope na dvere vojnový konflikt Ukrajina-Rusko, v preklade USA na čele s NATO proti Rusku, ktorý prerastie v jadrovú vojnu s katastrofálnymi dôsledkami

Kto je provokatérom na Ukrajinsko – ruských hraniciach (informácie dostupné na sociálnych sieťach)

* Podľa nášho politického analytika a historika Eduarda Chmelára „provokatérom“ nie je iba Rusko.

* Samotná Ukrajina sa snaží, aby Spojené štáty rozmiestnili na ich území protiletecké rakety Patriot. Vzdušné sily NATO v posledných týždňoch provokujú Rusko a predvádzajú demonštráciu sily v oblasti Azovského a Čierneho mora.

* „Generálny tajomník NATO nie je nadriadený ani slovenskému ministrovi obrany, ani premiérovi, ani prezidentke, je to len najvyšší úradník medzinárodnej organizácie. A hoci dnes vlastizradcovia typu Osuský, Klus či Naď vtĺkajú do hláv našim vojakom, že sú „vojakmi NATO“, žiadam slovenských vojakov, aby mali v sebe viac vlasteneckej hrdosti a nepodľahli týmto bludom. Členom NATO je štát, nie jednotlivec.

Môj komentár: Keby existovala domobrana, de-konšpiračné oddelenie by už dávno mohlo zareagovať a odstránením nadľudí a chorých ľudí, by zavčasu zabránilo prichádzajúcej a neodvratnej katastrofe.

NIKDY NIE JE NESKORO!!!

Súvisiaca linka:

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/11/doktrina-slovenskej-domobrany/

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Rene Molnaru

O AUTOROVI

Som prostý občan a zaujímam sa o budúcnosť, lebo v nej hodlám stráviť zvyšok života, preto mi nieje ľahostajná ani prítomnosť a chcem plne využiť svoje právo na slobodu prejavu aj keď len ako prostý občan bez politického pozadia.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 7

Celkové hodnotenie: 3.16

Priemerná čítanosť: 2619

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prešovskú univerzitu navštívi americký filozof Richard Shusterman

    0icon

    Prešov 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Filozofický ústav SAV)   Americký filozof a profesor Richard Shusterman navštívi 6. a 7. mája Prešovskú univerzitu (PU) v Prešove. Ako…

    Prasynovec Štefánika odovzdal KP SR do úschovy štátne vyznamenanie

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Prasynovec generála Milana Rastislava Štefánika Peter Kaňka odovzdal Kancelárii prezidenta (KP) SR do úschovy štátne vyznamenanie…

    Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

    0icon

    Reedukačné centrá (RC) v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria. Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení. Avizoval to v piatok minister…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Počasie u nás ovplyvňuje tlaková níž. Dnes bude zamračené a na západe občasný dážď. Teploty 17 až 22 stupňov C.

    V kláštore kartuziánov pestujú bylinky z Cypriánovho herbára

    0icon

    Červený Kláštor 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   V kláštore kartuziánov na Zamagurí nedávno sprístupnili ďalšie zrekonštruované priestory, ich súčasťou je aj Cypriánova manufaktúra. Jej…

    Pamätný deň - Výročie úmrtia M. R. Štefánika sa pripomína 4. mája

    0icon

    Košariská/Bratislava 3. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Zdenko Dzurjanin)   V sobotu 4. mája uplynie 105 rokov od úmrtia Milana Rastislava Štefánika, úspešného diplomata, štátnika, vojaka,…

    Polícia začala trestné stíhanie v prípade prenájmu techniky pre SC KSK

    0icon

    Košice 3. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Lukáš Grinaj)   Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) začal trestné stíhania pre podozrenie zo zločinu machinácie pri verejnom obstarávaní…

    Slovákov povedie proti Poľsku kapitán Tatar, asistentmi Hrivík a Ivan

    0icon

    Žilina 3. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Kapitánom slovenských hokejistov v piatkovom prípravnom zápase proti Poľsku (18.00 h v Žiline) bude Tomáš Tatar.…

    Hygiena rúk je v zdravotníckych zariadeniach dôležitá, pripomínajú zdravotníci

    0icon

    Bratislava 3. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Správna hygiena rúk je v zdravotníckych zariadeniach dôležitá a pomáha chrániť seba aj ostatných. V piatok to pri príležitosti…

    Glück a Gašpar: Pozrite sa na to, Kolíková prichytená pri ďalšom klamstve

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Facebook/ Foto: Screenshot Facebook Video)   Richard Glück a Tibor Gašpar (obaja SMER-SSD) sa v nedávnom videu rozprávali o dôvodoch, ktoré…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA