Správa z uniknutého sledovacieho spisu– výber štvrtá časť

Dňa 30. 06. 2017 bol tesne po 20.00 h. spozorovaný na Panenskej ulici v Bratislave príchod účastníkov na pravidelné piatkové stretnutie v bare Next Apache. Tentoraz sa ho zúčastnili Stanislav Janota (prišiel opäť prvý), muž prichádzajúci na BMW s nemeckým EČV, Peter Zajac, Egon Gál, Štefan Hríb, Martin Mojžiš a neznámy muž, ktorý takmer pravidelne prichádza na tieto stretnutia (nižšie na foto fajčí s Egonom Gálom na terase baru).

Andrej Jevič sa nám sťažoval na mládež, ktorá bez zábran v bare užíva drogy a bojí sa, že jeho priateľka s tým môže mať problém. (pozn. autora – Jevič bol policajtami vyťažovaný pod legendou a poskytol cenné informácie o konšpiračných stretnutiach).

Jevič postupne opisoval viacerých hostí a postupne v opisovaní prišiel až k Apačom. Identifikoval Stanislava Janotu. Uviedol o ňom, že bol vo vedení Fondu národného majetku v čase, keď tam pôsobil aj Milan Krajniak. Urobil tam viacero pochybných kšeftov a spomínať sa mal aj v tzv. spise Gorila. Musel vraj odísť kvôli tomu z pozície riaditeľa nemocnice sv. Michala.  (nemocnica spadá pod ministerstvá vnútra a obrany. Ide teda o človeka so silnými kontaktmi na bezpečnostné zložky, vystupujúceho aj v spise GORILA!!! Pozn. autora).

Podľa  Jeviča je Janota veľmi majetný. Jeho priestranný byt je vraj doslova zaprataný cennosťami, napr. vzácnymi maľbami, starožitnosťami, mimoriadne drahými perzskými kobercami naukladanými vo vrstvách na sebe, klenotmi, apod. Podľa rozprávania je zrejmé, že Jevič v tom byte bol. (NAKA zrejme nemá v popise práce voči Janotovi preveriť popisované skutočnosti, keďže by sa musela venovať nadväzne aj momentálnej politickej verchuške – pozn. autora.)

Muža prichádzajúceho na BMW s nemeckým EČV ustanovil ako bývalého vedúceho vysielania vysielača Slobodná Európa v Mníchove a nazval ho neurčito Macháč alebo Macháček. (pozn. autora: Slobodná Európa aj dnes patrí medzi západné špionážne vysielače s cieľom mediálne ovplyvňovať vytypované územia a štáty).  Dodnes vraj tento muž, použijeme priezvisko Macháč, podpichuje, a niekedy aj trochu zvozí, Štefana Hríba. Má vraj na Hríba veľký vplyv. Do veľkej miery určuje, čomu sa média majú v najbližšom období venovať a kritizuje, ak sa tomu nevenovali vôbec alebo dostatočne, alebo sa čomusi nevenovali podľa jeho predstáv. Uviedol tiež, že kedysi tam často chodieval Daniel Lipšic, ale v ostatnom období ho takmer nevída. Vraj sa vedel aj uvoľniť, no po tom, čo sa mu prihodilo s autonehodou, akoby sa stiahol z očí verejnosti.

„Apači“ sa tento večer intenzívne venovali téme židovstva. Ich debata mala filozofický rozmer a jej obsah akoby smeroval k utvrdzovaniu židovstva v nich samých. Miestami to malo výraz akoby duchovnej omše. Tentoraz bol mimoriadne rečnícky aktívny Macháč (Macháček?) a možno tvrdiť, že v tejto fáze ho ostatní len mlčky počúvali. Keď rozprával Macháč, nik nepil a ani nejedol zo slaných drobností na stole. Všetci zanietene počúvali a pozerali do zeme. Boli veľmi sústredení. Takýto výraz bol na tomto stretnutí spozorovaný po prvýkrát. Macháč sa prítomných opakovane pýtal “končí  židovstvo v nás, povedzte končí židovstvo v nás ľuďoch?”. Nik neodpovedal, len všetci sa mĺkvo pozerali do zeme. Tón hlasu, ktorým boli uvedené slová vyslovené, naznačoval akoby výčitku.

Apači sa dotkli aj politiky, rozoberali čím to má vlastne byť politikmi zamýšľané európske jadro. Venovali tomu značnú pozornosť. Spomínali sa mená viacerých politikov, najviac však Sulíka, ktorého kritizovali za postoje i nevýraznosť a nečitateľné zaradenie. Hríb uviedol, že ho zrejme stále Kočner drží za golier a Sulík s tým môže mať problém. Podľa vyjadrení Sulík nie je ten, komu by Apači nadšene držali palce v politickom zápase. Zajac uviedol, že je to problém a že už to viackrát rozoberali. Periodikum Týždeň  by však malo venovať pozornosť Kočnerovi rovnako, ako SME či Denník N.

o 23.30 h. sa stretnutie skončilo a Apači postupne bar Next Apache opúšťali.

Dňa 31. 8. 2017 sa konala v kaviarni U Krajniaka ďalšia konšpiračná schôdzka v zložení:

21.39 h. zachytený Milan Krajniak idúc pešo zo Štetinovej ulice smerom ku kaviarni. Počas chôdze telefonoval. Prišiel k dverám kaviarne, odomkol ich a vošiel dnu. V prednej miestnosti rozsvietil svetlo a zapol veľký televízor zavesený na stene blízko vchodu. Ostal stáť pri pulte a znovu telefonoval. Asi tri minúty po Krajniakovi vošli do kaviarne Boris Ažaltovič a jeho manželka.
21.48 h. pred kaviareň “U Krajniaka” vzápätí po sebe zaparkovali vozidla Vladimíra Pčolinskeho – čierne BMW x5 s EČV BL 125 NU a asi 100 metrov od kaviarne smerom na Štetinovú ulicu vozidlo Borisa Kollára – čierne Range Rover s EČV BL 335 OA. Obaja, Vladimír Pčolinský i Boris Kollár vošli do kaviarne.

14.9.2017

 O 20.11. hod. vošiel do baru Stanislav Janota. Za ním postupne prichádzali Egon Gál, Peter Zajac, Macháč a Štefan Hríb. Hríb takmer neustále pozeral do mobilného telefónu a oboznamoval prítomných s obsahom niektorých článkov a príspevkov v médiách. Najviac rezonovala téma – Kiska, OSN, Soros, Sorosova akadémia v Bratislave, San Francisco. Prítomní mali obavy, či Kiska čosi na stretnutí so Sorosom zvládne, že je neskúsený politik a nedokáže rozmýšľať v politických dimenziách.

Záver:

Bolo by zaujímavé vedieť, či sa potvrdí tok finančných prostriedkov od ekonomického a politického teroristu Sorosa k tejto skupinke osôb väčšinou židovského pôvodu.

Na internete je mnoho údajov o osobách vystupujúcich v spise. Keď si nájdete čas a prezriete si tie stránky, zistíte kto je na koho naviazaný. Medzi politikmi to vždy funguje tak, že opozícia a koalícia na seba vyhľadávajú vedrá špiny, ktorá sa na nich nalepila. Cieľ je jednoduchý – diskreditovať politického súpera. Informácie o sebe si nechávajú väčšinou pre seba, lebo tak môžu s politikom v opačnom tábore manipulovať. Ich slovníkom povedané – držia sa navzájom za gule. Z času na čas sa nejaká malá kauza prevalí. Robí sa tak v období, keď potrebujú strany bodovať na politickej scéne. A ďalej sa malou kauzou prekryje spravidla nejaká veľká akcia, ktorá je dopredu naplánovaná a rozbehnutá. Keď sa uskutoční, rozdelia sa peniaze a ide sa ďalej. Až kým to niekto nedohľadá a nevyrobí z toho kauzu. Ale aj tak, čo sa dá, všetko sa zametie pod koberec. Mafiánsky systém vládnutia je tak nastavený. A už dlhé roky….Slúži aj núdzový stav na prelievanie miliónov do nenásytných vreciek politikov a ich spriaznených osôb? Zaujímavé čítanie môže byť aj tu:

https://www.crz.gov.sk/2171273-sk/centralny-register-zmluv/?art_zs2=&art_predmet=&art_ico=&art_suma_spolu_od=1000000&art_suma_spolu_do=&art_datum_zverejnene_od=&art_datum_zverejnene_do=&art_rezort=0&art_zs1=&nazov=&art_ico1=&ID=2171273&odoslat=Vyh%C4%BEada%C5%A5&frm_id_frm_filter_3=605d8bf9bd31d

alebo tu:

https://www.reserves.gov.sk/index.php/dokumenty/faktury/faktury-2021/

https://www.eurorespekt.sk/wp-content/uploads/2020/05/Zvazok-c.-29-part-3.pdf

https://www.scribd.com/doc/80901687/Lipsic-Aron-Finish

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.06

Priemerná čítanosť: 2434

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Európske krajiny vyzývajú EIB o zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Scholz v Izraeli rokoval o prímerí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Euronews/ Times of Israel/ Foto : TASR/AP-Leo Correa)   Rokovania o prímerí v Gaze sa obnovujú. Nemecký kancelár Olaf Scholz…

    FOTO DŇA