Chameleónska vláda E. Hegera..jej militarizácia a eskalácia ukrajinsko – ruského konfliktu v réžii USA…

Slovensko v marci malo predstavenie totálneho vládneho chaosu, údajnej vládnej krízy a pokračujúceho núdzového stavu.

Vládny marcový chaos vznikol na smetisku dvoch kohútov Matoviča a Sulika. A keďže je známe, že na smetisku môže byť iba jeden kohút, zákonite z chaosu vznikla údajná kríza. Kríza to v žiadnom prípade nebola. Bývalá vláda Igora Matoviča bola taká neschopná, že keby padla celá do politického suterénu, tak si to občan na kvalite resp. nekvalite svojho života ani nevšimne. Matovičovu vládu môžeme nazvať ako Covidovú vládu. Ničomu podstatnému sa za rok vládnutia nevenovala. Zaoberala sa len Covidom v spoločnosti pričom výsledok je nulový a následok vládnutia sú tisíce mŕtvych ľudí. Vládna zodpovednosť a trestné postihy za obete pandémie z dôvodu zlých rozhodnutí vlády sa rovnajú nule. Zatiaľ.

V skutočnej demokracii by vláda odišla pre neschopnosť sama alebo by ju zvrhli občania. Pretože v istom momente vládnutia ohrozujúceho základné atribúty štátu sa aj forma protestov na ulici s cieľom zvrhnutia takejto vlády považuje za demokratický nástroj zmeny moci. Ako sa povie: „Hlas ľudu, hlas boží“.

Spomenutí kohúti si nevytrhali ani perie, ani nezachrípli od nadmerného kikiríkania. Počas spomenutého boja sa ostatní kohúti a sliepky na dvorčeku a smetisku premiestňovali. Dokonca sa rozhodli dočasne sa vzdať svojho teritória. Vyzobali si navzájom zrno?

Treba si uvedomiť, že voľby nevyhnutne nevyvolávajú kvalitatívnu zmenu politického systému, ale v rámci zachovania mocenskej štruktúry môžu vystupovať ako prostriedok udržania si moci. A to sa aj stalo!!! Pretože tu ide iba o moc. Tu nejde o to, ako plniť svoje poslanie v prospech spoločnosti, ale len o moc a prerozdeľovanie obrovských miliárd eur tým správnym smerom. Peniaze sú silné lepidlo.

Prezidentka vymenovala „starú“ vládu po podaní demisii I. Matoviča. Okrem výmeny na poste premiéra a ministra financií sa majitelia korýt nezmenili. Dočasne ostalo opustené koryto ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny, ale to zrejme medzi priority politikov nepatrí pretože odtiaľ netečú peniaze. Pre občanov je to ale jedno z najdôležitejších ministerstiev. Vyzerá to tak, že Krajniak sa ho opäť ujme, keďže v tej biede výberu politického suterénu nič lepšie nie je…

Aj týmto postojom dali politici najavo ako si vážia občanov SR. Ministerstvo zdravotníctva obsadil generál, čo svedčí o militarizácii moci a v žiadnom prípade to nie je náhoda.

Matovič sa rozhodol, že bude riadiť štát cez Hegera a opačne, bude počúvať rady Hegera čo má na ministerstve robiť. Lebo Matovič ani netuší, čo je obsahom činnosti ministerstva financií. Bude však strážiť, aby sa „transparentne“ premiestňovali finančné prostriedky tým správnym smerom – čiže ako hovoria politici, tým našim…Za viac ako mesiac sa nič nevyriešilo v údajnej vládnej kríze, len sa ošetrilo urazené ego Sulika.

Členovia vlády skladajú do rúk prezidenta SR nasledovný sľub:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem plniť v záujme občanov. Budem zachovávať ústavu a ostatné zákony a pracovať tak, aby sa uvádzali do života.“

Zo slávnostného aktu sľubu politici urobili nutnú povinnosť, ktorá je ich priepustkou ku korytám. Česť a svedomie je pre politikov cudzí pojem. Plnenie povinností v záujme občanov? Prázdna formulácia. Občania sa dostali do polohy rukojemníkov vlády. Zachovávanie ústavy a zákonov? Vláda si robí čo chce a podľa svojich potrieb ohýba ústavu a mení zákony od buka do buka. Určite nie v záujme občanov.

Občanov SR by určite zaujímal ročný odpočet vládnutia. Čiže vyhodnotenie ich činnosti, čo pozitívneho urobili pre štát. Nijako sa do toho nehrnú a ani neverím že nejaký seriózny odpočet niekedy uzrie svetlo sveta. Neudeje sa tak z prostého dôvodu. Nie je čo hodnotiť!!! Ak by niekto z redaktorov nedajbože načal túto tému, odpoveď by bola pravdepodobne v štýle p. Remišovej. Asi takto: „Za uplynulý rok sme toho dosiahli veľa, môžeme hovoriť o ňom ako o úspešnom roku lebo sa nám podarilo pokračovať v načatej práci a uskutočniť naše ciele.“ Vo väčšom naplnení našich cieľov nám prekážala situácia okolo Covidu.   Čiže žiadna uspokojujúca  konkrétna odpoveď, iba všeobecné“ „blafatiny“ a výhovorky na Covid. Pre objektívnosť treba priznať, že nielen pani Remišovej je vlastná takáto štýlová rétorika. Zahmlievať svoju neschopnosť a zaodievať ju do pekných slov vedia všetci politici tejto garnitúry, ktorá vojde do dejín Slovenska ako jedná veľká čierna škvrna. Pre úplnosť treba dodať, že sklamala aj prezidentka SR Čaputová. Mala možnosť po demisii Matoviča urobiť kroky k tomu, aby sa vlády ujali skutoční odborníci. Neurobila to a zostala tak verná iným pánom ako je jej najvyšší pán – vlasť…

Už vyššie spomenutá militarizácia ministerstva zdravotníctva generálom Lengvarským nie je náhodná. Je poistkou pri ďalšom opätovnom vyhlasovaní núdzového stavu. Súvisí s tým medzinárodná bezpečnostná situácia na Ukrajine. Ukrajina je otvorene vyzbrojovaná USA a ďalšími lotrovskými štátmi vrátane štátov NATO, ktoré sa snažia rozpútať vojnu medzi Ukrajinou a Ruskom. Stratégia je jasná. Urobiť z Ruska vinníka súčasného stavu a americkú agresiu vyhlásiť za obranné opatrenia. Ukrajinská bábková vláda má príkaz z USA pokračovať v provokáciách Ruska a vyvolať vojnový konflikt. Americký plán je plánom šialencov. USA a NATO sa nikdy nepodarí poraziť Rusko. Zapredanec ukrajinského národa v roli prezidenta, komediant Zelenskij bude mať na svedomí množstvo životov vojakov v budúcom vojnovom konflikte. Preto bol naplánovaný aj Majdan vo februári 2014 americkými nelegálnymi vojenskými silami, ktorí riadili a podieľali sa na streľbe v Kyjeve.

Profesor Ivan Katchanovský z Ottawskej univerzity spracoval výskum svedčiaci o úplne inej verzii ako je oficiálna ukrajinská. Bolo spracované veľké množstvo dôkazov z rôznych verejne dostupných zdrojov týkajúcich sa tohto masakru a zabíjania konkrétnych demonštrantov. Kvalitatívna obsahová analýza obsahuje asi 1 500 videí a záznamov živého internetového a televízneho vysielania v masmédiách a sociálnych médiách v rôznych krajinách (asi 150 gigabajtov), ​​spravodajské správy a príspevky na sociálnych sieťach od viac ako 100 novinárov zaoberajúcich sa masakrom z Kyjeva , asi 5 000 fotografií a takmer 30 gigabajtov verejne prístupných rozhlasových odpočúvaní ostreľovačov a veliteľov zo špeciálnej jednotky Alfa Bezpečnostnej služby Ukrajiny a vnútorných vojsk.

Táto štúdia tiež využíva terénny výskum na mieste masakry, správy očitých svedkov ako demonštrantov Majdanu, tak aj veliteľov vládnych špeciálnych jednotiek, vyhlásenia bývalých aj súčasných vládnych predstaviteľov, odhady približných balistických trajektórií, použitých guliek a zbraní v stretoch medzi demonštrantami a políciou. Táto štúdia stanovuje presnú časovú os pre rôzne udalosti masakru, miesta strelcov aj vládnych ostreľovačov.

Týmto akademickým vyšetrovaním sa dospelo k záveru, že masaker bol operáciou pod tzv. „falošnou vlajkou“, ktorá bola racionálne naplánovaná a uskutočnená s cieľom zvrhnúť vládu a zmocniť sa moci. Zistila rôzne dôkazy o zapojení aliancie krajne pravicových organizácií, konkrétne Pravého sektoru, Svobodu a oligarchických strán, ako je napríklad Vlasť. Skrytí strelci a pozorovatelia boli umiestnení v najmenej 20 budovách alebo oblastiach v blízkosti Majdanu. Medzi rôzne dôkazy o tom, že demonštranti boli zabití z týchto miest, patrí asi 70 svedectiev, predovšetkým demonštrantov na Majdane.

Vtedajší americký veľvyslanec v Kyjeve Geoffrey Pyatt , bol v čase Majdanu podľa vtedajšieho viceprezidenta Joea Bidena v neustálom kontakte s Andrijom Parubijom. Tento  ukrajinský fašista, ktorý mal na starosti tzv. „jednotky sebaobrany“, zložené z ozbrojených fašistických násilníkov na Majdane bol napojený  na amerických nelegálnych vojakov, ktorí sa zúčastnili na riadení celej akcie. (Pyatt začínal svoju špionážnu kariéru ako člen Rady národnej bezpečnosti USA. Do zahraničnej služby bol odporučený oligarchistickou finančnou skupinou najbohatších ľudí USA na základe jeho práce v The Inter-American Dialogue, think tanku, ktorú založili a riadia oligarchovia USA. Uvedený think tank slúži na vyhľadávanie „mozgov“, ktoré sa potom uplatňujú na vysokých postoch v štáte a samozrejme týmto oligarchom slúžia.

O tom ako de facto Pyatt riadil vtedajšiu ukrajinskú opozíciu spolu s Nulandovou (vysoká predstaviteľka MZV USA), svedčí prepis uniknutého tel. rozhovoru v BBC:

https://www.bbc.com/news/world-europe-26079957

V súčasnosti  Pyatt „múti“ vodu v Grécku, kde pripravil tajnú dohodu medzi americkou spoločnosťou Shadowy Tech, Palantir a gréckou vládou. Podivná dohoda vlády s americkým gigantom známym úzkou spoluprácou so CIA, ktorá vyvinula – „zadarmo“ – centrum krízovej kontroly pre predsedu vlády. Uvedené centrum poskytuje holistický prehľad o pandemickej situácii v Grécku v reálnom čase a prístup k biometrickým údajom Grékov a cudzincov v Grécku.

https://forum.eu/article/the-secret-contract-with-shadowy-tech-firm-palantir/899/discussion

Porošenko po masovom prevrate Parubiju vymenoval za šéfa ukrajinských bezpečnostných a spravodajských síl, neskôr si založil vlastnú stranu, bol aj istý čas predsedom Najvyššej rady Ukrajiny. Zjednodušene povedané na Ukrajine plnil a stále plní podobnú úlohu ako Hasim Thaci v Kosove…V dôsledku udalostí Majdanu bol zvrhnutý demokratický zvolený prezident Janukovič a potom už nič nestálo v ceste dosadiť k moci proamerické politické bábky.

Uvedené dôkazy svedčia o komplote USA, NATO a ďalších gaunerských štátov voči Rusku. Ukrajina bola len odstránením prekážky k dosiahnutia tohto cieľa.

Vzhľadom k eskalácii napätia na Ukrajine existuje dôvodné podozrenie, že USA a NATO naplánovali otvorený vojenský konflikt proti Rusku. Kedy? Ak berieme do úvahy, že spúšťačom krízy na Ukrajine bol Majdan v roku 2014 a od tej doby bola Ukrajina zaplavená dodávkami zbraní zo Západu, ak  vieme, že vojská NATO sú kumulované v tesnej blízkosti ruských hraníc, ak vieme že prakticky neustále prebiehajú vojenské cvičenia a provokácie proti Rusku, tak dátum ďaleko nie je. Plánovači tejto vojny sedia v Pentagone. Potrebujú ešte pripraviť poslednú provokáciu a lož ako spúšťač vojny? Podobne ako sa to udialo v Kosove, keď na základe falošného obvinenia udalostí v Račaku sa začalo bombardovanie Juhoslávie v roku 1999?

Je veľmi pravdepodobné, že núdzový stav potrvá dovtedy, kým sa nezačne vojenský konflikt a potom bude núdzový stav pokračovať už nie z dôvodu pandémie, ale dôvodu vojenského konfliktu. Časový horizont je najneskôr do konca mája. Presnejšie by to vedel povedať pán Naď, keby tieto informácie neboli utajované. Podozrivé sú aj vyhlásenia p. Naďa, ktorého rétorika je zameraná jednostranne proti Rusku a popiera aj dokázateľné fakty o premiestňovaní vojenských síl do blízkosti ruských hraníc, resp. iné aktivity NATO proti Rusku. Sú to školácke pochybenia človeka v spojení so spravodajskými službami Západu vo funkcii ministra.

USA, NATO a ostatné gaunerské štáty, ktoré sa podieľajú na nelegálnych aktivitách proti Rusku si zrejme dostatočne neuvedomujú, že Rusko pozorne sleduje a vyhodnocuje všetky aktivity proti nemu. Agentúrna sieť Ruska vo svete má veľmi dobré zdroje i možnosti na získavanie potrebných informácií. A to vrátane amerického kongresu, Pentagonu, MI 6, BND alebo vysokých predstaviteľov štruktúr NATO v Bruseli. Málokto o tom vie, že americké jadrové zbrane boli na Rusko namierené už tesne po skončení druhej svetovej vojny. Americké plány uvažovali o nukleárnom bombardovaní viac ako 66 dôležitých miest Ruska súčasne viac ako 200 bombami. Našťastie k tomu nedošlo.

https://www.globalresearch.ca/wipe-the-ussr-off-the-map-204-atomic-bombs-against-major-cities-us-nuclear-attack-against-soviet-union-planned-prior-to-end-of-world-war-ii/5616601

Aká je pravdepodobná odpoveď Ruska v prípadnom vojenskom konflikte s Ukrajinou? Treba si uvedomiť, že ruština je rodným jazykom 29,6% obyvateľov, z ktorých necelé dve tretiny tvoria etnickí Rusi. Ukrajinci sa preto nemôžu čudovať, že Rusi si chránia svojich občanov na Ukrajine. Západná politika voči Ukrajine, ženie túto krajinu do novodobého poddanstva s cieľom vykradnutia jej nerastného bohatstva. A následne Západ ženie Ukrajinu do bratovražedného boja proti Rusku. Všetko len pre špinavé zisky Západu. Uvedomia si to konečne politici na Ukrajine?

Ten, čo vie čítať medzi riadkami vie o tom, že Rusi vyslali správu a signál na všetky  strany. V prípade napadnutia Ruska Ukrajinou alebo vojenského vyvražďovania Rusov v oblasti Donecka a Luhanska bude prvým krokom ultimátum Ruska Ukrajine, aby ukončila násilie, stiahla svojich vojakov a vyzve ich k politickej dohode. Ak bude nevyhnutný druhý krok, Rusko vojensky obsadí Doneck aj Luhansk a ponúkne im obnovu zničenej krajiny výmenou za pripojenie sa k Rusku v referende. Ukrajina môže potom škrípať zubami spolu aj s NATO a celým Západom. USA, NATO ani Ukrajina si nedovolia otvorenú vojnu proti Rusku. Vedia, čo sa týka vojenskej techniky že sú dve  generácie za Ruskom. Ukrajina možno štyri generácie.

Podľa činnosti a správania sa politikov vo vláde SR možno považovať za tvrdé militaristické proamerické krídlo kvarteto týchto politikov: Jaroslav Naď, Roman Mikulec, Ivan Korčok, Vladimír Lengvarský.

Z uvedených dôvodov je čas, aby sa občania SR zjednotili, zomkli a postavili sa na odpor vláde národného ohrozenia a zdierania podľa článku 32 Ústavy SR. Vláda svojim nezodpovedným konaním ohrozuje celé Slovensko. Boj za slobodu a nezávislosť Slovenska pokračuje…

Viac na: https://www.globalresearch.ca/february-2014-kiev-maidan-snipers-western-backed-oppositions-false-flag-study/5499379

https://www.globalresearch.ca/ukraine-war-donbass/5688058

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 376

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2419

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar) Aktualizované 23. aprila 2024 o 12:17 h. Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje tlaková níž. Prevažne zamračené, na severozápade dážď.…

    Nesprávna psychologická diagnostika znižuje šance detí z rómskych komunít

    0icon

    Nesprávna psychologická diagnostika znižuje šance detí z marginalizovaných rómskych komunít (MRK) vymaniť sa zo zlej socioekonomickej situácie a získať vzdelanie. Nedostatky spočívajú v postupe pri…

    Košickí krajskí poslanci udelili občianstvo exprezidentovi SR Schusterovi

    0icon

    Košice 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván)   Udelenie Čestného občianstva Košického samosprávneho kraja (KSK) schválili v utorok krajskí poslanci bývalému prezidentovi SR a košickému primátorovi…

    Hlasovať môže aj občan iného štátu EÚ, žiadosť musí podať do 29. 4.

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Hlasovať v júnových eurovoľbách na území SR môže aj občan iného členského štátu Európskej únie nad 18 rokov, ktorý…

    Polícia preveruje okolnosti utorkovej zrážky električky s chodkyňou v Bratislave

    0icon

    Polícia preveruje okolnosti zrážky električky s 81-ročnou chodkyňou, ktorá sa stala v utorok na Karloveskej ulici v Bratislave v blízkosti zastávky mestskej hromadnej dopravy Segnerova.…

    Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/Corgoň)   Potom, čo si slovenský športovec Attila Végh "dovolil" pred druhým kolom prezidentských volieb podporiť Petra Pellegriniho, viaceré spoločnosti sa…

    V Hlohovci spôsobila matka s dcérou na e-kolobežke dopravnú nehodu

    0icon

    Matka s dcérou na jednej elektrickej kolobežke zapríčinili dopravnú nehodu v Hlohovci. Žena vo veku 37 rokov a deväťročné dievča skončili so zraneniami v nemocnici,…

    "Ak zavelia 'na Kyjev' - pôjdem." Tak vidí situáciu ukrajinský vojak

    0icon

    Kyjev 23. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Ukrainian Presidential Press Office via AP)   Spojené štáty sa chystajú vyčleniť nové miliardy pre AFU, zatiaľ čo Kyjev prudko sprísňuje…

    Prípad odstrelu medveďa, ktorý zranil piatich ľudí, sa zamotáva

    0icon

    Prípadom odstrelu medveďa, ktorý v marci tohto roka v centre Liptovského Mikuláša zranil piatich ľudí, sa bude zaoberať vyšetrovateľ enviropolície. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa…

    Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

    0icon

    Mimoriadna situácia v súvislosti s lykožrútovou kalamitou platí aj v okresoch Revúca a Detva. Dôvodom má byť presah živelnej pohromy medzi okresmi Brezno, Revúca a…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA