Vláda našich mimovládok

Je veľký rozdiel medzi Občianskymi združeniami a mimovládkami. Tí prví mobilizujú občanov k užitočným charitatívnym činnostiam, tí druhí robia politiku, čo priznávajú výrazom „ovplyvňovanie politík“. Tí prví fungujú na vlastných nápadoch a iniciatívach, tí druhí sú financovaní najmä zo zahraničia alebo majú aspoň minimálne odtiaľ noty na svoju činnosť. U tých druhých je pozoruhodné aj to, že sa prakticky nepredpokladá, že tie noty a peniaze by mohli prísť aj zo Severu, Juhu a „nedajbože“ Východu – sú výsostným produktom Západu a to pod zámienku, že tam vynašli demokraciu (na Grécko sa zabudlo?) a tým pádom majú na ňu výlučný (americký) patent. Občianske združenia pracujú obetavo v každom režime, mimovládky bolo najviac počuť pred minulými voľbami, kedy sa v politike starali naozaj už do všetkého. Ale teraz nám akosi nápadne onemeli. Splnili svoju úlohu a už nie sú potrební?

 

Čo sa im to stalo?

   Všimnime si to na konkrétnych príkladoch. Pred nástupom selfie-vlády Psychopatoviča sme boli pravidelne a masívne oblažovaní feministickými a LGBTI kampaňami. Medzi organizátormi vynikala istá Pietruchová, čo si „urobila meno“ na útokoch proti katolíckej cirkvi a orgány činné v trestnom konaní si to akosi nevšimli. Ani jej netransparentné financovanie kampane „Piata žena“, kde na danú tému klamala ako na bežiacom páse. Tak sa veľmi starala o LGBTI, že dokonca aj pedofilov chcela vraj brať pod ochranu (po protestoch vycúvala?). Z aktivistky, čo si nežila chudobne, sa (za odmenu za štvavé kampane?) stala dokonca riaditeľkou Odboru rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR. Z capa sa za naše dane stal záhradník?! A žiadna vláda si s tým netrúfala nič urobiť. Až prišla selfie-vláda a Pietruchová musela odísť z riaditeľskej pozície, aj Ministerstva. A čuduj sa svete, ani LGBTI pes po nej neštekol?!

Je to vôbec drastická premena. Mimovládky pod kepienkom „ľudskoprávnych aktivistov“ huckali kde koho proti predošlým vládam. Pamätáte si na hercov, vždy ochotných vycapiť sa na tribúny protestov, aj keď sa to ich konkrétne netýkalo? Dnes tu máme už rok odborníčku na „koňské divadlo“, čo nechala vykrvácať kultúru zaživa. Kde sú Stanke, Kemka, Pauhofová a celá tá dychtivo protestná grupa reprodukčných umelcov? V prípade Kuciaka zneužívali aj dosky Národného divadla na hecovanie proti vtedajšej vláde. Táto selfie-vláda aj ich konkrétne pripravila a všetko a nedala im nič. Hej, Stanke, Kemka, Pauhofová, čo sa stalo, že teraz držíte hubu?!

Ľudskoprávnych aktivistov bolo ako húb po daždi po vražde Kuciaka a jeho snúbenice. Ale po vražde generála Lučanského a celej sérii samovrážd pre brutálne praktiky tohto zločinného režimu – aké ticho zavládlo! Aj sme skoro zabudli, že nejaká Amnesty International existuje. Kde ste, ochrancovia demokracie a ľudských práv? Kam ste zaliezli?!

A pamätáte si na tých priam z kanála vyskočených príživníkov na migračnej vlne pred pár rokmi? To vláda toho „nenávideného“ Roberta Fica im bez výberového konania zo dňa na deň dala 300 000 eur na utečencov, ktorí k nám nikdy nedorazili?! A aj pán Krčméry sa nezabudol na tom priživiť…

Keď nenávistná extrémne propagandistická žltá tlač živila umelo nafúknutú kauzu Dankovej rigorózky, akademickí funkcionári išli z kože vyskočiť, ako boli pobúrení. U nás na Prírodovedeckej fakulte to boli hlavne profesor Nosek a docent Trizna, čo sa nehanbili zneužiť aj hromadnú poštu zamestnancom fakulty, aby burcovali „proti neprávosti“. A tuším to bol pán docent Trizna, čo viedol hŕstku „rozhorčených“ až z Mlynskej doliny do centra hlavného mesta a po ceste čosi vykrikovali a čímsi mávali. Také „vážne“ to bolo. Dnes máme vládu plnú plagiátorov a ten najväčší je predsedom parlamentu – a kde ste, počestní akademici?! Prečo ste sa neozvali a dodnes mlčíte? Veď som ich nielen na tomto blogu (ktorý mohli prehliadnuť), ale aj osobne vyzýval, slniečka naše fakultné, ale akosi o nich a im podobných nebolo a nie je počuť? Tak čo je to farizejstvo, že keď zavelí žltá tlač, tak jačíte a teraz odrazu nie?

Ale sú tu aj otázky, ktoré sa dotýkajú nás všetkých. Pod rukami selfie-vlády sa rozpadáva naša ekonomika, čo zasahuje každého z nás. Problémy gastro-priemyslu a turistického priemyslu, ktoré začali už pred rokom riešia títo „amatéri a idioti“ až dnes?! Nehovoriac o iných odvetviach. A odrazu sa dozvedáme priamo z Europralamentu od Nichosonovej, že bábkoherečka prešustrovala miliardu eur, a – nič? Žiadna mimovládka nejačí o dušu spasenú? Nedostali od svojich západných patrónov noty, či?

Pod zámienkou núdzového stavu nám „zmenári k zlu“ zmrzačili Ústavu a demontujú demokraciu. A kde ste, „ľudskoprávni aktivisti“?! Odrazu vám demokracia a ľudské práva nestoja za pohnutie, čo len malíčkom?

 

Žaba na prameni

   Začalo to našim Paľkom Demešom, údajne prvým ministrom zahraničných vecí, ale skôr to bol svojrázny ministerský predskokan. Ale on akoby tomu ministerstvu vtlačil „biľag“, ktorého sa nezbavilo dodnes. Veď to bol jeho kamoš, istý Milan Nič, ktorý bol podozrivý z ovplyvňovania dotácií z programu rozvojovej pomoci Slovak Aid, keď sa iste aj s Paľkovou pomocou doškriabal na MZV? Len čo sa dostal na Zamini, kam prišiel z Nadácie Pontis, táto jeho materská nadácia zázrakom uspela v dojení ministerských (a teda našich) peňazí. Zo siedmich predložených projektov bola úspešná v siedmich prípadoch…  Čo za tie ohromné peniaze vlastne poskytli? Pretože tu máme neuveriteľný paradox. Najviac peňazí dostávali mimovládky práve za vlád Roberta Fica, ktorého tak nenávideli. Dobré, čo?

Pavol Demeš sa staral do každých volieb a protestov, čo si ja len pamätám. Veď bol samozvaným „otcom mimovládok“. On im rozdával tie západné noty. Veď to on sa postaral o ich zatiahnutie do politiky. A ako to, že odrazu mlčí? Taký „záchranca demokracie“ a jej súčasná demontáž Matovičovou selfie-vládou ho necháva ľahostajným?

A nezabúdajme, že to bolo za ministrovania Lajčáka z vlády Roberta Fica, kedy bola z našich daní masívne financovaná konferencia vojnových štváčov Globsec, kde nechýbal ani ten najväčší jastrab, americký senátor McCain. Neprišiel iste zadarmo a ani nadarmo. Táto konferencia šírila rusofóbiu a čínofóbiu vo veľkom. Po nástupe selfie-vlády sa ich tisíc stretlo napriek všetkým „black-out-om (to je po trnavsky „lock-down“) na jednom mieste a nechýba ani Paľko Demeš s jeho selfie-mániou. Takže ho máme pekne vycapeného aj s bieloruskou alternatívnou prezidentkou, po ktorej dnes už opäť (tak ako v prípade Saakašviliho, pôvodne miláčika Washingtonu) ani americký pes husky neštekne.

Jedným z hlavných organizátorov Globsecu bol istý Korčok. Ten, čo pracoval a dnes aj ako minister zahraničných vecí selfie-vlády pracuje na tom, aby sme sa „korčok po korčoku“ konečne stali nesvojprávnou kolóniou v rukách globalizátorov.

A teraz si všimnime tú čarovnú premenu.

Keď Matelko „za trest“ nezobral Korčokovho zástupcu Klusa do Bruselu a predviedol tam svoje „one time, next time“ – Korčok ani nepípol.

Keď Testovič trapošil v Paríži s Klárkou – Korčok držal hubu.

Keď Šachmatovič „vtipne“ urazil Ukrajincov – Korčok sa za neho ospravedlňoval, ale na Matelka nemal krivé slovo.

A keď sa Korčok konečne ohradil voči maďarským manévrom s našim dvojitým občianstvom – Zmatkovič ho zvozil a Korčok sklopil uši.

Ale, pozor, pozor!!! Stačilo, aby Igor Hrozný Potemkin siahol po vakcíne Sputnik, a odrazu sa nám pán minister Korčok pohotovo stoporil a začal pohotovo podrývať autoritu a štátotvornosť svojho predsedu vlády, keď sa rovno na TA3 vyhrážal, že kto bude zaočkovaný SPUTNIKOM V nebude mať rovnaké práva ako ostatnými (tiež spočiatku provizórne schválenými) vakcínami schválenými EÚ. A tu sme pri podstate!

 

Riešenie tu je!

   Záhadné mlčanie mimovládok som tu opisoval aj už skôr. A, čuduj sa svete, nič im doteraz nevadilo, ale odrazu sa prebudili a už jačiáááááá – kvôli vakcíne Sputnik?!! Donedávna neviditeľná Transparency International sa dokonca vyhráža žalobou, ak si nedajbože niekto trúfol zaočkovať sa niečím, čo už absolvovali bez problémov (spomeňme si na odpadnutú „pokusnú zdravotnú sestričku“ po aplikácii Pfizer-zázraku rovno pred propagandisticky privolanými novinármi!) a viac ako 40 krajín po nej siaha. Maďari ju bez problémov využívajú, keď EÚ na čele s pani Lajnovou zlyhala pri obstaraní „tých pravých“.

Nemôže byť jasnejší dôkaz toho, že mimovládky u nás zľahka prehliadajú všetky lapsusy a brutálne experimenty tejto selfie-vlády, ale zmobilzujú sa v okamihu, keď ide o záujmy západných globalistov. To odrazu vstávajú z mŕtvych a už pracujú (ako vždy ruka v ruke s tými pravými v našej politike) dokonca aj na rozpade tejto Sociopatovičovej zločinnej vlády. Za toľké doslova svinstvá by si to zaslúžil a nakoniec ho pochovajú jeho mimovládkoví tvorcovia, keď si raz trúfne urobiť niečo, čo nám Západ neschválil?

Áno, mimovládky u nás sú tá „piata kolóna“, čo zabezpečuje aj za naše dane, aby sme ani náhodou nemali pocit, že sme svojprávni a tak aj slobodní v našom rozhodovaní. Čo s tým?

Veď je to také jednoduché. Tam kde formát mimovládok vymysleli, tam vymysleli aj ich elimináciu, keď sa nehodia. Tak v USA zaviedli pre aktivistov financovaných zo zahraničia štatút „zahraničného agenta“. A čuduj sa svete, americký princíp prevzalo s úspechom Rusko a má od “zahraničných agentov” pokoj!!! No a čo sme my horší než naši vzorrovia v USA?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 208

Celkové hodnotenie: 23.62

Priemerná čítanosť: 2789

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA