Komplicka gangu masových vrahov má vymenovať úradnícku vládu. Pellegrinimu hrablo?

Na úvod položím niekoľko súvisiacich otázok: 1) kto patrí do gangu masových vrahov? 2) Dalo sa zistiť, kedy je zle a zastaviť gang? 3) Kto patrí medzi komplicov vražedného gangu? 4) Dozrel čas na vyhlásenie vojnového stavu? Ak hej, prečo? 5) Keďže ho nevyhlásili, čomu tým bolo zabránené?

Ad 1) Tisícky zachrániteľných obetí ignorovaním sveta, to už nie je nedbanlivosť. To sú vraždy. Definovať si zloženie gangu masových vrahov je jednoduché, počínajúc takými zákernými, pomstychtivými a nekompetentnými zlomyseľnými ľuďmi ako premiér a minister obrany. Pokračujúc cez ich rovnakých servilných lokajov ako ministri vnútra a zdravotníctva, ale aj kolaboranto-agent na zahraničí vo svojej lokajskej nenávisti zabraňujúci napríklad dodávke ruskej vakcíny. Čo tam po životoch, ideologická nenávisť nadovšetko. Tiež ministerka spravodlivosti pretože flagrantne umožňovala znásilňovanie spravodlivosti. No a napokon gang pseudo-odborníckych kšeftárov ako Jarčuška so svojou farmako-mafiou, asistovaný lokajom Mikasom. Čo tam po životoch plebsu, zisk nadovšetko. S ich kolaborantsko-agentskými štátnymi tajomníkmi ministerstiev, generálnymi tajomníkmi úradov, zástupcami, atď.

Ad 2) Dalo. Totiž na konci júla sme mali 28 obetí, v polovici septembra 35. Za pol roka. Medzitým agent Naď dotiahol na Slovensko expertov na psychologické operácie a civilno-vojenské vzťahy s príslušným softvérom a nám neznámymi inštrukciami od ich nadriadených. Nevydal ich Trump, ale štát v pozadí, ktorý sa neskôr Trumpa zbavil. Objektom PSYOPS nesmie byť nikto v USA, ale spojenci môžu byť. Hlavným nástrojom PSYOPS je vyvolanie strachu obyvateľstva, rezignácie a poslušnosti, rozklad štátnej moci. Ibaže, vždy treba robiť „odpútavacie“ operácie (pozrite si Majstra Sun v „Knižnica obrancov slovenskej vlasti“ www.oziseo.sk) Odpútavacou operáciou je zatváranie sudcov a vysokých policajtov za „hrozné“ hrdelné zločiny korupcie (za závažné ich určil Via Iuris). Cieľom dymovej clony je zakrytie pripravovaných nárastov mŕtvych. Premývanie sa začína strašením o hroznej druhej vlne a bezohľadným vnútením protiústavného plošného testovania. Neriadi to rezort zdravotníctva (čo by s tým fanatickým sektárskym úbožiakom na čele nebola výhra), ale rezort obrany s  agentom Naďom na čele. S nástrojmi na skresľovanie výsledkov. Rozdiel medzi číslami z obcí a číslami PSYOPS musia manipulačné médiá zakrývať. Už v polovici októbra máme nárast obetí na násobky a potom každý mesiac o ďalšie násobky. Po dnešné čísla blízko 6300 obetí, plus viac ako 3000 neskoro zistených rakovín. Dovedna takmer 10 tisíc. A hradná dáma sa tichúčko prizerala (teraz sa zrazu aktivizuje), mafián v parlamente tiež, aj celé 95-členné stádo stláčateľov gombíkov, ktorého priemerné IQ je nepochybne hlboko pod celonárodným priemerom. Inak by nedopustili, aby sa stali komplicmi.

Ad 3) Ak sa teraz pýtame, kto sú tí komplici gangu, odpoveď som už uviedol. Aj to, kto je prvý komplic: na funkciu absolútne nepripravená pomocná sila z protištátky Via Iuris, ktorá (nečudujem sa) tiež čuší. Inokedy poučujú! Popri tom treba pridať veľa ministrov, štátnych tajomníkov a generálnych riaditeľov zastupujúcich gang. Netvrdím, že hospodárske rezorty zodpovedajú za obete, ale ani Remiška, Mičovský či Budaj sa nemuseli otvorene zastávať zločincov. Vyviniť sa môžu záchranou podnikateľov a živnostníkov, aj radikálnou zmenou v potravinovej sebestačnosti. Komplici sú aj „odborníci“, ktorí vediac a vidiac držali huby a neraz ten zločin kryli. Do úlohy komplicov politické hyeny z gangu zatiahli tisícky nevinných vojakov, policajtov, hasičov-záchranárov. Skutočnými komplicmi sa stala ich verchuška, istá časť generality. Inak mali odstúpiť a verejne vyjadriť nesúhlas, verejne sa dištancovať.

Ad 4) Teraz je otázka, či už dozrel čas na vyhlásenie vojnového stavu. Nezabúdajme: v druhej svetovej vojne zahynulo asi 2500 slovenských vojakov, ktorých na front vyslal vtedajší režim (česť pamiatke každého vojaka). V celom SNP (bojovali tam 4 moji ujkovia, teda pokrvní príbuzní), ktoré bolo podlo zneužité na ukradnutie našej štátnosti zločincom Benešom, zahynulo niečo nad 1700 bojovníkov (česť ich pamiatke). Dovedna 4200 v čase horúcej vojny, za 6 rokov. Dnes vo vojne s vírusom takmer o 120% viac za 11 mesiacov. A nikde nepočujeme ani náznak návrhu, či by nebolo múdre vyhlásiť vojnový stav (ešte nie vojnu), nahradiť najservilnejšiu generalitu záložníkmi a konať. Vyvinia sa?

Ad 5) Čo by sme získali vyhlásením vojnového stavu? Ochranu bezbranných! Ako? Prvou pomocou bude možnosť internovať extrémne nebezpečný gang a hodiť ich do kolúznej väzby (inšpirovaní nimi samými), kým ľudový tribunál rozhodne o ich osude. Ďalej odstavením diktátorských vydieračov z Bruselu aj vyradenie skorumpovaného vedenia farmako-mafie v ŠÚKL z liekových kšeftov. Následne z Egypta alebo z Indie niekoľkými špeciálmi doviesť státisíce balení lieku za 0,80 USD. Aby tých pár tisíc nemuseli lekári v zúfalstve zachraňovať pre seba a svoje rodiny. Vládcovia sa iste poistili, ale neskôr budú zákerne obviňovať zdravotníkov zo zneužitia právomocí. Tiež by bolo možné zmobilizovať všetkých potrebných lekárov a zdravotníkov v čiastočnej mobilizácii (môže vyhlásiť prezident: prečo nekonala už pri 200 obetiach plošného testovania?). Liek v rukách takto sformovaného vojenského zdravotníctva by umožnil liečiť, zachraňovať. Testovať podľa potreby, nie plošne (vo vojnovom stave v súlade s ústavou). Získali by sme aj možnosť okamžite diplomatickými cestami vyhostiť umožňovateľov zákerných cieľov psychologickej vojny od „spojenca“. Aj možnosť zrušiť s takým „priateľom“ všetky zmluvy, umožňujúce jeho „nezištnú“ „priateľskú“ „pomoc“ v budúcnosti. A diplomatickou nótou sa im „poďakovať“. Mohli by sme zabrániť budúcemu hladomoru vytvorením dlhoročných zásob trvanlivých potravín, bez výberových konaní od zahraničných kšeftárov (vojaci vedia o KD-konzervovaných dávkach), bez zákerných obmedzení eurobyrokracie na niekoľko mesiacov, ktoré nás majú držať v závislosti od nadnárodných vydieračov. Ochránili by sme najzraniteľnejším strechu na hlavou prevzatím štátnej garancie nad hypotékami pre tých, ktorí majú nehnuteľnosť pre seba. Za presných podmienok. Tým by sme vyradili bangsterských výpalníkov, ktorí si mädlia ruky nad budúcou korisťou masy neplatičov. V ISEO pripravujeme koncept ochrany životnej úrovne starcov a mladých rodín. Nebudeme ho prezrádzať. No a napokon by sme mohli vyhádzať tú časť generality, ktoré je taká tupá, že netuší, o čom sú PSYOPS (pochádza to ešte z čias vyčíňania Dankovho gangu na MO, keď bol predsedom výboru dnešný poradca predsedu NR SR). Jediným výstrelom celý kŕdeľ vypasených husičiek.

Nuž a v tom sa ako z jasného neba vynorí „genialita“ možného spasiteľa národa Pellegriniho (tak nám ho „objektívna“ „mienkotvorba“ podsúva), ktorý prichádza s návrhom, aby prvá komplicka po rezignácii prvého z gangu vymenovala úradnícku vládu. Ak to bolo nezištne z hlavy tohto údajného politického talentu, tak väčšiu politickú tuposť a absenciu strategického myslenia si už ani neviem predstaviť. Ak mu to niekto zo spriatelených ambasád „pošepkal“ (uveríme že zadarmo), tak čistejší prípad úkladov proti štátnosti si neviem predstaviť. Takže si tipnem, kto budú tí geniálni možní záchrancovia: Korčok, Naď, Valášek, Mikulec, Pellegrini, možno nám náhle ozdravie „talent“ z Popradu v závese s razantnou mužatkou štátneho teroru. Väčšinu z nich nájdete v ad 1), ani ostatní by nás neprekvapili. Všetkých v čase núdze platili a na piedestál infiltráciou zdvihli z jedného mešca.

Ľudkovia, otvoria sa vám oči? Uvedomujete si, čo za „kvalitu“ nám tu 23%-ná menšina oprávnených voličov navolila formou „priamej demokracie“ za prezidentov 2 razy po sebe? A prečo niekto potreboval, aby 29%-ná menšina oprávnených voličov zvolila ústavnú väčšinu „obyčajných“ vládcov-nepolitikov z nestrán? Namiesto toho najlepšieho, teda vlasteneckého, vysokého nadpriemeru neobyčajných správcov štátu? Viem, nebolo a niet z čoho vyberať. Robíme na tom. Čoskoro sa dozviete aké sme svine.

Zapamätajme si: MATOVIČ ODÍĎTE, ALE ÚRADNÍCKA VLÁDA NIKDY!!! Nech sa pozbierajú, vytvoria 76-ku a čistia chliev, ktorý umožnili.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Švec

O AUTOROVI

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 263

Celkové hodnotenie: 28.53

Priemerná čítanosť: 1849

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Európske krajiny vyzývajú EIB o zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Scholz v Izraeli rokoval o prímerí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Euronews/ Times of Israel/ Foto : TASR/AP-Leo Correa)   Rokovania o prímerí v Gaze sa obnovujú. Nemecký kancelár Olaf Scholz…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    FOTO DŇA