Ako chce minister Naď zachrániť vládu? Predsa strachom, ako sa na „vojaka – nevojaka“ patrí!

Mnohí si prečítali zverejnenú správu anonymného pacienta. No, meno pacienta generála Lučanského nám však prezradil oficiálne a to „veľmi múdro a takticky“ minister obrany Naď. Ten sa zahral na inkvizítora a vyhlásil, že nechá prípad poriadne dopodrobna vyšetriť a tak zistiť, kto vyniesol lekársku správu na svetlo – pardon odfotografoval  a rozposlal do internetového priestoru. A samozrejme ho aj potrestať ako „správny sudca a kat“!. Prokurátorsko-sudcovský minister Naď povyšuje tajomstvo smrti generála Lučanského nad pravdu, ktorá by mala zabrániť protestom na úroveň záchrany vládnej koalície. Nedá sa ho nazvať iným prívlastkom ako totálny diletant, ktorý si myslí, že dokáže zlepiť už veľmi popraskaný džbán bez toho, aby unikala z neho tekutina! Tekutina, ktorá zahníva a už začína poriadne smrdieť .

Všetci čakáme na skutočne a pravdivú vyšetrenú pravdu – pravdúcu, ale nie takú amatérsku, ako nám predviedli ministerka Kolíková spolu dnes už s ex-generálnym riaditeľom ZVJS Ivanom a ktorú sa snažil zaklincovať novo upečený generálny prokurátor Žilinka. Všetci traja mi pripomínali bývalú štátnu tajomníčku Jankovskú, ktorá ešte vo funkcii odpovedala na otázku, čí pozná Kočnera. Nebudem vravieť diplomaticky, že nehovorili pravdu. Je to jasné, klamali nám jedna radosť a mysleli si, že u rozmýšľajúcich ľudí uspejú najskôr s nejakou prasknutou žilkou v oku a neskôr po desiatich dňoch kontrolou rany. Ide teraz o to, či klamali zámerne, alebo ich podriadení oklamali. Ale keďže sa ministerka Kolíková priznala, že čítala správu, ale nemôže ju zverejniť, tak pripadá do úvahy aspoň u nej prvá verzia. Dnes už vieme, že celé obvinenie Lučanského bolo nedôkazné a chcel ho konfrontáciami s udavačmi vyvrátiť. No to už nestihol. Radšej si „ sám rozmlátil“ očný oblúk a potom sa “sám obesil” na teplákovej bunde!?!? Prečo asi????

A včera nás klamali aj Televízne noviny Markízy s neočkovaním Maďarov vakcínou Sputnik V, (Orbán dal totiž Maďarom na výber, nie ako naša vláda!) pretože im ich  vraj Rusi nedoviezli. Pravdou je, že ich nemajú dostatok.  A to 23.12. preclievali v Rajke niekoľko kamiónov a  28.12. pristálo aj lietadlo naložené s vakcínami. Takže klamstvo je dnes bežnou úrovňou komunikácie.

V politike ide možno aj v 50-tich percentách o klamstvá. Záleží však na tom, ako konkrétny politik dokáže o skutočnej pravde, či o skutočnom klamstve presvedčiť auditórium tak, aby mu uverilo. Žiaľ, v tomto všetci traja Žilinka, Kolníková a Ivan (Jankovskú nespomínam. Tá svojou mimikou a gestikuláciou dala najavo, že z jej úst nejde prach, ale hotové sviňami vyváľané blato!) nás len utvrdili, že nás zavádzajú.

Po vražde Kuciaka s priateľkou padla vláda a to Za slušné Slovensko obviňovalo taliansku mafiu a najmä SMER a už “vešali” Fica s Kaliňákom i Gašpara. A tak odstúpil Fico, aby sa situácia upokojila.

Teraz zbavili života generála Lučanského, ktorého mali v drápoch priamo predĺžené ruky vládnej koalície. A tak sa pýtam, prečo by tentoraz nemala padnúť vláda??? Má totiž toho na rováši viac ako len smrť generála Lučanského.

Robia všetko preto, aby neboli plné ulice. Veď zrazu v deň skonu Lučanského sa nematematicky a nelogicky zdvihlo číslo nakazených Covidom skoro tri krát a následne ešte toto číslo skoro dva krát. Samozrejme strach dopĺňali informácie o rekordnom počte mŕtvych a preplnených nemocniciach. A deň pred smrťou poslanci ústavne aj s nakazenými poslancami schválili predĺženie núdzového stavu. A tak už na Silvestra zamedzili strachom k protestom. A prirátajme k tomu aj posilnenie policajtov vojakmi na kontrolu ľudí.

Nuž, vláda na čele s trnavským krčmovým vidlákom má poriadne v spodnej bielizni po česky „zadeláno“. V slovenskom preklade výrazu totiž trasú sa a sú dokakaní. – nemá takú pocitovú silu.

Neviem, či si niekto riskne organizáciu protestov v momentálne celoslovenskom väzení. Ale tá voda v hrnci je v predvriacom štádiu a už nedokáže vychladnúť ani predĺžením lockdownu – v preklade teda v obmedzení pohybu väzňov. A jeho znovuzavedeniu.

Tu sa opäť prejavilo to, že umlčaním Lučanského si nedala vládna mašinéria súvislosti do sledu. Rovnako ako väčšina doterajších krokov a opatrení, ktoré vláda už podnikla. Lenže smrť generála už naštartovala mlynček. A tak vládna koalícia dodáva neustále o neho energiu, vždy keď vyhlási krok A, ale nasledujúce hlásky v abecede ich už nezaujímajú, pretože nemajú poriadne okuliare, aby ich mohli zazrieť. Tomu chaosu sa hovorí diletantstvo. Sú až tak hlúpi, že prípadom generála Lučanského len prispeli k vyššej možnosti úspešného referenda, ktoré začali organizovať opozičné strany. Hnev spoločnosti nielen vďaka smrti generála totiž naberá na sile a kroky tejto despotickej a už ju môžeme nazvať aj vraždiacej vlády spejú k jej čoskorému pádu. A bude to naozaj pád pre nich až hororový! Ani Husák, ani Mečiar, ani Dzurinda a ani Fico tak nedopadli, ako dopadne Matovič, pokiaľ nevezme s „Paulínkinými“ miliónmi roha, ako Jaczeniuk z Ukrajiny.

Pavel Jacz

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Jacz

O AUTOROVI

Dlhoročný televízny redaktor

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 180

Celkové hodnotenie: 27.48

Priemerná čítanosť: 3264

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prezidentka povýšila a vymenovala generálov OS SR

    0icon

    Bratislava 24. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Prezidentka SR Zuzana Čaputová vo štvrtok povýšila a vymenovala generálov Ozbrojených síl (OS) SR. V príhovore v Prezidentskom…

    MZVEZ odporúča zvážiť nevyhnutnosť cestovať do niektorých krajín Južnej Ameriky

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR vzhľadom na bezpečnostnú situáciu odporúča občanom SR zvážiť nevyhnutnosť cestovať do…

    Spišiaci s rešpektom z Nitry, Rapáč: "Finále najlepších fanúšikov"

    0icon

    Spišská Nová Ves 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván, Roman Hanc, Radovan Stoklasa) Aktualizované 18. apríla 13:05 Hokejisti Spišskej Novej Vsi vstúpia do finálovej série play…

    Zuzana Dolinková vyzvala na podporu Dňa narcisov, zdôraznila význam prevencie

    0icon

    Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) vyzvala na podporu štvrtkového Dňa narcisov. Zbierku na pomoc onkologickým pacientom organizuje po 28. raz Liga proti rakovine. Spolu s…

    GP podľa Škublu potvrdila,že ÚŠP sa nezmohol na preskúmanie obvinenia pre Gorilu

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Rozhodnutie Generálnej prokuratúry (GP) SR v kauze Gorila podľa obhajoby Jaroslava H. potvrdilo, že v súčasnosti už zaniknutý Úrad…

    Okresy Rožňava a Košice-okolie potrápi vo štvrtok vietor

    0icon

    Do našej oblasti prúdi studený vzduch. Bude polooblačno až oblačno. Teploty dosiahnu 8 až 13 stupňov C.

    Štvorica mužov ukradla na železničnej stanici v Humennom trafostanice

    0icon

    Humenné 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Polícia zadržala štyroch mužov, ktorí ukradli na železničnej stanici v Humennom dve trafostanice. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva…

    Naživo: Zurian a Eštok o výsledkoch Úradu inšpekčnej služby

    0icon

    Úrad inšpekčnej služby vedený plk. Branislavom Zurianom spoločne s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom dnes usporiada tlačovú besedu.

    PS chce vo voľbách do EP ukázať, že Slovensko patrí na západ

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Progresívne Slovensko chce vo voľbách do Európskeho parlamentu (EP) ukázať, že SR patrí na západ. Docieliť chce, aby…

    Juventus prehral súdny spor s Ronaldom. Koľko ho to bude stáť?

    0icon

    Rím 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Cristiano Ronaldo)   Taliansky futbalový klub Juventus Turín prehral súdny spor s Cristianom Ronaldom v súvislosti s odložením výplat počas pandémie…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA