Dokedy mienite skúšať našu trpezlivosť? Matovič, dokedy ešte budeš škodiť?

Vy, sluhovia diabla, ktorí ste si uzurpovali moc nad financiami a ukradli obrovské bohatstvo národov a ich obyvateľstva katastrofálne ho zadlžiac, tušíte veľmi správne, že deň zúčtovania sa blíži. Vypustili ste koronavírus, aby naháňaním strachu a drastickými opatreniami ste nás pripravili o posledné zvyšky slobody  a demokracie a konečne nastolili vytúženú fašistickú genocídnu diktatúru v rámci vášho svetovládneho nového svetového poriadku NWO. Zahnali ste nás do pasce ekonomického a duchovného otroctva. Avšak prerátali ste sa. Národy sa prebúdzajú a nakoniec sa vymania zo zotročenia, ktoré neustále stupňujete v dôsledku svojej pažravosti a nenásytnosti po moci a bohatstve.  Antiglobalistické hnutie mohutnie po celom svete.

Ste zúfalí a frustrovaní, lebo situácia sa vám vymyká spod kontroly. V USA ste sa museli uchýliť k obrovským volebným podvodom, aby ste odstavili Trumpa. Zabezpečili ste, aby za Bidena hlasovali celé cintoríny. Škatule s falošnými hlasovacími lístkami ste v tonách nechali  tajne navážať do volebných miestností, vaše počítačové programy sa úmyselne „mýlili“ a prehadzovali hlasy od Trumpa k Bidenovi. Spočítavanie hlasov pod kontrolou CIA ste ovplyvňovali cez vaše servery umiestnené v Európe. Tento váš epochálny volebný podvod je vašimi médiami zamlčiavaný. Dokonca youtube prijal rozhodnutie o tom, že všetky videa venované vášmu podvodu budú mazané. Aj napriek vašej obludnej mediálnej masáži väčšina amerického národa vám dala košom a zvolila si znovu za svojho prezidenta Donalda Trumpa, ktorý proti vám úspešne bojuje a marí vaše zločinné ciele. Uchýlili ste sa ku kolosálnemu podvodu na americkom ľude, ktorý už vyše storočia zneužívate ako nástroj na presadzovanie vašej krvavej svetovlády. Stámiliónové obete máte na svedomí v dvoch svetových vojnách, krvavých revolúciách a prevratoch po celom svete. Za to ponesiete pred národmi zodpovednosť na medzinárodných súdnych tribunáloch. Bude vám odobraté právo ovládať svet cez financie a vaše nesmierne bohatstvo bude skonfiškované a použité na oddlženie tých, ktorých ste vohnali do dlhového otroctva. Aj keby sa vám podarilo dosadiť do kresla amerického prezidenta múmiu Bidena, nič Vám to nebude platné, lebo americký národ sa už prebudil a prebúdzajú sa aj európske národy. USA ako nástroj vašej svetovlády sa vám už vymklo z rúk a vymkne sa vám aj EÚ ako nástroj genocídy európskych národov a nastoľovania fašisticko-islamského kalifátu.

Aj Slovensko ste zatiahli do svojej špinavej hry. Zinscenovali ste vraždu dvoch nevinných mladých ľudí s pričinením vašich tajných služieb a slovenských agentov, aby ste mali zámienku  na povalenie vám nepohodlnej vlády Róberta Fica. Zahladili ste stopy vedúce k najviac podozrivým – Nicholsonovi a Lipšicovi a zároveň rozohrali frašku s cieľom zničiť Fica najprv cez Nicholsonom naservírovanú taliansku mafiánsku stopu, ktorá keď zlyhala, na mušku ste  vzali Kočnera. Vaša hra vám však nevyšla tak, ako ste chceli. Prisúdiť objednávku vraždy Kočnerovi a Ficovi sa vám nepodarilo, aj keď nakoniec sústavným ohlupovaním národa a masírovaním verejnej mienky ste dosadili svojich agentov do prezidentského úradu a slovenskej vlády. Tak neschopnú a nekompetentnú vládu na čele s psychopatickým šialencom, ktorá nás ženie do záhuby, Slovensko ešte nemalo, aj keď doteraz pociťuje neblahé dôsledky výpredaja rodinného striebra zapredaneckou a vlastizradnou Dzurindovou a Miklošovou vládou.

Matovič veľmi dobre vie, že svoju moc si udrží, len ak nastolí teror. Preto rozbehol aj so svojimi kumpánmi zatýkanie predstaviteľov silových zložiek pôsobiacich pri bývalej vláde cez systém udavačstva. Najväčší podliaci a kriminálnici sťaby „kajúcnici“, aby si zachránili svoju kožu, lživo, bez akýchkoľvek dôkazov obviňujú vytypované obete podľa nôt, ktoré sú im predkladané. Gestapácki prokurátori od obvinených vynucujú priznania sadistickými metódami a zastrašovaním, o čom svedčí trestné oznámenie, ktoré podala prokurátorka Katarína Kučerková  na Matovičovych spriaznených prokurátorov Šuleka a Repu. Tento diabolsky inkvizičný inštitút spolupracujúceho obvineného, čiže udavača – kriminálnika do nášho právneho systému presadil Lipšic a je naň pyšný, lebo tak môžu obviniť a prenasledovať kohokoľvek, kto sa im znepáči. Fašisti! Vraj všetci, ktorých zatklo gestapo NAKA sa podľa falošných udaní kriminálnych kajúcnikov dopustili trestných činov korupcie. Pritom korupcia matovičovcov, ktorá sprevádza nákupy testov či vakcín je v poriadku, lebo za ňou stoja nadnárodné farmaceutické či iné koncerny korupčne presadzujúce svoje záujmy. A korupcia politických mimovládok zo zdrojov sorošovských otvorených spoločností či iných zahraničných zdrojov na vyvíjanie vlastizradných aktivít sa maskuje za filantropiu najväčších „filantropov“ ľudstva ako George Soros či de-Bill Gates. Takto sme dopadli, keď jedni z najväčších zloduchov ľudstva sú pasovaní za filantropov a svojou „filantropiou“ korumpujú takmer celý svet, ktorý omotali svojimi pavučinami.

To je ta najväčšia korupcia, ktorá siaha do nebotyčných výšin. Kedy budeš, Matovič, stíhať túto korupciu? Aha, ty ju stíhať nebudeš, práve naopak, sorošovské vlastizradné mimovládky ešte budeš dotovať a dosadzovať do riadenia štátu. Ty zradca! Vlastencov však ideš prenasledovať. Ešte aj to málo, čo dostáva Matica slovenská ti je tŕňom v oku. Najradšej by si tieto peniaze dal nenásytným zapredaným mimovládkam. A ostatné vlastenecké organizácie nedostávajú nič. Veď načo, keď len prekážajú vo vašich vlastizradných zámeroch! Sa nehanbíš, že si umožnil, aby gestapáckymi metódami bolo vynucované priznanie ku korupcii, pričom sám si oveľa väčší korupčník a navyše daňový podvodník, aj keď premlčaný? Jedno pochop, v zlodejskom kapitalisticko-imperialisticko-liberálno-fašistickom spoločenskom systéme je korupcia zákonitým javom. Ale ty to veľmi dobre vieš a náležite to využívaš vo svoj prospech. Zanechávaš za sebou obrovské škody vďaka svojej hlúposti, arogancii a nekompetentnosti. Stovky miliónov si vyhodil na zbytočné, nezmyselné a sfušované celoplošné povinné testovania. Počty nakazených neklesli a vyhodené do luftu milióny teraz chýbajú dôchodcom. Tých si o ne ukrátil. A nielen ich. Svojimi neskutočne drahými rozmarmi otravuješ život nás všetkých. Čím skôr padneš aj so svojou neschopnou vládou, tým lepšie pre Slovensko, tým menej škôd napáchaš v našom hospodárstve, na našej životnej úrovni, na našom zdraví a našich životoch.

Nehaníš sa, ty agent elít globálneho fašizmu NWO, hrať ich špinavú hru a terorizovať slovenský národ? Snáď neočakávaš, že ťa bude za to  milovať! Vzbudzuješ svojou zákernosťou už iba nenávisť, ty Míľnik!  V ich záujme si svojím celoplošným testovaním z nás urobil pokusného králika, ako nás pripraviť o posledné zvyšky demokracie a slobody a nastoliť diktatúru. Bolo to hlavne testovanie na otrockú poslušnosť obyvateľstva. Zastrašuješ a terorizuješ národ miesto toho, aby si ho počúval a slúžil mu. Pustil si sa aj do prenasledovania a perzekúcie svojich politických odporcov zákernými gestapáckymi metódami, ale pamätaj, Božie mlyny melú pomaly, ale isto a ľudí si už poriadne na…zlostil. Už sa neschováš za svojich chlebodarcov, v mene ktorých zrádzaš slovenský národ.  Hnevu ľudu ani Božiemu neujdeš. K jednej veci ti však musím zablahoželať! Otvoril si oči slovenskému národu a tým vystrašil aj samotnú prezidentku a všetky tie sily, ktorým slúžiš a v mene ktorých si tu  mal nastoliť totalitu. Prispel si však k opaku, k zmareniu zločinných zámerov. Za to ti patrí veľká vďaka. Čo len teraz s tebou bude? Poštval si proti sebe ľud a sklamal svojich mecenášov. A ešte k tomu si na posmech, veru, iniciatívny hlupák ….

Vy, zapredanci diabla, ste najprv spustili koronavírusovú epidémiu, pod zámienkou boja s ktorou nás ženiete do otroctva, aby ste nás následne mohli terorizovať ešte aj vakcináciou! Aj keď tieto vaše nebezpečné neodskúšané vakcíny zatiaľ nemajú v sebe čipy, jedno je isté – poškodia zdravie ľudí. Mnohí sa síce z následkov ako tak vystrábia, avšak budú mať vyčerpaný a oslabený imunitný systém, ktorý zlyhá pri ďalšej ešte nebezpečnejšej vírusovej pandémii, ktorú na nás chystáte a ktorú už v predstihu avizuje de-Bill. Akým právom nútite ľudí do vakcinácie, za riziká ktorej odmietate niesť zodpovednosť? Prečo potom by sme my mali brať na seba riziko, vlastne istotu poškodenia nášho zdravia? V mene čoho? V mene vašich obrovských ziskov a  našej genocídy? Prečo by sme mali dôverovať vám – najväčším zloduchom ľudstva? Ženiete nás do otroctva a záhuby a my vám máme veriť? Už iba naivní a mediálne osprostení podľahnú vášmu ohlupovaniu a zastrašovaniu. My, ktorí máme oči otvorené, sme však už dávno prekukli vaše podlé skutky a zámery.

Vaše dni sú už zrátané, tak ako sú zrátané dni Satana, ktorému ste v mene moci a bohatstva zapredali svoje duše. Celý váš zločinný vykorisťovateľský systém sa zrúti ako domček z kariet. My sa už o to postaráme. Víťazstvo je naše, lebo na našej strane je Pravda a Boh. Konečne vykročíme na cestu budovania spravodlivej spoločnosti – Kráľovstva Božieho na Zemi. My, praví kresťania, zvedieme s vami náš víťazný boj aj napriek tomu, že na pápežsky stolec zasadol vami dosadený zradca kresťanstva a sluha Satana so svojou anticirkvou.

Budú sa diať veľké veci. Armagedom je už v plnom prúde. Nebojme sa, ale smelo s odhodlaním a optimizmom kráčajme v ústrety nášmu víťazstvu.

Ing. Peter Kohút, CSc.

člen Združení slovenskej inteligencie Korene  https://zsi-korene.sk/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Boris Kollár vyzýva Fica a vládnu koalíciu: "Ukážte, ako sa to robí, do psej matere!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:TASR - Jakub Kotian )   Boris Kollár (Sme rodina) v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook reaguje na rast cien…

    Nemecký krídelník Herrmann po sezóne ukončí kariéru

    0icon

    Nemecký futbalista Patrick Herrmann po sezóne ukončí aktívnu kariéru. Tridsaťtriročný krídelník pôsobí 16 sezón v Borussii Mönchengladbach, s 418 štartmi za bundesligový klub figuruje v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA