Domovníkova óda na Matoviča.

 

Stručne : podporujem neprávom atakovanú rodinu Igora Matoviča. Pavlínka, Rebeka, Klárka …Igor, sme na vašej strane a je nás oveľa viac, než tých , čo vás prišli v predvečer prvej adventnej nedele zatrašovať pred váš dom.

Igor Matovič je v zahraničí príkladom víťaza volieb, ktorému sa podaril výsledok (cez 25%), aký z demokratov dosiahlo iba hnutie VPN (29%) a SDK (26%). Preto mohol zostaviť koalíciu, ktorá má silu rozbiť sprisahanie korupčných politikov, policajtov, sudcov a prokurátorov.

Matovič je vo svete príkladom úspešného lídra v boji s epidémiou, aj s jej ekonomickými dôsledkami. Slovensko je z jedného aj druhého hľadiska medzi európskou špičkou.

Doma sa ale proti nemu dvíhajú vlny hejtu a nenávisti. Agresívni provokatéri, organizovaní a huckaní Kotlebovými neofašistami a Ficovými postkomunistami sa mu snažia narušiť súkromný život a zmariť jeho (zriedkavé) chvíle s manželkou a dcérami. Chceli by mu vziať jeho hlavné útočište, rodinu.

Staviam sa v tejto chvíli nie ako politik, ale ako človek za túto neprávom zastrašovanú rodinu. Najnovšie im iracionálny dav neofašistov priniesol pred dom rakev. Je to vyhrážanie smrťou – hanebné a odsúdeniahodné.

Igor Matovič a jeho rodina nikomu neublížila, ani nič neukradla. Naopak – obetovali veľa pre to, aby už u nás politici nekradli.

Igor Matovič a jeho rodina nepaktovali nikdy s mafiánmi, ani s nimi vysnovali siete moci, ktorých dôsledkom sa tu desaťročia kradlo, ba aj vraždilo – naopak, obetovali veľa síl tomu, aby mafia stratila nad Slovenskom moc.

Igor Matovič a jeho rodina sú príkladom dobrej, veriacej rodiny, ktorá uprednostnila verejný záujem pred svojim pohodlím a aj bezpečím. Matovič o kresťanstve nereční, ale žije v zmysle kresťanských hodnôt. A jeho rodina ho v tom podporuje. Kiež by takýchto rodín bolo na Slovensku čo najviac!

Tí, čo ho včera prišli znevažovať a vyhrážať sa jemu a jeho rodine rakvou (smrťou), musia byť sfanatizovaní, ohlúpnutí, alebo kúpení provokatéri . Inak si to nemožno vysvetliť.

Napriek besneniu ficovcov a kotlebovcov zostáva Igor Matovič hlavnou postavou a garantom boja s politickou korupciou – a to je dôvodom strachu a nenávisti vystrašených protagonistov mafiánskej politiky.

Preto začalo antimatovičovské besnenie. Ataky neofašistov a provokatérov môžu ohroziť nie iba súkromie Matovičovej rodiny, ale aj ich bezpečie. Je to hra s ohňom…

Na druhej strane je dobre, aby slušní ľudia na Slovensku videli, kam až sú schopní zájsť ficovci a kotlebovci zo strachu pred hroziacim väzením. Ten sobotný protest v Trnave ukázal, že tunajšia politická mafia presne identifikovala adresu , kde žije jej hlavný protivník. Odkazujú, že by ho chceli vidieť v truhle.

Aký to bude mať koniec? Môže sa stať tragédia? Môže. Ale napriek všetkému som si istý, že Igora Matoviča a jeho rodinu kotlebovci ani ficovci nezastrašia. A rovnako som si istý, že by sme im mali vyjadrovať podporu a solidaritu. Znie to trochu pateticky, ale je to náš spoločný zápas. Zápas slušných ľudí proti násiliu, nenávisti a lži. Držte sa, Matovičovci!

Nie, priatelia, autorom tohto chválospevu nie som ja. Hoci mám pomerne dobrú slovnú zásobu, takýto text by som nedal. So slovnou zásobou má táto óda na Hrobára demokracie Matoviča totiž pramálo spoločné. K takémuto vyznaniu totiž potrebujete dve veci – tráviacu sústavu kravy s tromi predžalúdkami a jedným žalúdkom a hadicu od vysávača namiesto chrbtice. A ešte jednu vec – registračný zväzok 23214 komunistickej Štb a krycie meno Domovník…

Súdruh poslanec sa vlastným laptopom a z bezpečia svojej kancelárie postavil na odpor všetkým neonacistoextrémistofašistom a dal nám všetkým lekciu slušného správania. On. Veľký Budaj…

Zabúdať je ľudské a preto si zrejme treba v tejto chvíli pripomenúť, jeho pracovné vzťahy s komunistickou Štb. A pripomenúť si aj slová priateľa a kolegu pána poslanca Budaja z VPN, pána Fedora Gála, uvedené v spomienkach: “Z prvej ruky”, vo vydavateľstve Archa, Bratislava 1991, kde pán Gál doslova hovorí: Ján Budaj vlastnou rukou napísal a podpísal súhlas spolupráce s Štb,- neupozornil na túto skutočnosť ani svojich najbližších priateľov (a to ani v čase pred voľbami), klamal, keď na tlačovej konferencii po voľbách vyhlásil, že túto skutočnosť si mienil so sebou odniesť do hrobu a neskôr začal tvrdiť, že ju jednoducho vytesnil z pamäti, navádzal na klamstvo aj také autority ako sú Miroslav Kusý a Martina Šimečka staršieho, keď im navrhoval, aby povedali, že podpísal spoluprácu s Štb po dohode s nimi, aby sa mu ľahšie vykonávala disidentská činnosť… TU 

Politická akrobacia pána moralistu Domovníka, je viac, než pestrá. Bol priateľom komunistov, demokratov, kresťanov, až sa zavŕtal do zadku liberálom. Ak by zajtra na Slovensku prevzal moc Kim-Čong–Un, je schopný a hlavne odhodlaný si lepiacou páskou natiahnuť oči a tvrdiť, že je potomkom cisára dynastie Ming.

No tak sa pozrime, čo to tu máme. Kde kotolníka tlačí topánka.

Náš moralista vymenoval celú Matovičovu rodinu, s ktorou súcíti. Akosi však pozabudol na jeho sestru, ktorej Kňažko, mimochodom kamarát Domovníka odkázal, aby držala hubu. Jasné, že je to kvôli odlišným názorom, ktoré nekorešpondujú s bratovými názormi, ale predsa len. Je to tiež rodina. Tá najbližšia.

Ďalšou slohou tejto árie sú vyznania lásky – Matovič je príklad úspešného lídra v boji s koronou… víťaz volieb, pri ktorom svet bledne závisťou… vďaka bláznovi z Trnavy patríme medzi európsku špičku… Budajko, máš pravdu, je úspešný a viac než úspešný. Ale žiaľ, nie na poli riadenia štátu. Za trištvrte roka takto rozobrať štát, systém a medziľudské vzťahy, nedokázal v histórii sveta žiadny politik. Pre tvoju informáciu eštébáčik – väčší hnoj a odpad, akou je vaša koalícia, sme tu ešte nemali. Kafiléria je v porovnaní s vami prímorský hotel na Koh Samui a nočný vartáš je pán docent.

Panáčik eštébácky, ja neviem, či strácaš pamäť, senilnieš, alebo sa hráš na idiota. Ja rozumiem tomu, že musíš Igorka orálne uspokojovať, aby si mal na ďalšie 4 roky zaistený bezpracný, zato pravidelný príjem. Ja rozumiem tomu, že predáš do otroctva vlastnú mater a zožerieš aj psa, len aby si sa udržal pri válove a rozumiem aj tomu, že v takejto pozícii predsa nepôjdeš proti svojmu premiérovi, aj keď denne porušuje zákony a ústavu. Veď ty si iba sľúbil na svoju česť vernosť Slovenskej republike a to, že budeš dodržiavať zákony. Také drobnosti, maličkosti, nestojí to ani za reč. Lízať riť sociopatovi je predsa viac, ako verejný sľub občanom, ktorí ťa kŕmia.

Čomu ale fakt nerozumiem je, že si platíš chuja, ktorý ti píše takéto stupidity a ty to ešte aj zverejníš. Takže ak dovolíš, Domovník, vysvetlím ti, ako sa veci majú v skutočnosti.

Pred Matovičovým domom nebol ani jeden fašista, ani nácek – všetci ste totiž sedeli v parlamente, alebo na svojich centrálach, alebo ste boli doma so svojimi fašistickými ženami a nacistickými deťmi.

Tvoj führer je asi tak svetom uznávaný, že kde sa spomenie jeho meno, politici idú do kolien. Vantajm je nielenže Európe na smiech, ale obrátili sa mu chrbtom už všetci. A to vďaka jeho boju s imaginárnou beštiou, pri ktorej ti tak tečú sliny. Možno nežiješ na tejto planéte, Domovník, a preto ušlo tvojej ctenej pozornosti, že od neho odišli už všetci – proti jeho udatnému boju s hnusobou plošným testovaním, sa postavila opozícia, odborníci, samosprávy, Rakúsko, Európska komisia, Sulík, Čaputová a dokonca aj hviezda jeho tímu – hlavný odborník Jarčuška. Tomu sa hovorí na kompletku. Už to len odklepať a je to.

Agresívni provokatéri pred jeho domom taktiež chýbali. Tí sa nachádzajú vždy a výlučne na akciách platených maďarským židom Sorosom a stretneš ich iba na vlastných akciách vypatlaných oviec typu Za Slušné Slovensko, spolu s hercami, komediantmi, platenými komparzistami a samozrejme vami, vlastizradcami.

Zvlášť ma zaujal tvoj postreh a následný výklad – iracionálny dav neofašistov im priniesol pred dom rakev. Je to vyhrážanie smrťou – hanebné a odsúdeniahodné… No, pripomeniem ti teraz ja, čo vystrájal iracionálny dav kokotích hláv na čele s tvojim führerom pred Bonaparte, dobre ? Hudba, tanec, klobásy, Amerika v noci, holé ženy, tombola, tetované myši. Rev, hlasná hudba, infantilné skandovanie a predstav si, aj tá tvoja ,,rakev“ tam bola. Presne taká istá. A teraz sa ťa opýtam – je Ficova žena niečo menej, ako Pavlínka? A čo susedia a celá štvrť? Prečo museli počúvať pravidelne každý týždeň vybľakovanie OľaNOvských fašistov, grázlov a opíc? A predstav si, nebola uzavretá ani štvrť, ba ani ulica.

A čo tá ,,rakev“? To ste sa prišli Ficovi teda tiež vyhrážať smrťou? Nie je to náhodou trestný čin? Nepochopil si ani hovno eštébáčik a vôbec sa nedivím. Mentálna kapacita červa, ktorý dobrovoľne podpíše spoluprácu s Štb, nemôže obsiahnuť význam tvojej ,,rakve“. Neobhajujem Fica, tu ide o princíp panáčik. Presne to isté, do bodky a do písmena ste robili vy. Ale vám, zdá sa, vlastná medecína nešmakuje. Tak vám pridáme.

Áno, máš pravdu, je to hra s ohňom. Ale s tým ohňom sa hráte vy a budete to vy, kto sa pri tej hre kurevsky popáli. Nám sa ty nevyhrážaj ty fašistický podržtaška.

Tvoj útlocitný príspevok nás utvrdzuje v tom, že čo robíme, robíme dobre. Máte desný strach z ľudí. Vy to viete, my to vieme. Viete, ako veľmi škodíte a čo za trestné činy páchate. A sadisticky v tom pokračujete ďalej. Ale všetko na svete a to bez výnimky, má svoj koniec. Aj vy. Skončíte, ako ešte nikto pred vami.

A nabudúce, keď si budeš chcieť poplakať, popros toho vola, čo ti píše tieto žvásty, aby napísal niečo o príčine tohto stavu. Pretože to, čo si zverejnil, status quo, je následok. Nájdi si súvislosti medzi týmito výrazmi a dovzdelaj sa, Domovník.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Európske krajiny vyzývajú EIB na zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    FOTO DŇA