Fico, Kotleba, Pellegrini a Taraba vládu Matoviča môžu okamžite povaliť. Povýšia opoziční poslanci blaho slovenských občanov a štátu nad vlastné poslanecké benefity?

Dnes už málokto pochybuje o tom, že COVID-19 je mega podvod s hysterickým mediálnym doprovodom
Máme tu rúška, dobrovoľno-povinné testovanie, núdzový stav, likvidovanie ľudských práv a ekonomiky bez opory v platnom právnom poriadku a ide iba o obyčajnú virózu.
Tolerancia bezprávia, svojvôle úradujúcim generálnym prokurátorm a policajným prezidentom, ale i Patakyovou a Čaputovou nás doviedla do stavu, že právne už neplatí nič.
Matovič a jeho členovia vlády páchajú v priamom prenose trestné činy nátlaku so sadzbou až na doživotie a apartheidu so sadzbou až na 15 rokov odňatia slobody.
Čo nás čaká?
Nič iné než to, že aj radoví, bežní občania po vzore Matovičovej bandy začnú páchať trestnú činnosť rôzneho druhu na svoju obranu.
Čo nastúpi chaos, anarchia, nepokoje, ľudia budú brať realizáciu práva do svojich rúk?
Potrebujeme to?
Netreba zabúdať, že pred prvým podvodným testovaním neuveriteľné Fico, Pellegrini, ale i Kotleba hodnotili Matovičov postup ako dobrý krok a ako politicky správne rozhodnutie. Teda podporovali ho v COVID podvode na úkor zdravých občanov a našej ekonomiky.
Môžeme opomenúť, že doteraz pre nich neurobili nič a iba dobrovoľne a zákerne asistovali Matovičovej likvidácii právneho štátu a nevypracovali ani len právnu obranu pred jeho vydieraním.
Keď zistili, že pohár trpezlivosti pretiekol, rýchle otočili o 180 stupňov zmenili taktiku, aby sa falošne votreli do priazne poškodených občanov a politicky parazitovali na ich nespokojnosti a hneve.
Najnovšie ich farizejské proklamácie sú nasledovné:
Smer nevidí dôvod na predĺženie núdzového stavu. Iniciovať bude referendum o predčasných. voľbách. Pellegrini tvrdí, že ľudia, ktorí sa dali otestovať nespoľahlivými testami boli podvedení. Taraba, odštiepenec od Kotlebu, vyzval ma zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu na zrušenie núdzového stavu. Fico vyzýva ľudí, aby išli so Smerom 17. novembra protestovať proti Matovičovi. Rovnako ak Kotleba i Pellegrini.
Podporujem pokojné protesty. A viem i to, že aj strana Vlasť. Budem len rád, keď sa ich moji fanúšikovia a priaznivci Vlasti zúčastnia v čo najväčšom počte. Nemôže to byť, ale pod zástavou falošných hráčov typu Fica, Pellegriniho, ale i Kotlebu, Tarabu, resp. Danka.
Ak Fico, Pellegrini, Kotleba a Taraba a ich strany chcú naozaj reálne povaliť Matovičovu vládu a vyvolať predčasné voľby, nie je nutná petícia, ani referendum (to je beh na dlhé trate) stačí, že urobia jeden jediný a jednoduchý krok.
Nevedia aký?
Prezentujem ho verejne, aby sa nevyhovárali, že nevedia ako na to.
Ak Fico, Pellegrini, Kotleba, Taraba, a poslanci ich strán to myslia úprimne a nie farizejsky s povalením vojenskej chunty Matoviča, stačí, že sa všetci 55 vzdajú mandátov a zároveň v stranách zabezpečia, že ani jeden z ich náhradníkov za ich strany nezloží poslanecký sľub.
Poviete si, ale veď zostávajúcich 95 koaličníkov môže zmeniť i Ústavu, lebo si odsúhlasia čo chcú.
Mýlite sa, nie je to tak.
Národná rada bez 55 poslancov prestane ústavnoprávne existovať ako celok, lebo podľa Ústavy parlament funguje, iba keď má 150 poslancov. V nekompletnej zostave právne neexistuje a nemôže zasadať, prijímať zákony ani realizovať iný rozhodovací proces.
Viete si predstaviť, že by trojčlenný senát ktoréhokoľvek súdu rozsudkom uložil trest doživotia iba v dvojčlennej zostave s tým, že tretí sudca nebol potrebný, lebo dvaja zostávajúci, by ho aj tak prehlasovali.
Neviete. Lebo to nie je možné, keďže právnym poriadkom dvojčlenný senát nie je predpokladaný, tak ako Ústavou nie je predpokladaný ani parlament v počte iba 95 poslancov. Minulosť to už viackrát potvrdila. Pri zániku mandátu poslanca národná rada nerokovala, až kým náhradník nezložil sľub.
Fico, Pellegrini, Kotleba, Taraba, ich poslanci a partaje, ak im naozaj ide o dobro občanov, záchranu štátu a jeho ekonomiky a chcú úprimne odstrániť bezprávie a nehrajú na falošnú hru,
majú ideálnu príležitosť, okamžite skoncovať s Matovičovsko-Čaputovskou marionetskou COVID mafiou, ktorá už pol roka obmedzovaním a rušením ľudských práv a nátlakovo-podvodným spôsobom vnucovania testov, šikanuje zdravých ľudí. Už pripravuje i očkovanie a čipy.
Alebo Fico, Pellegrini, Kotleba a Taraba zotrvajú na ceste kolaborácie s Matovičom na koróna divadle a nechajú robiť zo Slovenska a jeho občanov pokusné laboratórium pre zisky farmaceutickej svetovej loby a nevzdajú sa mandátov v parlamente s cieľom hovieť si a poberať okrem platu i poslanecké benefity.
Majú jednoducho možnosť ukázať pravú tvar a zahodiť farizejské masky.
Pripájam i link na video: https://www.magazinslovensko.online/harabin-podporil-protest-a-vysvetlil-ako-povalit-matovica/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Štefan Harabin

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 21.17

Priemerná čítanosť: 4662

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie v jednom z domov v obci Štítnik

    0icon

    Polícia vyšetruje lúpežné prepadnutie, ku ktorému došlo v jednom z domov v obci Štítnik v okrese Rožňava. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Muž sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove

    0icon

    Päť hasičov s dvomi kusmi techniky zasahovalo vo štvrtok (18. 4.) po 22.00 h pri dopravnej nehode na ul. Arm. gen. Svobodu v Prešove. Zranil…

    Pri elektronických testoch na vodičský preukaz je neúspešnosť vyššia

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Po zavedení elektronických skúšobných testov na vodičský preukaz sa počet neúspešných skúšok zvýšil. Pohybuje sa okolo 23 percent,…

    Krajskí prokurátori informovali o plynulom prevzatí prípadov v pôsobnosti ŠTS

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Krajskí prokurátori informovali generálneho prokurátora SR Maroša Žilinku o plynulom prevzatí výkonu prokurátorských činností vo veciach v pôsobnosti Špecializovaného…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Do našej oblasti prúdi vlhký morský vzduch. Dnes bude postupne zamračené a na väčšine územia dážď. Teploty 7 až 12 stupňov C.

    Po náraze do zvodidiel na D1 pri Beluši sa zranil vodič osobného auta

    0icon

    Zranenie vodiča osobného auta si vyžiadala dopravná nehoda na diaľnici D1 pri Beluši v okrese Púchov. Pri udalosti zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru s…

    Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu

    0icon

    Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu. Za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 67 kilometrov za hodinu mu bola uložená bloková pokuta…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Slovensko a Taliansko by mohli uzavrieť dohodu o policajnej spolupráci

    0icon

    Slovensko a Taliansko by mohli uzavrieť dohodu o policajnej spolupráci. Jej návrh predložilo Ministerstvo vnútra (MV) SR do medzirezortného pripomienkového konania. Krajiny majú kooperovať za…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA