Tou skutočnou pandémiou je Igor Matovič.

Myslím, že stačilo. Herci divadelnej  hry pod názvom ,,Všetci tu zomrieme – Covid 19“ už hrajú záverečnú scénu, tak si pomaly vyzdvihnime zo šatne kabáty a vráťme sa  do reality.

Ja osobne som sa tohto predstavenia nezúčastnil, aj keď som bol tak, ako celé Slovensko, najprv lákaný, potom vtieravo presviedčaný a nakoniec ,,dobrovoľným“ násilím nútený kúpiť si vstupenku. Nekúpil som si ju. Nepomohla ani celoplošná ,,reklama“ a nepomohli ani  komparzisti  v maskáčoch. Nepomohli ani nekonečné tlačovky autorov, ani kritika hlavného hygienika.

Raz darmo, mám to v povahe. Povel ,,musíš“, hlavne ak ho vysloví nekompetentný blb vo mne vyvolá odpor, ktorý nezlomí ani buldozér. Každá náhla a nezištná starosť o moje zdravie, blaho, sociálne istoty a budúcnosť zo strany politikov, okolo mňa postaví neprekonateľnú hradbu. V takýchto prípadoch verím iba trom ľuďom – sám, sebe a si. A som to iba ja, kto rozhodne o tom, ako budem konať. Nepotrebujem ani tútora, ani mentora, ani vychovávateľku, ani požehnanie. Mám svoj rozum a dosť rokov na to, aby som vedel, čo mám robiť.

Ibaže, mnohí sa do tejto hry vcítili tak silno, že na seba prevzali úlohu pomocných hercov – covid hysterikov. A to doslova. Nahlasujú, udávajú, upozorňujú na ulici, že ich zabíjam, lebo nemám na tvári tú handru. Mávajú vymyslenými štatistikami a číslami a ja márne hľadám okolo seba tie ich kopy mŕtvol. Tých, ktorí prišli o svoj život, lebo okolo nich niekto prešiel bez rúška. Neuveriteľné. Keď sa ich pýtam kde boli a prečo nechodili odetí do neoprénu s plutvami na nohách, kyslíkovou bombou a potápačskými okuliarmi, keď tu boli chrípkové epidémie, ktoré reálne a bez potreby manipulácie s číslami vzali každoročne okolo 800 ľudských životov, dokážu iba prskať a dupkať ako smelý zajko v Afrike. A samozrejme to obligátne – vy ste snáď epidemiológ? Vy nečítate správy? Jednoznačný dôkaz, že to obrovské množstvo 2 (slovom dvoch) argumentov sa práve minulo.

Netvrdím, že tu ten Covid nemáme a netvrdím, že nik nezomrel. To čo tvrdím je, že ľuďom sa ukáže vždy iba jedna strana mince. Zomrel na Covid. Muž mal 27 bodných rán, ale zomrel na komplikácie s koronou. Pacient mal 99 rokov, cukrovku a rakovinu, ale bol to ten hnusný covid, ktorý ho zabil. V podstate už neexistuje žiadna iná diagnóza.

Ale veď predsa je tu aj druhá strana tej istej mince a tá hovorí – haló, morbídna obezita, cukrovka, vysoký tlak, rakovina, porucha autoimunitného systému, civilizačné choroby, starobou oslabený organizmus… A s takýmito pridruženými ochoreniami si Covid hravo poradí. S oslabenou imunitou si totiž poradí aj intenzívne vyvetranie.

Ale späť k predstaveniu roka. Nevyšlo. Už máme dosť informácií na to, aby sme vedeli, že tu nemáme pandémiu, ba ani epidémiu. Ako som už raz napísal, nemáme tu žiadnu čiernu mambu, ktorá do minúty zabije všetko, do čoho sa zahryzne.  A je naozaj načase, aby to novinári, politici, ZMOS, predstavitelia samospráv, krízový štáb i hlavný hygienik začali akceptovať. Nemáme a nikdy sme tu nemali žiadnu Covid pandémiu, tak to prestaňte aj naďalej takto prezentovať!!!

To, čo tu ale nepopierateľne zúri, je epidémia krížená s pandémiou a tá ,,hnusoba“ sa volá IGOR MATOVIČ, nie covid. To je ten vírus, ktorý napadol Slovensko. Vliezol do každej škáry, do každej domácnosti a rodiny. Zamoril každú kaviareň, reštauráciu, všetky úrady, posilovne, kiná a nemocnice.

To je tá infekcia, kvôli ktorej niektorí sfanatizovaní a priblblí lekári odmietli ľuďom poskytnúť zdravotnú starostlivosť. Pliaga, kvôli ktorej dôchodcov nevpustili na pošty, aby si mohli vybrať dôchodky. To je tá hnusoba, pre ktorú si ľudia nemohli ani nakúpiť, to je tá špina, vďaka ktorej sú ľudia uväznení doma, pre ktorú prišli o prácu a príjem.

Ale vráti sa vám to milí covid hysterici, to mi verte. Prehrmí aj toto šialenstvo a vy budete radi, keď na vás niekto otvorí dvere. Obchody a ambulancie budú oblepené nálepkami – Hovädo, ktoré ma bez modrého papiera odmietlo obslúžiť, Mengele, ktorý ma bez modrého papiera odmietol ošetriť, na sociálnych sieťach sa vám urobí taká ,,reklama,“že to pocítite. Vrátime vám to aj s úrokmi. A ani my nebudeme brať ohľad na váš príjem, na vaše rodiny, na vaše deti a na vaše potreby. Oko za oko.

Ale tá najnebezpečnejšia skupina, ktorú infekcia Matovič nakazila, sú politici. Jeho partajníci. Úmyselne a vytrvalo ignorujú neexistenciu vraždiaceho vírusu a presviedčajú Slovensko o opaku. O nutnosti predĺženia núdzového stavu, pre ktorý už nie je žiaden dôvod, o celoplošných výteroch, ktoré by mali byť po novom kombinované s opakovaním v 2-3 týždňových cykloch. Pred kinom, kaviarňou, plavárňou, fitkom, či reštauráciou by mál stáť zrejme prevádzkar a dolovať vám v nose. Pred školami bude zrejme nejaké mobilné odberné miesto a každé ráno sa budú žiaci aj učitelia povinne testovať. Pred vstupom do lesa vás miestny lesník otestuje a vydá certifikát… To určite.

Nakazení vírusom Matovič sú aj tí, ktorí tohto psychopata majú kontrolovať. Celý nákup týchto u nás neregistrovaných testov je podvod, za účelom vlastného obohatenia sa. Sú nefunkčné a nevhodné na takýto druh testovania. Napriek tomu sme nútení k opakovaným testom donekonečna. Aby toto mohlo v takýchto obludných rozmeroch prebiehať, boli porušené zákony, vrátane ústavy, s požehnaním takmer všetkých politikov a ich strán. Tí, ktorí sa vírusu Matovič mali postaviť a dať mu pár faciek, aby sa prebral z hystérie, vrátane občianky Čaputovej z kozieho paláca, neriešia jeho fašistické zločiny, zlodejiny a mafiánske praktiky. Ani ústavný súd, ani GP, ani ombudsmanka, ani tie doteraz všade škriekajúce ľudskoprávne zbytočné spolky darmožráčov.

Nemajú čas riešiť genocídu, ktorú pácha na vlastnom národe, vrátane apartheidu, ktorý tento blázon zaviedol. Nemajú na to čas, pochopte to konečne, pretože rokujú o ďalšom nákupe testov a riešia, o koľko mesiacov ešte predĺžiť núdzový stav. Ich mozog je vírusom napadnutý do takej miery, že taký právny analfabet, akým je Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) sa prihovára za novelu ústavného zákona v súvislosti s predlžovaním núdzového stavu tak, aby zákon reflektoval aktuálnu situáciu! Na jednej strane sa budú podľa jej slov zaoberať otázkou potreby pretrvávania opatrení, ktoré súvisia s núdzovým stavom a na druhej strane možnosťami aktuálnej právnej úpravy ! Rozumiete tomu??? Tento blázon Kolíková chce právne zlegalizovať porušovanie zákonov. Aby s nami mohli pokojne robiť čo sa im zachce a nebudú za to postihnuteľní!

A Miss NR SR 2020 – bábkoherečka Remišová jej kontruje – podľa slov jej hovorcu Michala Dytterta  budú presadzovať také riešenie, ktoré bude ústavne konformné… Ako krásne štylizované. Ústavne konformné.

Tak milí zlatí, nakazení politici, aj ty, ty vírus Matovič. My – rozumej vaši zamestnávatelia – si zas myslíme, že najkonformnejšie by bolo nakopať vás rad radom do riti a každému jednému z vás dať zožrať jeden výtlačok Ústavy SR. Sme za celoplošné testovanie vašich vedomostí z tejto ústavy, formou dvojtýždenných pravidelných pretestovaní a za každú chybu dereš a 10 dní domáceho väzenia. 100 chýb? 100 dní!  Sme za vaše povinné týždenné psychotesty, až kým nebudete odstránení. Vypáliť vám na čelá – ,,Som volený zástupca ľudu, SR nie je moja firma.“ Tá najlepšia právna úprava Kolíková by bola, keby ste boli vyhádzaní  z parlamentu, kde nemáte čo robiť a v železách postavení pred vojenský súd. Také je to jednoduché a toto si zas myslíme my.

Svojou aroganciou sa k tomuto scenáru blížite míľovými krokmi. Vaša viera v to, že každý z nás je tupý a ustráchaný korona hysterik, vás privedie do záhuby. Nie sme vašim majetkom psychopati. Tieto zvrátené pokusy si robte doma na vlastných manželoch a manželkách, na vlastných deťoch a rodičoch. Budete čeliť takým súdnym žalobám, že vám z toho budú gate malé. Už vidím, ako budete hádzať vinu jeden na druhého, plakať, ako ste nevedeli, alebo boli prinútení, odvolávať sa na neexistujúce zákony a na neplatné vyhlášky. Tu ste už zašli priďaleko a z účtu, ktorý vám bude vystavený, vám už do smiechu nebude.

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6315

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií treba posilňovať, zhodli sa MK a Jourová

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Boris Kollár vyzýva Fica a vládnu koalíciu: "Ukážte, ako sa to robí, do psej matere!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:TASR - Jakub Kotian )   Boris Kollár (Sme rodina) v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook reaguje na rast cien…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Nemecký krídelník Herrmann po sezóne ukončí kariéru

    0icon

    Nemecký futbalista Patrick Herrmann po sezóne ukončí aktívnu kariéru. Tridsaťtriročný krídelník pôsobí 16 sezón v Borussii Mönchengladbach, s 418 štartmi za bundesligový klub figuruje v…

    Európsky súd pre ľudské práva vyhlásil rozsudok v prípade Krátky proti Slovenskej republike ​

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Štefan Puškáš)   Dňa 25. apríla 2024 Európsky súd pre ľudské práva (ESĽP) vyhlásil rozsudok v prípade dvoch sťažností Dávida Krátkeho…

    Macron: Európa musí ukázať, že nikdy nebola vazalom Spojených štátov

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Omar Havana)   Macron povedal, že Európa nesmie byť vazalom USA, aby prežila „Naša Európa je dnes smrteľná a môže zomrieť.…

    Malatinec novelu o medveďoch podporuje, Stohlová ju nepovažuje za funkčnú

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Roman Malatinec (Hlas-SD) podporuje novelu zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorou sa mení aj zákon o civilnej ochrane. Novela…

    Richard Sulík: Ekonomická váha EÚ vo svete za 40 rokov klesla na polovicu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Ťažiskovou témou programu SaS vo voľbách do Európskeho parlamentu (EP) je klesajúca konkurencieschopnosť Európskej únie (EÚ), ktorej ekonomická…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA